Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
drakka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2008 20:43
- Nahlásit

Montik
juu, agility pekny, nejlepsi je tak fotka jak mu ukazuje s na prekazky a on na tebe tak zkoumave kouka ))
my jsme nejvic agilitily na dovolene v srpnu, kazdy den cely tyden hodina a pul-dve hodiny agility freya uz cca pul hodiny pred koncem vzdycky zavirala oci

meduzka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2008 21:46
- Nahlásit

Ahoj!

Pumpa
Tak s tou maďarskou vižlou se mě fakty rozesmála ale už nevim co s tim, tak mu vždycky aspoň řikam, že ho budeme mít rádi i zrzatýho. Nic jinýho mi asi nezbude. Aspoň teda přidáváme ten Roboran. Jo a máme tady jednoho bílýho ovčáka na cvičáku a páníček jí (je to čubinka) vozí do Chorvatska, tam mu prej vždycky krásně vyšisuje a krásně vybledne tak mu asi vždycky před výstavama (pokud bude všechno jak má být) zaplatíme dovolenou

Montik
Z těch fotek od tebe sem na tom stejně jako drakka vidim úplný houbeles, ale od Baica tu fotky už mam.

Tak já se vám toho mýho pacholka pokusim taky co nejdřív poslat, ale na tý fotce budou jen velký uši a taky má teď velkej zadek. Jak roste, tak je takovej úžasně nesouměrnej Fakt sem se do něj zbláznila, je to muj první bílej hafan a je skvělej.

Montik
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:18
- Nahlásit

meduzka

jj, bělouši jsou nej.. Užívej si štěněčí léta, nějak moc rychle to totiž uteče..

Pumpa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 22:39
- Nahlásit

meduzka

Můj názor na roboran není slavný :/ Osobně jsem ho taky vyzkoušela, a tak nějak bez výsledku. Jen u telátek se osvědčil
No, tak dovča někde v tichomoří, to nejni špatné Jen to bude chtít ještě nějakého sponzora.

Prosím, máte někdo problém s přehnanou bázlivostí?, přijde mi, že ten můj trouba má vítr ze všeho, ale na druhou stranu se občas zachová, jako nebojsa. A pak, najednou vidí malé dítě a tradá pryč. Tak nevím.... Snad ho to časem přejde, je to ještě mimi..

Montik
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:36
- Nahlásit

Pumpa

já mám doma bázlivku..od mala.... a věř, že to nepřejde, musíš na tom pilně pracovat....Tzn. často ho vodit mezi lidi, do města a tak prostě tam, kde se necítí dobře(bojí se dětí, tak šup s ním na vodítku někam poblíž hřiště....ale bacha, aby se ti an něj ty děti nesesypaly)... Nechat ho ostatní lidi hladit, aby věděl, že se bát nemusí....(samozřejmě, že ne každého, ale ověřené, jemu neznámé lidi) o a když se bojí nechlácholit, netrestat nebo tak, prostě se mu jakoby vysmát...Co blbneš? Ty si trouba, vždyť to nic není... apomalu ho k té věci, člověku vést... je to běh na dlouhou trať,a le věř, že se to vyplatí....

Pumpa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 17:37
- Nahlásit

Montik

Hmm, tak to jsem na to zvědavá, jak tohle dopadne. Moje trpělivost má své hranice, takže když tak nějak nejsem ve své kůži, tak se na ten výcvik raději vybodnu, než abych to přetahovala na něj a stresovala ho. Jinak je moc šikovný, inteligentní, takže doufám, že i tohle brzo pochopí.

Díky moc za radu

drakka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2008 20:12
- Nahlásit

Pumpa
koukam ze dalsi plachy bilous...no nevim co je lepsi...Freya jako mala byla takova normalni, nebala se ani deti ani psu ani lidi, jedine bourky (te se boji dodnes), ale zase jsme spolu valcily co se tykalo poslusnosti, byla takovy nezavisly tvorecek (venku) a dodnes hodne je. Tak vam preju hodne moc uspechu

Tiffany
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2008 22:22 - Změnil/a: Tiffany
- Nahlásit

Zdravím všechny lidičky, co milují bělásky. Já mám doma taky jednoho, dnes má 8 měsíců a je to kus chlapa.

Montík
Ahojky, konečně jsem se sem přihlásila, já vím, to to trvalo.... Tak jak jste dnes s Luckýskem dopadli? Moc jsem na Vás myslela a držela palce. Pozdravuj kluky a podrbej je za mě.

Baico
Jak se daří a co je u Vás nového?

Pumpa
Zdravíme našeho brášku! Já mám doma Cargouše, je to miláček.
Moc mě mrzí, že jsme na žádné klubové akci ještě nepotkali žádného brášku...moc rádi bysme je viděli. Aspoň ze svým taťkou Geroušem se Cargo potkal
Nejedete náhodou na svod příští víkend do Loutí?

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 19:16
- Nahlásit

Tiffany
Ahojky! Moc vám gratulujeme k úspěchu na BBI. Je to super!
U nás nic nového za ten týden. Jen se už tolik nedrbeme
V listopadu se chystáme na ZPU 1, tak snad to klapne. Jo a taky nabízím 3 krásná koťátka, odčervená, očkovaná a zvyklá na psy.

Tiffany
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 22:29 - Změnil/a: Tiffany
- Nahlásit

Baico

Jééé,ahojky

Tiffany
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 22:31
- Nahlásit

Baico

Moc děkujeme za gratulace, mile nás ten výsledek překvapil a moc potěšil. Je fakt, že oproti Boleslavi už jsme věděli, do čeho jdeme a jak na to a Cargo byl výjimečně hodný a soustředěný, vyloženě mu to sedlo. Jen já měla nervy... Tak to Vám v listopadu moóóc budeme držet palce a drápky, ať se zadaří, jste pilní, jako včeličky.
No a kočičky máme doma 2 útulkové, jsou to zlatíčka, ale dvě jsou až až...Tak přejeme, ať koťátka brzy najdou nový domov a hodné páníky.
Pozdravuj Baicouška.

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:04
- Nahlásit

Tiffany

Ahoj, no to je dost... Jinak my v sobotu za 96b... Lucky šlapal fakt krásně a hlavně pan rozhodčí byl mooc hodnej, páč když viděl Luckyho s Dinky(byli sme spolu ve skupině), jak se jim k němu nechtělo a štěkali na něj, tak po nás nechtěl ani hlášení.... A na přenašečku musel zavřít snad všechny oči i uši a i nos snad, páč jediný, za co nám strhnul bylo přivolání (páč nemáme volno, že), jinak vše za plnej. Lidi, já su tak šťastná... Jinak bych do konce roku chtěla zmáknout to ZZO, ale musím natrénovat ty chlapy, páč druhej takovej rozhodčí už asi nebude....Jinak nejlepčí byla Hanka s Andym (ta moje kámoška s labradorem, co to šla prý jen tak mimochodem... )
Jinak z jiného soudku, Pecáři už maj mimi (nakonec to muselo být císařem) a jsou z toho 4 kluci a jen jedna holka.. Chjo, ty maj na ty holky taky smůlu. Eva má taky jen jednu holčinu. Jo a je to posledí holka po Apolence, už štěnda mít nebude...

vlkaga
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 11:12
- Nahlásit

Ahojte, tak my se taky hlásíme. Mám doma témeř 12-ti týdenní fenku. Hrozně roste, už má třináct kilo a to je celkem hubeňour, takže občas přemýšlím jestli nemáme doma zakuklenou žirafu.
Jmenuje se Biliana Bjela Gloria Villosa, my jí říkáme ale Yuki. Povahově je to bázlivý paličák, takže myslím, že ideální kombinace. Máme za sebou jízdu všemi druhy MHD, no nic moc, lidí se nebojí, absolutně jí totiž nezajímají, ale psů se bojí,když jsou menší než ona tak na ně štěká a když jsou větší tak utíká. Jinak je naprosto skvělá, ale už je na čase vyrazit na cvičák, trošku si poběhat s ostatními psy. Chystáne se na hafbo, tak se časem s některými z vás ráda potkám.
Přejeme krásný den

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 11:30
- Nahlásit

vlkaga

no ahoj... Tak tě tady oficiálně vítám.. .-) A na hafbu se určo potkáme, páč dalšího bělouše si nenecháme uniknout... Jinak s těma psama se to spraví, to mi věř, stačí ten cvičák a uvidíš, u nás to bylo stejné... .-) Ale u nás je horší ten strach z lidí..

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:10
- Nahlásit

Montik
No to vám gratulujeme! To jsou super body (máme za ZOP uplně stejny )
No hlavně, aby byla mimča zdravá a mamina taky v pořádku.
A jaká Eva má taky jenom jednu holičku? jsem zvědavá jak opice

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:21
- Nahlásit

Baico

Díky mooc..

Eva z Blatenských luk (nevím příjmení)..ty mají 8 štěňat a jen jednu holku. Jsou to mimča po Dragonovi....

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:46
- Nahlásit

Ahojda všichni!
Už jsem tu dlouho nebyla a moc se za to stydím, ale když je venku pěkně, tak se u nás stále něco děje. Jinak máme doma krom Dorinky ještě jednu krásku a to Rinušku, tedy Arianne White Ancilias a mezi nima je to opravdu rozdíl nebe a dudy jak jsou povahově uplně jiný. Ale má to jednu výhodu, ty dvě se spolu tak ohromně vyblbnou že u nás nekoukáme na televizi, ale na holky jak si hrajou

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:48
- Nahlásit

Baico
Ahojík, tak jak probíhá cvičák? Už mám uplnej absťák, že s holkama nikam nejezdíme, ale už se nám to krátí Pozdravuj brášku!

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:49
- Nahlásit

Montik
jj, už jsem to zjistila.
A stěma zkouškama neotálej. Já dělala ZOP týden po ZZO a prošlo to. A kdo vám to pískal?
Bibinka7
A jak se vám holky hárá? Příští neděli už by jste mohli s Rinuškou dorazit, ne? Já teda nebudu, protože jedu pískat sranda závody na Mělník, ale vy by ste dorazit mohli, ne?

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:54
- Nahlásit

Baico
To by jsme určitě mohly, tý končí čtvrtej tejden šestýho v pondělí a Dorčuska bude mít příští neděli za půlkou čtvrtýho tejdne, ale s tou ještě uvidíme. A co se tam probírá? Ani nám nedáš vědět! Teď pojedeme na ten svod, tak jsem zvědavá jak se holky budou chovat

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:04
- Nahlásit

Bibinka7
No jede se furt to samý co na začátku, polohy, obraty a hlavně přivolání. A taky už se začalo s kladinou a překážkama. A už se trénuje i odložení. Jenom na délku vodítka a kratičkou dobu. Jinak nic novýhe se nedělá.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 15:31
- Nahlásit

Baico
Děkuju, tak to jsem ráda že nepříjdem o moc, protože pak by jsme měli asi hlavu v pejru :-D

vlkaga
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:29
- Nahlásit

Chtěla bych Vás porosit o radu jak nejlépe socializovat. Yuki totiž vlastně vůbec nechce chodit ven. Máme zahradu, kde se cítí dobře, ale když s ní chci jít na procházku vůbec se jí nechce ven. První půl hodinu se všeho leká (i větru), potom se to pozvolna zlepšuje až běhá naprosto v pohodě a má i náladu ke hře. Myslíte si, že se to časem změní a na procházky bude chodit ráda? Máme jí doma 3 týdny a přijde mi to čím dál tím horší. Původně byla zvědavá, teď mi příjde spíš bojácná a vyjukaná

Montik
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 10:13
- Nahlásit

vlkaga

to my měli taky.. má to skorem každé mímo.... Chce to prostě chodit a chodit a chodit... A vše hezky postupně... Když jste venku, mít hoooodně pamlsků a vždy, když bude chvíli v klidu, jí odměňovat, pohrát si.. Kdykoliv se lekne nebo tak, nechlácholit, přejít to, jakože se nic neděje, a spíš si z ní dělat srandu, někde už jsem to tu psala... Lákat ji venku na sebe a tak... Prostě jí naznačit, že nejni čeho se bát.. Když se bude něčeho bát, dovést jí k tomu a ukázat jí, že se nic neděje.. chce to čas, ale jak říkám, tohle se odbourá časem ouplně v poho...horší by byli ti lidi, co máme my.

Baico

pískal nám to Baudyš...

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 12:02
- Nahlásit

Montik
nojo Baudyš, ten je v pohodě. Hrozně hodnej pán.

Montik
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 12:21
- Nahlásit

Baico

jj, vždyť jsem psala, že to bylo i zásluhou hoodnéého pana rozhodčího...

Tiffany
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 18:30
- Nahlásit

Montik

Moóóóc Vám gratulujeme!!! Jste šikulkové , jen tak dál. Baico má pravdu, taky bych do té další zkoušky šla co nejdřív, ještě za čerstva, tak uvidíte, jak a kde to vyjde. To je úroda bílých miminek, jupííí. A je zajímavé, že je hodně kluků a málo holčiček. Nechá si Lenka štěndo z posledního vrhu po Apolence? No hlavně, že je mamina v pořádku, když to muselo být císařem...

Tiffany
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 18:47
- Nahlásit

vlkaga

Montík má úplnou pravdu, já bych ještě dodala (z vlastní zkušenosti, u mě to funguje ), že je ze začátku moc dobré a důležité, být co nejvíc a nejčastěji se štěníkem, tj. když jsem doma, mám štěndo doma u sebe, i když v noci spí na zahradě v boudě, zkrátka musí mít se mnou co nejužší kontakt. Hodně si s ním hrát, je to pak takový závislák, ale pak s Tebou jde kamkoliv rád, i ven. A pak to, co píše Montik, když se něčeho konkrétního bojí, tak ho uklidnit, ukázat mu to, sáhnout na to ..."hele, to je jen popelnice, pojď se podívat..." když je štěndo na Tebe hodně fixované, jsi jeho vzor, jde za tebou , věří Ti, tak tu popelnici jde "očuchat" s Tebou. A hned pochvala, šílená pochvala, jako s dítětem, lidi na Tebe budou koukat divně, ale nic si z Toho nedělej, funguje to! A pamlsek. A trénovat to dokola, pejskovi to zevšední a při desáté procházce půjde tu popelnici očuchat sám, sama, aby dostala ten dobrej pamlsek, jako minule. Hlavně pejska nenutit. Jen ho spíš lákat na pamlsky, hoóóódně chválit a odměňovat pamlsky. A fakt to chce trpělivost a hlavně tréning, opakovat a chválit...

Montik
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:48
- Nahlásit

Tiffany

ahoj, díky moc. no, další zkouška bude nejspíš 15.11. (nebo tak nějak) to ZZO..ale už teď musím vymyslet, kde a hlavně JAK ho mám natrénovat na toho rozhodčí. Chjo....

Tiffany
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 22:36
- Nahlásit

Montik

Ahojky, to bude dobrý, uvidíš, zvládnete to. A kdyžtak je to jen zkouška, ta se může zkoušet a zkoušet.... A kde to má být, tam, co minulá zkouška? No ten víkend je mezinárodka v Letňanech, to Tě tam v tom případě zasejc nepotkáme....
Ale to si ještě určo povíme, co a jak. A jak to vidíš v sobotu? Má být ošklivo a zima...brrr...jestli se Vám vůbec do Loutí bude chtít... Ty jsi zítra, tj. ve čtvrtek, v práci naposled, ne? Kdyžtak v sobotu písni sms, jak to s Tebou vypadá, jestli dorazíte, abych to mohla Cargouškovi říct, že se může těšit na tetu, Luckýska a Montíka
No jinak Ti přeju pěkné a plodné školeníčko. Papa, měj se krásně a pozdravuj kluky.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání