| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 09:18 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Montik
Tak to já mám tu zkušenost, že na zimu růžovíme a v létě pak vypadá takhle
A přes zimu vypadá takhle (teda teď to je ještě trošku světlejší)
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 09:49
- Nahlásit
No, já ještě žádnou zkušenost nemám, ale teď je opravdu výrazně hnědej...Ale snad nám to zase zčerná, páč jeho hlavní super znak je právě ten pigment...No, uvidíme... když bude mít světlej ňufák, budu ho mít stejně ráda. Taky přidám nějakou fotečku..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 09:56
- Nahlásit
Montik
Na léto se to vždycky vrátí. Baico byl loni taky na zimu světlejší v létě zase tmavej.Ale co mám zkušenost, tak je tohle u bílejch celkem běžný.
No, ale Lucky je fakt fešák. A to je u mě co říct, protože mě se krátkosrsťáci moc nelíběj.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 10:12
- Nahlásit
Jééé, tak to moc děkujeme.. se úplně červenám.. taková chvála.. Počkej až ho uvidíš naživo, ale bez té výstavní atmosféry, tam byl podělanej ještě víc, než normálně.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 10:13
- Nahlásit
Jooo a abych nezapomněla, tak Baico je taky krasavec:
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 10:30 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Montik
To my též děkujeme za chválu. A trošku vám závidíme, že vy můžete jezdit alespoň na výstavy
Ale upřímně ti tu jeho komplikovanější povahu nezávidim. Jsem moc ráda, že mám pohodáře. Ale myslim si, že čím víc se bude Lucky oťukávat, tím líp. Už se moc těšim na neděli.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 10:49
- Nahlásit
My se taky těšíme... A jak říkám, začíná už to býti-alespoň vúči pesanům lepčejší...S lidma je to horší, ale taky to jde...No, uvidíš.. jinak já si tu jeho povahu taky nezávidim, ale co, já to hold musím mít se vším všudy. Alespoň už pro příště budu mít praxi. A nezaskočí mě to, jako teď...Ale snad jsem to vzala za správnej konec a nějak se to vylepší..
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 12:21
- Nahlásit
Hezky... me vzdycky potesi, kdyz sem nekdo hodi fotecky a muzu rychle juknout. Loreen zatim nesvetlala, tak snad ani nebude. Pravda, taky ji davam trochu nejakych ras, ale na klouby pro obdobi rustu. Nemate zkusenosti s preparaty od Caniny?
Bilych ovcaku se kolem koni pohybuje pomerne hodne, jednoho maji na Zajezde, pak ho ma moje kamoska, vetka z Brna a jeste mam jednu znamou od koni, ktera ho ma. Je fakt ze se nedivim, ja si porizovala vylozene bezproblemoveho psa k detem, konim a kockam, idealne aby se to ani cvicit nemuselo a poslouchalo to samo od sebe a musim rict, ze Loreen ocekavani splnuje na 110%.
Montiku, Atorovi psi fakt nevadi a ze s nim Loreen docela spasovala. Nezapomenu na prvni spacir s ni, kdyz se mu celou cestu furt cpala pred nohy, asi aby jako zastavil a pustil me dolu a on s cumakem az na zemi klickoval, aby ji neprislapnul. On ma hodne zkusenosti ze Sarky, kde bylo hafo psu, stalo se nam, ze nas nahanela smecka dobrmanu, i ze mu jeden malamut s ohromnym revem vyskocil az na zada... to jsem litovala, ze se moula neumi aspon symbolicky ohnat.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 12:48
- Nahlásit
KatkaLip
tý jo, to by bylo pro Luckýna to pravý...) což o to, Monťas už je zkušenej koňák, ale u Luckyho to bude krapet problém, hlavně to, že jsem tak vysoko, na něj se to musí vofafrně a pomajinku, polehounku Normálně, už se těším, jak tě poznám a musím říct, že Atorek (jmenuje se tak?) se mi líbí čím dál tím víc.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 12:57
- Nahlásit
To Baico, když jsem s nim začala chodit na jízdárnu a začala jezdit. Tak ze začátku běhal za Gloríí a chňapal jí po ocase a ona nic. Já jsem samozřejmě nechtěla, aby to dělal, ale Lucka mi řekla, že je na psy zvyklá, protože si jako hříbě hrála s její boxerkou Charlie. Po čase Baico zjistil, že na jízdárně mu nikam neuteču, tak si lehl před vrata stáje a jenom koukal. A naposledy, když jsem byla jezdit mezi svátkama a byli jsme cválat na louce, tak to s námi oběhl 2x a pak zalehl uprostřed a čekal, až toho necháme. A musim říct, že Kamila měla s Ohnivákem problémy, protože on ničil. Baico za ty dva roky na koních nic nerozkousal a nezničil. Takže ideální pes do stáje
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 20:00
- Nahlásit
U nas bohuzel psi do arealu staje moc nemuzou (coz bych te mela Montiku varovat), protoze majitel ma na psy agresivni dogu a nechce riskovat nejake zraneni. Takze to vsichni delame tak, ze psa nechame v aute, pripravime koniky a pejsky berem az ven. Loreen (ale asi zadnemu) to neva a po vyjizdce zas v aute spokojene chrape a muzu bez problemu osmatlavat hemelky nebo dat s nekym kafe.
Loreen je pako, nehne se mi od kone ani na jizdarne, nechci si kazit odlozeni, tak ji radeji uvazuju.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 06:49
- Nahlásit
KatkaLip
to je v klidu kucí taky umí čekat v autě. spíš jde o to, ze začátku mu koně jen ukázat, jít se všema jen tak na prochajdu a tak..Aby si zvykl na přítomnost koníka a pak teprve začít zkoušet si sednout na koně a jak to bude vypadat.. Aspoň si takovej nějakej postup plánuju už dlouho...JJ, to sledování na jízdárně znám od Monťáka. Když jsem jezdila jednu hoodnou plňasku, tak tam byla venkovní jízdárna-jako na louce, ale byla to jízdárna a ten jouda za mnou pořád ťapal, i když bylo pěkný vedro. Bál se, abych mu neutekla.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 08:20
- Nahlásit
Montik
Tak fajn.
Jo, muzem jit na prochajdu, rekni si kdy, ja jsem tam v podstate denne.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 09:24
- Nahlásit
KatkaLip
tak klíďo, se můžeme domluvit v neděli na prochajdě taky mě nejdřív musíš vidět, třá se ti nebudu líbit.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 09:57
- Nahlásit
Montik
Ouki. Hele ja do toho kecat nebudu, to at si rozhodne mazanek, jestli se mu libis, starej a chytrej je na to dost.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 10:15
- Nahlásit
Ty jo, ho budu muset nějak voblafnout. co on rád, mrkvičku, jablíčko nebo suchej chlebíček??? Řekni, přinesu.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 10:23
- Nahlásit
Vsechno... ale nejradsi prej drbani za pravym uchem.
Driv mi lidi docela sortyroval, ale ted uz je tolerantni a vdecnej za kazdyho, kdo je hodnej.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 09:03
- Nahlásit
Hola hej, tak jak, platí ta neděle?? U nás určitě.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 09:05
- Nahlásit
Montik
U nás platí taktéž.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 09:21
- Nahlásit
Montik
Jj,platí, blabladorka už se těší,až prožene bělouše...(jestli to ovšem nebude naopak.. ) A já se těším,že konečně pořádně pokecáme
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 09:34
- Nahlásit
choco
no, nevim, jestli černou blabladorky vezmeme do party . Ale vzhledem k tomu, že je to holčička, tak Baiko bude nejpíš nadšen.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 09:55
- Nahlásit
Baico
Ale já ti o ní psala Takže řžádné protesty. A taky o Ridgebackovi, kterej se taky přifaří. nakonec budou bělouši a zbytek v rovnováze.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:03
- Nahlásit
Baico
Ale my se neptáme,jestli můžeme )))))))My prostě jdeme ))
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:04
- Nahlásit
Montik
Ahoj mili, už máš výsledky?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:06
- Nahlásit
Montik
To byl vtip. Já nemám psa rasistu. Moc se těším. Určo to bude sranda. Čím větší smečka, tím lépe.
No řekni sama, neni to nádhera :
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:15
- Nahlásit
Jéé, to je krásný... . Tak to já MÁM psa rasistu,ale Eli už je zvyklá. Výsledky ještě nemám a už jsme pěkně napnutá a vždycky, když se jdu podívat, tak se mi zvedne tep a tlak o 100%....
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:25
- Nahlásit
Montik
Jj, Eli jo, ta ustála i to Ajšuliný blafání do ksichtíku a občas jí za to naznačila ňafnutí, jakože ať s tím jde už někam )) Ale jsem zvědavá, až se zase uvidí s Andym....doufám, že Andy nebude chtít jeho blafání nějak komentovat nebo kdyby jen komentovat, tak to bude ještě v poho...no necháme se překvapit Hnedka písni,až to budeš vědět. A ty testy jsi dělala "jen" na tu slinivku, jo?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:28
- Nahlásit
no to je prostě chemické vyšetření trusu..Plus parazitologii...Taklže vlastně jak to tam vůbec fachá....celkově...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 10:35
- Nahlásit
Montik
To teda držim palce, ať je všechno v pořádku!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:28
- Nahlásit
Montik
Ještě niiic???
|