Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:24
- Nahlásit

choco
jj, výcvik začíná už ve čtvrtek dopo, tak aby byl pořádně nažhavenej... (HAHAHA)

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:43 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Montik
Tak tam pozdravujte naše kámošky z CHS Nubika. My si jdeme v neděli prvně zacvičit na novej plac. Zatim teda ještě nemáme plot a překážky, ale udělali jsem důkldanou debordelizaci a převezli klubovnu ze starýho cvičáku, tak to jdeme oslavit ).

choco
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:46
- Nahlásit

Montik
Sím Tě, kdy Lucky nejní nažhavanej, budete tam za jedničky,uvidíš Hlavně a´t se vás tam sejde dobrá partička .)

Montik
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:50
- Nahlásit

Baico
Budu, budu... Teda pokud je tam poznám a pěkně sio zacvičte

choco
no, uvidíme, mám z toho kŕapet strach, páč tam nikoho, ale opravdu nikoho neznám... Za hvězdy určo nebudeme, stopro tam budou lepčí, toho se nebojím..A jestli ho zase chytne ta jeho nálada, takl potěš kleště...
Jinak pro všechny, tady jsou nějaké fotečky z víkenda..
http://www.luckygrisom.estranky.cz/fotoalbum/vylet y/specialni-vystava-chodskych-psu-jeseniky

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:10
- Nahlásit

Montik
Určitě, panička se jmenuje Karin a holky Nubi a Sheggy a jsou z Nelahozevse.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:14
- Nahlásit

Ahoj všem Tak my jsme si celá rodinka i s psíkama zase vyšlápli Říp a chudinka Dorinka byla tak zmožená že nám nahoře usnula tak že jsem jí musela kousek cesty dolů nést než se probrala Cestou byla přiřazována k samojedovi, haskymu, malamutovi a čuvačovi. Při tom množství lidí bylo už celkem otrava upřesňovat co je vlastně zač Výlet stál za to už jen pro to že ten náš druhý vořech nesnáší kolonysty ( lidi na kolech) a neustále po nich vztekle vyjíždí! A že jich tam bylo!!! A taky chudák na takovim výletě nebyl léta páně a tak se snažil celou álej až nahoru značkovat ale bohužel se přecenil a tak se asi 4x vyprd na čůrání a hodil tam bobek Až jsem si řikala jestli to ty jeho střeva budou zvládat. Fotku přidám zítra až je stáhnu a upravím.

Montik
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:51
- Nahlásit

lidičky, mám takový malý dotázek, nevíte tu někdo jak se překládá bonitační kód BŠO??? Jen tak pro zajímavost (co jednotlivá písmenka znamenají a tak) Kdyby někdo věděl, tak velmi děkuji.

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:06
- Nahlásit

Baico
Diky za podporu. Nehazim, uvidime, neresim to. Po pravde receno, mam ted plnou hlavu koni a sileny abstak.

Montik
Jsem lempl i na foceni, jedina aktualni fotecka je tady:
http://galerie.lupi.cz/lodenice_duben08/small_img_ 2377
Omlouvam se, ale z moji galerie sem nejdou primo vlozit. Neni na ni skoro nic videt, jen jeden unaveny a otraveny pes... unavena po tri dnech ruchu, kdyz jsem poradala soustredeni a otravena, protoze kdyz jsem fotila, musela byt odlozena, tak zkousi smutny kukuc.

Uzijte si cviceni a vycvikac, vsichni!

babou
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:40 - Změnil/a: babou
- Nahlásit

ahooj, jsem tu jen na skucek a jak psal Montik o bonitacnim kodu, uz jsem po tom taky patrala a nic nevypatrala...nevite fakt nekdo??
Montik
uzijte si cvicenicko v zirovicich
Baico
a vy si uzijte noveho placku

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 12:45
- Nahlásit

Bibinka7
Nechcete v neděli přijet taky?
URL

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 13:40
- Nahlásit

Baico
Domluvíme se a asi by to nebyl špatný nápad

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 19:15
- Nahlásit

Bibinka7
Kdyžtak mi písni na mail, domluvíme se. prusova.v@seznam.cz

choco
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:16
- Nahlásit

Montik
Tak zlomte vaz na výcvikáči já jsem dneska cvičák zrušila, tak snad nám to vyjde zítra s těma retrívrama a hlavně jsem zěvdavá na MArtina a Eli u Viktora. Dej vědět, jak se tam máte a užijte si to my budeme někde výletit, na Hlubokou se nakonec nedostaneme..

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 09:43
- Nahlásit

Ahojte lidi, tak jakpak jste se měli?? my byli s Luckym na tom výcvikáči a vážně se to povedlo. Sice jsme si moc nezacvičili, bylo to hodně dělaný pro mlaďochy a tak,ale hlavní info je, že Lucky kousal do peška. A jak...Ještě teď mám sedřenou ruku a bolí mi svaly, jak mě tahal, po areálu.... A i figurantovi se líbilo, jak dělá, že to s ním nebude prý problém. Tak uvidíme, jak se to bude dál vyvíjet. To jsem vážně nečekala...Ještě teď jsem z toho v šoku

choco
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:14
- Nahlásit

Montik
No vidíš, jak umí překvapit a t prý ,že bude jen na stopy )) hihi,Ti ještě ukáže Začni posilovat já jsem zase unešená,jak se mi Andy rozplaval,celý víkend strávil prakticky ve vodě ....jo Bibča vypadá,že se jako nic nestalo...ale asi s ní odpo k vetovi zajedeme...jako vím, že je stará a říkám si,že to může u ní přijít každou chvíli,ale stejně mě to včera dostalo a ořvala jsem to a ségra je z toho špatná úplně nejvíc

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:17
- Nahlásit

choco

no joo, aby ses tu neobjevila No, uvidíme, ještě nás čeká veliký kus cesty..Až proberu fotečky, tak sem něco hodím....
Jinak ohledně Bibi bych to tak tragicky neviděla...Bylo teplo, mohla být unavená...Kdyby měla mrtvičku, tak by se to na ní každopádně (si myslím alespoň) nějak projevilo.... Mohl to být klíďo epileptický záchvat, takový měl Beňák na stará kolena taky...Ale určo doporučuju zajít k veterináři.....

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:43
- Nahlásit

Ahojda všem!

choco
My měli starou čubinku bylo jí 16 a ta v těhlech vedrech trpěla se srdíčkem, tak jí náš vet dal na to prášky a trochu se to zlepšilo. V každym případě že návštěva u veta není zbytečná, právě naopak. Tak ať vám to dobře dopadne!

Montik
Tak to se máte že už koušete peška My jsme se včera, celá rodinka, byli podívat za Veronikou s Baicem na jejich novém působišti a bylo to super, akorát Dorinka si vůbec nepřipadala že by měla zapadnout do psí smečky, prej raději lidskou, no ale po hodině zase naopak odmítala jít domů Tak to bylo moc pěkné.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:52
- Nahlásit

Montik
No tak my jsme se byli podívat po 2 měsících na koních a v neděli jsme opět trávili ve Zlosyni. A přijela se za námi podívat malá Dorinka, takže my jsme si víkend mooc užili.
Bibinka7
Jinak díky moc za fotečky, už je máme na stránkách.

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 10:56
- Nahlásit

Baico
zapomněla jsem ti říct, že v pátek přijela i paní s malou Aurou Ancilia... Jsem si říkala, že bys to třá chtěla vědět.... Jo a je to pěkně voprsklá a hlavně odvážná fenečka...

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:00
- Nahlásit

Montik
No vzhledem k tomu, že je to Aura, tak bude asi přijmením Ancilias ). no to je celá maminka. Anci je taky takovej drak a o tatínkovi Athosovi ani nemluvím.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 13:28
- Nahlásit

Baico
Ahojík, to jsem ráda že se ti fotečky líbily

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 13:32
- Nahlásit

Baico
ty naděláš.. Bude to hold živel.... Mají chodit k nám na cvičák, tak ti budu referovat, jak jsou na tom.... Ale myslím, že nebude velký problém....

Pentas
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 13:48
- Nahlásit

Montikze svodu máš určitě svodovou kartu no a bonitační je stejná.Co je v pořádku se do kódu nepíše příklad B 0 typická hlava tam nebude,ale B2 hrubá hlava ano jasné?

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 13:58
- Nahlásit

Pentas

ahá..... to musím doma prozkoumat. co jinak, jak se máte?? Plánujete jet na MVP do Litoměřic???

Pentas
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 15:35
- Nahlásit

Montik
no máme se silně pracovně,to víš zahradníci a květen
no a budujeme cvičák - URL

Pentas
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 06:55
- Nahlásit

ve fotogalerii viz výše už Dorotka kouše na peška

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:01
- Nahlásit

Ahojky lidičky, tak jsem nafrkala nějaké fotky na web, tak se koukněte....Další fotky by mi měla poslat kamarádka..

http://www.luckygrisom.estranky.cz/fotoalbum/vycvi k/prodlouzeny-vycvikovy-vikend-klubu-bileho-ovcaka

babou
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:09
- Nahlásit

Montik
ahooj, krasne fotecky...znas Carga?? sem mela predbezne zamluvenou fenecku, ale nakonec se narodili ctryri braskove a zadna holcicka, tak jsem musela patrat dal...

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:20 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Montik
Já ti na fotky už koukala, mooc pěkný.
My jsme si byli včera potrénovat na Mělníku a zkusit, jak bude Baico kousat na cizího figuranta. A kousal fakt suprově, uplně prvně se neutrhl z rukávu, měl plnej zákus a nepřekusoval a pak se s vyhraným rukávem dokonce vracel, aby se potahal ještě jednou. Udělal mi doopravdy radost.

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:40
- Nahlásit

babou
jj, znám..s Andreou - páničkou jsem se právě seznámila na tom výcvikáči a Cargo je vážně žůžo pejsek.... Bude z něj takovej bílej mastodont...
Baico
tak to je super, to mooc gratulujeme...

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání