Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
meduzka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:17
- Nahlásit

Jinak sem plánovala Loutí a bohužel mi to nevyšlo, vlastně ani na BBI jsem se nebyla podívat, stavíme baráček, tak to je lítáního...
Ale na Jerrýska a cvičák a dlouhatánský vycházky, to čas mam, to ho nešidim, aby to tak nevypadalo.

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 10:01
- Nahlásit

meduzka
No tak já mám dlouhosrstého pejska Baico Ancilia. Je mu 2 a půl roku, chovný bohužel není.

A neboj, časem se orientovat začneš a přehled budeš mít taky přehled.

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 10:16
- Nahlásit

meduzka

tak já to tu před rokem a půl a něco zakládala... Já mám kraťáska Lucky Grisom of Kim's dream, je můl rok a půl a měsíc.. Kdyby jsi chtěla, máme stránečky: www.luckygrisom.estranky.cz Jinak Cargo má taky svoje stránky, tak se mrkni www.cargoqueenoftwins.estranky.cz Snad se na mě panička nebude zlobit.. .-) A kdyby jsi měla zájem (teď nějak nevím, odkud jste), tak můžeme naplánovat nějakou společnou procházku.

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:04
- Nahlásit

Montik
Pojedete na kurs i za 14 dní? Protože to se chystám k Romanovi i já s Baicem. V listopadu jdeme na ZPU 1, tak potřebujeme zintezivnět trénink.

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:07
- Nahlásit

Baico

nee, jdeme tenhle a příští možná dorazím jen na sobotu... Ale i tak yb to šlo.. a Karin jede taky??

choco
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:51
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=GtWEU_SmZmw

choco
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:52
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=yLMd8Cqr_8g

http://www.youtube.com/watch?v=lQtTHh2tgXU

choco
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:54
- Nahlásit

Ještě mám doma v kompu dvě obrany s Luckym,ale ty ti pošlu pozdějc

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:15
- Nahlásit

Montik
No Karin jede teď i potom. Já teď nemůžu, v sobotu jdu do divadla a v neděli je Velká a to mě nikdo nikam nedostane.

meduzka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:31
- Nahlásit

Teda holky, vy jste skvělý, takhle už to nezapomenu.

Já sem flink a pořád ty stránky nemam, ale já teda jak tak koukam, tak i to focení nic moc, a pořád o tom doma mluvim, že musíme fotit fotit fotit! No a skutek utek.
Jdu útočit na brášku, že má času dost, ať se zkusí vrhnout na ty stránky, ať už toho mýho taky můžu ukázat...
I když já vám ho teda aspoń stručně popíšu
Bílej - to je jasný, i když - no toho zrzavýho pruhu se nezbavíme a pak na první pohled jsou vidět strááášně ale strááášně chlupatý uši a když mě vítá a kroutí se dokola a mává ocasem, tak se s nim švihá do očí...
pak má teda ještě velkou pr..lku

meduzka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:34
- Nahlásit

ale je nejkrásnější ze všech
samozřejmě jako pro vás ty vaši...

A fotky máte úplně skvělý - budu to napravovat!

Montik:
Koukala sem na první díl zkoušek - supr... šikuly

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:42
- Nahlásit

meduzka
My máme taky stránky www.baicoancilia.estranky.cz

meduzka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:03
- Nahlásit

Baico, i tobě děkuju

Jo a Montiku - já jsem z Rakovníka, tak to neni taková dálka. Jsem ráda, že mam někoho poblíž.

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:03 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

choco
hm, sice díky, ale takhle veřejně si to dávat teda nemusela.. jsem to chtěla hodit na stránky.. prosím, stáhni to a pošly na mejla, prosím... Vím, že prudim,ale bude to tak lepčí...

meduzka
Díky..

Baico
Já taky budu koukat na Velkou, odjíždim už po snídani..

choco
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:32
- Nahlásit

Montik
A na stránkách to nejní veřejný nebo co? A jak to chceš teda poslat??? To ti mám poslat odkaz znovu na maila?

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:39
- Nahlásit

choco
ježiš, se nerozčiluj... Já to ještě ani neviděla, tak se na to chci mrknout nejdřív.... JJ, na mejla, jen odkaz, to ti snad toliko času nezabere, ne?? Pánbůh ti to oplatí na dětech...

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:44
- Nahlásit

choco
tak posílat už mi to nemusíš... a klíďo to tu teda nech.... Hlavně v klidu...

choco
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:51
- Nahlásit

Montik
já jsem v klidu , jen jsem nevěděla,co ti mám dál posílat,když jsem odkaz střelila sem

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:06
- Nahlásit

choco
nic... pak už jen ty zbylý obrany,ale na to je čas.... Hele, cože to máte v sobotu?? se z těch vašich zkoušek nějak ztrácím v časoprostoru...

choco
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:33
- Nahlásit

Montik
neboj já už jsem taky ztracená Vůbec se mi tam nechce...ještě k tomu mě tam vezou naši, takže to nemůže dopadnout jinak než pěkným fiaskem... jdeme na PZ

choco
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:35
- Nahlásit

Jo psal mi Marek Veselka, si představ, že dělá u koní někde v Norsku....se má

drakka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:42 - Změnil/a: drakka
- Nahlásit

meduzka

Tak to je moje Freya

drakka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:49
- Nahlásit

Jeste jedna tady z agility...ta se mi teda mooc libi )

meduzka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 07:52
- Nahlásit

Drakka:

No je úžasná. Jerry tunelem taky projde... no ale. Na agility by asi nebyl. On je takovej těžkošlápek. I dostat ho z postele na čůrání je umění, to je jedna noha protáhnout, druhá noha, hlasitě zívnout a pak rychle přitlačit hlavu k madraci, abychom mu nemohli protáhnout obojek, zapřít nohy a nedat se...
To je náš každodenní rituálek, zrovna dneska sem řikala, že to snad musíme natočit.

A kolik je Freye? a z jaké chovatelské stanice?

Pentas
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 07:56
- Nahlásit

Montik
Ahojky,jak to u Romana probíhá?Je možný příjezd už v pátek večer?Chystáme se tam,pokud vše dobře dopadne koncem listopadu.

Montik
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 08:58
- Nahlásit

Pentas
ahoj, právěže už to probíhá pátečníma večerníma obrama... ikdyž jak to bude na podzim nevím, ale zatím to bylo od pátku do neděle... Když nebudou obrany, bude se kecat.... Já už se tam tak těšim, zase...Hlavně na miminka miminkovatý....

meduzka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:54
- Nahlásit

Já bych jela taky hned, ale my teď nemáme zuby
Včera sem to počítala, má jich asi 8, z toho jeden vrklací mlíčňák, za chvíli mu budu muset granule prohánět mlejnkem
A vlastně tenhle víkend ani nemůžu, ale příští bych možná vyrazila. No jen s obranama (nebo spíš nácvikem) jsme teď na chvilku tak nějak skončili.

Montik
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:23
- Nahlásit

meduzka
hele, já si myslím, že to bude pro něj velikááá škola... a obranařit stejnak nemůžete, když nemáte zuby.. Ale něco málo s ním můžeš udělat, Roman poradí a taka a hlavně je to tam havaj na tělo i duši... jak říkám, příští týden bych tam chtěla jet jen na sobotu, ale i tak je to celej den, že..

meduzka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:43
- Nahlásit

A to taky jde, že se tam nejede na celý víkend, ale jen na jeden den?
Nebo to je jen pro známý, protože to by se mi možná šiklo trochu víc.

Montik
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:58 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

meduzka
zavolej a domluv se...tam jde všechno..
jinak stránky jsou www.figurant.estranky.cz tam je i telefon kdyby jsi nevěděla...

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání