| Autor |
Zpráva |
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 12:11
- Nahlásit
Baico
Ahojda No naše holčička pomalu roste do krásy, teď objevila novou zábavu a to namočit se co nejvíc a pak dětem skočit do pískoviště a pořádně tam hrabat až písek lítá všude okolo Jinak se pomalu chcem domluvit s Vobořilovejma že by jsme se tam stavili hlavně tedy pro granule ale taky ukázat Dorčusku jak vyrostla.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 12:30
- Nahlásit
Bibinka7
jj, píseček taky milujeme. Já od nich granulky taky brala, ale vzhledem k tomu, že nejsem motorizovaná a táhnout se z Prahy s 10 kg těžkým pytlem vlakem nebylo opravdu nic moc, tak krmím Nutrience. Nežloutneme a chodí mi to poštou až dom.
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 12:33
- Nahlásit
Baico
Tak to je taky dobrý a jsou to větší granule než ty od Vobořilů? Ona totiž ty malinký moc jíst nechce, musíme jí je máčet ale jakýkoliv větší zblajzne ani se nestydí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 12:40
- Nahlásit
Bibinka7
no ty, co kupuju já jsou stejně veliký jako trendog. Ale pak pro dospělý psy mají i větší
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 13:20
- Nahlásit
Baico
tak teď jsem byla venku a viděla jsem nádherný přírodní úkaz duhu nad sluncem, to je tak zvláštní a zároveň krásný. Je u vás taky vidět?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 13:27
- Nahlásit
Bibinka7
No, já jsem v uhříněvsi v kanclu, takže nevidim nic
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 17:14
- Nahlásit
holahola, my uz jsme v praze, takze se hlasime o nejaky vikendovy sraz
|
babou
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 19:40
- Nahlásit
my jsme taky ješte naživu ...už máme obě ušiska pěkně v pozoru, vzájemné podpírání nutné, ale to se poddá...taky začínáme přesazovat kytičky a kousat do kocoura, no a kačenky u potoka, ty se musí pořádně prohnat
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 10:50
- Nahlásit
babou
gratuluji k ouškům! Taky ze zadu vipadá jako když má hlavu jak trojúhelník?
Jinak pro nějaký ten sraz bych taky byla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 10:54
- Nahlásit
Já bych vyrazila do tý ZOO. Co říkáte na 8. května. Když teda bude nějaký slušnější počasí. A pak třeba ještě Stromovka?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 10:59
- Nahlásit
Baico
hm, tak to nemůžu...jedu na ten výcvikáč....
|
babou
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:47
- Nahlásit
Bibinka7
jj, taky máme na hlavičce sedlovou stříšku
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:53
- Nahlásit
Baico
To by šlo když bude přípustné počasí tak by jsme se mohli mrknout na zviřátka
babou
Je to legrační a uplně mě to fascinuje. Jinak Dorinka se nám snaží ulovit anduláka, on je totiž zvyklej sedat na toho staršího pesa a nějak nemůže tou malinkou hlavinkou pobrat že ta rošťanda ho chce trošku oškubyt
Montik
Tak napiš kdy máš volno abychom se slezli všichni.
|
babou
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:58
- Nahlásit
Bibinka7
To Baduška zkoumá kožich kočičákovi a když dojede k ouškům ocasu nebo vousům tak zkouší průzkum i zubama zatím teda tak jen něžně s vykulenýma očiskama, co může a co se bude dít..
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:04
- Nahlásit
babou
No Dorčus se koček zatím bojí je teda na ně moc zvědavá ale nebojí se jen našeho chromího co chodí jen předníma nohama, s tím se kámujdí i když ho u toho valchuje což chudák těžko nese protože on psy přímo miluje. No je to s nima sranda
|
babou
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:08
- Nahlásit
Bibinka7
jooo, psina je to teď fakt veliká. si užívám maximálně to štěňátkování...bych se na to zvířectvo mohla dívat hodiny, lepší než tv...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:04
- Nahlásit
No, já můžu až nejdřív toho 17.5. nebo 18.5., pak ten další týden zase nee, a pak je mi to jedno..
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:11
- Nahlásit
Montik
Tak to asi nebudu moc já jedeme se totiž vandrovat do Pikovic, tada doufám že bude počasí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:18
- Nahlásit
No my 17. máme závody. Večer jdu na koncert a v neděli zase do divadla. Ale do Afriky letim až okolo 20. června, takže co to naplánovat na začátek června
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 10:17
- Nahlásit
Ahojte lidi, tu ZOO nějak zmáknem se nebojte... A jinak jsem konečně tak trochu dodělala Luckyho stránky...Ještě to nejni tip ťop, ale foteček už je tam spousta.
je to www.luckygrisom.estranky.cz
|
babou
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 11:03
- Nahlásit
Montik
mooc hezké ... zatím jsem k vám jen letmo nakoukla, ale až bude víc času, tak vám to tam důkladně prosmejčím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 11:29
- Nahlásit
Montik
Pěkné, budeme k vám chodit na návštěvu!
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 12:00
- Nahlásit
děkuji, taky jsem si dala vcelku záležet...
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:43
- Nahlásit
Juj, tady je novych lidicek. Uz jsem tu snad dva mesice nebyla a docela trvalo se tim prokousat. Tak vas vsechny moc zdravim.
No u nas je to tak, ze jak zacalo jaro, zacalo se zase poradne pracovat s konma a zjistila jsem, ze venovat se naplno konim a jeste cvicit se psem spolu s rodinou a barakem je uplne mimo moje casove moznosti. Takze jsem na cviceni a belaskovske akce tak nejak rezignovala a spokojila se s tim, ze je Loreen poslusny a nekonfliktni pes, ktereho taham vsude s sebou. Navic jsem uz v sedmem mesici tehotenstvi, takze kdyz nemusim trenovat nebo litat kolem koni nebo zahrady, radsi sebou prastim na lehatko na terasu nez jit jeste naslapnout stopu nebo se pretahovat o peska.
Jak tu Baico psala o Ahepjukovi, vypada to, ze Loreen je po nem. Jeste kdyz jsme se bavily na te prochazce, moc jsem neverila, protoze ona jako stene byla desny raubir. Ale nekdy v dobe, kdy vsechny normalni zvirata maji pubertu, se ona misto puberty uplne uklidnila a stala se spis bazlivou. Docela me to mrzi, protoze nevim o tom, ze by k tomu mela jakykoli duvod. Nerikam, ze obcas nedostane za ucho nebo neskubnu za obojek, ale to je maximum, co se ji kdy stalo (aspon o cem vim), takze me to uplne netesi. Tak trochu doufam, ze je to jen jina forma puberty a ze z toho vyroste. Neboji se vylozene niceho, nevadi ji kraval, lide, psi, dopravni postredky, na vsechno je zvykla... ale chova se strasne submisivne vuci vsem psum i lidem vcetne nas. Ale co nadelam, bud z toho vyroste nebo holt budeme mit doma srabika, radi ji kvuli tomu mit neprestanem.
Mejte se tu vsichni hezky a pozdravujte svoje belasky.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:45
- Nahlásit
Montik
Jo a pan Pecar se mi ozval na zacatku, ze se urcite na nejake cviceni domluvime a ze da vedet, az bude v Praze a od te doby jsem o nem neslysela. Ale je fakt, ze jsem to nijak neurgovala, protoze jak rikam, na cviceni krome poslusnosti jsem kvuli tomu casu docela rezignovala.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:49
- Nahlásit
KatkaLip
no ahooj A co nějaká ta fotečka?? No pan Pecár je teď v děsným frmolu, páč se stěhujou z Moravy..Já s ním budu mluvit teď na tom výcvikáči, tak uvidíme, co a jak... Jsem z toho krapet nervozní, ale vcelku se těším....Luckýno má teď pauzu od cvičení a všeho, aby ho to tam bavilo.... O víkendu jsme byli v Jeseníkách s kamarádkou, která tam měla klubovku choďáků, takže sme tam svítili jak žárovky , ale je fakt, že Lucky je mrtvej ještě teď a já taky, páč sme si po celém náročném víkendu ještě v neděli vyšlápli na Smrk a to je na mě jaksi mooc do kopce , ale zmákli jsem to všici..Teď jen nabrat nějaké ty síly a hurá na výcvikáč....
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:02
- Nahlásit
Montik
Vy teď nebudete na cvičáku ve středu?Chjooo.MArtin jde ve čtvrtek s Eli k Viktorovi,tak jsem an to zvědavá, já se tam budu snažit dorazit jen cpo se vrátíme z toho blbýho zasedání delegátů. Dneska jsem Andymu napatlala ten promeris a ten smrádek se dá docela přežít. jen na mě koukal,jak na vraha a když jsme šli ven,tak se mu to rozteklo po celkých zádech... tak snad to neztratí na účinnosti.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:11
- Nahlásit
choco
tobě ten smrad přinde normální?????? tak to jsi první, teda.... Že se mu to rozteklo by vadit nemělo, Montymu se to taky rozteklo a v poho... Na cvičák ho tahat nechci, za prvý já nestíhám a za druhý kdž bude cvičit od čtvrtka do neděle, tak ho neci přetáhnout..... Ale ten další týden už samo půjdeme..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:20
- Nahlásit
KatkaLip
Ahojky! To je fajn, že jsi se zastavila. Neházej flintu do žita, ona z toho určitě vyroste. A hlavně ať jsi ty teď v pohodě
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:22
- Nahlásit
Montik
no normální mi nepřijde,ale že by se to nedalo vydržet,to mě se dalo...ale raději jsem měla otvřený okno i balkon Jo vy cvičíte už od čtvrtka,tak to jo, to je jasný.
|