| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:43
- Nahlásit
Montik
Jasnačka, my vám uši zkontrolujeme. A když se budeme hledat navzájem, tak se určo najdeme
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:48
- Nahlásit
Baico
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:28
- Nahlásit
Montik
A už se těšim, jak pojedem z půacu jak namydlenej blesk. Jelikož vůbec netrénujeme a podle seznamu závodníků soudím, že bude velká konkurence.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:41 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
Baico
Tsssssssssssss...........vy to vyhrajete....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:49
- Nahlásit
Montik
No nevim, určo půjde Elfrieda s Fay a to bude těžká konkurence a o ostatních nemám představu vůbec žádnou.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 14:53
- Nahlásit
Baico
sim tě.... si trochem věř, ne.. teď už pádim dom, za těma mýma obludama.. Tak papa a pěkný víkend fšem....
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 16:06
- Nahlásit
meduzka
A mimochodem Jerry Lee je supertroper jméno
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2008 16:08
- Nahlásit
Baico
Tak to budeme držet palečky... s námi to na tý Zopce bude takový všelijaký, říkala jsem si,že to prostě jentak prubneme jako kulturní vložku, ale když teda nevímnevím, jestli jsem do toho měla jít,přeci jen u lovečáku se tolik ty věci nepérujou...se tam ještě zamotám do těch povelů,vodítka a psa a bude
Montik
Dej vědět, jestli bysme se teda v týdnu sešli, ju?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 23:39
- Nahlásit
Nazdárek.... Nějak mi teď nezbývá čásek...
Montik
No jasně, že je brzo, taky nechci závodit, jedeme to jenom "vokouknout" Ráda pošlu fotečky, na Cargoušovy stránky jsem samozřejmě viděla, pozorujeme, jak brácha roste
Mám nádherný fotky Clarka, jenomže jsou dost profi a tím pádem tááákhle velký , tak se s tím budu muset poprat o víkendu.
K tý ukradený akci: Baico
To mě mrzí, ale jelikož jsem totální začátečník, tak je to pro mě pecka, že jsem konečně našla něco, kam se dostanu a alespoň to omrknu. Jsem vděčná za tuhle diskuzi a za spřízněné bílé duše, jelikož tady na jihu nás moc není A jestli je, tak se dost dobře maskujou.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:46
- Nahlásit
Pumpa
Nojono, co se dá dělat. Ale kdyby jsi chtěla chodit cvičit, tak se koukni sem
Pořádáme kurzy základní poslušnosti a jak říkám celkem k nám chodí už 6 běloušů. Jsme teď ve Zlosyni.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:52
- Nahlásit
Montik
Ahojky,chtěla jsem se zeptat,chystáš se na ten kurz stříhání od Svopap?
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:07
- Nahlásit
Čauves.... Taky nějak nestíham... ale už sem tu.
Montik
Fotky by byly, ale nemam vl. www stránky a tak nevim, jestli se to dá vložit sem nebo kam nebo jak
Jinak prosím všechny o radu, jste tady už tak krásně zaběhlý a budete určitě vědět.
Ten muj bělásek mi na hřbetě nějak zreznul Zkoušela sem hledat tady na stránkách a bylo tu, že to je krmivem, dřív jsem krmila Eukanubou a tak sem přešla na Royal C., ale stejně to nezmizelo, koupila sem teda i ten Roboran pro bílé a černé psy, ale ne a ne to zmiznout, třeba je ještě brzy, no nevim - stalo se vám to taky? nechci bejt jediná kdo má zrzatýho bělouše
a pak ještě jednu malou: spíš velkou... protože mam nějak problém s váhou, (velkou) nebo ne problém?
Nevim kolik maji ty štěňata přibližně vážit, ale protože jsem se tady štrachala v tom co jste si už psali, tak Montik psala, že měli v pěti měsících 22 kilo, a že se jí to zdá moc. To měl ten muj ve čtyřech ale nemam pocit, že bych ho překrmovala, dostává normální dávku. Teď už ho neunesu (taky z 3. patra) podlamujou se mi pod nim kolena a už prostě musí ťapat dolu sám. Myslim, že bude mít už tak 25-26 kilo (tenhle týden na veterině ho zvážim přesně) a to mu neni ještě ani 5 měsíců. No naštěstí mu muj veterinář připichuje ještě nějaký injekce na klouby a dostává výživu navíc, ale mam strach, že než on vyroste úplně, tak já se zbláznim. Zapomněla sem, jaký to je mít štěně. Rekovi bylo 13 když ... a občas si přijdu teda jako že sem úplně mimo Neni tlustej? (ale nevypadá)
Nejsem divná, že se ptam na takový kraviny? Ale fakt nevim.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:13
- Nahlásit
meduzka
Pokud na jeho hmotnosti neshledává nic špatného veterinář, tak bych se nebála. Ono nejde čistě jen o tu hmotnost, ale o celkový pohled na zvíře.
A co se týká toho hnědého pruhu. Moje zkušenost je taková, že ten hnědej pruh zmizí až po přelínání, když změníš krmivo. Je do dlouhodobý proces. A pokud máš dlouhosrdtého psa, tak ti bývají vždycky trošku žlutější, protože jim více ty chlupy oxidují. Jinak ještě můžu doporučit jako doplněk dávat do žrádla mořskou řasu.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:46
- Nahlásit
Baico
Moc děkuju za odpověď. Máš pravdu, veterinář mi jen řekl, že šel strašně rychle nahoru, že je to blbý na klouby, ale o tom, že by byl tlustej neřikal nic. Tak snad sem nic nepovorala. A mam i pocit, že teď v těch 4 měsících se zasekl a už tak strašně neroste. Tak uvidíme, třeba se srovná.
Jinak děkuju za radu s mořskou řasou. To se nějak speciálně jmenuje? Až pro to poletim, aby mi nedali kdo ví co. Aspoň, že vim, že teď můžu všem řikat, že neni zrzavej, ale jen zoxidovanej
Ještě jednou dík. Jsem ráda, že tu můžu být taky.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:06
- Nahlásit
Baico
Jo a ještě sem chtěla napsat, že jsem koukala na stránky vašeho cvičáku, vypadá to prima a je vidět, že jste tam asi bezva parta. To bohužel tady u nás neni. Je to tu celkem zlý a nikdo nemluví s nikym - teda skoro tak nějak to vypadá. Lidi si závidí a výcvik - no comment. Škoda, že nebydlim blíž.
Jo a pejsek je fešák a podle toho, jak mrskáte po týdnu zkoušky , tak vypadá na šikulu ještě k tomu!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:22
- Nahlásit
meduzka
Děkujeme za pochvalu! Šikula pracovitej to on je.To se musí nechat, ta povaha je zlatá. Bohužel, na výstavy nemůžeme, protože nám jedno varle zůstalo v bříšku.
já mořské řasy kupuju tady
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:34
- Nahlásit
jana33
ahoj, na ten kurz jdu,ale jak tak koukám na ty podrobnosti, tak mi nějak nedošlo, že do víkenda se počítá i pátek, tak nevím, jak mi to vyjde s dovolenou.. jsem na tom dost špatně a všechnu by mi vyplejtvaly ty kurzy, to ještě ani nepočítám, že ty praktiky budou taky ve všední dny... Ach jo.. nějak nevím, jak z toho ven.... Ale jsem odhodlaná to nějak zmáknout....A co ty?? Jinak já se na net dostanu až zase v pondělí, takže se omlouvám za zpoždění.
Jinak všechny bělavé zdravím, zrzavé pruhy řešil snad každý, řasa by mohla pomoct nebo naopak to zhoršit, ale zkusit se to může, já ji taky přidávám.. většinou je to granulema...Jinak ohledně váhy..Lucky je atlet, podle toho to moc neporovnávej, dneska je mu přesně rok a půl a včera vážen na domácí váze s páníkem má 33 kg.. dneska na vet to převážíme a uvidíme... Hold macek už z něj nebude (díky bohu.. ) Tak se mějte všici bájo, já zase pádím, Baico, mi se snad uvidíme v sobotu. zatím papa a v pondělí jsem zase tu...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:50
- Nahlásit
Montik
Tak mi kdyžtak písni na maila. Já jdu,tak jsem se právě chtěla domluvit,jestli se nesejdeme před barákem a pak nezasedneme někde vedle sebe
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 13:21 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
hola lidi, tady je to zasejc nějaký mrtvý..... ukažte nějaký fotečky.....dát nějaké na net je jednoduchý jak facka a sem to taky nejni nic těžkýho... Tak já teda jako začnu:
Lucky na agility.... jinak více fotek na stránkách..
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 20:00
- Nahlásit
Montik
nic nevidim
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 23:09
- Nahlásit
Achoj...
Nějak jsem tu dlouho nebyla
meduzka
Co se týká toho rezavého pruhu na zádech, RC obsahuje spoustu betakarotenu tak bacha na to, abys za chvilku neměla doma maďarskou vižlu :-D
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 23:12
- Nahlásit
Montik
Tak Ti nějak nemůžu přijít na to, jak sem dostat tu fotku
Že bych byla hloupá blondýna?
|
Wylo
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 00:09
- Nahlásit
Ahojky .... ja chovam BSO ( pred rokem 2003 americko - kanadsky bily ovcak) uz 18 let jestli smim tak se lelice rad do tehle debaty zapojim....
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 09:44
- Nahlásit
Wylo
tak tě vítám do spolku,jak bylo na světofce a co máš za bělouše?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 10:38
- Nahlásit
drakka
ahoj, tak koukni na naše stránky, z těch estránek to sem nějak blbne (www.luckygrisom.estranky.cz)
Pumpa
hele, je to jednoduchý..nejdřív si vytvoříš někde na netu galerku (já mám třeba na rajčeti-www.rajce.idnes.cz). tam nahraješ fotky. Pak si na fotku, kterou sem chceš vložit klikneš, nejdřív ji zvětšíš, pak pravým tlačítkem myši klikneš a dáš vlastnosti.. tam je URL adresa té fotky, kterou zkopíruješ. Tady na foru si rozklikneš ty barevný symboly nad touhle psací tabulkou a tam ten odkaz vložíš.. Toť vše...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 10:41
- Nahlásit
Wylo
ahoj, jasně, jsi vítám.. byl jsi na světovce?? Co máš za hafany??
Pentas
ahoj, já na světovce byla a bylo to super, až na počasí....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 10:47 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Ahojky! já si z Rozkoše přivezal rýmu jak hrom. A přidává fotky Baica s segrou Dorou White
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 10:48
- Nahlásit
Montik
a tys tam i vystavovala?Počasí nestálo za nic ani u nás.Na výstavě jsme vybouchli.Laky si začala hárat a Fasnynka dostala jen VD a byla 7 ze sedmi.Snad se nám na klubovce bude dařit líp.Tentokrát tam pojedu i já.Nyní jsem doma hlídal zbytek smečk y.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 10:49
- Nahlásit
Pentas
nene, nevystavovala.... ale kamarádka jo a vyhrála dosrost... Takovej pěknej pohár, co vyhrála, radost pohledět..
Baico
no, já jsem taky krapet nakřáplá,a le dá se to.. a jak se jelo domů??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 10:56
- Nahlásit
Montik
Jo dobrý, v půl jedenáctý jsem byla doma. Cesta pěkně šlapala. Záviděla jsem Baicovi, protože celou cestu prospal.
|