Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:57
- Nahlásit

Montik
Kdo jdete do Letňan??
My my my. A dokonce prvně po vlastní ose, protože si dneska jedu pro nový autí

TomášW
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:00
- Nahlásit

kalinka
taky jsem to v ramci cekani na prcka cele precetl a pak jsem byl uplne nastvany ze tu bylo jen nejakych 120 stranek:-D tak radsi nespechej at neprectes celeho cz-psa:-D

Barka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:34
- Nahlásit

Baico

už je to 4 roky, co jsem se na mimi těšila.

nojo, jenze ty se ted uz muzes zacit tesin na dalsi, ale co ja? bytak

Barka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:37
- Nahlásit

kalinka

abych nic nepokazila.Snad jsem se tady z té diskuze poučila...

neboj, pokazis. ja taky mam nacteno vsechno mozny a stejne delam chyby
proste prvni pesan no

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:38
- Nahlásit

Barka
jenze ty se ted uz muzes zacit tesin na dalsi
Šak taky jo. Ale přece jen, do května je ještě daleko

Už jsi se o nás zmiňovala panu rozhodčímu?

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:39
- Nahlásit

Barka
proste prvni pesan no
O tom to není, já mám třetího a taky dělám chyby. Každej pes je jinej a pejskař se učí celej život.

Barka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:39
- Nahlásit

Montik

ja chtela, ale byla jsem prehlasovana. Takze jedeme na motokros.

Montik
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:40
- Nahlásit

Baico
hele, to ti moc nezávidim..Páč ta doprava - hlavně po ránu je opravdu dost drsná.....:-/ To já, ač vlastník auta, raději pojedu MHD...

Montik
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:41
- Nahlásit

Baico
počkej, ty budeš mít dalšího?????????

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:41
- Nahlásit

Montik
hele, to ti moc nezávidim..Páč ta doprava
Já taky budu chytrá a nebudu parkovat u výstaviště, ne? To nechám pěkně u Tesca a zbytek dojdu.

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:43
- Nahlásit

Montik
ty budeš mít dalšího?????????
Když se zadaří všechny plány, tak jo. Ale dokud nebude čubina březí, tak nepovím žádný podrobnosti Jsem pověrčivá.

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:43 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

Montik
Baico

tak vás obě už snad uvidím ,,naživo" - jedu se kouknout - teda snad...Psa už jsem nehlásila, máme letos dvě výstavy a to stačí
Jinak - já když vidím ty mrňouse bělásky tak bych hned taky brala dalšího, ale...

kalinka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:47
- Nahlásit

Montik
no jednoduché to není, je to dva roky..když byl tvůj Lucky malinkej;o) takže opravdu hoooooodně informací. Je pravda, že jsem to začala číst až když jsem měla štěndo zamluvené,takže všechny ty informace ohledně chovky jsem nevěděla,ale jsem spokojená a doufám, že i povahově bude pesan ok.....
taky se chystám do Hafbo hned po Novém roce na seznamovací lekci i když teda to mám přes celou Prahu(

Jinak do Letňan se půjdu podívat jak to na výstavách chodí....jsem zvědavá.

Barka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:49
- Nahlásit

Baico

ja ho jeste nevidela. jdu v nedeli pomahat na zkousky, tak snad tam bude. radsi mi napis v jakem duchu se o vas mam zminit, jakoze treba vyborne zazemi, ze se mu tam bude libit, nebo jako ze jste z nej hrozne nervozni (tra potom bude mirnejsi )

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:52
- Nahlásit

Barka
radsi mi napis v jakem duchu se o vas mam zminit
No to mu klidně řekni, že bude výbornej guláš
Tu přímluvu jsem myslela jako vtip . Já vím, že je fajn. Už nás jednou pískal na závodech.

kalinka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:56
- Nahlásit

TomášW
a jak máš starého prcka? no nemám právě moc času na čtení. V práci čtu jen ty aktuální stránky.
Já musím hejbnout za 14 dní si pro ní jedu

Barka
já vím, že určitě neco pokazím.Sice jsem už pejska měla,ale jen jako doma s rodiči. né sama.No uvidíme.

Jinak mám asi největší strach z koček co budou dělat.....četla jsem spoustu příběhů jak se k sobě chovají,ale není 100%, že štěndo přijmou a toho se bojím asi nejví......

Barka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:59
- Nahlásit

Baico

tak ja mu reknu, ze uz se na nej tesite.
hlavne baby teda, to ho potesi hodne ))
a pak pripojim ten gulas
to bude nadsenej
ty nebudes zkouskovat?

Barka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:03
- Nahlásit

kalinka
neboj, prijmou ho.
ten nas kocour je fakt hajz, je pekne zlej, ale psa proste prijal.
(kdyz ho chytne ta jeho agrese, tak utikam z bytu....ale nikomu to nerikej, ona je to docela smesna predstava, ze nekdo zdrha pred kockou )

TomášW
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:05
- Nahlásit

kalinka
noo skoro presne 3 a 3/4 mesice a jsem na tom stejne jako ty, muj prvni pes, predtim taky s rodici...ja mel taky strasne moc nacteno, rikal jsem si ze budu delat to a to, a nebudu delat to a to at neco nepokazim, ale jak ho mam tak je to stejnak uplne jinaci...

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:09
- Nahlásit

Barka
hlavne baby teda
No to jo, chlap dělá zkoušku jen jeden
ty nebudes zkouskovat?
Budu, jdeme na ZVV 1. Mám trošku vítr z obrany, ale na 70 to snad dáme

kalinka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:09
- Nahlásit

Barka
jak máš starého kocoura? a jak jsi to řešila první dny?Jako co jsi si štěndo přinesla?
A ty jsi v bytě? a nebo kočka může i ven?
U nás je to právě tak na půl. Kočka (5 let) tak ta je ráda doma,ale venku taky lítá.Ale je to děsněj pošuk a strašpytel. Kocour (7 let) tak ten je spíše stále venku a o něj moc ani strach nemám. Večer už jsou obě kočky doma.
Počítám, že budou naštvané,ale moc doufám, že se uklidní a třeba i zkamarádí. a taky musíme ostříhat drápy aby nebyl malér.

kalinka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:10
- Nahlásit

TomášW
hmm to věřím. Tak taky vím, že nebudu vše děla tjak si teď říkám. člověk si to namaluje a pak stejně musí vše řešit třeba úplně jinak. Sama jsem na to zvědavá a to ještě je doma babička s dědou,tak snad mi jí nezkazí....
a odkud jsi?

TomášW
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:13
- Nahlásit

kalinka
Staříč u Frýdku-Místku, takova mala pekna hornicka vesnickamame tu barak, ktery opravujem, byldim tady od te doby co mam psa, zbytek rodiny porad v byte ve F-M na Vanoce bychom uz tady meli byt vsichni a na stalo... a ty?

Sibyla
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:36
- Nahlásit

Tak mám novou zkušenost se psem... ráno jsme byli na procházce a pak jsem ho zavřela do kotce - ať si taky zvyká... no spal tam jak miminko... ale před chvílí - cca po 2, 3 hodinách po zavření začal nadávat... tak jsem ho asi 2x okřikla ale nepřestával... tak jsem za nim šla (sice bych neměla přijít když nadává, ale bylo mi to divný...)... tak ho pouštim se slovy že jestli nechce sr*t, tak že mi nas*e... no, přivítal se a šel okamžitě kandit... což mi zase potěšilo že je tak čistotnej, vzhledem k tomu, že jsme ho to nikdy neučili... ale problém - má průjem a moc mu to nešlo, tlačil i zbytečně a šel jen vzduch... a myslim že to má asi z kostí, co jsem mu dala - ale byly syrový a ze zvěřiny (konkrétně laň) a celou ani nesežral.. a ty jsem myslela že můžou-nebo ne??? A hlavně jak mu pomoct, nebo to zvládne vykandit sám? Jinak chuť k jídlu má... a jinak je taky v poho...

Barka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:36
- Nahlásit

kalinka

neresila jsem to vlastne nijak. kocourovi jsou 3 roky. je to bytak porad. bydlime v garsonce. akorat jsme mu vyrizli diru ve dverich do koupelny kde ma jidlo zachudek a muze se tam schovat pred psem kdyby chtel bejt sam. ale on to stejne resi tak, ze si lehne na akvarko nebo na skrin nebo pod postel kam pes nemuze.
ja uz jsem to tady nekde psala......kdyz jsme ji prinesli domu, tak na ni prskal a sycel. to trvalo asi 3-4 dny. ale jenom kdyz se ho cuba vsimala. kdyz ho nechala bejt, tak ji nic nedelal. no a pak uz si na ni zvyknul. na nas byl nasranej asi 14 dni. ted ji toleruje, ale kamarad s ni nebude. drapky jsme nestrihali. jenom jednou ji profackoval ostreji, ze knikla, ale to bylo dobre. ten kocour nemuze dat jinak na jevo ze uz je toho na nej moc. no a od te doby ji facku jenom lehce. jako drapky u toho pouziva taky, ale nejde to do krve ani do sramu.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:53 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit

Sibyla

zvěřinu dáváš taky syrovou? To si moc nelajznu... Ale mohl neěkde něco volíznout, se mi nezdá, takovej průjem z kostí...ta zvěřina snad....

Barka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:00
- Nahlásit

Sibyla

a jak velkou kost? jako muzou, ale ja bych to nedavala, pac zverina je hodne castym prenasecem parazitu a tak. takze ma prujem a zacpu zaroven? tak to nevim teda.

Sibyla
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:06
- Nahlásit

no nejdriv zaujal pozici na kandeni a to to z nej teklo a pak ji zaujal ještě několikrát a to už jenom tlačil a "prděl"... a kost byla velka, takže si spíš pohrál a okousal, ale kost samotnou moc nesnědl, to jen něco, většinu jsem vyhodila... a ono tam ani moc masa nebylo, maso ze zvěřiny jinak dávam vařený...nebo spíš z mrazáku... ale právě u kostí jsem četla, že by je měli mít syrový... ale teď si tak vzpomínam, že mi sežral ještě něco, ale to nevim co to bylo... nejspíš loj co byl pro ptáky, ale to myslim že by měl akorát průjem, že to by ho neucpalo... tak ho asi vezmu zase proběhnout, jestli se to v něm "rozhejbe", elánu má dost... a dneska dostane jenom granule

Pumpa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:15
- Nahlásit

právě proto, já dávám hodně zvěřinový pajšlíky a vždycky vařený, to bych spíš řekla, že ho to mohl protáhnout, ten lůj třeba, ale teď sice tlačí, ale už nejni co....
No uvidíš no....

Pumpa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:17
- Nahlásit

prosím mohl by mně jako naprostému laikovi v tomhle poradit nějakej výcuc všema těma zkouškovejma zkratkama, co je co?
Jsem z toho dosti zmatená...

kuju

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání