Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Mathea
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 20:09
- Nahlásit

Essi
Aby nemusel zase dostat nove jmeno

Essi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 20:17
- Nahlásit

To nehrozí. Vyplynul s ním trošku problém, bude s ním dost práce. Ale zvládnem to. Je moc milý, ale myslím, že to nebude hodný pejsek pro každého.

drakka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 20:36
- Nahlásit

Essi
jakypak problem?

Essi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 21:29
- Nahlásit

Když se něčeho hodně bojí, například člověka s nářadím v ruce nebo většího psa, udělá klasickou grímasu strachu - uši šikmo vzadu, přikrčený postoj, vyceněné zuby a zaňafání. Když to, co ho "ohrožuje" neodejde, vyletí natvrdo a zaútočí. ˇUtočí, i když má možnost ústupu sám. Když ho "proberu", chvilku kouká, jako že vůbec neví, čí je, kde je a nic. Za chvilku je z něj zase miloučké štěňátko.
On je opravdu milý, a tyhle změny jsou v několika vteřinách. Takkže "socializujeme" a zvykáme si.

Montik
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:48
- Nahlásit

Ahojky lidičky, mám menší problém a chtěla bych poradit. CCa od minulého týdne krmíme PROformance puppy large breed-jehněčí. Před tím jsme měli ještě od chovatelky Nutra nuggets...Ze začátky bylo vše OK, ale teď poslední dva dny mi Lucky dost průjmuje-respektive vypudí první bobek-krásně tuhý, ale pak za ním vypadne další hromada, která s bobkem má pramálo společného. Deska ráno se mi pos... v koupelně a pak ještě venku...Tak teď nevím, jestli mám v krmení této značky pokračovat-přeci jen ten přechod na nové krmivo trvá poměrně dlouho, nebo radši vybrat něco jiného? A když jo, tak co??? Jaké granule? Aby nezežloutnul...Jsem dost zoufalá.Páč naším dalším problémem je to, že je Lucky dost hubenej a já potřebuju, aby něco málo nabral, ale nevim, jestli by bylo dobré do něj cpát hned zátěžovku...Co mám dělat?? Béééé, já se z něho picnu...

Essi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 11:44
- Nahlásit

My granulemi až na výjimky nekrmíme, ale když ano, tak firstmate pro štěňata velkých plemen. koukni sem - www.firstmate.cz

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 19:35
- Nahlásit

Montik
Já krmím už rok Nutrience a jsem moc spokojená.URL

Tchor
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 20:29
- Nahlásit

Essi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 22:21
- Nahlásit

Děkuju Tchořovi, tohle je fotka obou běloušků. Na dolní fotce má Nick v hubě klacek, Smajlík stojí za ním.

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2007 11:47
- Nahlásit

Essi

To jsou ale kráááásníííí. kucííí Vůbec není na té spodní fotce vidět, že by měl Nick něco s ocasem. A jak to vidíš v ten pátek?? podniknem nějaké to venčení??

Essi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2007 12:12
- Nahlásit

Mohli bychom v pátek odpoledne, to už budu na chatě, přivezu manžela od doktora.
pošli mi prosím mailem svůj telefon, zavolám, až dorazíme. díky.
buckovahana@seznam.cz

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 08:50
- Nahlásit

Montik
Tak jak to vidíte ten příští týden s tou ZOO? Jsem uplně sama doma, takže musím hodně plánovat. Já bych to viděla tak na středu nebo čtvrtek dopoledne. Co vy na to?

Montik
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 11:25
- Nahlásit

Baico

Ahojky, jj, to by šlo. Nám je to jedno, my máme čas skoro pořád. A myslím, že i choco by to mělo vyhovovat.

Essi

dostala jsi včera maila?? Že ten dnešek ruším?? Kdyby ne, tak mám nemocnýho toho druhýho bafana, tak nikam nemůžu,ale kdyby se ti to hodilo jindy, tak budu ráda.

Montik
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 14:29
- Nahlásit

Baico

tak středa by byla lepčí, respektive nejlepčí. Co ty na to??

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2007 21:45
- Nahlásit

Montik
To je ideální. Takže ve středu v 10:00 před zoo? A poznávací znamení je bílej pes ).

Montik
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2007 16:51
- Nahlásit

Baico

Jj, v deset, ale jen taková technická. Zoo má asi 3 nebo 4 vchody...Takže asi myslíme před hlavním, že?? jak jsou kasy. Jinak moje poznávací znamení je bílej a černobílej pes: Nevím, jestli půjde i choco, jelikož je Andy asi zase nějakej marodnej, ale to by pak bylo jeden bílej, jeden černobílej a jeden černohnědej pes. Každopádně se nepřehlídnem.))

drakka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2007 19:26
- Nahlásit

my jsme byli v zoo minuly tyden a bylo to prima freye se desne libili vlci a taky kozy

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2007 23:15
- Nahlásit

Montik
Jo, myslela jsem ten hlavní s pokladnama. Jasně, taky si myslím, že budeme dost nápadný. Těšíme se moc!

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2007 22:30
- Nahlásit

Montik
Ahojky! Tak jsem dneska koukala na předpověď a ve středu má být ještě přes 30. Já bych to radši přesunula až bude trošku líp. Co ty na to? A Třeba už bude i Andy v pořádku.

choco
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:09
- Nahlásit

Baico
Ahojky, Andy je marod,je na antibiotikách a tak nám zoo nehrozí. Monča je taky pro přesun na jindy, v těch vedrech by to bylo hrozný. Do té doby už bude snad i Andy v pořádku a budeme se moct k vám přidat Tak zatím papa

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2007 19:05
- Nahlásit

choco
Tak to držím palce, ať se vyléčíte a zoo si s námi užijete!

drakka
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 11:52
- Nahlásit

URL

i bily ovcak zvladne agility

drakka
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 11:57
- Nahlásit

teda zatim fakt jen zaciname a co si budem povidat, z freyi nikdy borderka nebude, ale hodne mne namotivoval uz jen ten fakt ze to freya proste zvladne...pomalu a s obcasnou chybou (i kdyz behaly jsme i bezchybne ) ) ale zvladne. mela jsem z ni velikou radost...

Essi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 13:03
- Nahlásit

ahoj, všichni. omlouvám se, že jsem se neozvala. došla práce - budou penízky, ale zase nebyl čas. od 1.8. by mělo být výrazně líp. omlouvám se ještě jednou.

Pentas
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 13:22
- Nahlásit

Essi
šak práce je důležitější,než kecání
drakka
šikovná, odkud Freya je?

drakka
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 13:28
- Nahlásit

Pentas
jako jak odkud?

Pentas
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 13:56
- Nahlásit

drakka
co má za rodiče jesli se pomamila a nebo potatila

drakka
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:01
- Nahlásit

Pentas
joaha no je to segra essina smajlika, oba rodice profi canisterapeuti, takze tezko rict

Pentas
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:09
- Nahlásit

drakka
takže tatínek Dexter,nebo Falco?

drakka
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:11
- Nahlásit

ado-bal erino ze slovenska maminka dina white majestics

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání