Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Žemle
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 13:42 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

TomášW

asi od pěti měsíců. On byl nadšenej, protože se tam vyblbnul se štěňatama, vůbec nebyl zlej, spíš naopak, konfliktům se vyhýbal, na nikoho neštěkal.
Myslím si, že to aby nešel za psem děláš dobře. Já s tím mám teď problém, protože jsem to zanedbala - neznalost...Teď se to dost špatně odbourává...Pes je pro něho jako magnet, obzvlášť když není v klidu. Tak moc za ním táhne, že už vážně přemýšlím o ohlávce.

Barka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 13:43
- Nahlásit

vlkaga
proc ti zakazali brat juki do prace?

kalinka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 13:54
- Nahlásit

vlkaga
aha tak to jo. Je pravda,že je těžké později všechno dohánět,tak se budu dnažit nic nepodcenit....hlavně v té socializaci. Taky si jí chci občas brát do práce,tak doufám, že to nikomu vadit nebude.....
a najednou z ničeho nic se začala bát jo?

TomášW
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 14:11
- Nahlásit

Žemle
jojo, mame to zatim podobne- kdyz pes stoji a cuci tak na prvni slovo koukne na me, ale kdyz pes za plotem steka, tak steka taky, ale prisel jsem na to, ze je lepsi nerikat k noze a trhat voditkem, ale rikat taaaak je hooodnyy k noozeee a uz na me cumi ze piskot nebo co a jde u te nohy sam

Žemle
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 14:22
- Nahlásit

TomášW

náš pes je teda žravej hooodně, ale žel když vidí uštěkanýho psa tak je mu dobrůtka šumák...věřím, že to časem odbouráme a zklidní se...

TomášW
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 14:33
- Nahlásit

Žemle
tak mas pubose ze jo,je to mladoch, tak ma cas ne? se urco sklidni

Žemle
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 14:51
- Nahlásit

TomášW

jj, mladej a puboš. Čas má, ale kdo se s ním má přetahovat )

TomášW
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 14:52 - Změnil/a: TomášW
- Nahlásit

Žemle
no preci panicku neee?

Žemle
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 15:08
- Nahlásit

TomášW

haha, pes má čtyřicet kilo, já o něco víc...na cvičáku mi chlapi doporučovali nějaký to kilčo přibrat...chytráci - v tom to nebude

TomášW
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 15:16
- Nahlásit

Žemle
To si musis poridit kopacky s zeleznyma kolikama a poradne se zaprit...nekde jsem to videl na agilitacich

TomášW
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 15:20
- Nahlásit

Žemle
To si musis poridit kopacky s zeleznyma kolikama a poradne se zaprit...nekde jsem to videl na agilitacich

Žemle
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 15:25
- Nahlásit

TomášW

TomášW
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 15:35 - Změnil/a: TomášW
- Nahlásit

Žemle
ja osobne mam tyhle, stara dobra poctiva klasika

muzu doporucit, jeste jsem neuklouz

Žemle
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 16:08
- Nahlásit

TomášW

haha díky za foto, hned je začnu schánět - když jsou tak dobrý

TomášW
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 16:22
- Nahlásit

Žemle
jasneee neni zac, se nudim v praaci jak ten bily pes tedkom doma

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 17:40
- Nahlásit

Žemle
Moc děkujeme že se ti Dorčus líbí a je pravda že jí napsal uplně nádherný posudek

vlkaga
S tou opožděnou pubertou jsme na tom asi podobně, protože Dora teď na přivolání příjde až když si dooběhá co potřebuje...

LuSta
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 23:07 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Žemle

Tak jsem asi v kaši... Dneska jsem se dozvěděla, že jsme v pořadí čtvrtý na fenku. Skoro bych řekla, že mám smůlu. Budeme čekat do jara a pak zjistím, co jsem čekala, že se tolik fen nenarodí.
Docela mě to mrzí, už si s nima mailuju od července. Kdybych se na všechno vykašlala (poznat se s nimi; zjistit jakou má fena povahu) a rovnou si štěně zamluvila, tak jsem nemusela být tak daleko v pořadníku.

kalinka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 07:21
- Nahlásit

LuSta
a kde jsi si fenku rezervovala?

Barka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 08:43
- Nahlásit

LuSta

no tak se porozhlidnete jinde. nejsou jedini
my jsme jeli 300 km se mrknout na nezavaznou navstevu na stenda a na mamku, a to v te dobe tady v nasem meste mela stenata poradkyne chovu ale u ni jsme nebyli, to vis....moc blizko

LuSta
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 09:03
- Nahlásit

kalinka
U R. Pecára v CHS La blankpapilio.

Barka
Jenže mě se to nechce rušit, když jsem jim to před pár dny potvrdila. Navíc podle našich kritérií mi přijdou jedni z nejlepších. Myslela jsem, že se zajímám dost dopředu, ale asi ne . Ono těch stanic, kde maj dlouhosrsté psy s nulovým DKK v rozumné vzdálenosti (nemáme zatím auto) zas tolik neni...

LuSta
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 09:06
- Nahlásit

Možná budou nakrývat ještě jednu fenu, ale nejsou zatím rozhodnutí.

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 11:18
- Nahlásit

LuSta
Ono těch stanic, kde maj dlouhosrsté psy s nulovým DKK
A co Ancilia? Vím, že plánují několikero štěnda a určo budou dlouhosrstá.

Žemle
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:22
- Nahlásit

LuSta

a tuhle stanici jste nekontaktovali? Teda o nich téměř nic nevím, jen jsem skoukla a mají snad ještě volné dlouhosrsté fenky a rodiče taky OK.
http://www.bilyovcak.estranky.cz/stranka/aktualitk y

LuSta
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:32
- Nahlásit

Žemle
Díky, ten název mi něco říká, ale stránky jsem asi ani neviděla. My už ale právě počítáme s tím jarem, protože jsme se rozhodli, že bysme ještě před tím chtěli koupit to autí... Pozdravuj ode mě Eggyho

Montik
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:42
- Nahlásit

Žemle
hele, jako nevím, Lucky má dvojkový kyčle, to nejni zrovínka moc dobré...Jo a je po Ahejpjukovi a Coris, což jako spojení opravdu není moc přínosné, soudě podle toho, co za potomky z nich leze.......

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:47
- Nahlásit

Montik
Jo a je po Ahejpjukovi a Coris, což jako spojení opravdu není moc přínosné
Navíc ani Ahepjuk ani Coris nejsou nuloví, co se týká kyčlí.Kvůli tomuhle spojení se měnil chovatelský řád klubu. Předtím platilo, že na neluvou fenu pouze nulový pes. A protože si hlavní poradkyně chovu vybrala tohohle psa, tak se měnil chovatelský řád.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:50
- Nahlásit

Baico
Pani znáte chovku Klubíčko..nebo Z Klubíčka?

LuSta
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:54 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Montik

Díky za nadhled. Ještě se nejsem schopná tak rychle zorientovat. Jejich potomky neznám. Proto jsem si vybrala jednu, dvě stanice a spíš budu čekat než abych se vrhla, na to, co zrovna je.
Jinak koukám, že jsou taky z Kladna, tak je znáš?

Barka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 15:34
- Nahlásit

LuSta
snad polovina belousu je po ahejpjukovi
(trosku jsem si zaprehanela...no dobre)
to neni o tom vrhnout se na to co zrovna je.
ja jsem se v tom taky moc neorientovala a neorientuju se dodnes. chtela jsem oba rodice s nulkama a videt mamu nazivo. akorat ze jsem taky chtela pockat az se prestehujeme do noveho (kde jeste dnes nejsme ), ale nakonec to ti pentasovi mrnousove o dost uspisili. ani nebyl mezi chovkami na ktere jsem se koukala. ale nezoufej, i kdyz se narodi malo holcicek, tak porad muze pred tebou nekdo vypadnout...

Žemle
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 15:37
- Nahlásit

Baico
Montik

...aha, tak to jsem taky nevěděla...

LuSta

tak to vypadá, že nezbyde než čekat . Alespoň bude klídek na výběr autíčka - abyste mohli pak hafíka vyvážet

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání