| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 09:09
- Nahlásit
Montik
jen já budu před vejplatou
Nápodobně , ale už teď škudlim, abych mohla nakupovat. Ale určo, jak jsem si u Gappaye koupila tu pogumovanou stopovačku, tak chci koupit i krátký vodítko na poslušnost. Moc dobře mi sedí v ruce. Když se teď chystáme na ZVV 1. Kdyby jsme jí zvládli jako to ZPU 2, tak bych si nestěžovala
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 09:58
- Nahlásit
Baico
aby taky jo...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:06
- Nahlásit
Montik
aby taky jo...
To mě ani nenapdne. Jestli budeme tahle pokračovat, tak ve zkouškách trumfneme Ahepjuka .....
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:10
- Nahlásit
ještě se zeptám...od kolika se vyplatí jít jako divák na tu výstavu do Letňan?chtěla bych se na běloušky podívat a vůbec se podívat jak to chodí.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:35
- Nahlásit
Baico
už aby to bylo!!!
kalinka
hele, chce to od rána..nejlíp tak kolem osmý,aby si už tam byla.. (teda, teď nevím, estli sou bělouši v kruhu mezi prvníma nebo nee..Abych tě tam nehnala zbytečně brzy, to budou vědět vystavující) Já tam jezdím tak na půl osmou, abych stihla v poho pokecat, nakoupit a tak..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:42
- Nahlásit
kalinka
od kolika se vyplatí jít jako divák na tu výstavu do Letňan?
Podle propozic by se mělo začít posuzovat v 9:00. Ale jak píše Montik, ještě neni napsáno, kolikátý budou bělouši v kruhu. Je možný, že budou hned od devíti, ale taky později. Až bude seznam kruhů na stránkách výstavy, tak budeme vědět víc.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:43
- Nahlásit
Teď koukám, že je navrhnutý rozhodčí Hořák. To se zase pobavíme
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:50
- Nahlásit
Montík a Baico
takže každopádně dopoledne.....odpoledne nic není?měla jsem jet na Moravu do sklípka(z pátka na sobotu),ale to by byl návrat nějak na oběd...tak to zruším a půjdu na výstavu )
Díky za info
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:55
- Nahlásit
kalinka
odpoledne nic není?
Jenom soutěže jako chovatelská skupina, pár psů apod. Ale tam už moc běloušů neuvidíš. Když chceš vidět posuzování, tak musíš dopoledne.
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 10:58
- Nahlásit
Baico
jo tak super...určitě tam jdu!!
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:29
- Nahlásit
Baico
ve zkouškách trumfneme Ahepjuka
to je pak skoda, ze nemuzete vystavovat. aspon by tam ahepjuk nebehal sam v kruhu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:43
- Nahlásit
Barka
aspon by tam ahepjuk nebehal sam v kruhu
Ono je to pro něj lepší . Trošičku napadá psy, tak je lepší, když se předvádí sám
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:51
- Nahlásit
Baico
aspon by si neustale upevnoval poslusnost
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:56
- Nahlásit
Barka
aspon by si neustale upevnoval poslusnost
No ale už by to chtěla nějakýho šikovnýho krasavce, aby ho na tý pozici nahradil. Mám dva tipy mezi mlaďochama, tak doufám, že se zadaří
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 07:30 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
kalinka
Tak už je rozpis kruhů. Běloušové jsou v kruhu 9 a nastupují první. Takže v 9:00 začátek posuzování.
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 08:05
- Nahlásit
Baico
Alespoň to budeme mít brzo z krku a nebudem tam muset čumákovat celý den
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 08:10
- Nahlásit
Bibinka7
nebudem tam muset čumákovat celý den
Ty myslíš, že to nebude trvat celý den. Já než nakoupím oběhnu to všechno, tak to celý den trvat bude .
Jinak pošli mi nějaký hezý fotky holek a jejich výstavní úspěchy, ať vás můžeme dát na stránky cvičáku mezi členy.
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 08:16
- Nahlásit
Baico
to s tím nákupem je uplně něco jinýho než sedět u kruhu a nervovat se, to se nepočítá
S těma úspěchama to nebude tak horký, zrovna jsem dělala v těch posudkách pořádek, tak to mám sepsaný :-D
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 08:38
- Nahlásit
Bibinka7
S těma úspěchama to nebude tak horký
To ti nevěřim,minimálně u Dorčusky.
než sedět u kruhu a nervovat se
Jo je jenom 34 psů, tak by to mělo docela odsýpat. A těším se, co bude Hořák hlásit
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 08:53 - Změnil/a: Bibinka7
- Nahlásit
Baico
Jo tak na toho se taky moc těším, to bude zase sranda! Jinak máš to na meilu, nějak jsem to splácala :-D
Prosím tě nevím jestli v neděli dorazím, protože jsme pozvaný do ZOO od známejch, ale kdyby ne tak:
VŠE NEJ NEJ K TVÝM NAROZENINKÁM!!!
a taky mám pro tede jeden dáreček
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 09:04
- Nahlásit
Bibinka7
VŠE NEJ NEJ K TVÝM NAROZENINKÁM!!!
a taky mám pro tede jeden dáreček
Moooc děkuju! Kdyby to vyšlo, tak přijeďte, bude dort
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 09:07
- Nahlásit
Baico
jo jo super.Děkuji za info. Jsem už domluvená s mamkou, že tam půjdeme hned ráno.
Jo a tuhle neděli se jedeme podívat na ty bílé kuličky!
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:19
- Nahlásit
ahoj,
my jdem do letňan vystavovat. Jdeme poprvé a neumíme nic, teda né, že bych se nesnažila to Jukinu naučit, ale má mě na háku . Ale jestli jí to půjde jako na nácviku tak bude minimálně veliká legrace. Já to beru celkem s humorem, tak doufám, že nám to projde...
Ještě nás teď o víkendu čejá koupání, máme na zahradě 2 ořechy a Jukina se s oblibou válí ve šlupkách, takže místo k běláskům, bych měla vyrazit do kruhu s dalmatinama
Dohodli jste se nějak na tom srazu? Ráda bych se připojila
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 10:47
- Nahlásit
ahoj lidičky...
prosím prosím, co mám dělat, když Clarke líná 365 dní v roce? Působí to každý den dojmem, že bude brzo plešatej, nevim, kde se ty chlupy furt berou. Je doma, tím pádem líná víc, ale takhle moc, to jsem ještě neviděla....
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 10:55
- Nahlásit
Pumpa
tak to ti nepomuzu.
Neha ted linat prestava a ja jsem z toho cela stastna
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:05
- Nahlásit
Pumpa
Naše holky teda línaj před háráním, takže Rinuška třikrát do roka a to teda kompletně že je fakt krátkosrstá A Dorinka podle toho jak ji to napadne, protože to má nějaký pomotaný, o prázdninách hárala skoro pět týdnů a to teda chlupy lítaj uplně všude...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:05
- Nahlásit
Pumpa
To my už máme naštěstí přelínáno a skorem už i dorostlej zimní kožuch.
Barka
Ten nároďák u nás bud pískat Pružina. Přimluv se za nás
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:07
- Nahlásit
vlkaga
Tak to se tam uvidíme
Srazík se nějak ještě nedohodl... nějak to vyšumělo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:07
- Nahlásit
Bibinka7
Naše holky teda línaj před háráním
Já věděla, proč mám psa. Ten líná v pravidelných intervalech, ale nikdy né uplně do krátka, naštěstí!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:08
- Nahlásit
Bibinka7
Pumpa
Srazík se nějak ještě nedohodl
Předběžně se stanovilo datum 28. listopadu, ale co se bude podnikat se ještě nedomluvilo.
|