| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 14:30 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Montik
Po angíně už mám, v podělí jsem šla do práce a jaksi jsem zapomněla, že jsem poslední antibiotika brala v noci a hned jsem šla ráno měřit k telatum a antibiotika a sluníčko nejdou nějak dohormady, takže mi naskočila kopřivka po celým těle. Ale ta už naštěstí taky mizí.
Jinak k Romanovi se taky chystáme s Karin a ještě jednou holkou od nás ze cvičáku. Lucky pěkně kouše a je vidět, že ho to doopravdy baví.
Kdy se zase do Chlístkovic chystáte? Že bych se přidala.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 14:49
- Nahlásit
Baico
za týden a Karin jede taky. Pak nějak nepojede, páč budou rodit a tak... tak pojeďte, je to tam vážně žůžo... Jinak info jsou tady www.figurant.estranky.cz
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:05
- Nahlásit
Montik
Tak domluveno, 5. a 6. jedem s vámi do Chlístkovic. Už se těšíme!! Pes teď v podstatě už měsíc leží ladem, tak jsem zvědavá jak nám to půjde.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:29
- Nahlásit
to právě nejsou její stránky. Myslela jsem že je to ona, ale on říkal, že má sice taky Auru z Blatenských luk, ale je jí 9 měsíců a tahle Aura je nějaká její příbuzná (možná matka)...trochu mě s tím popletl
Montik
Ariho puberta...no lepší se to, ale pěkně pomalu, pořád to s pejskama není ideální, ale plánuju věnovat tyhle prázdniny tomuhle problému tak se to snad zlepší
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 21:48
- Nahlásit
Montik
my porad chodime na agility, tentokrat uz 2x tydne a jde nam to cim dal lip mimo cvicak je teda freya na zabiti (to utikani), ale snazime se na tom taky usilovne pracovat. uz dlooouho jsme nevidely zadneho bilouse, ale zato nas tu hodne lidi spravne identifikuje (preci jen praha je vetsi nez liberec ) ).
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 07:26
- Nahlásit
Baico
Tak super!! my tam sice budeme jen do soboty, ale i tak pokecáme.. To sem na Vás zvědavá.. my teď pilujeme věci z minula, tak jsem na to zvědavá, ale teda stopy ty flákám, páč nemáme terén..jako faaakt nikde. ( No, bude to krušný léto..páč na těch stopách chci zamakat, jo a taky aport....to je snad ještě větší kámen úrazu, chjo.... nakonec ta obrana bude jediný, co nám půjde..
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 07:28
- Nahlásit
drakka
tak super, to se máte..a to chodíš pořád do to helpesa?? Z vás ještě něco bude.. Tak můžeme zase domluvit nějakou prochajdu, abys nezapomněla, jak ostatní bělouši vypadají...
Johule
No jo, no..ta puberta.... Ale to se zvládne, Vám věřím...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 10:57
- Nahlásit
Montik
No upřímně, já jsem taky zvědavá, jak to bude vypadat. No, my terény na stopy sice máme, ale je vedro a mě se nechce vstávat tak brzy, když ještě vedro neni. Aport máme, ale že by to bylo nějak ukázkové se říct nedá. A kousali jsme naposledy 17. května, sice to nebylo špatný, ale uvidim, co s ním ta pauza udělala.
Každopádně se vás mooc těšíme!
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 22:29
- Nahlásit
Montik
chodime do helppesa (ale cvicitelka uz tam bohuzel tenhle vikend konci a nova ma plno) takze uz asi 3 tydny chodime taky k marcele capkove sem http://www.agility-stodulky.wz.cz/ . tezko rict jestli z nas neco bude, ale holkam to jde dost pekne musim rict hlavne tori vsechny udivuje s tim jak 7mi leta skace a beha lip jak leckteri mnohem mladsi
prochazku berem, v lete bude casu dost snad
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2008 16:27
- Nahlásit
tak se musíme pochlubit. Dnes jsme na intercanisu získali CAJC a byli vyfoceni do nějaké nově vznikající encyklopedie psů . BOB nám vyfoukl Ahepjuk
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2008 16:29
- Nahlásit
Johule
Tak to vám moc gratulujeme! Příště už mu toho BOBa určo seberete!!
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2008 16:33
- Nahlásit
Baico
no to teda doufáme . I když nechápu jak nám mohli dát cajc-Ari se choval příšerně-cosi ho popadlo a furt chtěl zdrhat z kruhu za pejskama...no děs
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 10:45
- Nahlásit
Johule
taky gratulujeme... Skvělé, skvělé, skvělé.....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:00
- Nahlásit
Johule
Je to mládě, no. A jestli se líbil, tak jedině dobře. Časem se určitě uklidní, jen vydrž.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:43
- Nahlásit
Baico
tak jak se těšíš na víkend?? Já moooc.... jen jsem necvičila stopy, páč u nás je teď všechno strašně veliký...ať jdu kam jdu, je to na prd... Ach jo....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:37
- Nahlásit
Montik
My se těšíme moc moc moc. Jak teď budujeme ten cvičák, tak necvičíme, ale psy tam vozím sebou. No a v neděli jsme natahovali plot a Baici si řekl dost a normálně si z klubovny přinesl rukáv a začal ho Jirkovi cpát, ať se s nim jako jde tahat.Tak jsem na něj zvědavá. No my v tomhle vedru stopy neděláme vůbec. Nejsem cvok, abych vstala ve 4 ráno, našlápla stopu, pak jí se psem prošla a pak letěla na vlak.A o víkendu jsem tuplem líná vstávat. Tak jsem zvědavá, tak se miláček o víkendu pochlapí.
Jinak, dáse tam jít se někam vykoupat a do hospody na pivo? Myslim, že budu večer vyprahlá jak Sahara.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:08
- Nahlásit
Baico
no, koupat jedině autem..je to dost daleko a pivo se tam přímo prodává, hospa je taky dost z ruky.. Ale mají tam všechno.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:39
- Nahlásit
Montik
Tak to jo, jak tam mají pivo, tak to nebudu mít potřebu se vzdalovat.No každopádně se těšim.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 14:06
- Nahlásit
Baico
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 08:33
- Nahlásit
Montik
Hele,tak sice něco v těch bungalovech přeskupili, ale ty jsi pořád s nějakou jednou holčinou mimo nás....asi chtějí,aby to bylo po dvou či co....co Ti napsala ta Míša? No uvidíme, třeba to tam dáme dohromady, taky jak se bude chovat Anďour s tím jeho vrrrčením.
Jo a Andymu chalupa tuuuuze svědčí ))))) Vypadá krásně, ale ta teda ta mporálka uvolněná, to je něco )))
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:06
- Nahlásit
choco
hele, já to nechám být, Míše sem nepsala...Uvidíme...Jo ale mělo by se asivědět, že u vás bude jen 1 pes.... Ale myslím, že to necháme až na tam....
Baico
Tak co, jaká byla sobota a neděle?? Ane nevíš, jak mi bylo líto, že jsme tam nemohli zůstat....
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 11:43
- Nahlásit
Montik
Aha, já myslela, že jsi jí psala, tak proto Tě nepřehodila jinam. Jj, vyřeší se to kdyžtak až na místě.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 11:47
- Nahlásit
Montik
Ahooj! bylo to fakt super. Krásně jsem si zakousali a začuchali. Vůbec se mi v nedělo nechtělo dom. A od Kari mám fakt super fotky, takže je dneska šoupnu večer na stránky.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 19:41
- Nahlásit
Ahoj, koukam ze nam to tu pekne usina, vsichni dovolenkuji
Tak ja nadhodim takove kontroverzni tema: vim ze pro vetsinu je to jeste hoodne daleko , ale zajimalo by me, jestli jste rozhodnuti si (az si budete porizovat dalsiho psa) zas poridit bilouse? A proc?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 21:27
- Nahlásit
drakka
No tak já už jedině bělobu. Dokonce už i vím, že to bude znova od Vobořilů. Bělouš mi prostě sednul a našla jsem díky jemu super lidičky. A nehledě na to, kamkoliv přijdu s Baicem, tak jsme středem pozornosti a to se mi fakt líbí
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 07:54
- Nahlásit
drakka
ahooj..taky tak... Sice ještě nevím, odkud, ale na to je ještě čas.. Bílí jsou moje srdcová záležitost.. jo a jedna perlička.. Nedávno se mě jeden pán zeptal, jestli to moje bílý vižlátko nejni kavkazák... To už jsem šla do kolen.. A jak se jinak máte? Nějaké news??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 08:41
- Nahlásit
Montik
Byli jsme minulou středu kousat na Romana v Říčanech. A byla jsme tam jenom já a Karin. Jakpak to, že jste nedorazili? Jo a 30. srpna jedu na závody do Podlešína podle ZZO.
Jinak s kavkazákem vyhráváš. Na tohle nás ještě nikdo netipoval.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:07
- Nahlásit
Baico
ahooooj....páč jsme po táboře byli marodi..teda jen Lucky, chytil tam střevní virózu a jak je jeho zvykem, tak to trvalo vcelku dlouho.. ještě teď je na dietě.... Ale teď ve čtvrtek bych jela, jestli to teda bude....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:55
- Nahlásit
Montik
To já nevim. Karin mi nic nepsala. Ale mám picit, že jsme se domouvali na středu příští týden. Ale ROman říkal, že zavolá Karin
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 10:17
- Nahlásit
No, Roman mi psal, v pátek, jak jsem na tom ve čtvrtek (jako teďka) a posílal to i Karin... Ale nevím, jak to dopadlo, každopádně my už jsme zdraví jako řípa a chceme kousat...
|