| Autor |
Zpráva |
Baileys
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 18:24
- Nahlásit
Montik
mi se psi taky po tom oleji ještě více rožežrali-jako,že to zblajznou a je....
A maldá fena se mi výborně spravila v srsti....
Občas ještě dávám Giom na černou - bílou srst.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 18:26
- Nahlásit
Právě že jsme měli jen jednoho soupeře, toho frantíka Jinak si myslím, že by Arimu ta srst měla po té řase naopak pěkně prokouknout, alespoň u nás to tak bylo. A objednala jsi si prášky nebo tu sypkou?? Jestli sypkou, tak Lucky mi to ze začátku odmítal,ale po čase si zvykl, sem mu to přidávala postupně. Ale on sbaští fakt všechno, včetně citronu.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 18:28
- Nahlásit
[b]Baileys[/b
Ten olej je fakt super, jakmile nechtěj granule, poleju a je to v nich, ani nemrknou. Jen knírovi po tom smrdí vousky Ale to platí i o sardinkách..
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 08:43
- Nahlásit
Montik
Jen knírovi po tom smrdí vousky Ale to platí i o sardinkách..
já mám knírače
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 13:34
- Nahlásit
baileys
tak to víš, o čem mluvím
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 16:35
- Nahlásit
Montik
objednala jsem sypkou...myslím že Arimu to vadit nebude, poslední dobou je do žrádla naprosto šílenej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 11:11
- Nahlásit
Montik
Taky jsem to Baicovi objednala. Tak doufám, že to bude jako u Luckyho a nezežloutne a jenom mu ztmavne čeníšek
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 14:26
- Nahlásit
Baico
tak to můžeme doufat spolu
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 14:57
- Nahlásit
Ahoj, muzu se pridat do party?
Mam stene svycaraka a jsem uprimne nadsena, tak se divam po informacich a popovidani vsude mozne, na ulicich jich clovek moc nepotka.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 15:00
- Nahlásit
KatkaLip
A od koho ho máš? A jak se jmenuje a co děláte
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 15:02
- Nahlásit
Johule
Mě už to dneska přišlo, tak si pak můžeme poreferovat, nebo si odštěpíme vlastní plemeno a budeme mít žlutého švýcarského ovčáka
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 15:25
- Nahlásit
Baico
já už tím krmím tři dny, zatím žádná změna...jen teda je možná ještě hyperaktivnější než dřív (pokud to teda jde )
KatkaLip
jj...povídej podrobně...taky chci vědět všechno o tom tvým
a kde bydlíte?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 15:28
- Nahlásit
Johule
No to mi ani neříkej. Baico je už teď jak raketa . To jsem tedy zvědavá, co to s nim ještě udělá.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 17:21
- Nahlásit
ahoooj, to jsem ráda, že jste daly na mé rady....jen doufám, že to u Vašich hafanů nebude mít žloutnoucí efekt, ale jak říkám, u nás dobrý. S tou aktivitou, no nevím, Lucky je torpédo neustále, takže ani nevím, jestli bych poznala, že je ještě aktivnější, páč už to snad ani nejde
KatkaLip
tak už povídeeej, co je to za hafa, odkud je, kde bydlíte, je krátko nebo dlouhosrstej...Šup sem s informacema, jsme celé natěšené
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 13:10
- Nahlásit
KatkaLip
tak copak? chceme informace...šup sem s nima
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 13:14
- Nahlásit
dnes budu vyplňovat přihlášku na únorovou brněnskou výstavu...budete tu taky někdo? pojďte, prosíím....
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 16:56
- Nahlásit
ahoj, já přemýšlím, že bych se tam jela s Luckym aspoň podívat, ale vystavovat..to nevim, ještě si to nechám projít hlavou, ale jsem srab, a byli by sme už v mladejch...tak nevím, jestli na to mám nervy já i Lucky Ale vy budete ještě v dorostu, ne??
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 17:05
- Nahlásit
jen pojďte bude sranda...Lucky je nádhernej...to zvládnete
jo, my budem ještě dorost...
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 21:22
- Nahlásit
Jej, ja se sem kvuli hledani psa vcera nedostala... tak se omlouvam, ze vas napinam. Kamoska prijela na navstevu s retrievrem, dostal venku slupku od elektrickeho ohradniku a v panice nekam zdrhl... do pulnoci jsme litali s baterkou po pastvine a prilehlych polich v te vanici a rvali do ochrapteni. Dikybohu se pred pulnoci nasel.
Mame chlupatou slecnu z chovne stanice Acabo Czech. Uz jsem nadsene zalozila album, takze nejaky fotecky jsou tady:
http://galerie.moje.cz/loreen (musi se vzdycky kliknout na obrazek a skoci to do podalba, kde uz jsou fotky)
Bydlime na Berounsku, ale jestli treba poradate nejake sraziky v Praze, tak se strasne radi zucastnime.
Ja si puvodne porizovala hafika k rodine a konim, takze pratelskeho a nenarocneho, ale jelikoz jsem driv cvicila NO, nejak mi to neda nechat ji ladem a trosku jsme zacaly cvicit... a jsem dost prekvapena z toho, jak je chapava a sikovna, to jsem vubec necekala.
Toz tak u nas. Nechcete mi take neco hezkeho napsat o vasich hafikach a treba poslat nejakou fotecku? Prosiim.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 21:31
- Nahlásit
Tý jo, tak hlavně, že se našel... chudák, dostat pecku od ohradníku...
ty jo, ta je krásnááááá, má nádherný výraz Jinak já mám 8 měsíčního krátkosrstého pejska jménem Lucky Grisom of Kims dream.Je to neskutečné šídlo a aktivista. Ale moc šikovnej na cvičení-když si pročteš pár stránek zpátky, zjistíš toho o nás mnohem víc, ale to by ti asi zabralo dost dlouho.. Je trošku víc bázlivej, ale už se to lepší. Také ho čeká běhání u koní, budu sio pořizovat íháka na jaře, tak sem na něj zvědavá Třeba ho to konečně aspoň trochu unaví. jinak my jsme napůl z Kladna a napůl z Prahy, takže kdyby byl zájem, rádi se seznámíme. Mám i auto, takže se můžeme někam na prochajdu dopravit
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 21:34 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
tady jedna společná měsíc a půl stará
tady mu bylo půl roku
Jinak víc fotek mám na www.mujpes.cz, fotogalerie Lucky a Monty
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 22:45
- Nahlásit
Tak ted jsme teda povyrostly! Jeste parkrat a nevejdem se do miry.
Ten tvuj je taky kraaasnej. Jestli utrhnu chvilku, zkusim zalistovat. Loreen se teda neboji vubec, hodne me tim prekvapila, cekala jsem trochu srabika. Neni zadne extra sidlo, s nasim ditkem si teda vydrzi hrat cele hodiny, ale kdyz ji s sebou beru do prace, nema problem temer cely den prospat. Coz mi teda dost vyhovuje.
Ja ji beru na spaciry s konikem, ale jen na kratinke krokovky, aby si zvykla. Ta prvni prochajda byla hororova, porad lezla valachovi pod nohy a on, je to takovy strasny dobrak, porad klickoval, aby ji neprislapl. Ale uz se to srovnalo a je v pohode. Horsi bude na ni navyknout kobylu, ta je mlada, blazniva a pro kopanec nejde daleko.
Tak me napada, nedavno jsem byla za znamou ve staji na Zajezde (u Bustehradu) a tam maji krasneho dvouleteho pejska BSO, majitel je aktivni jezdec a nema na nej cas, nevite o nekom, kdo by si ho vzal? Je bez papiru, ale pekny a sympatak. Me uz by manzel s dalsim zviretem asi vystehoval.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 22:56
- Nahlásit
Chválit se musí... No, Lucky posera je, ale dá se navyknout...Koně už viděl, párkrát...No, budeme se učit za pochodu Ten můj druhej 3. letej knírač s koňma už něco naťapal, tak doufám, že předá zkušenosti Buštěhrad máme kousek. Bohužel, já už si taky dalšího psa nemůžu vzít, i kdybych ráda, však to znájí všichni, ale zkus dát inzerát na psí duši nebo někam, třeba na ifaunu...Myslím, že by neměl být problém najít mu páníka. 2. letý pes je ještě hodně velkej mlaďoch.
Jinak Lucky snad ani odpočívat neumí, je neustále v pohybu a spí jen v noci-a to taky jak kdy....Přes den je to pro něj spíš utrpení.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 08:42 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
KatkaLip
No já mám téměř dvouletého dlouhosrsťáka z CHS Ancilia. Vzhledem k tomu, že nám něco chybí, tak nás nenajdeš ve výstavním kruhu, ale spíš na jízdárně v Praze Suchdole nebo na cvičáku. Baico je velmi pracovitý a už sklízíme první úspěchy.Můžeš se podívat zde Fotečku sem dáme též a tady
Jinak fenečka je nádherná. A veř mi, že svojí pracovitostí se BŠO něm. ovčákovi vyrovná, jenom to chce trošku citlivější přístup a žádný dril. Takže hodně štěstí a vítám Tě mezi námi, kteří jsme postiženi "bílou nemocí".
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:20
- Nahlásit
KatkaLip
je nááádherňoučká ....gratuluju
já mám dlouhosrsťáčka Ariho of Barrandovs Alley, je mu pět měsíců a je to naprosto neunavitelnej šílenec. Miluje psy a všechny lidi, jen je občas až moc sebevědomej
fotky jsou zde: http://www.johule.rajce.idnes.cz/Ari/
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:28
- Nahlásit
Johule
tý jo, ten vyrostl. To je divný, když jsem ho viděla v září, co?? Ale roste do krásy.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 11:01
- Nahlásit
Montik
díky roste mi fakt pořádně....
Mám tkovou otázku, kolik asi v pěti a půl měsících vážil Luckynek, Ari má přes 27 kg.....Není to nějak hodně?
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 11:16 - Změnil/a: drakka
- Nahlásit
no a ja se taky predstavim mam dvouapulletou slecnu Freyu, jinak Brangwen Z klubicka, nase fotky a povidani najdes tady . a jsme z Liberce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 12:33
- Nahlásit
Johule
Koukala jsem na fotky a nepřipadá mi ta váha divná. Ari je mohutný pejsa po Big Boyovi. Baico byl v zhruba v 6 měsících takovýhle
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 13:05
- Nahlásit
Baico:
Pani, vy jste nejen krasni, ale i dobri! Prosimte, co je za zkousku BH? To vubec neznam, ale je fakt, ze ja znam jen ty klasicke sluzebni.
Johule:
Ari je taky broucek. To jste asi vekove nejbliz, Loreen je neco malo pres ctyri mesice. Ma tedka 17 kilo a mne prislo, ze strasne vyrostla, tak jsem hledala rustovy graf, jestli to jako moc neprehani a zjistila jsem, ze je presne v norme. Jeji braskove maji jeden 20 kg a jeden 21, takze si myslim, ze jste taky v norme. Ale zkusim ten graf najit a hodit sem odkaz.
Drakka:
Neznas nahodou Julii Habovou? Je to moje kamoska od koni, ma fenku ridgebacka a posilala mi fotku fenky BSO Frey od sve kamaradky. Ja jsem totiz exot, porizovala jsem si BSO aniz jsem ho kdy driv videla v realu.
|