Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 10:27
- Nahlásit

Montik
jestli je Karin v práci, tak máme smůlu. protože já jsem sice v Uhříněvsi, ale psa mi vyzvedávala Karin doma a mě až tady.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 20:38
- Nahlásit

Tak co, chystáte se někdo na BBI na Rozkoš? Já s Baicem jdememe zase podle BH. Nějak jsme nestihli nacvičit kousání, takže IPO je na nás moc. Ale budeme jenom v pátek a v sobotu. Na výstavu se už nezdržíme.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 12:41
- Nahlásit

To opravdu nikdo z vás na Rozkoš nejede?

Montik
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:55
- Nahlásit

Baico
Jee, já si nevšimla, že jsi psala.. my jedem, al ejen an kukandu, ale jedeme az v sobotu a jsme tam do nedele, kamoska ma prcka a bude vystavovat.. Ale na ty zkousky bych tam uz chtela v sobotu byt.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 14:00
- Nahlásit

Montik
No tak to se v sobotu potkáme. Už se těším.Teda jestli dojedu, protože jedu svým vlastním 15 let starým autem a bude to zatim nejdelší štreka, co jsme zatim řídila.

Johule
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 17:49
- Nahlásit

chjo...my nejdeme, v tu dobu budu pryč, tak o to přijdu. Budu vám aspoň držet palce
rovnou se chci zeptat...vím, že nemám moc naději, ale nebudete náhodou někdo v říjnu na intercanisu v brně?

reneeska
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2008 22:16
- Nahlásit

Fenka 1,5 roku hledá domov, je nejspíš čistokrevná, ale zdá se mi menší, ale drobná není, byla odebrána cigánům. Je nedůvěřivá, po získání dlvěry bude jistě velmi věrná a vděčná.
Čeká na svou příležitost v útulku TIBET

Montik
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 13:11
- Nahlásit

Ahojte lidi... nějak nám to tu uvadá.... Tak šup sem s novinkama, fotečkama a tak.. U nás nic moc nového, jen že za 3 týdny jdeme na ZOPky a už teď jsem nervózní.... Ale co, zkouška je od slova zkusit, ne??

choco
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 13:48
- Nahlásit

Montik
Sím Tě, to zvládnete levou zadní na plnej počet, u vás se toho teda fakt nebojím KAm se hlásíte? K tomu Romanovi? Že bychom to s Andym prubli taky,jen tak pro srandu

Pentas
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 13:59
- Nahlásit

Ahoooj všem,
Montik
my máme od neděle za sebou ZZO.Chce to klídek.ZOP necháme na jaro na náš cvičák.

Montik
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 14:47
- Nahlásit

choco
ahoj..jojo, k Romanovi.. Ale nevíme ještě pořád, estli tam bude dost místa pro mě a pro Martina, takže tebe už tam nejspíš neprocpeme.. Sme si to teď na výcvikáči zkoušeli a docela to šlo. jen musíme trénovat dívání na tetování a podávání ruky s cizíma.. Páč čeho se bojím je to, že mi začne zase couvat anebo štěkat.. To by sme letěli rychlostí blesku.... Vždyť ho znáš...

Johule
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2008 20:19
- Nahlásit

Montik
to zvládnete...budeme držet palce;) hodně štěstí

Pumpa
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:11
- Nahlásit

Zdravím všechny a jestli mohu, tak se přidávám Mám sedmiměsíční mimišto, který váží tolik co já. )

Chtěla jsem se zeptat, jestli se někdo se švýcarákem nevěnujete coursingu? Potřebuji nějaké zkušenosti

Moc díky

Montik
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 11:39
- Nahlásit

Pumpa
jé a odkud ho nebo ji máš, jak se jmenuje a hoď fotečku.... My s Luckym coursing zkusili jednou a jeho by to teda určo bavilo.. běžel jako šílenej.. Ale v tomhle ho moc podporovat nechci, páč nechci, aby mi moc lovil, takže to máme jen jako extra okrajovku...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 12:32
- Nahlásit

Montik

mám ho z ch.s. Queen of twins, ve Vojkovicích chovatel p. Plášek. Můžu vřele doporučit, je to skvělej chlap a jeho fenka je nádherná.

Jmenuje se Clarke Arthur, fotka bude, jen co budu mít víc času. Právě je na mně vymáhána procházka, takže mi nic jiného nezbývá
20.9. je Kralupská Ťapka, tak se tam jedeme na závody podívat, zkusit a pak se uvidí. Nechci medajle, ale nějaké odreagování, jelikož z nás budou canisterapeuti, tak si myslím, že si zaslouží pořádný relax.

Montik
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 13:12 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

Pumpa

ty jo.. to je náhoda.. Mám kamarádku, co má od nich Carga, tedy Vašeho bráchu.... To mi musíš poslat fotečky, ona ho moc ráda uvidí.... A odkud jste??

Montik
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 13:14 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

Pumpa
Jo a ještě k tomu coursingu.... není na to ještě moc mladej? Je to přeci jen dost záhul na klouby... Jinak tady je odkaz na web Carga: http://www.cargoqueenoftwins.estranky.cz/

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 19:30
- Nahlásit

Pumpa
Tak na Ťapce pozdravujte. Protože ještě loni jsme to pořádali my jako Kralupskou Ťápotu, než nás tahle parta amatérů, co na Strachově teď působí odtamtud poměrně dost nechutně vyštípala. Teď máme zbrusu novej cvičák ve Zlosyni a musím se pochlubit, že celkem už k nám chodí šest běloušů.

reneeska
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 19:41
- Nahlásit

Opravdu nikdo nemá zájem o Astičku? Není žádný nadšenec snažící se pomoct BŠO v nouzi?
Astička čeká v útulku Tibet

meduzka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 21:20
- Nahlásit

Ahoj, všechny vás zdravím a můžeme se přidat taky mezi vás???
Mám hafítko teprve čtyřměsíční (bylo mu 2. září), ale likvidovat všechno, co nemá, umí už jako pětiletej. Tak snad mezi vás zapadneme, aspoň trochu.
Jmenuje se Jerry Lee a je z chovné stanice TAIEN. Jinak s nim chci zkusit klasickej výcvik - poslušnost, obrany, stopa.¨
Předtím jsem měla NO, ale bohužel... Moc mi chybí, zlatíčko.
Tak snad to zvládnu i s touhle bílou potvorou. Zatim mam pocit, že cvičí on mě.

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:42
- Nahlásit

meduzka

Ahoj, jasně, že můžeš mezi nás... Tady jsou všicí bílí vítáni... A co fotečka, nebyla by?? jojo, jsou to trhači ničitelé... Ale jsou to ta nej nej zlatíčka....

choco
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:04
- Nahlásit

Montik
a někdy i černý )

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:32
- Nahlásit

choco

Ty veverucho, co tu zasejc chceš?? Jakýpak i černý?? jen ti bílí bělásci jsou neeeej.... Stačí se podívat....

choco
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:38 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Montik
Ty vopičáku, já vám tady tu bělobu přece musím trochu začernit ) Né? A to,že někdy i černý, jakože jsme tady vítaní. A černýho běláska jsem neviděla,takže s tím,že jsou bílí bělásci nej s tím souhlasím stejně jako že černí labíci )))))) hele já se začetla do těch zopek a udělal se mi vítr u zadku ))))))) Do čeho já se to hlásím, já tam už ani nechci )) co to je proboha utoč a to tím protichodem je taky nějaký zmateně napsaný, budu potřebovat konzultaci,takže si na mě budeš muset oprvadu udělat čas,abychom se tam úplně neznemožnili..to by bylo teda trapný a už bychom se u Romana nikdy nemohli ukázat s černochem

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 11:12
- Nahlásit

choco

ty jo, a kde si to četla?? já to ještě ani nečetla... uděláme si cvičící hodinu, někdy...co ty na to?? Hm... ale nevím kdy.. jo a s těma ušima pitomýma to bude zajímavý.... Nás vyhoděj ještě než něco ukážeme.... Jo a naplánovala bych , že by sme k Romanovi jeli už v pátek,aby sme se vyspali a nemuseli ráno brzy vstávat. (myslím, že by mu to nemělo vadit...) a taky bych se chtěla s Martinem domluvit, že by sme se na ten cvičák zajeli někdy podívat,aby ti hafani věděli, co to jako je a kde to jaklo sou... co ty na to??

choco
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 11:17
- Nahlásit

Montik
no stáhla jsem si to na webu,abych vůbec věděla,co tam vlastně chtějí a jestli to vůbec budeme umět...tududuntun...to bych byla ráda,kdybychom se sešli třá ve středu,ale nejdál dojedu asi na Šárku...nebo kdybys byla u vašich tak někde k Zahraďáku...jo Matinovi už jsem o tom říkala,že by yblo fajn tam ještě před tím zajet, takže to nějak naplánujeme,ale asi by to chtělo se zeptat Romana,jestli by na nás měl čas a kdy...příští víkend jsme teda v Lučkovicích,takže leda v tom týdnu před tím...a neboj, ta paní by mu vadit neměla a zas tak to hrotit nemůžou jen to podívání do uší, navíc o tom nikde ani nepíšou...

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:37
- Nahlásit

Montik
choco
Holky nebojte. ZOPky jsou v pohodě. Kdo vám to bude pískat?

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:25
- Nahlásit

Baico
Ahoj.. to nevím, nějaká paní (je to přes Romana).. já se ani tak nebojím té poslušnosti jako podání ruky a kontroly tetování..

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:30
- Nahlásit

Montik
Buď v klidu. Vždyť Lucky už není takovej blázínek. Se mnou se v Chlístovicích decela bavil.
A kdy teda dorazíte na tu Rozkoš? Já tam budu od pátku.

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 13:40
- Nahlásit

Baico

No... když u něj je to jak kdy.. A když se na to bude soustředit, jako že bude sedět u nohy a půjde k němu cizí ženská, tak na 80% začne štěkat.. Ale trénuju co to dá, tak se uvidí.. On když je na volno nebo nejni středem pozornosti, tak je OK,ale jinak.... A ještě s ním mlátí puberta...(machruje na mlaďochy, hajzlik...) No, na Rozkoš dorazíme v sobotu dopoledne, tak doufám, že ještě něco uvidíme a taky, že se tam najdeme pro pokec a nakouknutí do ucha..

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání