| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2009 10:59
- Nahlásit
A jste vůbec v Praze ))))))) Počernice a Kobylisy jsou teda bílý a sype se to a sype ))))
Andy se docela drží, ťukťuk, ale taky nicmoc neděláme,až na ten hon na kachny,co jsme měli v září. Dva měsíce nedávám žádnou kloubku až na bylinky, tak uvidíme,jestli to ještě chvilku vydrží nebo jestli to už bude díky té zimě potřeba zase dávat. Ale aspoň malinká pauzička byla...
Martin s Ellie se pustili do Wt a s aportováním už jsou někde úplně jinde než byli před několika měsícema, tak uvidíme,jestli jim to vydrží i dál (teda hlavně Martinovi...známe ho,viď? ) a zkusí si nějaká ta "Ečka" příští rok...
A scuknout bychom se mohli třá příští týden? Konečně jsem dnes odposlala uzavřené dotace a teď už se můžu jen třást na kontrolu...né,mám další hory práce na vyřizování,ale ty dotace jsou stěžejní a už jsem z nich byla zas na nervy. Dá se někde posedět u Florence? Nebo vyrazíme třá na Václavák?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:02
- Nahlásit
Hele a co vy se zkouškama? Jsem myslela,že letos budete dávat už jednu za druhou?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:06
- Nahlásit
Montik
No tak teď už padá i něco tady. Nechci ty bílý sračky a nechci vítr. Ať se to kouká uklidnit, potřebuju akorát počasí, když děláme tu ZPU 2
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:16
- Nahlásit
Baico
Noo tak v tomhle dělat zkoušky....brrrr, mám problém se v tom vykopat se psem vůbec ven, natož ještě podávat nějaký výkon. Ale třeba se to umoudří ještě do víkendu....teda musí, máme zase s bandou blabla naplánovaný víkend na chatičce a takhle tu chatičku akorát psi zboří
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2009 12:08
- Nahlásit
choco
tak, jsem zpátky..Jkao opravdu počasí napytel...
Hele, zkoušky. Prostě jsem si řekla, že to nebudu hrotit... Dokud prostě ten aport nebude, tak nejdu...Jinak co musí zaťukat (ŤUK,ŤUK...) tak reakce na chlapy se lepčí, takže přes zimu to potrénujeme a na jaře se dáme do práce a zkusíme nějaký ty zkoušky.. Znáš Luckýna, to je věčný štěně, tak na něj nechci nijak spěchat.. Jo a přeci, agilitíme o stošest...jen dodělat slalom a náběhy a na podzim příštího roku nás možná čekaj už oficiální závody.. Takže tam máme taky pěkně nakročeno.. A trénujeme frisbee a dogdancing..
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:06
- Nahlásit
Zdravím všechny. Pročítám si vaší diskuzi od začátku,ale je to hodně stránek. No doufám, že to do 20.11. stihnu, protože to k nám příjde malá bílá kulička a kde jinde získat rady a zkušenosti majitelů než tady.Vím, že se tu mluví i o sblížení kočky se psem a já bych potřebovala radu jak na to jít od začátku.
Máme kočku a kocoura. Kocour je kliďas,tomu snad pejsek vadit nebude,ale naše kočka je fakt pošuk, tak když viděla psa mojí mamky tak se naježila a zdrhala...Kočky jsou přes den z větší části venku,ale na noc je zavíráme u nás doma....Potřebuji spíš první kroky a zkušenosti jak jít na sbližování....
Předem moc děkuji
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:12
- Nahlásit
kalinka
Potřebuji spíš první kroky a zkušenosti jak jít na sbližování....
Ahoj! A odkud bude mimísek?
Jinak Já jsem nějak nesbližovala. Když přišel ke kočkám nový pes, tak kočky nejdřív pár dní chodily po střechách a když zjistily, že není problém, tak začaly chodit dom normálně.
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:20
- Nahlásit
Bohemia Mandiga, mamka je Beauty a táta Dragon.No já jsem na to docela zvědavá protože u nás i když je zahrada,tak ta kočka je na nás dost zvyklá a většinou chodí s náma domů, když příjdeme z práce.......no uvidíme...
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:24
- Nahlásit
A je to holčička, která se bude jmenovat Maggie
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:30
- Nahlásit
kalinka
u nás i když je zahrada,tak ta kočka je na nás dost zvyklá a většinou chodí s náma domů
No u nás bydlej všichni venku. Jen sem tam občas spějí psi se mnou doma, protože s Baicem hodně jezdím, tak aby byl zvyklý třeba i v hotelu.
Ale jeak už jsem psala,vždycky jsme měli psy i kočky a nikdy nebyl problém, že by se nesnesli.
Taky už se těším, ja k nám příští rok na jeře přibude druhý běloba
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:38
- Nahlásit
jo jo přes zimu ho naučím trochu poslušnosti ) co to jenom půjde A po Novém roce zkusím psí školku. Jo a jsem z okraje Prahy, takže doufám, že až se bude konat nějaký srazík tak se budu moci se štěndou připojit.
Jo a nemá někdo zkušenost s nějakou pražskou školkou pro štěňátka?Našla jsem, že je v Troji. Znáte?
No u nás právě oba bydlí doma s tím, že mají (kromě noci) možnost jít ven jak chtějí. A pejska bych chtěla mít také spíše doma s tím, že když bude chtít být venku tak bude moci,ale na zahradě je ještě starý pejsek přítelových prarodičů a ona není moc vlídná ke štěňátkům....tak nechci aby hned mělo špatnou zkušenost se psem.
No jednoduché to nebude,ale vybojovala jsem ho,tak to zvládneme
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:53
- Nahlásit
kalinka
ahoj. jsem rad ze se to tady trosku zacina resit, pac nam dneska pribyde kocka nase prvni kocka jsem teda zvedav, mela by byt vevnitr, no uvidime. Jinak ja jsem daleko od prahy, ale myslim ze jsem nekde narazil na diskuzi kde se ty psi skolky resily a pokud si dobre vzpominam, tak ta Trojska je pry hooodne draha a urco v praze nebude jen tady ta..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:53 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
kalinka
Jo a nemá někdo zkušenost s nějakou pražskou školkou pro štěňátka?
Já nee. Na cvičák jsme začali chodit až v 9 měsících. A to už jsme základní poslušnost měli. Do kurzu jsem začala chodit proto, abych pak mohla být členem. A navíc jsme kousek za Prahou.
Ale dobý je Haf bez obav nebo Rychety v Uhříněvsi.
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:05
- Nahlásit
Já bych chtěla od mala jí brát mezi pejsky, protože u nás jsou jen psi co jsou za plotem a hlídají. Mamka ma malého pudlíka,ale sraba,tak pochybuji, že si se štěndou bude hrát
A kde kousek za Prahou?
Kousek od nás je cvičák. Na Podolance. Neříká to někomu něco? abych věděla zda s ním má někdo zkušenosti.
TomášW
ahojky. No já jsem hledala,ale nějak neúspěšně a věřím, že je drahá.Psala jsem jim,ale neodpověděli.
S těma kočkama. Myslím, že je lepší si přinést kotě k pejskovi,než k dospělým kočkám štěně.....to bude asi doma pěkné tóčo.
Jo koukala jsem ti na fotky na FB.....pejsek je krásný!!už se nemůžu dočkat až jí budu mít také doma
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:12
- Nahlásit
kalinka
Já bych chtěla od mala jí brát mezi pejsky
Já zapomněla napsat, že máme ještě jezevčíka. A už od dvou měsíců se mnou chodil do stáje, kde jsou československý vlčák a boxerka a vůbec tam chodí spousta lidí se psema. Plus teda, co se týká člověčí socializace, tak se mnou od mala chodil učit na VŠ. Když si ho denně osahal min 60 lidí,tak jsme měli problém se socializací pořešený.
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:21
- Nahlásit
Baico
Tak to je jasné, když máš tu možnost. Já jí teda určitě budu brát co to půjde do práce, kde mají také rádi pejsky
Mám vymyšleno už pár míst kam chci chodit. Třebá Ďáblický les, kde si myslím plno psů potká,ale žádný z mých přátel psa nemá,tak to bude trochu problém. Z toho důvodu chci zkusit tu školku.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:22
- Nahlásit
kalinka
my taky privezli Nera uz k psovi-5lety Kavalir K.CH.S- taky srabik, neumel si hrat, rozmazleny rodicma, ale mazlik a moc hodny, nikdy jsem ho neslysel zavrcet. Kdyz prisel Nero a Rony zjistil ze to bude nafurt, tak si teda nenechal libit kousani atp, dokocne na nej zavrcel. Nikdy jsem nedoufal ze si s nim udela poradek, ale podcenil jsem ho(zasahuju teda jenom kdyz uz to nero prehani) Tedkom po mesici muzu rict ze se maji radi a verim tomu ze se Rony znovu nauci hrat
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:25
- Nahlásit
kalinka
TomášW
tak u nas belous prisel ke dvouletemu kocourovi. Bydlime v malem byte. Koucour je pekne zlej ruskej hajzlik. Byla jsem ten prvni tyden s miminem doma. Kocour na ni prvni dva dny prskal. Pak ji zacal ignorovat a na nas byl nasranej asi 14 dni. No a od te doby se toleruji. Neni to u nas jako u Baica, ze by spolu spali. Kocour se necha honit po byte a kdyz toho ma dost, tak se otoci a Něhu profackuje. Obcas ma svetle chvilky, ze se treba necha parkrat od psa oliznout. No a cuba se chce kamaradit s kazdou kockou kterou potka. Coz jsem nesmirne rada.
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:27
- Nahlásit
kalinka)
Ahojík, tak koukám že jsem k tobě asi dost blízko, protože já bydlím ve Zdibech a ty asi nebudeš mít k nám moc daleko. Pokud budeš mít zájem, můžeš k nám po domluvě kdykoliv zajet. Máme tu dvě čubinky běláska a jednoho vořecha, co nám říkali že to je labrador, ale z toho mu zůstalo akorát jméno, protože mu říkáme Lab Na vyběhání tu máme spoustu místa a dokonce i rybník, tak když budeš mít zájem, tak tě tu rádi uvidíme
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:30
- Nahlásit
Barka
Neverim ze to nepujde- pes3mes a kocka 8 tydnu, v tomhle veku jim prikazu aby se milovali a at si zkusi po sobe vzajemne startovat
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:31
- Nahlásit
Baico
Zítra koukejte nechat nervozitu doma a s přehledem zkoušky zvládnout, držíme všechny palečky co máme doma a zlomte vaz!!!
P.S: pokud nevěříš sobě, věř alespoň tomu psovi, ten na to fakt má
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:33
- Nahlásit
Barka
no tak to si mě docela uklidnila, protože u nás to bylo takhle s kocourem, když jsme si donesli malou kočku. Byl na nás dlouho naštvanej a docela jí mordoval,tak jsme je museli hlídat, jenže pes je jiný.Víc hrrr. Ale myslím a doufám, že to u nás bude alespoň podobný postup.
TomášW
no myslím, že s Dášou co májí ti prarodiče to jednoduché nebude.Ona už sotva leze,takže to určitě nějaké hraní neklapne a mamky pudlík......tak na to jsem hooooodně zvědavá....
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:37
- Nahlásit
Bibinka7
tak to by bylo super. Jsem pojízdná, takže to pro mě nebude problém a Zdiby jsou opravdu kousek!Tak to se určitě později nějak domluvíme!!!Super!Tak to už se těším dopředu
A děkuji za nabídku.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:40
- Nahlásit
Bibinka7
ja bych se trochu vtirla, kdyby to bylo mozny.
Potrebovala bych totiz nejaky hodny cubicky na obcasnou prochazku. Mame vsude kolem same psy. A ja se bojim toho, aby treba v dospelosti nenapadala jine feny, protoze se s nima vlastne skoro nestyka.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:41 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
kalinka
ahojky, vítám tě mezi náma..
Tu školku ti doporučuju (nikdo asi nebude překvapenej) hafbezobav...stránky ohledně výcviku a jak to tam chodí jsou tady http://vycvik.hafbezobav.cz/index.php/vycvik/stran ka/1
Já jsem jejich odchovancem a musím říct, že kdybych s Luckym nezačla chodit na cvičák ve 2,5 měsících, tak nevím, kde by sme byli teď.... Opravdu mohu dporučit.. Jinak já jsem tam vcelku často, tak by sme se mohli i sejít..
Jinak pro všechny, co spáchat nějakej srazík????
Baico
taky držíme palce, ale vy jste mooc šikovní, to dát..
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:46
- Nahlásit
Montík
Ahojky, a děkuji za přivítání. Jak jsem již psala, vaší diskuzi tady čtu od začátku,takže vím jak to Luckymu pomohlo;o) a i mě to nalákalo, že jsem začala hledat. Děkuji za adresu. Určitě se na to podívám.
No klidně bych přišla jen co bude mít všechny tři vakcíny.Alespoň se podívat.
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:48
- Nahlásit
Barka
Určitě to možný je, my s žádnejma návštěvama nemáme problémy už se nám tu slezlo dohromady s našima sedm psů různého věku a pohlaví, tak pár dalších vůbec nebude vadit, však ony to ty naše holky taky občas potřebují
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:52
- Nahlásit
Bibinka7
držíme všechny palečky co máme doma a zlomte vaz!!!
Milá naše rodinko! Dáme vám vědět!! Protože jsem pověrčivá, tak předem za podporu neděkuju.
A až se domluvíte na socializačním venčení, tak dejte vědět, že bych taky dorazlia. Jestli to teda nebude čistě záležitost feneček
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:55
- Nahlásit
Baico
No to budeme rádi že se přidáš, to bude ale spolek jeden kastrát a jeden jednokulčák
Docela jsem se teď nasmála!!!
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:00
- Nahlásit
Bibinka7
tak to jsem nadsena
Montik
pro sraz jsem, ale Něhund mi v sobotu zacal harat, tak bych prosila nejdrive tak za 2 tydny
ani si moc nevyskakuju co
|