Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
TomášW
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:15
- Nahlásit

tak my mame 6 a pul kilo v 9 tydnech pan doktor rikal ze muzem trochu pribrat..jo a jak ho pichal jehlou tak rval jako kdybych mu trhal nohu, hrdina jeden ale roste jak z vody mam pocit

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:19
- Nahlásit

TomášW

jóó to byly časy.... Když spal na gauči s květinovým přehozem a byl přes dvě kytky....

TomášW
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:21
- Nahlásit

Pumpa
tak to nehrozi, na gauc nesmi, behem tydne dodelam boudu, zvednu krmne davky at na zimu pribere a zaciname zvykat na venkovni zivot, chudaci sousedi...kdyz skoro 2 tydny rval o samote vevnitr, co teprve venku:-/

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:25
- Nahlásit

TomášW

jo to znám, náš gaučák spal nedávno u tchýně v prádelně a polovinu noci prohejkal. Ale to působilo, jako by se tam nastěhovala smečka vlkodlaků...

Na gauč doma taky nesmí, ale u mamky v práci je takový pracovní gauč, který obsadil...

TomášW
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:29
- Nahlásit

Pumpa
je to tak no, strasne dlouho si zvyka na samotu no, je to proste socialni zavislak kezbych si ho moh brat do prace, ale zas lepsi kdyz teda bude zvykly ze ma hlidat zahradu kdyz tam nikoho neni-pokud se to teda casem nauci jinak mam trosku strach ho nechat venku, pac k nam jde do zahrady z cesty dost videt, aby mi ho nikdo neukrad, nastesti vedle je mlada pani na materske tak snad se nestane...by me piclo...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:33
- Nahlásit

TomášW

až napadne sníh, bude mít na zahradě mimikry. To jsem tady u nás jednu paní minulou zimu přesvědčila, že to je nový druh NO, že na zimu přelínává do bíla, aby měl maskování a ona mi to zbaštila.

TomášW
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:34
- Nahlásit

Pumpa
tak to je mazec cemu dneska lidi uveri tak s tema mimikrama to je super, cizi ho neuvidi a ja nej stejne slapnu jak se mi porad pjanta pod nohy

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:37
- Nahlásit

TomášW

až na sněhu poznáš, že nejni bílá, jako bílá

A nejlíp, když taje a miláček to protáhne uhelnou louží.... to je špica potom...

TomášW
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:40
- Nahlásit

Pumpa
jooo uz se mi nec stalo...jedem-nerousek pekne v kufru- a jak jsme dojeli tak jsem si vzpomel ze mi z auta upad kousek plechu od oleje a kam jsem ho nedal? jiste, do kufru:/ takze uz za sebou mame lokalni koupel abychom na veterine nevypadali jak hornici

TomášW
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:45
- Nahlásit

Pumpa
dneska rano dostal tvaroh s vlockama tak se tesim na prekvapko...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:51
- Nahlásit

TomášW

To znám, pěkně do plavek se psem do sprcháče... Jenomže ten můj mamut už se do sprchy nevejde.

Tak to miláček nepapá samotný tvarůžek, je to pěkně zmlsaný nosík. Nějraději má momentálně u mně v práci siláž a mlezivo pro telata )))

TomášW
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:55
- Nahlásit

Pumpa
tak to u nas zadne vymyslani nebude, bud bude jist nebo nebude:P myslim ze s tim ale problem nebude kdyz furt ma v hube kameny a podobny bordel, nastesti chape fuj, ale nechape ze to brat do te tlamy nema...sak ma casu este hafo..

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 14:51
- Nahlásit

TomášW

no tak to víš, já to taky nijak nehrotím, když nad večeří ohrne, tak má prostě smůlu a je hlady, ale to se nestává, ale když vím, že mu to nejede, tak mu to nedávám. V mase třeba jogurt mu jede, ale tvaroh ne, tak mu ho necpu.

Žemle
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 13:46
- Nahlásit

Ahoj všem

tak pár nových fotek v galerii (HANULIN). Pokud máte zájem tak nahlédněte. Eggy už je pořádnej pes, a za pár dnů oslavíme první rok

Hanca
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 15:50
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/sos-detail-2203-q-svycarsky-o vcak-Cerny-Dub-(okr.CB)
odchycený pes. Neznáte ho?

meduzka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 09:29
- Nahlásit

Pumpa:

Ty jo, Clarka je kousek, to čučim , aby Tě za chvíli nespolknul, až zívne

Drakka:

Super doufam, že se pak pochlubíš jak jste dopadli na těch dalších agi závodech

All:

My se přestěhovali z bytu do baráčku, samozřejmě Jerry spí s námi vevnitř, ale jinak (dokud to jde (v prosinci nevim nevim) má Jerry přes den pořád otevřené dveře do zahrady) Protože máme na zahradě pořád hromadu písku a plac bez trávy - s červenicí... a tak mi chodí domu jednou žlutej, pak červenej, pak to nakombinuje...No šílený Asi zjistil, že je doba krize a popadlo ho hrozný schovávání věcí a šetření na pozdější časy. Ať má cokoli, nebo najde cokoli, jde to zahrabat, to v bytě nemohl a jak zjišťuju, fakt to miluje... Takže mu nohy a čumák pořád hrajou všema barvama. Navíc je uraženej, když něco zahrabe blbě a já to po usilovnym pátrání najdu. takže když jde hrabat, tak kouká, jestli někdo nekouká a hrabe až když nikdo nekouká a když se koukneš a on to vidí, tak to zase vyhrabe a jde s tim hrabat jinam asi je to ńormální, ale on je tim fakt posedlej

TomášW
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2009 13:30
- Nahlásit

Caute lidi tak bych si dovolil zhodnotit první mesic straveny s nerouskem (je mozne ze se budu opakovat, tak pardoooon)dneska poprve spal venku, moc se mu to nelibilo, ale urcite si zvykne, stejne jako na spani o samote v pokoji, davam tomu tak tyden…zacal mi krasne stekat na povel, privolani ma sikovne, nadherne si predsedava, tak ho v tom necham. Povahu ma zatím super, není to zadny plasan, prave naopak, je to hrdina az jsem koukal, jak si vyskakoval na 70 cm vlkodava ostatní pejsky ma teda rad, stejne deti, akorat tu cubu NO od sestřenky nemusi, asi nejaky osobní problem uplne nejvic miluje tenisak, mnohem vic nez piskoty, tak ho bude mit jako odmenu při cviceni:P roste jako z vody, když jsem psal ze vazi 6a pul kilo v utery, tak v patek mel 8 a pul az jsem koukal:-O no kazdopadne se tento tyden jdem kouknout na cvičák, tak uvidime jak se mu tam bude libit jake byly vase zacatky na cvicacich at vim na co se muzu pripravit?? Díkes a uzivejte pěkného pcoasi, pry ma skoncit rikali v televizi….:/

TomášW
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 09:36
- Nahlásit

hlidaci...

trhaci...

usinaci..

a cumici...

Montik
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:19
- Nahlásit

TomášW
krásný mimísek....

TomášW
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 10:50
- Nahlásit

Montik
krasny to je, ale je to hajzlik a jeste k tomu ma pod cepici, nebezpecna kombinace....

Montik
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:14
- Nahlásit

TomášW
a to teprve počkej, až přijde do puberty....

Žemle
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:26
- Nahlásit

TomášW

jsou ti malinkatí ale náádherní, škoda jen, že tak rychle rostou...ale i potom jsou ze všech pesanů nejhezčí...
Možná to tu už někde ,,zaznělo" - ale prosím tě - odkud ho máš?

TomášW
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:38
- Nahlásit

Montik
Na pubertu se tesim, uz mu stavim oploceny vybeh, casovaci davkovac granuli a ja si obednavam lazne
Žemle
mam ho z ovy- bez PP- a zaznelo to tady a i se neco poresilo: PP vs. bez PP:P asi je jeste brzo to hodnotit, ale pigment ma nadherny, trosku nazloutla vnitrni cast usi a povaha taky zatim good viz vyse...

Žemle
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:51 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

TomášW

aha...tak k tomu už se vyjadřovat nebudu. Však je máme zejména pro radost, jako parťáky a z tvých příspěvků je patrné, že jsi z něho nadšený. A o tom to je
I když mají občas snahu s námi ,,točit"

TomášW
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 11:56
- Nahlásit

Žemle
presne! zrovna predevcirem: poprve spal venku, 2x se dostal do baraku, pres stara stodolova vrata(je tam vyrezana dira pro kocku- tak se tam protah) jsem netusil ze desku zatizenou kamenem za 2 minuty zrusi pak skrabal na dvere, jsem ho okrik z okna pod kterym je lavicka z takovych uzkych latek-jak zebrik. tak se po ni malem vysplhal az do okna...sem to rikal kdyz jsem si ho porizoval, ze nas nauci jeste delat poradek

Pumpa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 14:34
- Nahlásit

Jojo, aby Ti z něj taky nevyrostl lední medvěd....

Baileys
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 14:36
- Nahlásit

TomášW

tak kde jste byl včera?
nebo -byli...?

TomášW
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 14:39
- Nahlásit

Baileys
vceraaaa?:-O sem myslel ze v nedeliiii ne?- a to jsem nemoh....

Baileys
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2009 19:39
- Nahlásit

TomášW
No v neděli sice jooo,výjmečně,po zkouškách,ale úterký jsou také výcvikové dny,tak proto jsem se ptala

TomášW
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2009 06:12
- Nahlásit

Baileys
takze zas za tyden,hm? joo a jaky je rozdil mezi to slezskou ovou a tema kuncicema? to nejak patri k sobe??

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání