| Autor |
Zpráva |
Montik
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:49
- Nahlásit
Tiffany
ahojky..no, vidíš, výstava.. V tom případě bych šla na výstavu, každopádně.. Termínů zkoušek je hafo.. Hele, jak to bude v tu sobotu ještě nevím,ale písnu ti tu SMS.. jinak tahle zk by měla být v Kyjích (bys to měla vědět.. ) tak zatím páááá
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:14
- Nahlásit
Ahoj všem běloušům i těm ostatním,tak kdo všechno se chystáte do Loutí?YMy musíme vyrazit už zítra ráno,neboť cesta je to převelice daleká
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:40
- Nahlásit
Pentas
já se možná přijedu podívat v sobotu,ale ještě to nejni jisté, ale ráda bych..
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:47
- Nahlásit
Montik
ty nevystavuješ?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:31
- Nahlásit
Pentas
Už dávno ne.. Nic pro mě...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:04
- Nahlásit
Montik
Nepojedete do Strašína kousat v pondělí?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 15:06
- Nahlásit
Baico
no, ještě nevím, jak to budu stíhat, ale ráda bych...Vy jedete??
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:25
- Nahlásit
Montík
No jasně, že to vím , jedny zkoušky máme 8.11. a další toho 15.11., ale záleží na počtu zájemců, když bude málo lidí, tak je zruší...
Pentas
My se do Loutí chystáme na výstavu i svod . A kdyžtak na klubových stránkách je vyvěšen seznam vystavovatelů i účastníků svodu a bonitace.
Tak šťastnou cestu a nashle v Loutí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 21:46
- Nahlásit
Montik
Snad pojedeme. Jestli přemluvim tátu, aby mě se psem vyzvedli v práci, tak pojedeme.
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 11:11
- Nahlásit
Ahoj,
můžu se zeptat, kolikrát do roka je svod a do kdy se musí absolvovat? A ještě kdy je nejlepší absolvovat první výstavu?
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 11:23
- Nahlásit
Tak do kdy se musí svod absolvovat už vím ale nevím jak často se koná..
Můžu ještě jeden dotaz? Jak je to s čipováním? Yuki je tetovaná a označovat jí čipem je tedy zbytečné. Chtěla bych se ale zeptat, jak s výjezdem do zahraničí? Někde jsem četla, že pes musí být čipovaný a za druhé trvanlivost tetování, dost často jsem viděla nečitelné tetování již po pár letech, co potom? Nevím jestli není přece jen lepší to čipování, ale nevím...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 12:08
- Nahlásit
vlkaga
Já mám teda pejsu čipovanýho už od chovatele a je to jedině dobře, protože tetování máme nečitelné už ve dvou a půl letech. Jinak co setýká výjezdu do zahraničí, tak zatím stačí tetování, ale nevim od jakého roku už bude povinné čipování. Takže bych určitě doporučila čipovat.
A svod se koná vždycky na jaře a na podzim. Termíny jsou na klubových stránkách.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:04
- Nahlásit
ahojky, tak jak bylo na výstavě pa případné bonitaci a svodu?? Já najkonec nemohla dorazit, tak chci slyšet novinky.
vlkaga
jinak co se týká čipování já jsem pro a myslím, že by měl každý majitel psa, páč u nás tetování sice zatím ještě čitelný je, ale musíš už ho dost zkoumat, hlavně to poslední číslo a taky když se ti pes zaběhne je jednodušší mu přejet čtečkou přes krk než lovit v uchu tetování....
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:33
- Nahlásit
Montik
Ahojky, mám dnes dovču, ale moře práce, tak tu nemůžu sedět, nicméně budu chodit nakukovat . Cargo nechtěl dnes ani z boudy, pred hodinou jsem ho šla vzbudit na snídani .
Tak dojem z víkendu - u mě jednička z hvězdičkou.
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:41
- Nahlásit
Montik
Svod na mě udělal dobrý dojem, byla hojná účast, myslím, že jsme dopadli dobře, až na tu výšku, máme 66,5cm, tak jestli ještě porosteme.... ...jinek zuby, kostra, varlátka, vše v pořádku. Všude nuly, jen oko středně hnědé, uši široce nasazené, volnější koutky, pigment nosu tmavě hnědý, světlé drápky, HK i PK úzký chod. Jo a hrubá hlava. Svod SPLNIL , ale to snad asi každý běloušek, horší je bonitace...
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:50
- Nahlásit
Montik
Co Ty, jaký byl víkend?
Jo ubytování bylo fajn, jídlo taky, psíci mohli všude s námi, máme to kousek domů...vůbec bych se nebránila tomu, kdyby tam ty akce byly častěji . Fajn parta, večer posezení v zasedačce u baru i s pejskama, kdo chtěl, počasí taky vyšlo, dokonce i Milan byl fajn a živě diskutoval s přítomnými o bělouších, no fakt to nemělo chybu. Jo přijeli i Moraváci s Elinkou na svod, víš, z Žirovnic, tak jsme při svodu kecali, co je nového. No a psala mi paní od Caira, že nemohli dorazit, že má náš bráška zdrav. problémy, že mi paní pošle jeho fotky na mail, tak doufám, že to není nic vážného, že se Chad (Cairo) uzdraví brzy.
No jinak to byla asi nejhezčí akce, na které jsem s Cargem za ten půlrok byla (já vím, moc srovnávat nemůžu, to až časem... ).
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:54
- Nahlásit
Montik
Jo eště jsem si vzpomněla - a pak už jdu něco dělat... - na svodu byla taky naše sestřička Bellis z předchozího vrhu,dřív to nestihli, má s Cargem společnou maminku, tak se pozdravili. Je to moc temperamentní, pěkná drobná fenka (po mamině není).
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:20
- Nahlásit
Tiffany
No nazdár..tak to je super, že jsi tak spokojená.. na výstavě měla být i naše ségra Lara, nevšimla sis jí, asi, viď... bych chtěla už mooc... Jinak mi moooc mrzelo, že jsme tam nemohla být,a le co naděláš.. jinak školení bylo dobrým, v pátek nám přednášela pani Tichá, dělá i rozhodčí i běloušů, tak jsme pokecali, že je má ráda a taky ty lidi kolem... To potěšilo, i když mě asi nemyslela.. No a jinak pohoda.. V neděli jsme měli jít na oslavu,ale nakonec se to rušilo a tak jsme byli zase na agi.... Takže jsme byli i vyběhaní... všichni 4... Hezky za mě pohlaď Cargouška a Tiffany, že je mooc pozdravuju....I Lucky s Montym, určitě.... Jo a na obrany asi dneska nejdeš, viď.... Já to tky nestíhám, chjo, bych toho času potřebovala nějak víííc
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:30
- Nahlásit
Tiffany
no ahoj koukám ,že jsme se v Loutí ani nestihli pozdravit.My jsme odjížděli už v neděli brzo ráno.Také to bylo fajn i když bez pohárku.
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:42
- Nahlásit
Montik
Tak to jsem ráda, že se Ti to líbilo a hlavně, že jste popovídaly s paní rozhodčí. Ta je opravdu profi, líbí se mi u ní, že komentuje nahlas, co má pes pěkné a co by mu vytkla, že to slyší i diváci (výstava Letňany listopad 2007). Lara tam nebyla, není v katalogu. "Od Vás" pouze Iris of Kim´s dream, výstava i bonitace, ale jak dopadla, to nevím.
Kousat jsme chtěli jet, ale mám dost práce, tak jestli bude pršet i odpoledne, tak nepojedeme a radši budu dělat doma, co musím...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:46
- Nahlásit
Tiffany
aha.. no, ale na seznamu vystavovatelů je napsaná.. to máš jedno.. já ji psala mejla, tak snad napíše.. Jinak jsem slyšela, že pani rozhodčí byla dost přísná a že bylo hoodně VD a D....
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:47
- Nahlásit
Pentas
Aha, tak já jsem si myslela, že jste uspěli. No aspoň, že se Vám tam líbilo. To počasí bylo úplně nečekané, jak na objednávku, na rozdíl od Rozkoše . My jsme byli od pátku večer a odjížděli jsme v neděli ve 14.30, v 15,05 jsme byli doma. To Vy to máte asi dál, co?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:51 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Montik
v pátek nám přednášela pani Tichá, dělá i rozhodčí i běloušů, tak jsme pokecali, že je má ráda a taky ty lidi kolem
Měla s tebou soucit,co ti měla říct,že víc takovejch a končí s posuzováním? lidičky od jagošků chválila veřejně
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:03
- Nahlásit
jana33
hele, nepruď joo??? A upaluj zpátky k těm tvejm blabladorům....
Tsss a ty máš jen částečnýho jagoše, tak si moc nevyskakuj.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:04
- Nahlásit
Tiffany
máme to až k Bruntálu a půlku smečky doma.Takže se spěchalo.Ale Fanny má výbornou,Colombia taky a je uchovněná,no a malej Dráček - Nero Donnevara se moc líbil a hlavně ,že člověk mohl pokecat se spoustou známejch lidí.
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:11
- Nahlásit
Montik
Jo, to kdybych já věděla...ono to nebylo slyšet a o hodnocení jsem se s nikým nebavila, já naopak myslela, že nebyla přísná. No to uvidíme, až budou na stránkách klubu výsledky.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:14
- Nahlásit
Tiffany
já to četla u Karin na stránkách.... Už se těším na ty výsledky... Už aby je tam Léňa dala... Jo a taky se těšim až poňuchňám ty jejich miminka... Počítám minuty do pátku..
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:37
- Nahlásit
Montik
No jo,no, to je o tom, že každej máme jinou zkušenost,jinej dojem a jinej náhled... tak se to dozvíme až z výsledků. Tak to Ti přeju pěkné poňuchání. A pozor, ať se nezamiluješ...takoví 2 bělouškové a Montík doma, to už je pořádná smečka
Pentas
Tak to máte daleko... no tak to jste byli úspěšní! Gratuluju. A Neroušek je opravdu roztomilej pejsánek.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:10
- Nahlásit
Ty jo, tak jsem tu smolila jak bych Vás ráda poznala a ono mi to zmizlo, tak znovu
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:15
- Nahlásit
Ahoj
Tak nejdřív jsem vás chválila, jak jste se rozjeli v tom psaní a že je to super, že se aspoň něco z toho dočtu o běloušcích.
A pak jsem psala, jak vám závidim , že se tady všechny tak znáte a máte o sobě takovej přehled a že já v tom mam neskutečnej zmatek , asi proto jak tu nejsem úplně od začátku. A chtěla jsem vás poprosit o takovej kraťoučkej přehled pro mě...
Jestli by se teda našel někdo tak hodnej??
Já teda vim, že Tiffany má Cargouška, protože si pamatuju, že byl na BBI z těch mlaďasů nejkrásnější... ale víc? pořádně nic.
Ani nevim, jak je starej a aaach jo.
PROSIM PROSIM
|