Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 14:49
- Nahlásit

Jj, v pondělí. Se těším.

Essi
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 15:26
- Nahlásit

Všem přeju hezké svátky, mizím za pejsky.

drakka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 13:47
- Nahlásit

tu zavislost belousu potvrzuju, od te doby co mam freyu mam verny bily stin naprosto vsude po byte, bych bych se presunula jen o par metru ale fakt je, ze to jakoby prevzala po tori, pac ta tohle delala driv taky...

jee, to vam zavidim, mit kolem sebe vic belousu...mne se porad nekdo pta, jestli je freya husky ) asi holt budu muset fakt zalozit chov tady na liberecku )

a jinak nejedete nahodou nekdo za 2 tydny do bolky na vystavu?

Pentas
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2007 05:39
- Nahlásit

drakka
tak naše smečka se tam nechystá.Bohužel v současnosti nemáme co vystavovat.
Určitě jedeme do České Skalice s celou smečkou.Čeká nás svod,bonitace a zkusíme i vystavovat.
Náš nový bílý přírůstek holčička Fancy/zatím jí říkám Fanouš/ má za sebou první noc a je v pohodě.Smečka ji vzala mezi sebe.Jen musím dávat bacha,aby ji ty 2 puberťačky nezašláply a Lakynka nezakousla.

Montik
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:32
- Nahlásit

Ahojda, tak jsem tu.

Pentas
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:00
- Nahlásit

Montik
teda tos nám toho napsala a žádné novinky po víkendu nejsou?

Montik
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:06
- Nahlásit

jsem myslela kvúli Essi..)) Novinky moc nemám, jen, že Lucky pěkně zlobí. Neustále někde něco požírá a honí. Naštěstí si nechá říct a na fuj reaguje. jooo, vlastně, plavemeeee. sám od sebe vleze do vody a plave-teda, cáká. Je to s ním sranda na entou..)

Montik
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:26
- Nahlásit

Tak takhle my plaveme-hezky hlavu co nejvýš, aby nám náhodou necáklo na čumes.

Essi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 17:24
- Nahlásit

Ahoj, kurz byl naprosto super, naučili jsme se, pokecali, byla docela pohoda.

Společné venčení bych viděla tak na pátek odpoledne nebo sobotu. V neděli budeme mít akci.

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 19:32 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Ahojky! Já mám teď 14 dní dovču. Tak co se třeba domluvit a vyrazit společně třeba do pražské zoo. Naposledy jsem tam s Baicem vzbudili docela rozruch a co teprve kdyby nás bílých bylo víc .

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 19:38
- Nahlásit

Jo a ještě jsem zapomněla. Kdyby měl někdo zájem, tak je volná bílá fenečka z vrhu po BAicově mámě Athéně. Narodila se pohužel se zlomeným ocáskem, tak je nabízena pouze jako rodinný pejsek.
více info zde.
Jinak její tatínek je jediný pes tohoto plemene v Evropě, který má složené IPO3.

Pentas
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 20:01
- Nahlásit

Baico
zatím jediný pes.
Ahojky
na to Mistrovství se jedeš jen podívat,nebo i závodit?

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 20:10
- Nahlásit

Pentas
Jedu i závodit, do kategorie BH. Snad si neuřízneme ostudu.

Pentas
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 20:13
- Nahlásit

Baico
to teda budem fandit ,já bych chtěl zkusit BH příští rok to má být MS u nás Tak to budu potom prosit o podrobnosti.

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 20:16
- Nahlásit

Pentas
no, už se mi zdál i sen, kdy můj jinak velmi pracovitý a poslušný pejsánek na všechno zapomněl a byla z toho ostuda jak hrom .

Montik
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 20:48
- Nahlásit

Baico
Ahoooj, sem tě tady dlouho neviděla. Do ZOO bych klíďo vyrazila-taky jsem se tam chystala, ale museli by jste mít s náma trpělivost, páč by to bylo s hodně pauzama-jsme ještě majinký. ale jinak ráda, potřebujeme hooodně kamarádů a taky poznat i jiné tvory. Což se obávám bude velmi náročné, neb Lucky když viděl ovci málem dostal infarkt-a co až uvidí takovou žirafu.))))
Essi
viděla bych to spíš na ten pátek, páč v sobotu jdu pomáhat k našim se stěhováním.

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 21:16
- Nahlásit

Montik
Trpělivost je naše druhé jméno . Tak můžeme vyrazit. My máme dovču, takže napište, kdy by se to hodilo vám a my se přizpůsobíme. Jinak jsem koukala, jak jste vyrostli. Lucky je moc krásný pejsek.

Pentas
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 21:39
- Nahlásit

Baico
jak píšeš o té fence Bertičku jsi tam někde neviděla?Je to dcera naší Lakynky,tak se o ní zajímám.

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 21:42
- Nahlásit

Pentas
S Bertou jsem se osobně potkala. Je to úžasnej mazlík. Na stránkách jsou i její aktuální fotkyURL. Už má i nějaké výstavní tituly.

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 21:45
- Nahlásit

Pentas
Jo,má CAJC z Bánské Bystrice

Pentas
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 04:44
- Nahlásit

Baico
já vím stránky znám a o té Bánské vím taky.

choco
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 08:18
- Nahlásit

Baico
Montik
Černá blabladoří potvůrka se k vám přidá ráda taky i se svou paničkou. Když na nás počkáte do příštího týdne

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 08:34
- Nahlásit

choco
Jo, neni problém. Jak se to bude hodit vám.
Pentas
Berta je trošku menší a k cizím opravdu nedůvěřivá, ale tak po čtvrt hodině se z ní stává neuvěřitelný mazlík.

A opravdu někdo nevíte, kdo by chtěl malou Cal?

Montik
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 10:51
- Nahlásit

Ahoj, taky bych to viděla na ten přítí týden, jen doufám, že na to nebude moc hic. Myslím, že to bude čuper výlet.

Pentas
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 10:57
- Nahlásit

Baico
bohužel,zatím nevím pokouším se ptát.Někde zkraje tohodle fóra sem chodila dívčina co bělouše sháněla,byl tam,ale myslím problém s rodiči.Třeba by si už nyní dali říct
N

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 15:37
- Nahlásit

Pentas
Díky!

Bluecrazy
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 17:26
- Nahlásit

Baico
Ahoj,
tak tuhle diskuzi mi byl cert dluzen Ja uz dlouho uvazuji o svycarakovi, hrozne jsem se do nich zamilovala. Doma mam 6ti mesicni stendu ISCWT, tak by aspon mela kamaradku... Jak jsem videla Cal, tak mam ted hrozny nutkani... jen nevim jestli bych momentalne dva pejsky utahla... Nevis kolik za ni chteji? Je mi ji lito berusky, postizena se zlomenym ocaskem

Pentas
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 17:32
- Nahlásit

Bluecrazy
najdi si jejich stránky a spoj se s nimi.je to CHS Ancilia

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 19:14
- Nahlásit

Bluecrazy
Zkus zavolat přímo paní Vobořilové. Určitě se s ní domluvíš, je to moc fajn ženská. A pejska od ní můžu z vlastní zkušenosti jen a en doporučit.

Essi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 19:39
- Nahlásit

Baico

Nickovi se zlomený ocásek docela narovnal, za těch 5 týdnů, co je u nás.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání