Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
KatkaLip
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 13:15
- Nahlásit

Hmm, tak jsem nenasla. Mrknu doma, jestli ho nemam zabookmarkovany.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 13:22
- Nahlásit

KatkaLip
Bh= zkouška doprovodného psa. Najdeš to pod řádama IPO/SCH. Tak se na to podívej. Neni to moc těžký.

Johule
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 14:27
- Nahlásit

Baico
wow...Baico je Arimu strašně podobnej..i když to asi všechna štěnda

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:01
- Nahlásit

Já si taky myslím, že ta váha je OK...Lucky byl sice strašnej střízlík-teď konečně něco nabral, takže úpodle něj bych se moc neřídila. Ale až budu u druhého compu, písnu ti jeho přesnou váhu-mám to zaznamenaný

KatkaLip
Já myslím, že s výškou si hlavu dělat nemusíš, ona bude teď růst ze dne na den, až tomu nebudete věřit. Lucky v tomhle věku vytáhl neuvěřitelně rychle, a pak o nás říkali, že jsme anorektici Dva dny po sobě mi tatáž osoba řekla, že Lucky zase vyrostl....To mě málem položilo:.)

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:15
- Nahlásit

No ja se dozvedela napred od rodiny, ze ji chudinku trapim hlady, nemela totiz slabiny zboku v jedne lajne s hrudnikem... , no a kdyz jsem vzapeti posilala fotky chovatelce, tak me zase upozornovala, ze na tech fotkach vypada dost oplacane.

Mimochodem, udelala jsem belaskum trochu reklamu v novem cisle Deti a my, mame tam k tomu i fotecku. Na netu to ale bohuzel neni.

Pentas
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 19:23
- Nahlásit

Nazdárek všem
KatkaLip
tak ty sis vybrala štěndo přímo od naší poradkyně

Pentas
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 19:26 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit

Co říkáte na tuhle holku,není moje/zatím/majitel tvrdí,že uši klopí ,když na ni promluví.

drakka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 20:32
- Nahlásit

KatkaLip
no jasne, ten svet je ale malej ) julii samozrejme znam a fotky co ti ukazovala jsou zrejme od moji freyi )

Černý faun
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 21:43
- Nahlásit

Ahoj, BŠO jsou krásní, já mám pro změnu celočernou ovčandu nevím, jestli to tu už někde nemáte, ale četla jsem dnes na veterině v Praze - Stodůlkách, že se 21. 11. ztratil bílý ovčák Falko (nepíšou kde), tetovací číslo jsem si nepoznamenala, ale telefon na majitele je 608 233 120, tak kdyby náhodou...

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 23:12
- Nahlásit

Teda tady je lidi...budu v tom mit chaos.

Pentas: ja se priznam, ze jsem moc nevybirala. Byli jsme s konikama na soustredeni a tam byla takova smecka psu, ze se mi po psovi strasne zastesklo. Shanela jsem neco hodneho k detem, kockam a konim. Uz jsem mela vybranou seltii a pak mi kamoska (taky deti a kone) doporucila BSO a ja se tak zamilovala (driv jsem chovala NO a mam ovcaky fakt rada), ze jsem jeste ten vecer shanela... byl jeden inzerat bezpapiraku a jeden papiraku, navic chlupatych. Ukecala jsem manzela na papiraka.
A fakt nelituju, mam novou lasku... akorat chudak muj tolerantni manza uz neni na seste, ale az na sedme koleji (po diteti, konich, kockach a jeste psu)

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 23:14
- Nahlásit

Pentas

Cubina vypada sympaticky, ale nema nahodou z toho majitele trochu respekt? Tvari se tak... treba ji udelas dobrou sluzbu.

Pentas
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 06:07
- Nahlásit

KatkaLip
přesně tak si to myslím i já ,chudák se ho asi příliš bojí,bude s ní sice asi hrozně práce to v ní odstranit,prý takto dává ušiska jakmile na ní promluví.Jenže odměna - spokojený pes za to stojí
Jinak včera jsme byli s Ájou na rentgenu DKK dle slov veta to vypadá velmi dobře tak už jen čekat na výsledky.
Chystáme se do Olomouce/tam už jsme přihlášeni a zřejmě i do toho Brna,pokud v sobotu přivezu tento přírůstek do smečky.
Máme konečně stránky na www.beluda.estranky.cz

Johule
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:23
- Nahlásit

Pentas
ta fenečka vypadá fakt docela bojácně, je supr, že se jí ujmeš

Pentas
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:47
- Nahlásit

Johule
pokud vše dobře dopadne tak pojede se mnou do Brna

Johule
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 10:48
- Nahlásit

Pentas
ty bydlíš v Brně?

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 11:36
- Nahlásit

pentas

Tak to se na vas do toho Brna asi taky pojedem podivat Máte krásné stránky, držíme s Luckym pěsti, aby se narodila krásná a zdravá štěňátka a mamina to zvládla.Jinak super, že se té fenky ujmeš, vypadá krásně a v dobrých a zkušených rukou jí to jen prospěje.

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:45
- Nahlásit

Pentas

Drzime palce s feneckou i na vystave, mate krasne pejsky. Koukala jsem na vase stranky, jsou moc hezke. Jak je psano u Dorinky, ze chybí 2xP2 L+PH, to jsou zuby, ze? Jak je to u BSO se zuby, smi nektere chybet? Omlouvam se za blbe otazky, ale nemela jsem psa straaasne dlouho a mam pocit, ze jsem vsechno zapomnela.

Nevite, jestli nebude nejaka vystava nekde bliz ku Praze? Ted na podzim uz asi ne, co? Mame pry jit v breznu na svod, tak abych se rozzpomnela, jak se predvadi a trosku Loreen pripravila, uz jsem to patnact let nedelala.

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:13
- Nahlásit

KatkaLip

výstava v praze byla před 3 týdnami, to jste prošvihli....další bude až na jaře. Teď se to zase sdune na Moravu. Na klibovku se taky chystáme, svod už máme ale splněný, tak jen vystavovat. Jinak ano, to jsou zuby, nám na svodu chyběli 2xP1-dolní a M3, P1 nám dorostly, ale s M3 už nepočítám. Na výstavy může chybět 2xP1, na M3 se nebere zřetel, na uchovnění musíš mít všechny zuby... A neboj, to zvládnete, stačí, když ji budeš občas stavět do postoje. Lucky to úplně nesnáší a pere se se mnou o nohy, ale já většinou zvítězím

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:14
- Nahlásit

omlouvám se za hrubky, teď sem si to po sobě přečetla a vstávají mi vlasy hrůzou...Tak se ještě jednou omlouvám.

Pentas
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:19
- Nahlásit

Johule
nee,ale u Bruntálu do Brna chceme na výstavu
KatkaLip
ano,a do chovu může pouze plnochrupé zvířátko - tudíž Dorotka je náš mazel.
Výstavy najdeš na http://www.cmku.cz/ ostatní věci zase tady
http://www.bily-ovcak.cz/

Johule
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:39
- Nahlásit

Pentas
tak to se na výstavě uvidíme...už se na ni těším
KatkaLip
na svodu budeme taky...už se na tvoje mrně těším
Montik
u nás je s postojem taky šílenej boj.....mám pocit že je to asi nejobtížnější cvik

Johule
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:30
- Nahlásit

Montik
teď jsem slyšela, že (asi) paní rozhodčí, která v brně bude si nejvíc zakládá na předvedení

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:08
- Nahlásit

Pentas
Mooc hezké holky!!!!
Montik
Tak už 4 dny baštíme řasy. Že by měli hafové nějaký problém s tím, že jim to nechutná, tak to ani náhodou. Baštěj to naprosto bez problémů. Teď jenom, abychom nezežloutli

Johule
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:23
- Nahlásit

Baico
Tak už 4 dny baštíme řasy. Že by měli hafové nějaký problém s tím, že jim to nechutná, tak to ani náhodou. Baštěj to naprosto bez problémů. Teď jenom, abychom nezežloutli
jsme na tom stejně

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:41
- Nahlásit

Tak to lucky se ofrkával, nad řasama a ten můj druhej blb to nechce žrát vůbec, ale ten je extra mlsnej. Teď už to Lucky baští jako nic...Tak jen doufám, že Vám to pomůže tam, kde má a ne tam, kde nemá.

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 22:36
- Nahlásit

K cemu bastite rasy?

Johule

Super, taky se tesime... Konecne uvidim, jak maji belasci vypadat nazivo.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 08:34
- Nahlásit

KatkaLip
Nám na zimu trošku bledne pigment na čenichu. Ty mořské řasy by to měly trošku napravit. Ale zase je u běloušů ten problém, že se to může projevit i na barvě srsti, tak doufám, že to bude u nás bude stejný jako u Montika, tudíž tmavý čenich bez žluté srsti. Asi by se to dalo řešit i pomocí nějakých tablet, ale myslím si, že takováhle přírodní forma je lepší, než nějaká chemie.

Essi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 11:58
- Nahlásit

Baico
Nám taky, loni nic a teď nám taky bledne čumáček.

drakka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 14:16
- Nahlásit

Essi
nam taky bledne cumak, bohuzel zacal uz docela brzy, takze uz v posudku z klubove vystavy mame 'vysvetlaly pigment' nebo tak neco...

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 14:18
- Nahlásit

Holky, muzu mit dalsi z "blbych dotazu" na zkusenejsi? Tyka se venceni a udrzovani cistoty. Loreen ma na zahrade boxik s vyteplenou boudou (i kdyz pres den je casto se mnou at uz v praci nebo u koni nebo doma). Vevnitr je absolutne cistotna, v boxe vetsinou taky, ale... Potrebuje vencit rano (kolem pul osme), v poledne (kolem pul jedne), odpoledne kolem ctvrte, to jsme venku asi dve hodky a jeste vecer kolem jedenacte. Priznam se, ze s tim mam trochu problem, ne vzdycky jsem presne na cas doma a staci pulhodinove zpozdeni a nevydrzi. Ale pouze v boxu... kdyz je vevnitr nebo ji mam u rodicu, kde bydli ve verande, staci jen rano a odpoledne... myslim bobky, vycurat ji poustim na zahradu cca kazde dve hodky. Takze vim, ze kdyz chce, v pohode vydrzi. Zda se mi, ze uz neni tak malicke stenatko, aby ji nestacilo vyvencit trikrat denne a kvuli pulhodine pokadila box... co myslite? Zmeni se to vubec nekdy? Jo a nema prujem ani jine travici problemy, neni prekrmovana...
Mela jsem ovcandu, ktera se cistote v boxu nenaucila za cely zivot i kdyz chodila ven pravidelne a dlouho.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání