Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:56
- Nahlásit

Děkujeme! Jenomže teď už máme ty lehký zkoušky hotový, tak teď teprve začne jít do tuhýho. No snad se nám bude dařit i nadále. Pořád je spousta lidí, kteří nevěří, že s běloušem se dá cvičit.

babou
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:58
- Nahlásit

Baico
vidím, že vy cvičíte asi fakt hodně, měla bych na tebe takovou otázečku...je možný ty úplně nejjednoduší zkoušky (bez stop a obran) skládat i bez cvičáku?

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:11
- Nahlásit

babou
No tak připravit psa individuálně na to můžeš. Ale pokud jsi nikdy necvičila, tak ti cvičák vřele doporučuju. Nehledě na to, že třeba na ZOPkách jsou cviky ve skupině psů, a to si sama prostě nenacvičíš. A další věc je, že musíš být členem nějaké kynologické organizace, ale k tomu ti stačí i členství v klubu bílého ovčáka.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:30
- Nahlásit

Baico
Gratulujeme k úspěchu!

Jinak nám se v pátek konečně postavilo druhé ouško tak už je to pejsek a né méďa

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:31
- Nahlásit

Teda tydhle věci kolem klubů a zkoušek, z toho mi jde hlava kolem a to nemluvím o těch různých zkratkách z výstav, z toho jsem opravdu uplnej jelen

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:36 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Bibinka7
Gratulujume k oušku!! Jinak vaše sestřička Diké už je ve svém novém domově v Africe.
No s těma výstavama, cvičení je v tomhle ohledu jednodušší. A hlavně je to objektivnější. Ale neboj, časem se do toho dostaneš. Neni to tak složitý, jak se zdá.

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:37
- Nahlásit

Bibinka7
nejni to nic těžkýho, neboj, se zorientuješ... My se na zkoušky chystáme někdy na podzim, asi, ale ještě uvidím, jak nám to půjde....
Baico
hele, těm, co nevěří bych ukázala Ahejpuka a Asterixe (doufám, že se tak jmenuje...) jako IPO 3 už nejni žádná sranda....

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:38
- Nahlásit

Baico
počkéj, já myslela, že taky jedeš do Afriky??? My něco uniklo???

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:40
- Nahlásit

Baico
Tak to jsem ráda že dorazila v pořádku a mají prej posílat ještě jednu, nebo se pletu? No zatím jsem ze všeho zmatená a netuším co je co

Montik
Tak to budu držet palečky ať vám to vyjde!

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:43
- Nahlásit

Montik
No, asi myslíš Akim King, Asterix je jeho brácha. Ale Ahepjuka jsem viděla lini v akci na tom Slovensku a tam se zvednul z odložení při střelbě a pak utekl před figurantem. A navíc ještě Ahepjuk napadá psy a naprosto bez důvodu. To ho hodně snižuje v mých očích. Ono neni těžký ty zkoušky udělat, když koušeš na jednoho figuranta a zkoušky děláš na jenom cvičáku. Jinak Akima jsem v akci taktéž viděla a to je opravdu super pracovní pes!

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:44
- Nahlásit

Bibinka7
Tu druhou tam povezeme osobně s Evou v červnu. To bude holčička od Mystery.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:54
- Nahlásit

Baico
Jo tak to se pojedete rovnou dovolovat nebo i na nějakou výstavu? A ostatní už jsou v nových domovech nebo ještě ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:00
- Nahlásit

Bibinka7
Pojedeme se tam dovolovat. Spojíme příjemné s užitečným.

babou
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:01 - Změnil/a: babou
- Nahlásit

Baico
no já vždycky říkala, že moji pesi jsou vychovaní, ne vycvičení...na cvičáku jsem nikdy necvičila, ale pesani poslouchají supr, všechno jsem si tak nějak vyčetla a potom aplikovala...nevím, cvičák mě neláká, ráda si na to aspoň trošku přicházím sama, jak pracovat...navíc tady u nás cvičák nic moc, když nechodíš s NO a i tak, si tě tam nikdo nevšimne, si to prý dělají dost pro sebe v menším okruhu, co jsem slyšela...
no Bada je šikovná, cvičit si budem určo jen tak pro sebe, pro radost a do života, uvidíme
a to opravdu musíš být členem něčeho??ja teda jsem v klubu bíloušů...ale moc nemám ráda takový to "nejsi mezi náma, tak nejsi nic"

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:01
- Nahlásit

Baico
No jo, Akim...ty jo, sem střevo a to to mám vcelku nastudovaný... No to o Ahejpukovi jsem nevěděla... Tak toho teda za příklad dávat nebudu no.... hele, tak to ti super pracáci pak budeme my... Ale jinak si nemyslim, že by na tom byli bělouši nějak extra špatně, no...ale oni páníčci s nima ani moc makat nechtěj, co tak vím...To se pak nesmíme divit, že....

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:03
- Nahlásit

babou
Už se mi to plete-vy ste odkud??

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:05
- Nahlásit

babou
To je prostě daný, že zkoušky mohou zkládat pouze lidi, co jsou členem něčeho pod ČMKU. A členství v klubu bílejch ti stačí.

babou
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:06
- Nahlásit

Montik
bělásek z ČB a bydlíme v Prostějově

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:08
- Nahlásit

Montik
Pak ještě, kdo podle mě super maká jeKaren Viktory Donnevara. Ta taky nemá zkoušky z jednoho cvičáku a jezdí i dost po závodech. A pak ještě Aioky of Kim´s dream a Aura z Blatenských luk jsou dobré

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:10
- Nahlásit

babou
V Prostějově bych měla mít nějaký příbuzný a ještě kousek od tamtud v Obědkovicích, ale že by jsme se stýkali to ne

babou
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:13
- Nahlásit

Bibinka7
fakt??taky tu mám nějaký příbuzný,ale žádý příbuzný ani nepříbůzný BŠO
Obědkovice?...sem nikdyneslyšela a to už tu bydlím docela dlouho, nejsou to Dědkovice?

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:19
- Nahlásit

babou
Nee jsoou to Obědkovice ale je to hrozně malinká vesnička. Tady v okolí jsou nějací běloušci ale ještě jsme neměli tu čest se s nima potkat

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:20
- Nahlásit

Baico
To je ta Karen, co bude na tom výcvikáči?? jsem se nakonec přihlásila, tak uvidíme....

babou
Aha, já mylsela, že jsi blíž ku Praze, bych ti doporučila cvičák necvičák... Tam by se ti líbilo, to mi věř...

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:22
- Nahlásit

Montik
Asi jo, já nevim.
Bibinka7
No my jsme v okolí, ne

babou
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:25
- Nahlásit

Bibinka7
to joo, koukám do mapy a existuje toto jsou věci

Montik
to by se nám asi moc nechtělo až k Praze a to pokud tam chodíte vy nebo jiní bílý, tak by se nám tam určitě líbilo moc

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:27
- Nahlásit

babou
je blbý, že Pecárovi se stěhujou z Moravy do Kutný Hory. S těma by jsi se asi domluvila určitě.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:31
- Nahlásit

Baico
To je pravda, ráda vás poznám osobně tak daleko to opravdu není

babou
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:36
- Nahlásit

Baico
no jo, s panem Pecárem jsem mluvila na jedné vystavě a pak jsem četla, že dost dělá i obrany s bílýma a tak vůbec, o jejich stěhování jsem se bohužel už taky dověděla

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:53
- Nahlásit

Baico

No já jsem s panem Pecárem domluvená, že až se přestěhují a tak, že nás k sobě vezme na obranu, až si v Pze najde nějaký cvičák či co...Psala jsem mu ještě s Katkou, ale ta už se tu dloouho neobjevila, tak nevím, co s ní je....

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:40
- Nahlásit

Tak bělouši, to se u vás nic neděje? Jak se včici máte,jak vám rostou mimča. Chci všechno vědět, ať mám přehled

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání