Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:21
- Nahlásit

Montik
ale to složení
Já když koukala na složení toho Happy dogu, co jím krmim, tak jsem nejásala. Ale pes mi na tom prospívá daleko líp než na superprémiovým Nutrience.
granule řešit nemusím....
My nemáme tak velkej mrazák. Tak jim ty granule občas vylepším něčím syrovým. Když táta zabíjí králíky tak Baico dostává hlavy, občas koupím kuřecí kostry nebo krky. A je to v pohodě

Wajsik
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:39
- Nahlásit

uvidime uvidime, ma to cas, kazdopadne zatim budu davat tu calibru budu sledovat co psik..zmenit to muzu vzdycky. Ale na netu se mi docela libilo Firstmate, vyse jsem se na to uz ptal ale bez odezvy, nemate s tim nekdo tedy zkusenost?

Montik
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 14:59
- Nahlásit

Wajsik
jé, vidíš...jsem s nevšimla..Firstmate je hodně dobrá značka, ale obsahuje hodně vlákniky, takže psíci po ní mají dost často hodně odpadu, ale zase, nedá se to použít paušálně, každýmu psu sedí něco jinýho..Ty jo, co já se navyzkoušela.... Brrr..ještě že už to mám za sebou, těch bznaček je táák strašně mooc....

Baico
tak já si na mrazák šetřila vcelku dlouho, ale jsem teď já i psíci max spokojený... Ale chápu, že ne každýmu to vyhovuje...

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:44
- Nahlásit

Montik
Pani, teď mi volala nová majitelka vaší polosestry z vrhu P. Asi nejspíš bude chodit k nám na cvičák do kurzů

Montik
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:18
- Nahlásit

Baico
ten svět je malej..snad bude v povaze dobrá....

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:21 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Montik
ten svět je malej
Jo, to je
snad bude v povaze dobrá....
Pani nic neříkala, tak uvidíme Budu tě informovat.
PAní si hodně slibuje, že to je po Akimovi, sama jsem na to zvědavá.

Montik
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:06
- Nahlásit

Baico
hm.... tak to sem taky zvědavá, jak moc to ten Akim nese...ala Tesina si myslim, že je silnější..No, ale uvidíme, těším se na info...

Pentas
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 16:30
- Nahlásit

Zdravím všechny milé dámy,máte tu nějak umřeto.Kdo se chystáte na Rozkoš?

drakka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 21:52
- Nahlásit

Pentas
my ne, my se v sobotu chystame na zavody do jicina

ale drzime vam vsem palce kdo pujdete na svod/bonitaci/vystavu

Montik
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 08:46
- Nahlásit

Pentas
drakka
ahojky zdravíme....
já byla opět po velmi krátké době marod, 14 dní doma s angínou, takže vopruz...Na Rozkoš se nechystáme, páč máme v neděli agi závody... Jsem na nás po těch mejch 14 dnech válení se zvědavá..teda hlavně na sebe.. Jinak taky všem zúčastněným přejeme mnoho úpěchů...

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 08:59
- Nahlásit

Montik
já byla opět po velmi krátké době marod, 14 dní doma s angínou
To máš asi alergii na práci, co? Co to tam vyvádíte. CO znamená, že budeme muset od ledna kontrolovat už 10 GAECů? Se asi zblázníme, když máme přes 1000 kontrol na vinice a k tomu ještě tohle?
Ostatním se omlouvám za výlev mimo téma
Jinak též přeju hodně štěstí na Rozkoši!

Montik
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 09:04
- Nahlásit

Baico

ty jo, radši bych byla v práci, než 14 dní doma...:-/ Jinak 10 GAEC znamená, že přibudou další a další a další...a taky SMRka se rozšíří... No, prostě bude veselo....

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 09:25
- Nahlásit

Montik
No, prostě bude veselo....
No ale naši terénní inspektoři to asi nebudou stíhat. Je mi jich líto

Pumpa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 15:32
- Nahlásit

Čágo,

prosím, krmíte někdo barfem? Potřebuji zkušenost, Clarke vypadá, že mu to dělá dobře....

Kuju

Montik
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 13:13
- Nahlásit

Pumpa
ahoj, já tak krmím..co bys chtěla vědět?

vlkaga
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:15
- Nahlásit

Ahoj,
my jsme na Rozkoši byli a máme svod, tak alespoň jeden krůček jsme udělali... bylo to tam fajn, ale hlavně asi kvůli tomu, že si Yukina užívala s Něhou, tímto zdravim

Pentas
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:29
- Nahlásit

Ahoj všem,
vlkaga
tak to seš ty,o kom básnila Bára.My jsme na svod nezůstali.Výstavu jsme opouštěli s dost rozporuplnými pocity.Nebyla to ta atmosfera na kterou jsme byli zvyklí.Z Něhy máme radost.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:39
- Nahlásit

Montik

Nóó, kolik asi, jak často, co zhruba vím, ale přecejen jsou lepší nějaké zkušenosti a čeho se vyvarovat.

Montik
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:52
- Nahlásit

Pumpa
ty jo..tak za prvý ti doporučuju přečíst si todle http://www.baron.cz/pes/prirodni-lekarna/clanky/vy ziva-psa-jidelnicek-prirozene-syrove-stravy/i-0 (a projet si i zbylé články, estli si to už teda nečetla)
Tak pro představu ti písnu, jak krmím já:
snídaně: obden maso s kostí (nejčastěji křídla,krky, skelety...), jinak kusové maso, celé ryby nebo srdíčka...
véča: tady střídám hovězí hrubomleté s hovězím s droby (vetamix) vcelku často přidávám dršťky, k tomu mixlou zeleninu a někdy spařené vločky. 1x do týdne k tomu přidám buďto jogurt nebo cottage, pro Luckyho 3x týdně vejce, když mám tak sardinky tak 1x do týdne....Jo a 1x týdně dávám mikrominerály (z barona).. Jinak dostávaj na kousání hovězí i vepřové kosti s masem, morkové.... Jo a abych nezabudla, tak přidávám lososovej olej a pangamin. A pro představu ještě, Lucky má 33 kg, např.k snídani mu dávám 4 křídla, k véče půlku salámu hrubomletého, zeleninu a někdy hrst vloček... nevážím to, dávám od oka... Když se mi zdá, že má málo, přidám vločky a tak... Jinak hlavní pravidlo je dávat vše syrové, kosti vařené zásadně nedávat, zeleninu jakoukoliv, ovoce taky. ;0) Čeho se vyvarovat mi jinak nic nenapadá. Jo, vlastně, s těma kostma bacha, chce to začít pozvolna, abys ho neucpala. Musíš nejdřív tak nějak vočíhnout, co snese...

Montik
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:53
- Nahlásit

Pentas
japakto?? Copak se dělo??

vlkaga
zdravíme a ptáme se, kdy budou aktualizované stránky?? A jak se máte?? a tak??

Jinak já byla 14 dní nemocná, včera jsem oželela agi závody, tak doufám, že mi to přispěje ke zdraví...

Pentas
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:51
- Nahlásit

Montik
Právě,že nic.Ty jezdíš k Romanovi,tak snad víš co se děje a proč odstoupila před výstavou jednatelka z výboru.No po výstavě hned odjel Roman,celou dobu tam vlastně byly 2 skupiny,samé šuškání,prostě třeba se Svojanovem před 2 lety se to vůbec nedá srovnávat.Po výstavě v každé putyce pouze nějaká skupinka,z výboru nikdo ,ti byli někde v chatě.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 15:24
- Nahlásit

Montik

jůůů, děkuji, to bylo vyčerpávající

jojo, tak zhruba ještě vím něco ze školy a z toho tak nějak vycházím. Vločky mu moc jedou, ale všechno mléčné moc nemusí,jen to, co nesmí, tak jogurt a nejlépe třeba s čoko, to by mu šlo včera dostal sýr, jen jako ňamku a jeden kousek byl na dvoře a druhý se povaloval v chodbě...)) nedávno tátovi zbaštil celou srnčí hlavu, bohužel si jí táta nechal na dostupném místě.

A prosimtebe, ty ryby.... to nvyndáš ani žebra? Mám pocit, že ten můj trubka se hned udusí...

kuju za vyčerpávající odpověď

vlkaga
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 16:10
- Nahlásit

Pentas
No já se musím přiznat, že jsem na akci byla poprvé a moc mě to nenadchlo. Měla jsem radost, že vidím po kupě tolik běloušů, pár lidí bylo fajn, ale měla jsem takový pocit, že jsme tam vlastně navíc, nevím, jak to vysvětlit, ale právě skupinky a někteří jakoby se na nás koukali skoro jako na nepřátele... Nějak jsem prostě neměla pocit, že jsem mezi lidma, co je má zájem o plemeno spojovat, asi to nedokážu dost dobře popsat.
Jsem fakt vděčná za Báru s Něhou, byly obě bezva

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 16:54
- Nahlásit

vlkaga

no me to taky moc nenadchlo a ani nikdo nejevil zajem se ani trochu kamosit. a tak jsme se zrejme nasly jako pro novacka to nebyla moc motivujici zkusenost. jeste ze tam byl pentas s rodinkou.....jinac nevim co bysme tam delaly.
Jsem mela radost, ze Neha si konecne hraje. Jeste si takhle s tim kousanim s nikym nehrala. bud uz ti pejsci si hrat nechteji a nebo na to jdou moc tvrde a ta posera pak kvici
uz se tesim na fotecky. moc vam dekuju! doufam, ze se jeste nekde potkame.

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 16:57
- Nahlásit

jinak Neha take prosla svodem a na vystave dostala V1 ve tride mladych.

jo jinak vlastne zajem o sblizeni meli vesmes lidi co byli na takove akci poprve.

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 08:42 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

Pumpa
hale, ryby prostě koupim (jo a ještě je třeba dodat, že ryby dávat syrové jen MOŘSKÉ, neptej se mě proč, páč už si to přesně nepamatuju). Tak, koupim nejčastěji sledě, kuchané, bez hlavy, nechám rozmrznout, nakrájim a nazdar..Nic nevyndavám... Nemusíš se bát, syrové kosti- i ty rybí-jsou měkké a neměly by hafanovi vadit....

Pentas
jasně, jsem si to myslela...Podle toho, co vím, tak to půjde asi jen k horšímu..Nechci to tu rozebírat, ale to, co se teď děje v klubu je na bl*tí... A je to škoda, páč před 2ma lety to bylo o něčem jiném... Jinak doufám, že na klubové akce nezanevřete, pokud mi vyjde příště čas, pojedu se někam podívat, tak by sme to mohly dát dohromady, jakože nová generace....

jo a všem svedeným a vystaveným gratulujeme!!

TomášW
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 09:39
- Nahlásit

Caute lidi, tak mam doma Nera, uz od patku je jako muj druhy stin, mam ho porad za sebou, na jmeno uz krasne zacina slyset, tak se toho snazim vyuzit pro budouci privolani, jinak v noci docela dost rve, zvykam ho totiz na samotu, nastesti mam tvrde spani taky porad vsechno komentuje,treba jen otoceni na druhy bok slastnym zamrucenim auta uz zname, dokonce i bagr, na velke psy z dalky stekame, z blizka se schovavame, slysime i na fuj-coz je dost potreba,protoze furt zere jakesi kameny atak...porad se musim smat kdyz ho vidim jak si hraje, tak si myslim ze to bude vsechno v pohode akorat prosim o radu: kdyz mu dam zrat, tak musim byt u nej, jinak klidne necha jidlo a jde za mnou, nevite jak to udelat aby jedl o samote? zas mu ale nechci nechat misku se zradlem celou noc at si zvykne ze zradlo se musi snist hned a nevybirat si...díky moc lidi, pozdejc hodim nejake foto
P.S. drive jsem byl tady jako Wajsik(problemy s heslem,tak radsi new profil)

TomášW
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 09:43
- Nahlásit

tady ze vcerejska, kdy se mu zaclo stavet druhe ucho
http://photos-h-2.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs2 22.snc1/6925_1091165610951_1580829166_30196343_626 2257_n.jpg
a tady s kamaradkou cuvackou od pritelkyne

TomášW
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 10:02
- Nahlásit

jo a jeste jeden dotaz bych mel: vcera jsme byli za 3 mesicni fenkou NO od sestrenky(ten mesicni vyskovy a vahovy rozdil byl dost znat), ona si chtela hrat, ale jaksi neumela odhadnout svou silu a Nero po ni docela ostre agresivne vyjel az jsem koukal. No a nevim jak se v takove situaci zachovat, jestli je to dobre ze se chtel branit, nebo jestli to byla agrese, kterou nesmim tolerovat- hra to nebyla 100%. díky za vsechny rady

drakka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 10:22
- Nahlásit

TomášW
vitej s dalsim belouskem

s tim jidlem - ja bych to asi resila postupne, nejdriv stat u ne, pak krok pryc, pak dva...a tak dale...a pochvalit kdyz se k jidlu vrati. ale je fakt ze jsem tenhle problem nikdy neresila, moji psi jsou pazravci a kdyz ji tak je nic jineho nezajima ))
a s tim vyjetim...v tomhle veku bych to asi jeste neresila, imho je to normalni reakce.

jinak jestli vas zajima jak se nam vedlo v Jicine na zavodech tak tady URL mam nejake povidani a fotky

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání