Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Johule
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 15:29
- Nahlásit

drakka
supr!!! nádhera
kdyby mi to doma prošlo, tak určo přijedu, ale nevím nevím

drakka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 15:35
- Nahlásit

Johule
to chce cilenou snahu zacit muzes uz ted kdyztak pro zajemce muzu kouknout po nejakem ubytovani, kdybyste si chteli udelat prima vikend

Johule
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 15:38
- Nahlásit

no snaha bude...ale zatím bojuju o to, abych mohla vůbec jet na svod tak uvidíme

drakka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 15:38
- Nahlásit

Johule
myslim zacit ukecavat rodice

Pentas
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 15:53
- Nahlásit

Johule
zíral jsem,že Brno máš v kapse s tím svým dorostencem

drakka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 15:56
- Nahlásit

Pentas
co vy, dorazili byste?

Johule
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 16:25
- Nahlásit

drakka
no to já taky...snažím se jim vysvětlit, že na svod prostě musím, ale ne a ne to pochopit
Pentas
to teda jo...ale děsí mě že budeme úplně první na začátku výstavy...s mým neposlušným a momentálně žlutým papsem

Montik
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 11:53
- Nahlásit

takt o je supeeer A ubytování by taky nebylo k zahození ty jo, už se těšíme Pak by to u Johule možná i prošlo..., ne?? hele a proč tě nechcou pustit na ten svod?? Vzdyť minule se Vám tam tak líbilo, ne?? A kdyby jste tam přenocovali, aby ste se nemuseli zase rychle řítit zpátky, tak by to taky bylo lepčí, ne?? A kdyby šlo o to, že se mamině nechce jet s tebou, tak my máme na chatce jedno volný místo teda jestli budou po 4., tak by sme tě vzali pod křídla.. A mě už tvá máma zná. tak to zkus nadhodit...

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 17:34
- Nahlásit

drakka
To s tim agility zni dobre, ale my jsme na to asi jeste prilis mladi. A zbrkli. Nadhera ma asi nejakou predcasnou pubertu, dneska na cvicaku porad cucela po ostatnich psech a pak honem honem splnit povel, takze zbrkle a nepresne. Nakonec to korunovala padem z kladiny (teda samozrejme nedopadla, pac jsem ji chytla, ale bylo to malem)... pochopitelne ne proto, ze by ji neznala nebo byla tak leva, ale proste cuci a leti. Takze my asi pockame, az zas dostane rozum (jestli vubec nekdy) a jeste trochu dospeje, tedy minimalne do roku veku. Ale at se vam to vydari.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 18:33
- Nahlásit

drakka
No my přijedem rádi. Ale o agility nemáme celkem ani tucha )

Johule
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 12:33
- Nahlásit

Montik
mamce by se chtělo, ta bojuje se mnou, ale táta je obrovský odpůrce jakýchkoli výstav apod... Teď to ale zčíná vypadat nadějněji...myslím, že svod mám v kapse a agility...no budu dělat co budu moc

drakka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 19:28
- Nahlásit

all: lidicky, vubec to neni o tom co kdo umi, ale spis o tom si chtit zkusit neco noveho a je uplne jedno jestli je pejsek mimino nebo pubertak nebo dospelak nebo senior, hlavni je vase chut a uvdite jak to pujde priznam se ze freya neni zadny cvicebni zazrak, ale agility ji myslim docela vyhovuje a snazime se pravidelne trenovat aspon neco a uplne na ni vidim jak se zlepsuje a to zas hrozne motivuje mne
kdyztak pokracovani debaty na agi strankach, od toho tam je to forum

Montik
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:12
- Nahlásit

Tak ještě jedna věc sem..My taky s agi nemáme nic společného, ani kladinu zatím nemáme zmáklou, ale určo se zúčastníme Bude to hlavně sranda, žádné přehnané snahy A ještě to dopilujeme

drakka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:43
- Nahlásit

Montik
vyborne, spravny pristup ja si prave myslim, ze o tohle jde, s bilym ovcakem dela agility malokdo, takze malokdo ma s prekazkami nejake vyraznejsi zkusenosti, a proto je ta akce, aby jste zjistili, ze to vasi bilousove taky umi )

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:12
- Nahlásit

drakka
No my určo přijedeme, když nám do toho nepřijde nějaká komplikace. Jsem pro každou srandu. Agility si rádi vyzkoušíme.

drakka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:09
- Nahlásit

ted jsem zaslechla ze 10.5. by se melo konat oficialni mistrovstvi BSO v agility... tak doufam ze vas to neodradi od ucastni na nasi akci a kazdopadne to asi znamena ze 10.5. neni vhodny termin pro nas

Montik
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:09
- Nahlásit

Drakka

jasan, že Liberec se bude konat vždyť to bude prča.

All

Tak se pochlubte, kdo se chystá do Brna? Aby sme s Luckym a Montym mohli držet palečky.

Montik
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 12:30
- Nahlásit

Hola hej, tady jsou nějaké fotečky z víkenda

Já jsem hodnej pejsek, vážně.

choco
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 12:36 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Montik
Huuuský To se takhle ksychtil jo? )) NA té první a třetí fotce mu to děsně sekne Ale teda Aengus je fakt vychrtlo chrtí, do ridgebacka má ještě hodně co dělat. Čím ho krmí? A nemůže mít to samý co měl Lucky? A pošli mi ty fotky, vobludooo

choco
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 12:48
- Nahlásit

http://www.psiprozivot.cz/skola_foto.htm já jen ,že jsem tam narazila na fota běloušů

Johule
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 18:21
- Nahlásit

Montik
nádherný fotky....Lucky je čím dál krásnější
jinak já se do Brna chystám, ale bojím se že z tohoto fora jsem jediná

drakka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 18:59
- Nahlásit

Montik
lucky je kraaasny a moc mu to v pohybu slusi a vy co vas ta moje akce zaujala...zkuste uz zapremyslet nad datumem, nebo aspon jestli spis kveten nebo cerven, at to muzu domluvit

Johule
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:03
- Nahlásit

drakka
pokud bych mohla, tak asi jedine po druhe pulce cervna...

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:15
- Nahlásit

drakka
No já bych mohla buď v květnu bebo až pak v červenci. Červen budu trávit v Africe.

drakka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:24
- Nahlásit

Johule
kvuli skole?

Johule
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:28
- Nahlásit

Baico
wow..zavidim a blahopreju

drakka
jo

drakka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:32
- Nahlásit

Johule
ty se ucis i o vikendech???

drakka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:34
- Nahlásit

jinak priznam se ze by mi asi taky vyhovoval spis kveten, druha pulka...

Johule
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:37
- Nahlásit

drakka
žiš...neblbni jasně že ne....ale naši jsou přesvědčení že bych měla a že když mě odtrhnou od dalších šílených kynologů tak se učit budu

drakka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:39
- Nahlásit

Johule
tak mas 3,5 mesice na to je presvedcit, ze kynologove nejsou zadna nebezpecna sekta a ze co nepochytis ve skole uz o vikendu stejne nedozenes

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání