Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
drakka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 17:22
- Nahlásit

Tak si predstavte, ze ta moje berunka usata ma dneska uz 3.narozeniny

Johule
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 18:31
- Nahlásit

drakka
tak to upřímě blahopřejeme

drakka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 18:34
- Nahlásit

Johule
Dekuju a Freye to vyridim Ted uz by mela byt oficialne dospela, tak jsem na to zvedava

Johule
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 18:55
- Nahlásit

oficialne dospela

tak to u bílouše chci vidět pokud je to něco podobnýho jako to moje pako, tak to bude štěně až do smrti

babou
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2008 19:42 - Změnil/a: babou
- Nahlásit

drakka
přidávávme se také s blahopřáním Freye...to by chtělo nějakou velikou kost...myslím, že už ví, že být štěnděm, je mnohem výhodnější, tak dospělost odloží

my jsme dnes byly u paní doktorky na přeočkování a v čekárně se tipovalo, co jsme vlastne zač...tak chvilku byla slovenská čuvačka pak středoasijatka a pak zaznělo : "to není pes, to je mládě ledního medvěda"...když bala veterina obeznámena s naším příslušenstvím a zařadili jsme se jim, všichni koukali, jako bysme dojeli z marsu nebo snad až z merkuru

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 07:04
- Nahlásit

drakka
Taky gratulujeme
babou
Na to je třeba si zvyknout My sme byli taky všechno možný - od vlka počínaje-po albína konče...

babou
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 08:32
- Nahlásit

Montik
to joo, i to chápu, akorát já jsem rači za nenápadnou šedou myš...to budou asi krátký, zato dlouhotrvající procházky, když se budem muset s každým zastavit a povídat, co že to vlastně jeasi budem chodit ven večer, až všichni zalezou...ale ta bílá bude zase do noci svítit, už brácha říkal, že to strašně odráží světlo z měsíce

drakka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:01
- Nahlásit

babou
Hehe, na to si zvyknes ) nejzabavnejsi je, kdyz jedeme o vikendu na cvicak a na terminalu cekame na autobus )) to si kolikrat pripadam jak v muzeu clovek sedi na lavicce a lidi kolem chodi a muzou si hlavy ukroutit a obcas se se mnou da do reci nejaka uplne cizi pani nebo pan a taky tipuji, nebo se rovnou ptaji co je to za krasneho bileho pejska jsem premyslela ze Freye poridim cedulku s napisem JSEM BILY SVYCARSKY OVCAK A VSECHNY VAS OLIZNU

babou
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:53
- Nahlásit

drakka
jee, tak to máš skvělý nápad, to se budem muset opičit a taky si obstarat nějakou cedulku

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:43
- Nahlásit

babou
Časem si doopravdy zvykneš. My jsme byli od huskyho, malamuta, akita-inu, českoclovenkého vlčáka, belgického ovčáka po polárního vlka. Občas jsme Goro bílý pes nebo dokonce Bílý tesák. Když nás někdo označí za Kanaďana, tak jásám, ale pak zase dalekosáhle vysvětluju, že takhle se už tohle plemeno nejmenuje ). Připadám si jak osvětový pracovník ))

babou
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:09
- Nahlásit

Baico
asi mi nic jiného nezbyde, než si zvyknou...a ono tohle zatím malé bílé určo stojí za to...už teď jsem zvyklá, když jdu ven s naší NO, že je to prostě Rexík

drakka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:49
- Nahlásit

mne je jen vzdycky lito Tori, pac kdyz jdu s obema tak vsichni maji oci jen pro Freyu a delaji takove to jeee, to je kraaasny bily pejseeek, ale chudinky Torinky si nikdo ani nevsimne ;)

babou
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 12:16
- Nahlásit

drakka
jejda, tak to mě nenapadlo, že teď Kelly bude obyčejnej "vlčák"...i když ona bude spíš ráda, ona moc od cizích to ťuťuňuňu nemusí...i když to na NO dělá z pochopitelných důvodů málokdo

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 13:34
- Nahlásit

drakka
To mě je Monťáka taky líto..Každej hned jé, bílej pejsek - Lucky samozřejmě spustí tu svou obrannou štěkací reakci a chuďátka Montika si nikdo nevšimne....Jak je malej, tak ani nejni pomalu přes toho vobra bílýho vidět...

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 21:57
- Nahlásit

Zdravím všechny vespolek, můžu se taky přidat a trochu odkoukat rozumy? Od 31.3. nám doma dělá společnost štěnička BŠO Dora White Ancilia a ráda bych měla kontakt s nějakýma lidičkama, kteří podlehly tomuto plemenu.

babou
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2008 22:45
- Nahlásit

Bibinka7
gratuluji k miminku...taky jsme tu nové, moje mimi se jmenuje Bada z Plavské zahrady (Bredy Monkey Elbigi x Arwen)
a tuším, že tady máte i rodinu, to budou Baicovic rádi

Montik
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 06:54
- Nahlásit

Bibinka7
Vítej mezi námi... A odkudpak jsi??

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:11
- Nahlásit

Děkuji za přivítání Také jsem koukala že Baico je náš skoro bratr Jinek bydlíme ve Zdibech u Pahy je to směr na Teplice, v takovém polorozpadlém, ale snežíc se opravovaném, zámeckém areálu. Máme ještě dva voříšky, jednoho skoro špice, kterej je už starej a tak se s Dorčuskou moc nekámujdí a druhýho skoro labradora a ten s ní blbne jak druhý štěně i když rozumnější

drakka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:29
- Nahlásit

Bibinka7
tak vitej mezi nami koukam ze belousku pekne pribyva

Montik
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:30
- Nahlásit

Bibinka7
Ty jo, ve Zdibech bydlí kamarádka a má teď asi půlročního Belgičáka... Tak to až vyrostete krapet, tak něco podnikneme.... ty jo, to nás už bude vážně hafoooooo....
A máš s čubinou nějaké plány?? Výcvik, chovnost a tak??? (já vím, že je jako brzy ještě, ale tak...nějaká představa??)

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 08:52
- Nahlásit

drakka
Vždyť jsou krásní tak jich musí přibývat
Montik
A jak se kamarádka jmenuje jestli se můžu zeptat? Plány bych měla, ale znáš to člověk míní a osud mění. Určitě budem chodit na cvičák, protože si myslím že základní poslušnost by zvládat mohla A pak uvidíme, chci zkusit i nějakou tu výstavu a pokud to půjde tak i uchovnit ale to je ještě daleko, i když ten čas letí hrozně rychle...

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:16
- Nahlásit

Bibinka7
Zdravíme naší letošní sestřičku!! Baico Ancilia a Veronika

Montik
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:20
- Nahlásit

Baico
Sem si říkala, kde se touláš....
Bibinka7
Jmenuje se Jitka a pesék Ilko (Ilčík...) JJ, letí to vážně neskutečně...Je to skoro rok, co jsem si luckyho pořídila a teď už je z něj takovej nějakej velkej hafan... Ani nevím, jak se to stalo, že tak rychle vyrostl...Někdy je mi to i líto... Ale je fakt, že sranda je s ním pořád

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:26
- Nahlásit

Montik
Jsem nebyla na netu. Občas musim i pracovat, když už mě za to i platěj, ne?
A heč, nás Anciliáků je tu teď nejvíc!

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:27
- Nahlásit

Bibinka7
Eva mi říkala, že by jsi ráda chodila k nám na cvičák do Zlosyně, až to dáme do kupy. když to půjde dobře, tak za do dvou měsíců budeme provozu schopný. I s vámi už tam budeme 4 běloušci.

Montik
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:28
- Nahlásit

Baico
No a coooo... Bělouš jako bělouš
Pracovat...co to je???? Ale jo, taky něco i udělám, přes den, no...Ale víš jak, nic se nemá přehánět...

Montik
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:30
- Nahlásit

Baico
Počkej, jako Zlosyň?? Ty jo, bych se tam za Váma mohla někdy podívat..... To nemám tak mooc daleko, jak tak koukám na mapu...

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:37
- Nahlásit

Baico

Ahojík staršímu bráškovi Pokud to bude možné ráda bych k vám na ten cvičák chodila alespoň bude nějaká sranda s bělouškama No jo vlastně o tobě pan Vobořil mluvil, že zakládáte ten novej cvičák, no prosím a pak že se nenajdeme :-D To už tam budou fakt čtyři? Při tom množství jejich členů toje slušný počet
Montik
Taky si myslím že teď jsou nejroztomilejší, tada když zrovna nepáchají zločiny s dětma jako třeba teďkons řekla bych že teď to jsou ďáblíci!

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:38
- Nahlásit

Montik
Jo, je to kousek za Veltrusama. A chodí tam taky Andrea. Byla s vámi na té vyvházce v Hostivaři. Má choďáka Base a ovčouna Grima.

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:45
- Nahlásit

Bibinka7
Já jsem říkala, že si Evě zavolám o kontakt na tebe. Je super, že máme nějakýho sourozence i blízko. Jinak je to samá Francie, Švýcarsko a Afrika .
Jinak, až bude hotovo, tak se vypíše první kurs pro začátečníky, tak ti dám vědět. To vám budou už určo 4 měsíce, tak budete moct začít.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání