| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:47
- Nahlásit
Montik
Kampak se chystáte na výcvikáč? Andyho teď v sobotu na cvičáku konečně něco osvítilo a fungoval bez vlivů hormonů Měla jsem konečně zase po dlouhé době radost z cvičení A odpoledne mu hráblo po druhé a dobrovolně si šel zaplavat za labradorkou Bárou, jsem čuměla jak puk Co vy o víkendu?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 11:51
- Nahlásit
choco
v sobotu jsme byli v Hostíku, tam Lucky taky plaval, abys věděla (fotky jsou na www.aengusek.estranky.cz) a včera ani nic, se mi do toho počasí nechtělo, tak sem poslala Waldu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:02
- Nahlásit
babou
Jo je to super, jezdíme s nima po výletech. Fakt se o nás mooc staraj a všude se s námi chluběj, ačkoliv jim nemůžeme dělat reklamu na výstavách a ani v chovu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:16
- Nahlásit
Montik
to víš, já si musim do toho klubu rýpnout.Ale vim, že jede Karin s holkama ze stanice Nubika Holky s námi chodí na cvičák a jsou moc fajn. Jsou z Nelahozevse.
|
babou
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:04
- Nahlásit
Baico
tak to je hezký a přece nevadí, že nevystavujete a nevěnujete se chovu...hlavně, že je pesan zdravý a spokojený-že je o něj dobře postaráno. navíc tady čtu, že cvičíte...tak přeji v sobotu hodně štěstí!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:12
- Nahlásit
babou
No my by jsme se i vystavovali a byli i chovní, jenom nemáme všechno tam, kde by mělo být.
Snažíme se cvičit, pejsa je šikovný, tak jenom doufám, že mu to nepokazím.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:14
- Nahlásit
Montik
Ten odkaz na fotky nefunguje.
|
babou
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:17
- Nahlásit
Baico
u toho odkazu je omylem i zavorka...zkopiruj to bez ní.fotečky jsou krasné
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:19
- Nahlásit
babou
dík, jsem si nevšimla. A to je teprve pondělí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:21
- Nahlásit
Montik
Hele, neni ta výmarka křížená s dobrmanem? Protože podle paničky soudím, že s námi jde 19. na ZOP.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:04
- Nahlásit
Baico
jj, to je Radka s Mordou - na tom nácviku měly 99 bodů ze 100...krapet šprtky
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:58
- Nahlásit
Hojte lidičky..tak co, kdo jedete na výstavu do ČB??? se pak pochlubte.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 17:16
- Nahlásit
halo vsichni, hlasim ze vzhledem k ruznym zivotnim a osudovym zvratum se s holkama stehujeme od kvetna zas do prahy budeme moc rady pokud se tam s nekym z vas budeme moc sejit
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 06:53
- Nahlásit
drakka
jéé, tak to je skvělý.... To se musíme pak sejít.... Až se usídlíte - nebo až budete chtít, něco vymyslíme, nějakou prochajdu. Ty jo, to už nás v Pze bude hafooo... Heleďte a co vymyslet nějakou tu Zoo?? Jak jsme se bavili už někdy v únoru??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:31
- Nahlásit
Montik
Já bych byla pro, ale v současný době nevím, kam skočit. Budujeme novej cvičák, takže víkendy jsem tam a v týdnu dělám do půl pátý a navíc psa sebou v práci mít nemůžu . Já bych to viděla tak na květen, ale to se týká jenom nás.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 08:49
- Nahlásit
Baico
No, já mám právě zase ten květen nabitej..... Chjo...snad nám to vyjde - někdy....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:04
- Nahlásit
Montik
Uvidíme, něco se třeba vyvrbí. Ty dvě volna, jak jsou v květnu máš plný?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:12
- Nahlásit
Montik
My jsme se právě bavili včera s AMrtinem, že bychom taky vyraziůli do zoo Andy včera fakt dostal do těla Máme další level učení downu...tyjo se zuzkou to vždycky udělal raz dva, panička mu to vždycky pokazila Šli jsme pak s pesama do lesa a nahoru na pole, kde chtěla Zuzka vidět,jak jim to hledá a docela dobrý, když to nebudu zase mastit já (mám v tom hrozný bordel....navigovat,aby šel vpřed,pak do strany a zároveň hledej, pak aby se nevracel ke mě,aby nekoukal,kam nemá....huuuufffff) ale on sám každopádně hledá A s aportem mě Zuzka zase vrátila k čince, že jako dummíka klidně potom používat můžu taky,ale že potřebuje,aby tu činku do držky vzal tak nebo tak...no byli jsme vyflusaný oba Ale hned jsme naverbovaný na další tábor na konci června k lovečákům.
Jo a co s tím zítřkem? Počkáte na nás na tu druhou hodinu?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:00
- Nahlásit
Baico
Právě, že jo... Ty další víkendy pak nevím, ale první půlka května, ať už víkendy nebo ty volna mám plný.... Snad to nějak vykoumáme, sme holky šikovný, ne??
choco
Hola hej, sem ti akorát chtěla písat mejla... Ti blahopřeju, Zuzka je super duper, sem ráda, že Vám to šlo a že s náma budete taky občas chodit na cvičák..) Viz. příští týden... Tak tu Zoo domluvíme taky nějak spolu?? Já tam můžu jít třeba 20x... Jinak si myslim, že ta sobota pošoupnout půjde, z mojí strany určo a ostatní ať si dělají co chtějí...Vás já uvidím raději...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 10:51
- Nahlásit
Montik
No jasan, myslím, že ne jen občas, jednou nebo i dvakrát do týdne se tam tam objevíme jasan, do zoo my půjdeme rádi, takže zítra nás čeká veliký domlouvání, vezmi si diář s sebou Takže zítra ve dvě tam na tom parkovišti jako byl sraz s choďákama?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 11:16
- Nahlásit
choco
néé, tentokrát je sraz u Lidlu...To je jak jezdila 154 ke koním.... Víš??? U golfovýho hřiště, tam jak jsem kdysi jezdili s ihahá do lesáče, teď je to zastavěný.....
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:12
- Nahlásit
Montik
tam je te´d už i Lidl,jo? TAkže je to tam jak jsou ty podivný nový dřevěný baráčky? A kde tam necháme autí?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:33
- Nahlásit
choco
práve že přímo u lidlu...to nemůžete minout...teb Lidl je hned vedle té hlavní silnice, jak jezdí bus.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 15:06
- Nahlásit
my budeme v kvetnu moct urcite a pak asi taky, ale spis v nedeli, pac v sobotu budem jezdit na cvicak...
tak se urcite s nekym musime domluvit. jinak zoo je taky prima napad, jen se obavam ze cim hezci pocasi tim vic lidi tam bude...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 16:47
- Nahlásit
Tak se chlubíme ! Dneska jsme udělali ZZO na 57 bodů ze 60.
A s tou ZOO,snad se nám to povede domluvit ještě v to dubnu. Protože pak už bude zase vedro.
|
babou
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 18:21
- Nahlásit
Baico
veliká gratulace, jste šikovníííí
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2008 20:06
- Nahlásit
Baico
taky gratulujeme, jste mooc sikovni
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 13:22
- Nahlásit
Baico
blahopřejeme....jste dost dobří!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2008 16:51
- Nahlásit
Děkujeme za gratulace. Určitě nás brzo budete následovat, doufám .
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 06:52
- Nahlásit
Baico
taky se přidáváme ke gratulacím....
|