Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 10:42
- Nahlásit

my taky jedeme teda pokud tam v jednu nezacnou padat trakare

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 10:51
- Nahlásit

Montik
No já vyrážím už ve dvanáct ).

Pentas
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 11:30
- Nahlásit

u nás padá sníh a odpoledne jdeme obranovat,kdo chcete tak se přidejte

choco
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 11:33
- Nahlásit

Tak my máme hještě hoďku na rozmyšlenou, ale tady je to fakt na prd. Napíšu Ti, jabyste kdyžtak zbytečně nečekali.

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 15:53
- Nahlásit

Montik
Kde jsi zustala? Obchazely jsme to tam, cekaly skoro do ctvrt a pak sly, pac na te plani strasne fucelo.

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 06:46
- Nahlásit

Ahojky. Mně to tak strašně mrzí.... Já tam byla, ale až tak ve 25...Páč jsem se po cestě potřebovala stavit pro granule na veterině, kde to mělo být jen na 5 min, ale místo toho jsem tam skejsla 20 minut a jediný, na koho jsem měla číslo byla Hanka (choco) a ta samozřejmě nešla, takže když jsem dorazila, nikdo už tam nebyl-což mi bylo jasný..Tak jsem Vás zkusila dohnat,ale nevěděla jsem kady jste šly, tak jsem pak jeli dom. Ach jo Se omlouvám a strááášně moc mě to mrzí...... Doufám, že to někdy zopáknem...

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 08:07
- Nahlásit

Montik
My jsem se s katkou dohodly, že bychom zjara vyrazily do ZOO. Jenom co bude příjemnější počasí. Takže nezoufej . A do Letňan na výstavu pojedete?

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 08:16
- Nahlásit

Baico
Zoufám, páč sem se opravdu strašně těšila. Chjo...Do Zoo bych ráda, do Letňan nejdem, páč se v sobotu, kdy jsou BŠOčka vracíme z hor...Takže bych to nestihla..Možná v neděli, ale to ještě nevíím... Bééééééééééééé....Mi to štve!!!! No, co se dá dělat. No a máte aspoň nějaký fotečky??

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 08:25
- Nahlásit

Montik
No my by jsme i s Katkou počkaly, ale byla nám tam nahoře štrašná zima, tak jsme čekaly jenom těch 15 minut. Příště si na sebe dáme telefony.

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 08:43
- Nahlásit

Ježiši, mně bylo jasný, že tam nebudete trčet tak dlouho..jsem právě myslela, že mi omluví ta moje kámoška, ale ta se na nás vybodla a nejela, že Hani?? Kdyby mi to napsala jasně už dopo, tak si na tebe to číslo vezmu...No, čert to vem, snad příště..jen doufám, že jste se na mě moc nezlobili....Já sem na tý veterině málem vyrostla..

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 08:57
- Nahlásit

Montik
Ne, nezlobily jsme se. Ale byla to škoda. Tak to vyjde příště.

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 09:11
- Nahlásit

Presne tak... a do mekace psi nesmeli.
Fotecky nemame, protoze jedno nejmenovane ucho zapomnelo fotak, ktery mi manzilek nabil a pripravil... ale ono na foceni stejen nebylo moc pocasi. Ale bobici byli fajn, uplne v pohode a pekne se vylitali. Priste si musime vymenit ty telefony.
Zoo je prima napad, tesime se.

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 09:14
- Nahlásit

katkaLip

to je dobrý, já vím, jak to tam foukalo, chvíli jsme tam okouněli...Se nedá nic dělat, tak příště už určitě. A ta ZOO je super nápad.

choco
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 09:27
- Nahlásit

Montik
njnj, plomiň...měla jsem za sebou už dvě zmoklý a vyfoukaný prochajdy s těma dvěma a představa, že mě to čeká ještě jednou a pak v tom ještě cesta domů, tak mě to odradilo a zalezla jsem do pelíšku.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:06
- Nahlásit

Montik
KatkaLip
Jasně ZOO uděláme, viděla bych to tak na březen. To ještě nebude takový vedro a už nebude taková zima.

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:18
- Nahlásit

Baico
To by slo, to se jeste nebudu kutalet. Ale zkusime vychytat lepsi pocasi.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:21
- Nahlásit

KatkaLip
Já bych to viděla, tak za měsíc a půl. To snad bude pro tebe ještě snesitelný. jinak pržská zoo, je celkem schůdná. Horší je to v Ústí nad Labem, ta je celá do prudkýho kopce

choco
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 11:24
- Nahlásit

Montik
Napsala jsem jim mailíka,kde se stala chyba...je fakt,že jsem tam neuváděla jméno Martina,ale psala jsem tam iniciále obou psů a u sobo a psů jsem uvedla 2/2...tak uvidíme. Snad to bude v poho.

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 11:49
- Nahlásit

Johule
Až teď jsem si všimla foteček, Arísek je náádhernej. Pošli ještě nějaký fotečky, vlastně vy, všici, ať se zase můžeme kochat, jakpak prospívají naši vaši bělouši.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 13:02
- Nahlásit

Montik
Já teď nic novýho nemám. Ale tady dám jednu vzpomínkovou
Foceno 15.3. 2006

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 13:17
- Nahlásit

A další. Říkám jí : Najdi jezevčíka

Johule
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 19:55
- Nahlásit

Montik
díky...je to miláček
tak tady je s kamarády

a tady se svým nejlepším kamarádem-slepeckou borderkou

jediný den, kdy u nás byl sníh

Montik
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 09:06
- Nahlásit

Johule

Ahojky hele, už asi hodinu zkoumám ty tvoje krásný fotky a nechápu jednu věc...na těch horních dvou vypadá Ari krásně bílej a na tý poslední zase jakoby prolezl rezatou trubkou... Máš k tomu nějaké vysvětlení

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 09:15
- Nahlásit

Montik
Oproti sněhu jsou všichni žlutí

Montik
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 09:23
- Nahlásit

Baico

no to jooo, ale třá na té první vypadá taky bíle a je tam i sníh..Nehledě na to, že na té poslední není žlutý, ale rezatý. tak jen chci vědět, jestli jako je to nějaká chyba světla, bahna nebo tak nebo jestli je takhle zrzatej normálně..

choco
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:53 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Montik
Ty seš ale rejpal )))) Tak už mi tam připsali osobu i psa navíc, nevšimli si toho na přihlášce

Montik
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 11:55
- Nahlásit

Choco
Já nejsem rejpal, jen mi to zajímá, no. Joo, tak hlavně, že tak

Johule
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 15:48
- Nahlásit

Montik
no mě by to taky zajímalo...on je prostě někdy bílej a někdy zrzavej

Johule
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 15:57 - Změnil/a: Johule
- Nahlásit

ale poslední dobou trošku zežloutl je problém, že bělouše jsem živýho neviděla od klubovky, tak ho nemám s kým porovnat
jo a na tý první fotce je bílej protože je trochu přesvětlená...

drakka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 15:24
- Nahlásit

Tak pratele, JE TO TADY !!!

jak jsem avizovala, a Vas zajem me v tom utvrdil, stranky prvniho agility setkani bilych ovcaku jsou na svete a tesi se na vas (a na vase prihlasky )) )

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání