Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:01
- Nahlásit

Bibinka7
to bude ale spolek
Vezmu i Danečka, tomu zas věkem vypadalo pár zubů

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:04
- Nahlásit

Barka
hele, já myslím, že než se všichni domluvýme na nějakým termínu, tak budete mít odháráno....

tak navrhuju první nástřel... 28. nebo 29.11. Je to opravdu zadlouho,ale my jdeme začátkem listopadu na operaci, tak doufám že tou dobou už by sme mohli být fit.... Jo a taky je to dost času na to, aby si to všichni zapsali do kalendáře

Barka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:05
- Nahlásit

Baico

urcite to nebude zalezitost jen fenecek, treba pan Bajkonůr by mohl predat trochu toho sveho klidu tomu mojemu potrhlu.

Barka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:07
- Nahlásit

Montik

a co vas trapi?

jinak predbezne pro me termin ok

Barka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:08
- Nahlásit

Baico

jo a taky prejem uspesne slozeni zkousky

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:10
- Nahlásit

Montik
Barka
jinak predbezne pro me termin ok
Pro mě taky, jen bych radši sobotu. V neděli vedu kurzy u nás na cvičáku.
Barka
pan Bajkonůr by mohl predat trochu toho sveho klidu tomu mojemu potrhlu.
Já nevim. Mě ho asi vyměnil někdo na Slovensku. Ve středu při poslušnosti byl jak utrženej ze řetězu. Byla tak akční, že mě při chůzi u nohy srazil na zem. Byl jak magor. Jestli je to tim, že se ochladilo, nevim.

kalinka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:16
- Nahlásit

Montík

A jak jezdíš do těch Řeporyjí? autem nebo MHD? A na jakou zastávku?

kalinka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:19
- Nahlásit

Montík
Jo už jsem to našla na stránkách.Docela se mi to líbí,ale je to od nás fakt daleko.Ještě to prokonzultuji doma.Naštěstí mám ještě čas.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:20
- Nahlásit

Baico

Paráda, to už by mohla bejt slušná smečka
Tak dohodneme termín, místo už máme a bude sranda!!!

Holky jsou taky jak utržený ze řetězu, prostě torpéda, jak jsem si říkala že už asi z toho blbnutí trochu vyrostly, tak ochlazení mne přesvědčilo o opaku

Barka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:28
- Nahlásit

Bibinka7

No jako to mi ani nerikej!
Protoze ja stale tajne doufam, ze az dospeje, tak se trochu zklidni.
Takhle mi brat iluze

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:33
- Nahlásit

Barka
Protoze ja stale tajne doufam, ze az dospeje
Bílý ovčák nikdy nedospěje. Jsou to věčný štěňata Baico už je určo dospělej, umí se chovat slušně, ale při každý příležitosti vymyslí nějakou bejkárnu.

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:45
- Nahlásit

Barka
nechávám mu vyndat anální žlázky, máme s tím strašný problémy...

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:51
- Nahlásit

Montik
nechávám mu vyndat anální žlázky
Ty jo, to jsem netušila, že s tím mají problém i velcí psi.

Barka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:51
- Nahlásit

Montik

Aha, to vubec nevim. jak se to jako chova? co s tim jsou za problemy?

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 11:04
- Nahlásit

Barka
právěže jo.... projevuje se to tím, že si často líže zadek nebo, když už je má hodně plný, tak venku pořád jakoby tlačí...je to pruda....Co měsíc se chodí na vymačkávání a to pro něj nejni žádná slast, s tím, co už zažil..Tak po poradě s vetem půjdou ven budeme mít klid...

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 11:31
- Nahlásit

Barka

No promiň "brát iluze!" Copak chceš mít mrzutýho psa? Takhle si s ním budeš užívat stále, vždyť je to sranda

Montik

Tak to si to chudinka teda vybírá! Tak ať to dobře dopadne a chudinka ať už má od toho pokoj!!!

kalinka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:22
- Nahlásit

Ještě se zeptám zkušených je něco na co bych si opravdu měla dát pozor, čeho se vyvarovat a co naopak je dobré pro BŠO, když si ho přivedu domů? Určitě je to podobné u každých psů,ale přeci jen se raději ptám....abych něco zbytečně nepodcenila.

TomášW
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:30
- Nahlásit

kalinka
z me osobni zkusenosti(1 mesic) muzu rict ze BSO po prichodu do noveho delsi dobu breci(srovnavam s NO a s KKCHS)- tedy aspon u nas to byl cely tyden, ted uz je venku-a to jsem se zas divil- v pohode

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:31
- Nahlásit

kalinka
na co bych si opravdu měla dát pozor
Důležitá je opravdu ta socializace a snažit se, aby štěndo mělo jen pozitivní zážitky. Běloušové jsou velmi vnímaví a jsou to cíťové. Důlžité je štěně do ničeho nenutit, ale pomocí pozitivní motivace ho dostat tam, kam potřebuješ.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:33
- Nahlásit

TomášW
z me osobni zkusenosti(1 mesic) muzu rict ze BSO po prichodu do noveho delsi dobu breci
No tak to já zese musim říst, že Baico nebrečel vůbec. Měl na hraní jezevčíka a byl v pohodě. Ze začátku je dobré mu na spaní do pelechu dávat pet lahev s teplou vodou zabalenou do hadru od chovatele, aby se měl k čemu přitulit a cítil teplo a mámu se sourozenci.

TomášW
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:35
- Nahlásit

Baico
Neexistuji nejake kurzy sebeovladani?pro pripad ze pes ke me nechce prijit, neco zere, dela co nema, napr, pak teda nakonec prijde...abych ho nedorval, bych ho mel spis pochvalit ze vubec prisel ne? to snad nejde...

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:36
- Nahlásit

kalinka
taky doporučuju socializaci,a le pozitivní metodou, jak píše Baico...Chce to hned, od začátku, se psama, lidma, zvukama..Co nejdřív do školičky, jezdit mhd a tak...

TomášW
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:36
- Nahlásit

Baico
prave nero tohle nemel no, spal sam a do postele jsem ho nechtel, protoze uz by tam zustal..

kalinka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:37
- Nahlásit

TomášW,Baico
děkuji za rady. S tou socializací se budu snažit co nejvíce....protože chci mít společenského psa.

A Baico ty máš pejsky doma, že? jak je to s čistotností.Je mi jasné, že ze začátku bude (pokud to nestihnu) čůrat i doma,ale za jakou dobu je schopný se naučit, že se čůrá venku?myslím, že fenky jsou v tomto šikovnější....
Chodíme s přítelem normálně do práce. Chci si vzít týden dovolenou,ale pak nevím nevím. Bude muset pomoci babička.
A mezi lidi bez celkového očkování může?
Vím, že se ptám asi na kraviny.....

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:37
- Nahlásit

TomášW
známe....
hele, mně se osvědčilo - pokud ke mně Lucky nechtěl přijít, že měl zrovínka něco strááášně důležitýho na práci - se otočit a zdrhááát pryč od něj... pak taky se mu často a přečasto schovávat a vždycky mít u sebe odměnu, kterou mu dáš, když přijde

kalinka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:40
- Nahlásit

Montík

po Novém roce školičku navštívím určitě. A ta co jsi mi poslala se mi líbí i když je daleko. Aspoň budu trénovat jízdu v autě střídavě s MHD

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:42
- Nahlásit

kalinka
Baico má hafana myslím venku.. Já je mám doma... Hele, asi tak..během tohop prvního týden, co bude u Vás a budeš mít dofču, tak jí co nejčastěji nosit ven, tam chválit a jásat, když udělá louži, když se počůrá doma, tak nehubovat, prostě čapnout a zase šup ven.. Chce to vychytat.. Většinou po žrádle, hraní si a spaní loužujou, takže vždycky hned ven, abys předešla tomu, že tu louži doma udělá.. jinak když budeš chodit do práce, tak to asi nevydrží hned..Štěnda ovládají močák až od 4. měsíce, takže na nehody se připrav...Ale zase, až přijdeš domu a bude tam louže, tak nehubovat, hned čapnout a ven a tam mega pochvala a pamlsek... Jinak vřele doporučuju, jí hned od začátku zvykat na samotu, takže od druhého dne jí nechat třeba 3 minutky samotnou, pokud bude hodná, zase pochvala a postupně to prodlužovat, aby neměla šok.. Jo a mezi lidi určo může a mezi psy bys jí měla brát - aspoň po tom 2. očkování-taky. myslím mezi známé psy.. Pak se to špatně dohání

TomášW
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:44
- Nahlásit

Montik
tohle uz jsi tady kdysi psala, vzal jsem si to k srdci, praktikuji a funguje to takze zpetne dík
kalinka
ti reknu, co mi rek vet- kdyz uz ma aspon nejake ockovani, tak mezi lidi muze, spis ne mezi psy ktere neznas

kalinka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:50
- Nahlásit

Montík

super. Už se nemůžu dočkat až jí budu mít doma
Pak hned pošlu fotky,ale asi se budu v průběhu ještě ptát co a jak...
Jo to já bych určitě nenadávala. Vím, že jsou BŠO na to citlivý,takže vše po dobrém.....

TomášW
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:52
- Nahlásit

kalinka
jo a doporucuju ti naspat tak tyden navic at mas zasobu spanku na ty prvni noci teda pokud nemas tvrde spani jako ja

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání