Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Bibinka7
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:09
- Nahlásit

Baico
No alespoň víme co máme čekat :-D

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:12
- Nahlásit

Bibinka7
A jak to vidíš příští týden? Vzhledem k tomu, že jedeme s vámi jako maskoti, tak to bude určo dobrý!

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:19
- Nahlásit

Baico
Já to vidím tak že bude zase sranda ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:23
- Nahlásit

Bibinka7
Já to vidím tak že bude zase sranda ne?
No tak to rozhodně Já už mám hlavně naplánováno, co bud kupovat . To zase bud pálka.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:08
- Nahlásit

Baico

a o jakým srazíku je řeč, jestli se teda můžu optati?
Už jsem kolikrát přemýšlela, že bych všechny s běloušema ráda viděla...

No jinak Clarke má taky už skoro zimní, ale jak je doma, tak ztrácí furt a já mám doma všude koberec z chlupů...

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:30
- Nahlásit

Pumpa
a o jakým srazíku je řeč, jestli se teda můžu optati?
Ještě nic konkrétního, jen jsme stanovili datum.Já bych možná navrhovala pražskou ZOO. Teď už by tam nemuselo být tolik lidí a pak to vzít do Stromovky, aby si pséci mohli zablbnout.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:34
- Nahlásit

Baico

hmmm, to zní lákavě... Snažím se přítele do zoo dotáhnout od prázdnin, v tý pražský jsem byla naposled na praxi u žiraf a to je pár let.
A do pražský zoo smí psi?

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:42
- Nahlásit

Pumpa
A do pražský zoo smí psi?
Jasně, bez problémů. Vstupný stojí 20 Kč, pes musí být na vodítku a musíš mít sebou očkovák s platným očkováním.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:52
- Nahlásit

Baico
Pro ZOO bych byla taky, Dorčus tam ještě nebyla.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 13:56
- Nahlásit

Baico

No to je v pohodě..., nám jedinej problém nám dělá rabuška, jde s ní jak baleťák, háže nohama na všechny strany, furt se to snaží dostat z čumáku.
Z Jihlavský nás chtěli vyhodit, byla jsem tam s úspéčkem a canisterapeutickým, takže jsem to svedla na psa asistenčního, že jako má jedna klientka problém s rovnováhou a tak potřebuje psa.... pani věděla kulový, takže nás pustila...

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 14:04
- Nahlásit

Pumpa
My byli jenom v Pražský. Ale na jaro plánuju vejlet i do Liberecký.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 14:06 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Ale teď jsem se koukla a psi do Liberecký zoo nesmějí.

Barka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 14:20
- Nahlásit

Baico

a kdy to mate? jestli ho uvidim do ty doby.

ja byla s nehunou jenom v chomutovskym zooparku a tam ani ockovak nechteji.
byla v pohode az na vybeh s vlkama

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 14:23
- Nahlásit

Barka
a kdy to mate?
21. listopadu
ja byla s nehunou jenom v chomutovskym zooparku
Tam to moc dobře znám. Jsme tam chodili, ještě se tam nevybíralo ani vstupný. Když jsem byla malá, tak jsem jezdili s našima ke Kamencovýmu jezeru pod stan.
Je to tam super. Asi na jaře pojedeme tam

Barka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 14:40
- Nahlásit

Baico

tak to Průžu uvidim.

jojo zoopark se mi taky moc líbí. není to jako klasická zoo. je to tam takový otevřenější a přátelštější. akorat uz je to tam trochu jinak nez z doby nez se nevybiralo
jakoze vic zvirat a tak
pristi rok tam pojedu zas, ale v lete asi. pac tam jezdim vlakem z chaty co mame v krusnejch horach

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 14:42
- Nahlásit

Barka
akorat uz je to tam trochu jinak nez z doby nez se nevybiralo
A to já vím, byla jsme tam naposledy loni
tak to Průžu uvidim
Tak se mu o nás nějak hezky zmiň

Barka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 15:35
- Nahlásit

Pentas

tak jak to dopadlo, se pochlubte

TomášW
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 07:45
- Nahlásit

Hojte lidi, jak se mate, co neveho u vas? u nas fajne, byli jsme uz 2x cvicit jinak dneska koncim s Calibrou, teda castecne- prechazim na Anku, bo ma po ni furt sracku jinak se mame asi takto:
prvni hracka padla za vlast
jo jinak bych se chtel zeptat kdy vasim psum zacly padat zuby at vim, dííík

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 07:52
- Nahlásit

TomášW

Ahoj,
měli jsme s Calibrou stejnej problém jako ty. Tak jsme přešli na Brit Care a je po problému :-).
Co se hraček týče - těch zničených bude ještě dost...včera např. Egouš dodělal peška:D
Na cvičáku u nás jsou dva malí běláskové, a tak jsem zvědavá jak budou růst atak...a jistě se všichni (bělásci) těší na sníh, bo ho milují a pořádně ožijí:-)

Barka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 07:57
- Nahlásit

TomášW

ta moje zacla prezubovat kolem 5 mesice.

Žemle

my jedeme pristi vikend na hory, tak doufam, ze uz snad bude neco bileho padat a mohlo by to i chvilku vydrzet

TomášW
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 07:58
- Nahlásit

Žemle
tak to my jsme na cvicaku jedini a tady v sirokem okoli jsem videl jen jednoho svycara... joo s tema hrackama mi je to jasne, jen ze te talir ma nejradsi a strasne se u toho vztekal kdyz ho nemoh rozkousnout- no nakonec se podarilo:-D no a s tema zubama??

TomášW
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 07:59
- Nahlásit

Barka
ha, dík

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 08:03
- Nahlásit

TomášW

koukala jsem teď na Anku...vypadá taky dobře, znáš někoho kdo s ní krmí?

TomášW
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 08:17
- Nahlásit

Žemle
jo, moje pritelkyne:-D ma slovenskou cuvacku(taky jeste stene), krasne prospiva, jednou jsem u ni spal i s Nerem a zapomel jsem sve granule tak je dostal a jel po nich jak divy,ikdyz to mozna bylo tim ze to bylo neco jineho...ale prave tady u nas to rozvazi jeden pan az domu za internetovou cenu, tak si dneska beru 10 kg na zkousku a uvidime

TomášW
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 08:19
- Nahlásit

Žemle
jo a dalsi duvod proc menim je ten, ze Calibra ma ty granule velke jak lentilky a Anka je ma fakt vetsi, verim ze tem psum se to zere teda lepe...

kalinka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:14
- Nahlásit

zdravím všechny
v neděli si konečně jedeme náš nový přírůstek vybrat.Škoda, že už si jí nebudu moci vzít domů...
a chtěla jsem se ještě zeptat co je to přesně ten pešek? asi se ptám hloupě,ale fakt nevím...

TomášW
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:25 - Změnil/a: TomášW
- Nahlásit

kalinka
http://spokojenypes.cz/aporty-pesky/pesek-juta-jed nostranny-30cm-sity?id=13362
my s tim zatim nedelame, ale je to vycvikova pomucka-pretahovani, zakusy, zacatky obrany- zkusenejsi me snad doplni popr. opravi

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:28
- Nahlásit

kalinka
v neděli si konečně jedeme náš nový přírůstek vybrat.Škoda, že už si jí nebudu moci vzít domů...
Hele, to už ti pak uteče jak voda. A potom to bude fofr jak blázen. Mě se vůbc nechce věřit, že už je to 4 roky, co jsem se na mimi těšila.

kalinka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:41
- Nahlásit

TomášW
děkuji za vysvětlení, to mi úplně stačí. Jen pro představu.Myslela jsem si, že je to něco na přetahování,ale neměla představu o tom jak to vypadá...
Baico
jo to máš určitě pravdu,ale teď se to hrozně táhne, už jsme se tam byli jednou podívat a já bych tam byla furt sice mám trochu strach jak to pak zvládneme,hlavně abych nic nepokazila.Snad jsem se tady z té diskuze poučila...už jsem došla do března 2009 (od začátku) jsem dobrá co? čtení před spaním.....

Montik
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:56
- Nahlásit

kalinka
už jsem došla do března 2009 (od začátku) jsem dobrá co? čtení před spaním.....

tak to tě OBDIVUJU a smekááááááááám...

Jinak pro všechny - aktualizace
Kdo jdete do Letňan??

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání