| Autor |
Zpráva |
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 13:31
- Nahlásit
KatkaLip
Koukej s tím něco provést (zstačí zaplatit příspěvek) a pojeďte, zatím jsem na to slyšela spoouuustu chvály....
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 13:34
- Nahlásit
Montik
Neboj, poslu pani Peckove aktualni fotky, tak se optam kolik penez a kam mam prevest. Potrebuju Loreen trochu otrkat na kousani, u nas na cvicaku se obrana skoro nedela a ona se kousat do cizich fakt boji.
Jen doufam, ze mi tam nikdo nebude zase od zacatku vysvetlovat, jak se cvici pes, to uz je fakt nuda.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 13:41
- Nahlásit
mrkni na www.bily-ovcak.cz do klubových akcí:
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 14:42
- Nahlásit
Mrkala jsem. To je sice hezke, ale nicmoc nerikajici. V poslusnosti jsme nekde jinde nez v obrane, takze je otazka, jak to pojmou. No uvidime, pocitam s tim a snad nebudu zklamana.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 20:43
- Nahlásit
Montik
pche....neměla jsem čas
výstava byla moc povedená, počasí bylo fakt nádherný... předvedení se nám bohužel zrovna nepovedlo...Ari měl zájem o všechno jiné, jenom nechtěl klusat do kruhu...zuby ale ukázal nádherně, tak si to tím snad zpravil
na výcvikovej víkend bohužel nemůžu, ale konečně mám PP, takže do Svojanova pojedu určo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:55
- Nahlásit
Koukala jsem na výslekdy z Brna a musím konstatovat, že to byl docela masakr s těma známkama. Pan rozhodčí byl dost přísný.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 06:56
- Nahlásit
Baico
Viď?? Já na to čubrněla jako blázen. Dokonce i D ??????? Hustýýýý...
Jinak nevím, jestli to víte-já se to dozvěděla až teď, ale pan Pecár začne dojíždět dělat obrany do Prahy. Což je super, alespoň pro mě a pro toho mýho joudu.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:56
- Nahlásit
tyjo ted na to taky koukam, to je masakr! za co to daval???
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:43
- Nahlásit
Nojo, koukam, ze Loreenina mama, ktera byva vyborna a ma par titulu je najednou VD3 a posledni... to jsou veci.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:44
- Nahlásit
Montik
Kdo je pan Pecar a kam do Prahy zacne jezdit na obrany? Priberete nas? To je nase slabina.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:16
- Nahlásit
Montik
Milííí musím ti to napsat i sem .) kdyby sis toho u labíků nefšimla .) Eli má samý nulky
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:19
- Nahlásit
KatkaLip
no, napsal to na forum hafba...A stačí mu napsat na email r.pecar@seznam.cz, aby si to mohl dat dohromady...Tak se mu tam chystám napsat.
choco
Tak supeer, gratulace velikááááá
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 09:27
- Nahlásit
Tak mu pisni prosim, ze jsme dve, jestli ti to nevadi, at mu nepiseme kazda zvlast a ja se prizpusobim.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 09:47
- Nahlásit
Oki Neva mi to. Počkám, co mi napíše a dám vědět co a jak.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 09:47
- Nahlásit
Montik
Uz jsem koukla i na tu diskuzi a napsala jsem mu tedy mailik, kdyz pise, ze bere vazne jen ty, co se mu ozvou mailem. Tak snad to klapne, to by bylo super. Moc diky za avizo.
A ja jdu vyuzit slunicka a naslapnout cubine stopu.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 09:53
- Nahlásit
KatkaLip
Jé...já už mu napsala za nás obě.....No, snad to neva....
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:14
- Nahlásit
Urcite ne, uz mi odepsal. Moc se tesim!
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:49
- Nahlásit
Mně taky.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:36
- Nahlásit
Montik
Máš mailík...
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 23:19 - Změnil/a: Essi
- Nahlásit
Ahoj, všichni. Jestli máte možnost, poptejte se, kdo by si ho vzal. Umřel mu pán, je na Slovensku v karantence (nic mu není, je očkovaný a OK po zdravotní stránce) a jde mu o život. Přivezu ho na vlastní náklady. Moc díky za pomoc.
http://lucy-foto.rajce.idnes.cz/KS_Trebisov_2/#alb um
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:56
- Nahlásit
trochu opožděně ale přece jen sem dávám fotku jak vypadal Ari přesně hodinu potom, co mu dal na výstavě pan rozhodčí ocenění velmi nadějný
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:16
- Nahlásit
hihihi, to je krásná fotka A co jinak, jak se všici máte?? Blíží se nám kvapem klubovka, už se těšíte??
Doufám Johule, že přijedete....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:09 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Já se byla včera podívat u naší psí maminky na štěnítka. Ještě štěstí, že už jsou všechna zadaná, protože bych jinak asi neodolala.Ani se mi nechce věřit, že už je to dva roky, co ten můj kolohnátek byl taky takový. Srašně to letí
|
choco
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:16
- Nahlásit
Baico
jéééé,ty jsou....k sežrání To bych taky měla co dělat odolat takovýmu míšánkovi
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:35
- Nahlásit
Baico
A teď si vem, že já měla takovýhle miminko ještě na podzim....Teda už nééé takový,ale mimi..A teď??? Sice je to pořád ještě mimčo, ale už velkej bílej medvěd, místo malýho medvíděte...Chjo....to to letí....
|
choco
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:08
- Nahlásit
Montik
vždyť ty jsi z něj měla vytáhlo už v létě jakýpak medvídě ))))))))))))))))
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 15:00
- Nahlásit
ty štěníci jsou dokonalí!
Montik
no...přijedu, ale bohužel jenom na svod, v sobotu nemůžu
budeš tam i v tu neděli?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 06:55
- Nahlásit
JJ, budeme, kamarádka jde s čubou taky na svod, takže aspoň tak.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 07:03
- Nahlásit
Montik
s jakou? Dlouho či krátkosrstou?My jedeme na výstavu,svod i bonitaci s 3 holkama
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 08:22
- Nahlásit
S dlouhosrstou slečnou..) Jménem Ariana od sněhobílé krásky (nebo tak nějak)
|