| Autor |
Zpráva |
Montik
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:32
- Nahlásit
Už jooooooooooo a slinivku máme v pořádku parazitologie se dodělává, ale ta už je v podstatě jedno. Ty jo, mně se táááák ulevilo. Lucky je zdravýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:37
- Nahlásit
Montik
Paráááda, já to věděla Konečně jim tu jejich slinivku můžeš otlouct o hlavu Tak snad éra těchle vašich obtíží je už u konce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 12:24
- Nahlásit
Montik
To je super!!!!
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 12:45
- Nahlásit
Montik
my se taky pridavame k ulevnemu povzdechu a je nam teda moc lito, ze se nemuzeme pridat k bile jizde v nedeli chtelo by to nejak zaridit...
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 12:47
- Nahlásit
Montik
supr
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 12:52
- Nahlásit
Děkujeme všem. Měla b\ch taký malý dotázek...Dřív jsem krmila Luckyho eaglem pro štěnda velkých plemen, teď plo těch našich lapálijích jsem si řekla, že byc mu koupila holistiku... Ale nejsem si jistá, jestli je to dobře, co myslíte? Původně jsem myslela, že tzase od eaglu, ale tam, co kupuju granulky mají nový krmivo, které se mi docela líbí...Nevíte o něm někdo něco?? A jak se Vám to zdá?? je to tady http://www.ichovatelskepotreby.cz/zbozi/4431/Fresh -Mix-Medium-Large-Breed-Puppy-15-kg.htm
Jinak taky nevím, jestli přecházet na novou značku je to nejlepší...přeci jen ten eagle on zná...Takže šup sem s radama a názorama.
Drakka
Tak co vymyslet nějaké společné venčení někde na půl cesty?? Když i bullíci mají svoje srazy, proč né my???
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 13:01
- Nahlásit
Montik
s eaglem zkusenost nemam, ale freyu jsem postupne krmila acanou pro stenata, ankou, K9, zatezovym propacem a ted mame eukanubu adult large. musim rict, ze jsem s eukanubou velmi spokojena, freye jednoznacne prospiva. toho stridani krmeni bych se nebala, dulezite je dat psovi cas si na nove zvyknout (tak tyden) a pak jen zhodnotit jestli je to lepsi/horsi/stejne...
No na pul cesty je Boleslav, moc to tam neznam, byla jsem tam jen jednou vystavovat a jednou na kukandu na vystave, ale pokud by se vam nekomu chtelo, rady dojedeme
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:10
- Nahlásit
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:14
- Nahlásit
drakka
jéééé to je pěkná fotečka.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:16
- Nahlásit
Gratuluju a s nedeli pocitam. Drakko, tak si predstav, ze jsem kvuli tomu nedelnimu srazu odvolala navstevu Liberce! Segra ma narozky, nasi se tam chystaj a tahali nas s sebou... no odpiskala jsem to kvuli te slezine v Sarce. Tak holt priste.
CO se tyce krmeni, ja krmim satisfaction a jsem spokojena. Kolegyne v praci (ma hypersenzitivni RR) zkousela vsechno mozne a resila slozeni a nevim co vsechno a doporucila mi sat. jako nejlepsi a je fakt, ze ma asi nejpriznivejsi pomer Ca:P. A ona prave fandila holistice a zkousela ji na cubinu, ale ona je fakt citlivka, vyvolavalo to u ni alergii.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:22
- Nahlásit
KatkaLip
no tenhle vikend to prezijem jeste ale co vy na sraz v MB? tam uz jezdi od nas CSAD a muzu tam tudiz docestovat v rozumnem case se psy...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:26
- Nahlásit
Coz o to,ja se alergie ani nebojim...On uz byl eaglem holistik i krmenej a v poho,a le tady u toho se mi to slozeni fakt libi-teda pokud je vubec mozny to tam dostat...Tak jen nevim, estli mu zase dat tu holistiku, nez se uplne zklidni ( nebo spis ja uklidnim)nebo najet normos na ty nase granule...Ale napisu si stejne o vzorek toho krmiva, pac se mi to slozeni vazne libi...
V neděli se moc těšíme.
Drakka
nějakej srazík vymyslíme Hele a propó nejdete na klubovku??
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:26
- Nahlásit
Montik
dekuju beardedka nalevo je nas adoptivni braska jack
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:27
- Nahlásit
Drakka
no, klído tam ten srazik v MB muzem podniknout, jen jde o to,a aby sme se neztratili: Když to tam nikdo nezná
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:28
- Nahlásit
Montik
nejedeme, leda ze by byla v MB chystam se nejspis v kvetnu do Litomeric na mezinarodku...
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:30
- Nahlásit
Montik
já jo, pokud se mi teda stihnout vrátit ty papíry (už aby to bylo, jsem z toho docela nervní)
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:32
- Nahlásit
Montik
jeste bysme se mohli sejit nekde v Ceskem Raji, tam je to aspon pekne na vylety
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:32
- Nahlásit
My taky nejedeme, jednak se nevystavujeme a jednak nejsme v klubu.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:38
- Nahlásit
Baico
ja taky nejsem v klubu, to snad neni podminkou ucasti na klubovce, ne?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:45
- Nahlásit
Tak to my taky jedeme
johule
no snad do té doby už je mít budeš... Jo a pošli nějakou fotečku Aríska.. Prosííííííííííííííííím
Drakka
V českém ráji klíďo.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:49 - Změnil/a: drakka
- Nahlásit
jeste jeden obrazek, ale uz rok a pul stary
[imgs]www.lonepack.eu/_obrazky/smecka/P1000381.jpg [/imgs]
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:54
- Nahlásit
bleee, nejde mi to priste...
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 19:19
- Nahlásit
My na klubovku tez nejedem, ani na svod. Manza je na horach, takze by s cubinou nemel kdo behat.
Tak pa v nedeli, tesime se!
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 12:50
- Nahlásit
no tak tohle jsem vyfotila dneska snad se mi to sem povede dát...
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 12:51
- Nahlásit
cha...povedlo se...jsem génius
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 12:54
- Nahlásit
a tady při odpočinku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 20:45
- Nahlásit
drakka
No, když nám chybí ještě něco navíc mimo toho členství v klubu
|
choco
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 09:11
- Nahlásit
HAlohalo jdete i v psím počasí na prochajdu?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 09:13
- Nahlásit
Tady totiž chčije a chčije Ne že by to vadilo Eli, ale mě jooo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 10:26
- Nahlásit
U nás už neprší. My teda určo jedeme.