Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:51 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

ty jo, se tu se mnou snad nikdo nebaví, či co?? japak jste se měli všici o víkendu?? Co?? My byli o víkendu na Slapech a Lucky si to parádně užíval... sobotu plaval v řece a běhal a v neděli se koupal v poli a běhal taky.. no prostě ideální den pro bělouše (mně to až zase tak super nepřišlo, hlavně ta neděle...)

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:50
- Nahlásit

Montik
Ale baví, jenom jsem byla od rána v kravíně, tak u poče až teď.
My byli v sobotu na závdech na Mělníku. Šli jsme podle ZZO a byli jsem 4 z 10. Před námi byli dva NO a jedna malina.

drakka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:10
- Nahlásit

Ahoj vsichni, my uz jsme v praze a nedavno se freya poznala se svou rodnou sestrou a maminkou a starsi sestrou a musim rict, ze obe nejmladsi holky jsou si povahove az nechutne podobne

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 06:54 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

drakka
no jóóóó, musíme vymyslet nějakej ten srazík.... co tahle neděle???

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:07
- Nahlásit

Ahojky přítomným!
No my osobně na neděli naplánováno nic nemáme, ale v sobotu máme velkou akci tak nevím jak dopadnem

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:31
- Nahlásit

Posouvám, aby to nezapadlo..

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:42
- Nahlásit

Montik
Já mám taky už teď na víkend program.

choco
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 19:39
- Nahlásit

Montik
My s vámi půjdeme Budete v Praze?

drakka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 20:26
- Nahlásit

my na vikend snad taky zatim nic neplanujem

Montik
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 07:15
- Nahlásit

choco
jj, jsem v neděli v Pze.. V sobotu jedeme do Litoměřic (ale já nevystavuju) a neděli mám volnou..

drakka
Tak co, vymyslíme něco??

Pro všechny
Tak sem kdyžtak házejte nějaké návrhy.... Já navrhuju Hostivař, Prokopák, Šárka... To jsou oblasti, kam vím, jak se dostat,ale jsem pojízdná, takže není problém vyjet i jinam....

drakka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 18:47
- Nahlásit

Hlasuju pro prokopak, to mame za rohem a jeste lepsi je stezka dalejskym udolim pac tamtudy nechodi procesi a nejezdi tisice cyklistu

choco
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 21:34
- Nahlásit

tak polovička mi řekla,že by taky vybral radši místo,kde není milion lidí...tak bych byla asi taky pro to dalejský údolí,ale pokud budu jen s Andym a miláčik bude muset domů,tak je to pro nás daleko,ale zatím to vypadá,že by jel,tak snad jo.

Montik
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 08:16
- Nahlásit

drakka
tak to by bylo asi nejlepčí, ještě by se k nám přidala kámoška s RR, bydlí na Barrandově..Ale může až tak v jednu, v půl druhý, neva by to takhle??

choco
No, tak koukej ho vzít s sebou, jako jak, že by nešel?? A propo, kdyby nejel, tak bych tě mohla vzít autím, stačilo by, kdyby si se přiblížila někam k našim...(třá Měchochlupy nebo tak)

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:08
- Nahlásit

Montik
tak do Dalejskýho údolí se prý rád podívá,tak se můžeme nějakj připojit a jet společně Mili budeš s sebou brát foťák? Mohla bys kdyžtak MArtina s Eli dneska vycvaknout,až budou cvičit a jestli teda nebudete cvičit jako ve dvojici nebo všichni v jedný řadě? Já jsem se ještě dneska s Andym přihlásila na lovečák do mírněš pokročilých,páč tam budou pilovat aporty,tak jsem se tam s ním vetřela

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 10:27
- Nahlásit

http://dannyho.stekani.cz/gallery/displayimage.php ?album=27&pos=317 Andy drandí

Montik
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:23
- Nahlásit

choco
tak super, jj, můžeme jet spoolu nějak Foťák-jestli ho nezapomenu doma, tak vezmu a budu fotit jako o život, pokud spolu nebudeme ve dvojičce... Každopádnš by s náma šla i Aengusová teda...

ALL
hola hej, připojí se ještě někdo??

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 11:52
- Nahlásit

Montik
no jasan, Ivču i Aenguse rádi uvidíme taky

Montik
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 14:19
- Nahlásit

Drakka

Hele, já tu už zase až do pondělka nebudu, tak kdyby jsi chtěla jít v tu neděli nějak poo s náma, tak mi písni nebo cinkni na 777900264...To platí i pro ostatní. Jinak se jde Prokopák, Dalejský. Já nějak nevím, jak se to tam dělí... zatím ahoj a jinak pěkný víkend všem!

choco
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 21:00
- Nahlásit

Ahojky bělouši, posílám vám podívanou z výcvikového víkendu, kde jsme se s labradorama ocitli mezi spoustou bělásků a kam nás s sebou vzali Monča a Lucky, abychom si zkusili kromě naší lovečiny i to,jak to chodí na klasice A musím říct,že se tam těšíme znovu, báječní lidé se skvělým přístupem a supr místečko.

http://picasaweb.google.cz/chocoshot/VCvikovVKendC hlStovice

Montik
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 08:32
- Nahlásit

choco
no héj, co mi sem lezeš? Sem si to sem chtěla dát sama, abys věděla... Každopádně to opravdu bylo super, super lidičky, super prostředí, jen nemuselo být takové hic, ale i to se dalo zmáknout... Jinak moc díky Lence a Romanovi (a Martinovi - samo taky) za super akci. Příště jedeme zase...

choco
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:52
- Nahlásit

Montik
tss,tak promiň nooo Dej sem odkaz i na ty tvé fotečky,m jsou fakt povedený Třeba Andy čeká na stopičku a olizuje se nebo Andy skáááčeeee ))) Jo a pošli to Romanovi ty,já na něj nemám mailíka a bude to mít pohromadě. Fotek mám tolik,kolik mám,bylo jich víc,ale ty jsem smazala ,protože nebyly moc povedené. Já se teda příště napravím a budu fotit ještě jednou tolik , jo? Tak já jdu domů za marodem s límcem.

choco
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:53
- Nahlásit

Montik
Hele Zuzce se přihlásila na lovecký výcvik-teorii bílá švýcaranda ))) To bude mít Zuzka velkou radost )))))))

Montik
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:12
- Nahlásit

choco
ty jedna potforoooooooooooo, co mi sem lezeš, ty zrzavočernej ušoplesku??..Já vím, to je Ariana, pánička má s ní velikej problém s lovením, chtěla na ni elektriku.. Tak nevím, jak to dopadlo.... Ale myslím, že jí Zuzka vykáže....

Montik
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:15
- Nahlásit

Jo a jak se jinak všici máte???? Co porád vyvádíte?? My se teď pravidelně koupeme - teda ne my, ale Lucky, páč v těhle vedrech mu nic jinýho nejde.. mrkněte na fotky, v sekci výcvik a prochajdy je tam hafo nových věcí... A koukejte napsat, jakpak se vyvíjejí štěňátka a jak se mají dospěláci?? Jinak ještě dodávám, že u kluků už pomalu ale jistě přecházím na vařené krmení a posléze - doufám - i na syrové.... A musím říct, že je radost se na ně při jídle dívat...

choco
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:23
- Nahlásit

Montik
to Ti s Andym toho ušopleska teda spočítáme Aham,tak to brala tak,že jí tam od toho jako pomůže asi...

A kucí už zeleninku a přílohu nevyhazují z misky ven? Mixování pomohlo? Já jsem včera Andymu zapekla to hrubmletý a ještě jsem to smíchala s těma libovýma kouskama a s cibulkou a česnekm a čéče ono to vypadá jak normlání výpečky ke knedlíku a zelí. Ségra se do toho málem pustila )))))))))))) MArtinovi se teda to hrubomletý zprotivilko,páč tam objevil kousek provázku a alobalu,ale můj váleček byl bez těchle nechtěných přísad a vypadá to moc dobře. Jo ještě mě napadlo zkusit tam luckymu přidat i trochu sádlíčka...ale jen opatrně,aby se z toho nepoto...

Montik
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:30
- Nahlásit

choco

nevyhazujo, pokud je řádně rozmyxovaná... Dneska zase něco nakoupim (ovoce bylinky a tak) a zítra navařím..dneska musí vydržet s granulema, ale mám hodně vývaru z toho hrubomletýho a s tím ty granulky papkaj pěkně.. Jinak to sušený budu mít až tak za 14 dní, takže mi toho masa už moc nezbývá... Budu muset navštívit řezníka..... Jinak my v tom hrubomletým nic neměli, naštěstí...a mně se právě líbí dost... Jo a o víkendu asi zkusím polosyrový..tak uvidím....

drakka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:45
- Nahlásit

ahoj vsichni, my se mame dobre, zacly jsme chodit na agility do helppes a holky jsou moc sikovne i kdyz jeste mame hoodne co se ucit akorat je smula ze tam pani instruktorka koncem cervna uz konci, tak si budeme muset najit jine utociste...

Johule
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 13:31
- Nahlásit

tak jsem ted byla venku s Arim a zjistila jsem, že ve vedlejší ulici natáčí čt 1 jakýsi celovečerní film-měli tam krásné koně a tatrovky. Když jsem šla okolo nadšeně se na mě vrhl jeden z kameramanů s tím, že má taky běláska, Auru z Blatenských luk. Skvěle jsme si pokecali

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 13:56
- Nahlásit

Johule
Nojo, když těch běloušů je ještě pořát poměrně dost málo. Já se taky vrhám na každýho koho s běloušem potkám. Jinak tady jsou Auřiny stránky

Montik
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 14:11
- Nahlásit

Johule
Baico
No že taky žijete..... Jj, taky to mám tak, za každým hned vyběhnu, ale já jich moc nevídám, teda pokud nepočítám poslední tři výcvikáče... a já zase znám paničku od Aury..teda tak trochu, byla na výcvikáči.. Jinak na stránkách máme nové fotos z víkenda, tak když bude chuť se mrkněte..
A co jinak holky?? Co Ari a puberta?? A Baico?? Už máš po angíně??

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání