| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:21
- Nahlásit
Bibinka7
No když ti to s ním tak dobře šlo v Rakousku
To je ftip, ne? Nešlo mi to vůbec, pani rozhodčí byla velmi tolerantní.
Si ho chci na týden před tou Francií chi půjčit dom, aby si na mě zvyknul.
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:24
- Nahlásit
Baico
Neboj, na ty nervy před vstupem do kruhu si nezvykneš nikdy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:35
- Nahlásit
Bibinka7
na ty nervy před vstupem do kruhu si nezvykneš nikdy
Tak to je mi jasný. A já to mám ještě stížený tím, že to není můj pes.
Ale chci, abych pro něj nebyla uplně cizí, tak pojede na socializační výlet na Bučinu
|
Nera
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 07:46
- Nahlásit
Baico
Je tak koukam, ze te znam
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 12:50
- Nahlásit
Tak jsem tu zas z otazkama
Jak jsem psala tata uvazuje cca za pul roku o porizeni psa a belousi se mu libi. Nechce ho na vystavy ani na na praci (na cvicak by chodil, ale zadna vrcholova kynologie). No proste by vyhovoval i bezpapirak, ale toho jsem mu zakazala koupit. Jakym zpusobem mam takove stene shanet? Mel by to byt kratkosrstak.
To mam napsat do chovky, ze chci to nejvosklivejsi a nejhloupejsi stene co se jim narodi? Daj se vubec takove stenata sehnat? Kolik je priblizne cena?
Uvazovala jsem i o pejskovi z utulku za toho bych ja byla nejradsi. Jenze se trochu bojim je to prece jenom velky pes a tata ani ja nejsme zadni zkuseni kynologove a mam doma kocky a nevim jak by se dosp. pes choval k nim.
Co myslite? Jsou i belousove v utulcich nebo takovy co hledaj domov ( v tom pripade to muze byt bezpapirak)?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 12:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
ahoj
tak jestli krátkosrstého nebo dlouho je na vašem uvážení, co se vám víc líbí... Jinak bych psala do chovek a na férovku jim řekla, jaké máte s hafanem plány..Kolikrát jsou chovatelé radši, když si jejich psa bere někdo jen jako kamaráda nebo společníka... Co se ceny týká, pohybuje se od cca 7000-30000 (většinou zahraniční krytí)..A proč si nevemete z útulku nějaké štěndo?? nebo třeba nějakého mlaďase?? Toho na kočky určo naučíte, ne?? Je i stránka BŠO v nouzi, ale pokud vím, tak tam nic aktuálního nejni. Odkaz najdete na stránkách klubu....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 13:08 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Montik
jj na BSO v nouzi jsem koukala je tam jen krizenec Kazan, ten by moznasel, ale jak jsem psala neni to zatim aktualni mapuju situaci pejsek se bude porizovat az tak za pul roku.
A proč si nevemete z útulku nějaké štěndo?? nebo třeba nějakého mlaďase?? To by bylo uplne nejlepsi jenze tata chce velkeho bileho psa se stojicima usima a takovy v utulku moc nejsou. Kdyby to bylo na me tak beru z utulku maly staryho a cernyho ale vybira tata bude to jeho pes. Az se to bude blizit projedu nabidkou vsech utulku a moznase mu zalibi i nejaky jiny nez belous.
A da se uz u stenete poznat, ze je na nem neco nestandardniho a tudiz se nebude hodit na vystavy?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 13:09
- Nahlásit
lucYnka XIII
jedna rada by tu byla z vlastní zkušenosti.Vyhlížet A vrh a čekat zda-li chovateli nerupnou nervy,tak se dalo na jaře sehnat štěně po velmi slušných rodičích za 5000 s PP v Brně a já je prodával některé za šest.A to jsem viděl už i inzerát s nabídkou za stejnou cenu bez papírů.No nás čeká příští týden krytí tak snad nám holčina zabřezne a narodí se bílé krátkosrsté kuličky.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 13:56
- Nahlásit
lucYnka XIII
hele..to ti neporadím, estli se na bělouších štěndech dá poznat, že budou nestandardní....Řekla bych, ale že ne..páč nemají ridge ani nic specifickýho..to až pak časem záleží na zubech a na koulích u kluků, no..leda, že by se narodilo nějaké bílé štěndo s výrazným barevným znakem, ale to dost pochybuju....
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 14:01
- Nahlásit
Montik
občas se objeví zalomený ocásek,jinak mne taky nic nenapadá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 14:09
- Nahlásit
Nera
Je tak koukam, ze te znam
Jo, a odkud?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 14:26
- Nahlásit
Pentas
to mi taky napadlo...asi jediný....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 14:52
- Nahlásit
Pentas
Vyhlížet A vrh
simte stupidni dotaz, ale jak se takovy vrh A vyhlizi?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 15:38
- Nahlásit
lucYnka XIII
teda většinou se to uvádí v inzerátu.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 15:45
- Nahlásit
Pentas
aha diky, to me nenapadlo se koukat na inzeraty. Dostala jsem tu nejake typy na chovky, ale ty uz maj A vrhy za sebou teda asi tak jsem nevedela jak to myslis.
A ty tak za pul roku neplanujes mit porozene nejake kratkosrste stene vhodne jako spolecnika?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 16:12
- Nahlásit
lucYnka XIII
pokud se příští týden zadaří /což budu vědět zhruba v polovině září/tak budou štěnda k odběru začátkem prosince a do vánoc bych je rád udal všechna.Takže pod stromeček.Tatínek by byl Cleo z Nuslaudy a maminka Colombia.Oba DKK 0/0 .Oba jsou krátkosrstí.Pokud by chodil na cvičák a zjistil,že to štěndo baví a má úspěch /nemyslím tím vrcholovou kynologii /určitě by ho bavilo si s fenkou i třeba zazávodit - jsou i závody v nejnižších zkouškách.Takže pokud se vše zadaří a termín by vyhovoval není problém.Reference už podala Bára.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 16:15
- Nahlásit
jinak je ještě možnost pokud máte vybraný zhruba termín příchodu štěněte zavolat poradkyni chovu a ta ví ,které fenky jsou nakryty.Nemusí sice vědět jestli jsou březí.Ale to už budou pak vědět chovatelé
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:01
- Nahlásit
Pentas
Me prijdou Vanoce jeste dost brzo, ale uvidime. Napises mi jeste jednou odkaz na Tvoje webovky? dik
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:29
- Nahlásit
lucYnka XIII
je pod členem
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 19:02
- Nahlásit
Pentas
diky uz to studuju. Mas nadherne psy
Jen nemuzu najit fotky Colombie - potencialni matky budouci.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 13:46
- Nahlásit
Pentas
tak ty si nedas pokoj s potomstvem na zimu ?
|
Nera
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 14:45
- Nahlásit
Baico
Jo, a odkud?
Z Kralup, ciste nahodou jsem se koukla na webovky pod clenem a ejhle je to ona
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 15:22
- Nahlásit
Baico, Drakka
Ahojky, tak jak bylo na plaveckého závodu? Nebyla studená voda? Myslela jsem na vás, počasí jste měli přímo suprový ale já sama jsem na vodu rozmazlená a ... nevim nevim, byla jsem v rybníce jen po kolena Ukázali běloušové ostatnim zač je toho loket?? Doufam, že ju a že jste si přivezli domu něco hezkýho Jaký tam byli ostatní pejskové?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 15:29
- Nahlásit
meduzka
Ukázali běloušové ostatnim zač je toho loket??
Freya ukázala, ale Baico je sice dobrý plavec, ale nevydrží . Na pískovně jsme byli už celekm brzy a Baico se hodně ráchal už před závodem, takže když přišlo na lámání chleba, tak už plavat nechtěl. Ale pak si zase odpočal a když bylo po závodě, tak jsem ho zase z vody dostat nemohla. Asi zůstanem u "klasické" sportovní kynologie, ta nám jde přece jenom líp .
Ale jinak to bylo fajn a byl to příjmně strávený den.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 16:37
- Nahlásit
meduzka
jo, bylo to senzacni odpoledne misto skvely, pocasi nadhera, prima atmosfera, vyborne jsme se vycachtali a Freya byla na 100 a 200 metru pokazde treti, takze slavime
kdyztak tady mam par fotek http://lonepack.rajce.idnes.cz/Zavody_v_plavani_-_ Ratenice_09/#album
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 18:17
- Nahlásit
Drakka:
Tak moc gratulujeme. Jste skvělý! Fotky jsou hezký Doufam, že Freya dostane taky svuj díl odměny a ne, že budete doma slavit, opijete si papulky a ta pravá vítězkyně nic U Jerryho má schovanou kostičku
Baico:
Teda je to "lotr" před a po ano a když jde do tuhýho, tak se mu nechce I když neni, příště se zase někde jinde ukáže. A ani bych se nebála do toho jít znova, akorát to koupání před bych mu teda zatrhla jen svlažit nohy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 07:29
- Nahlásit
meduzka
nebála do toho jít znova
No však my příští rok pojedeme zas. Jela jsme tam, že se uvidim s těma lidma. Teď máme před sebou na podzim ZVV 1 a ZPU 2 a to by mě asi trošku mrzelo, kdyby jsme neudělali.
|
Wajsik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 08:10
- Nahlásit
ahoj lidi vespolek, mel bych takovy dotazek..pocatkem zari budu mit doma stene BSO(7-8 tydnu)..vim ze milujou vodu a to byl taky jeden z duvodu proc si ho porizuju, tak se chci zeptat kdy s nim muzu k vode, aby to pro nej bylo bezpecne, a taky abych to stihnul nez nasnezi... jo a taky by me zajimaly vase nazory na krmivo firstmate, docela jsem koukal na netu(ruzne diskuze,clanky, nazory) a tohle mi vyslo snad jako nej…dik moc za odpovedi
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 09:23
- Nahlásit
Wajsik
a odkud budeš míma mít? pejska nebo fenku, dlouho či krátkoststého?? my jsme tady všici tak moc zvědavý... Hele, k vodě bych s ním šla až poté, co přelíná..My byli poprvé asi v pěti měsících..a chce to opravdu pomalinku, aby ti tam nevlítnul, to by pak mohl mít blok..já to řešila tak, že jsem mu pobřehu házela klacíky, on pro ně chodil,ale tak,aby stačil, pak jsem mu je postupně házela dál a dál....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 09:27
- Nahlásit
Wajsik
kdy s nim muzu k vode, aby to pro nej bylo bezpecne
No já jsem si Baica přivezla 2. března (bylo mu přesně 8 týdnů) a asi tak 25. března se rozhodl, že je nejvyšší čas si jít zaplavat. Přežil bez problémů
taky by me zajimaly vase nazory na krmivo firstmate
Ono u těch bíláků ( anejen u nich) si musí každý vyzkoušet, co jim vyhovuje. Krmila jsem Nutrience a teď krmím Happy dog Sortive 26/16. Nutrienc nám vyhovovalo, na Happy dog jsem přešla po tom, co jsme ho vyhráli na závodech a seděl nám taky, akorát je levnější.
|