Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 13:44
- Nahlásit

No tak to já ani náhodou. když bylo Baicovi 7 měsíců, tak jsem ho prvně nechala našim na víken na hlídání. Začal kulhat na dvě nohy, nežral a krvácely mu dásně. Dávala jsem ho pak měsíc do kupy. Loni už to přežil v pohodě,ale stejně jsem trnula, kdy se ozve z domova zoufalej telefonát.

choco
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 13:48
- Nahlásit

Baico
To teda jooo, no věřím,že našemu labískovi by to bylo šumák,ten je happy hlavně,když někoho u sebe má a je s ním sranda a vypadne z něho něco odbrýho. Měli by se s ní kucííí chvíli nebavit No jsem na ně zvědavá, až odrazíme domů,co bude říkat na Andyho. Jsou u mě jen dneska, jinak je hlídá její bratr,ale dnes musel odjet na školení, tak je mám doi půlnoci u sebe. Musí to pro ně být léčba šokem. No snad to ustojí a paniočky se už brzy dočkají.

Johule
Jj, ten můj by mě prodal za kus párku

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 13:59
- Nahlásit

choco
No čeká nás zatim nejdelší odloučení za dobu, co ho mám. Do Afriky se mnou fakt nepoletí. Tak snad ty 3 neděle přežije bez úhony

Johule
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 14:12
- Nahlásit

Baico
kam jedeš? budu ti děsně závidět

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 14:18
- Nahlásit

Johule
Do JAR do Durbanu. Povezeme tam bílé štěnítko, tak to spojíme s dovčou.

Johule
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:29
- Nahlásit

Baico
téda....tak to budete mít supr...závidím závidím

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:40
- Nahlásit

Johule
Jenom doufám, že s námi nespadne letadlo nebo se nestane nějaká jiná havárka.

choco
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:15
- Nahlásit

Baico
To je fakt na dlouho, ale ono to uteče,uvidíš. To bych nikdy neřekla,že si někdo z Afriky vybere štěndo švýcaráka a ještě k tomu z ČR.

Jinak Lucky mi usnul pod nohama pod stolem, Monty se usídlil opodál a Andy za mě. Musím Luckyho pochválit, že byl statečný a Andyho se nebál ,i když ten na něj vyhrnoval tu a tam pysky. Naopak mu oplácával plyšáky o hlavu, vlezl si k němu do plelechu a ještě ho pohamtal. BYch do něj neřekla,že to odloučení bude brát líp než Monty, ten je fakt tuuuuzeee nešťastný...

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:00
- Nahlásit

choco
No oni už tam jedno štěndo od nás mají. Je to Baicův polobratr. Jsou z něj uplně odvařený, takže letos si z Baicovi rodne CHS berou rovnou štěnda dvě.

drakka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 20:45
- Nahlásit

freya pokud je s tori tak snasi odlouceni dobre, ale jednou jedinkrat byla na hlidani u kamosky sama bez smecky (i kdyz kamoska ma labradorku se kterou se desne milujou) a freya udajne vubec nejdela a zdemolovala jim zaluzie to ze pazravka nejdla me presvedcilo o tom ze samotnou uz ji hlidat nechavat nebudu

Montik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 19:56
- Nahlásit

ALL

hola hej, tak už jsem zpátky, koukám, že Hanka nezahálela a všechno vyžvanila Ale jinak mooc děkuju za hlídání...Kluci ten týden měli opravdu náročnej, vrátila jsem se v sobotu večer a oni se probudili v podstatě až dneska, jsem Luckyho nepoznávala, furt¨jen chrněl....Ale už je zase v plné síle, bohužel opravdu zase schodil, takže sem zvědavá, co nám v sobotu řekne paní rozhodčí, páč vypadá jako anorektik...Sice měl včera a dneska ňaminu,páč jsme slavili-sice opožděně-první narozky, ale nedělám si iluze, že za ten týden nabere vše zpět....chjo... Kdo nás uvidíte v so nebo v ne, sím neříkejte mi, že je hubený.... No, hlavně, že to přežili oba dva ve zdraví...Každopádně ten týden je tak maximum, co jsem schopná je někde nechat samotný....Už se mi pak stýskalo...

Johule
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 20:08
- Nahlásit

Montik
jéé tak blahpřeju k narozeninám...posíláme mu s Arim pusinku

Montik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 20:12
- Nahlásit

Johule
děkujeme měl dortíka i se svíčkou,. časem dodám fotku, ale byl to fofr, páč už to chtěl sežrat

choco
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:42
- Nahlásit

Montik
Si piš, že jsem jim o tom musela napsat Příště to zkusíme vymyslet jinak, aby nemuseli mít tolik střídání hlídání. Ještěže mám jistotu u našich, hafan je vlastně doma, jen já tam nejsem. Takže žádný stresy.
Jsem zvědavá taky na fotečky dortíku, jak se vám povedl
A z toho svodu si nedělej hlavu, vyžlátko to sice je, ale to se nedá nic dělat. Třeba se mu něco málo povede te´d ještě k dobru nabrat. Každopádně pak pišpišpiš a volejvolej,jak ste dopadli

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:53
- Nahlásit

Montik
Nojo, ona je vlastně teď o víkendu klubovka. Já jak patřím k těm klubovým vyvrhelům, tak to ani nějak nesleduju. Tak vám držíme palce a dej vědět, jak to dopadlo. My jdeme v sobotu trénovat na zkoušky.

Montik
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:08
- Nahlásit

Johule
ahojky, mám takový dotaz, ty krmíš tím platinem?? a jakým, štěněčím nebo už dospěláckým?? Já musím Luckymu změnit granule a nevím, kam se ubrat...Mám typa na artemis - je to holistika nebo ten paltinum, tak právě nevím....A něžloutne ti Ari po něm a chutná mu? Chjo, to krmení už mi neba...

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 07:04
- Nahlásit

Ahojte lidičky, tak už se nám ta klubovka blíží, chtěla jsem jen připomenout pro ty,kdo jedete, až nás uvidíte a my Vás třá nee (nebo je taky dost možný, že Vás nepoznám), tak se k nám směle hlašte!!! Já se taky budu hlásit, aby jsme se tam konečně taky sešli a ne jako minule, kdy sme si zas tady na fóru jen říkali, že jsme se tam zahlédli. Žádný takový, hezky se potkáme a pokecáme... Jo a my sme tam od soboty až do neděle....

Pentas
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 07:35
- Nahlásit

Montik sím jaké bude poznávací znamení?

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 08:46
- Nahlásit

Pentas
No já a bílý ovčák
Tady jsem vyštrachala nějakou fotku, jinak jakmile uslyšíš volat Lucky, ty bílej zmetku, kde máš ten balonek nebo tak něco, tak jsem to já. Kdyžtak jsem ve třídě mladých, kraťásek...Tak tam mě určo uvidíte

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 14:45
- Nahlásit

takže, hola hej, pádím z práce a zítra s některým ahoooj ( s některýma v neděli, já vím Johule. )

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 14:48
- Nahlásit

Montik
Tak přeju hodně štěstí. My si jdeme zítra po delší době zacvičit do kolektivu.

Johule
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 21:06
- Nahlásit

Montik
hoj..krmím platinem, po něm Arouš nežloutne, docela mu chutná a konečně z něj nemá průjem. Zatím krmíme štěněcím.

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 21:11
- Nahlásit

Tak jak dopadla klubovka? My jsme dneska udělali generálku na ZOP za 96 bodů

drakka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 12:07
- Nahlásit

Baico
gratulace a taky by me zajimalo jak dopadla klubovka )

Johule
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:06
- Nahlásit

Baico
blahopřejeme

Johule
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:08
- Nahlásit

klubovka byla supr, počasí se skvělě povedlo, psi byli úžasní. Lucky je nááádhernej
tady jsou fotky: http://johule.rajce.idnes.cz/svod_mladych/ převážně je tam ale moje kámoška s její malinou, ale několikrát se tam objevila i Montík a další bílí

želva
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:11
- Nahlásit

Johule
pěkný

Johule
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:14
- Nahlásit

ještě výsledek: trochu horší pigment (tmavohnědý nos a oko), světlé drápy, trochu problémem je nevýrazná brada a převislé pysky Jinak jsme prý moc hezcí
Akorát, při kontrole varlat mu tam porotkyně šáhla, zděsila se a s poznámkou: "ty seš ale opravdu chlapák" raději utekla

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:19 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

All
Děkujeme za ratulace, ale bylo to jenom na nečisto. Hlavně, aby to klaplo i za 3 neděla naostro.
Johule
Jak jste dopadli na svodu. snažila jsem se rozluštit tu vaši kartu, ale nezdařilo se

Johule
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:54
- Nahlásit

Baico
no v pohodě...to jak jsem tu psala ten výsledek, tak to jsou chyby, všechno ostatní má přesně jak mít má, jinak má 65 cm což je na 9 měsíců docela dost, ale myslím že do standardu se vleze

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání