| Autor |
Zpráva |
Montik
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 12:22 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
TomášW
ahoj, taky se připojuju ke gratulaci k mímu.. S tím žrádlem bych to dělala jak říká drakka, prostě postupně a pomalu poodcházet.. S tím vyjetím. Nemyslím, že by šlo o agresi, spíš se bál.. Takže ty bys měl zasáhnouttak, že ho prostě ochráníš, tzn, že té čubině nedovolíš, aby to dělala.Pokud si s ní nechce hrát, nenuť ho... Dej si ho mezi nohy, dřepni si a tu čubinu nech ať se na Nera kouká a tak, ale ať mu neubližuje...štěník tak bude vědět, že u tebe je bezpečno..Jo,a le nechláchol ho, spíš jen mu takto ukaž, že vše je Ok, že ty tam jsi.. V budoucnu to pak bude fungovat tak, že když se bude bát nebo tak, tak poběží k tobě k nohám a ty zase můžeš situaci řešit.... Jinak pokud se bojí velkej psů, tak to řeš zase stejně...dřepni si, dej si ho mezi nohy a popros ty druhé lidi (pokud mají vychovaného psíka-nejlépe nějaké známé), ať s ním přijdou blíž, nech ho očuchat, kdyby si pejsek moc troufal, zase si tam ty od toho,a bys zasáhnul..třeba jen ho odstrčil.. jen opakuju, žádné chlácholení, spíš veselým až výsměšným tónem mu říkej, co se bojíš, ty si prdlouš....
drakka
krásný stránky, krásný fotečky a krásné 2. místo.. Budeme držet palce, ať vám to v Masečíně vyjde!!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 12:35
- Nahlásit
Montik
teď jsem koukala v hyperce nebo tedy v albertu, mají nějaké mořské potvory v akci, vypadalo to lákavě... takže to zkusíme a uvidíme. Nu dobrá, měkké jsou, ale třeba ty velké žeberní mi přijdou docela ostré... No üvidíme, každopádně móóc děkuju
pak dám vědět, jak to dopadlo....
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 12:43
- Nahlásit
Montik
díky za mejlík,jinak vítězem výstavy se stal Barry /majitel p.Hamerník/a 80% vystavovatelů šlo do kolen.Jenže rozhodčí je pán na hřišti.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 12:55
- Nahlásit
Montik
no ja se to tak snazim delat na vsechno ceho by se mohl bat, davam mu na jevo ze je to normalni, co blbne a tak, myslim ze to chape, uci se rychle snazim se mu ukazat ze u me se ma nejlepe, ze ho ochranim kdy bude potreba, ze ja muzu vsechno, ale on jen to co mu dovolim, snazim se mu ukazat ze vsechno ma sve meze a ze kousani do obliceje ikdyz ve hre mu tolerovat nebudu, za vse co udela dobre pochvalim, za vse co udela spatne,pokaram...zrovna mi krasne spi pod nohama
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:21
- Nahlásit
Pumpa
z te rybky nemej strach. asi pred mesicem jsem dala poprve syrovou rozmrzlou rybu a mela jsem desny obavy z tech kosti. ale po vsech radach jsem se odhodlala ji to nakrajet i s kostma....a byla to moc velka dobrota. oni si s tim dokazou poradit.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 22:52
- Nahlásit
Montik
diky diky budeme se snazit, snad nam to konecne opravdu vyjde )
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 13:20
- Nahlásit
Ahoj...
Tak hlásím, včerejší večeře syrová ryba, vcelku luxusní se mi zdála, Clarke je evidentně jiného názory, ohrnul nad tím, pár kousků zbaštil, ale pak raději vybral lehce podušenou mrkývku a hrášek, vločky taky zmizely, ale ryba zůstala....
Snad z něj nebude vegoš....
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 13:57 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit
Ahoj
Pumpa
a normálně se syrovým masenkem cpe?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:00 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit
Pentas
jo, jinak ho dlabe, může se strhnout, i po olejovkách. Když přítel ulovil kapra málem mu ho vylovil z vezírku a tady miláček, nad filetkou ohrnul rypáček...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 13:48
- Nahlásit
Haló, lidičky nespěte a povídejte tady něco... Je krásně, můžete chodit ven, takže máte určitě spoustu zážitků
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 13:58
- Nahlásit
Tos zdarte, Nerousek se ma vyborne, je strasne chytry, vsechno furt komentuje, strasne rad sedi u sousedovic plotu a pozoruje slepice pribiha na jmeno moc pekne a zacina chapat stekani na povel pred zranim, akorat uz steka skoro sam, tak to nejak musime vychytat...za mesic uz jdem poprve na cvicak, objevil jsem kousek od nas fajn rybnik, tak se mu tam snad bude fajn plavat...je to fakt muj ocasek, ale v noci uz spi sam temer bez kecu
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:03
- Nahlásit
TomášW
no, to oni jsou ze začátku sladoučcí, jak pěkně štěkají, ale postupem času začnou mít kecy ke všemu a pořád musí mít poslední slovo :-D
Clarke od malička štěká na foťák a dodnes se nechce fotit...
http://img.fotoalba.centrum.cz/img1/724/17270724_4 .jpg
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:07
- Nahlásit
Pumpa
tak to je ovsem huste no on jenom prevaleni na druhy bok komentuje slastnym zabrucenim akorat nepoznam kdy lze, pritom kdyz ho zlobim, jestli ho to boli ci ne, ale at si chlapec zvyka, totiz muze zazit moje deti, tak at je pripraven:-X
Clarke je fesak, my nejsme tak hunati mam pocit ze vyse mam i fotku Nera, kdyby ne, tak snad tento odkaz bude fachcit...http://www.facebook.com/album.php?aid=20 10758&id=1580829166
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:09
- Nahlásit
eh
http://www.facebook.com/album.php?aid=2010758&id=1 580829166
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:16
- Nahlásit
Ahooj...tak mi jsme byli minulý víkend na výcvikáči a bylo to opět naprosto super... Tenhle víkend se vracíme k agilitění a v neděli nás čeká prochajda s bělouší kámoškou, tak se moc těšíme.... Já už jsem snad definitivně zdravá (ŤUK, ŤUK, ŤUK...), tak najedeme na zavedený režim.... Jinak zdravíme všechny bělouše a jejich páníky...
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:21
- Nahlásit
Tak si tady procitam pomalu forum.tady moc synku nepise coz?
Montik
Zdravime teeez, ja jsem taky potkal jednoho bilaka, je moc fajn, akroat my se moc dlouze jeste prochazet nemuzem no...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:26
- Nahlásit
TomášW
všechno přijde....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:51
- Nahlásit
Tak my se chlubíme. Máme doma náš první a asi i poslední pohár za exteriér. Na Hafbácký výstavě jsme vyhráli FCI skupinu 1 v konkurenci 8 psů
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2009 00:35
- Nahlásit
TomášW
Jojo, koukala jsem na něj, je to divočák...
Clakre taky nebyl takový chlupáč, ale když přelínal na dospěláckou srst, narostla mu hříva. A teď konečně v roce a třičtvrtě, začíná "nebýt štěně" konečně vyrostl z toho štěněcího pupíku.
A ještě jsem se chtěla zeptat, kolik asi tak zhruba váží vaši bělouši?, mám pocit, že Clarke roste v ledního medvěda.....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2009 00:36
- Nahlásit
Baico
Tak to gratulujeme....
proč poslední?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 17:36
- Nahlásit
Pumpa
Tak to gratulujeme....
proč poslední?
Děkujeme za gratulaci
Poslední proto, že Baico je kryptorchid a na oficiální výstavy nemůžeme. A když jsem zjistila, že na týhle "sranda" výstavě posuzuje FCI rozhodčí, tak jsem s jenom chtla potvrdit, jestli je opravdu hezkej, nebo si to o něm myslím jen já . Teď už to vím, tak už nika jezdit nemusíme .
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 17:40
- Nahlásit
Baico
ááájo, tak to znám, my jsme taky kryp.
měla jsem sen o výstavách, o Clarkovi zasypaným medailema a ono nic. Ale že bych toho někdy litovala....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 17:41
- Nahlásit
Baico
Jo a že je Clarke nejkrásnější ze všech, to je snad každýmu jasný....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 18:06
- Nahlásit
Pumpa
No tak mě to taky ani neva. Baico je pracovitej, šikovnej, takže sklízíme celkem úspěchy na poli výcvikovém . Dokonce máme už doma i pár pohárů.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 19:17
- Nahlásit
Baico
na to má Clarke smolíka, že jeho panička je lenivá a na ostatní kynologické akce nezkušená, tudíž nesmírně stydlivá. No nicméně se teď snažím pro miláčka sehnat nějaký coursing, pokud možno blíž, jak 250 km od baráku...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 19:37
- Nahlásit
ostatní kynologické akce nezkušená
No tak to já byla taky. Chce to jen trochu tréninku
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 22:26
- Nahlásit
Ahojda všem!!!
Tak my jsme byli minulý víkend v Polsku, v sobotu dostala Dora VD1 a Rinuška mi utekla z kruhu, tak jsem zbytek proběhala a chytala jí, protože to byla hrozná sranda hrát si s ostatníma psama
V neděli Dorča CWC a Rinuška V2 takže obrovská spokojenost
http://ancilia.rajce.idnes.cz/Polsko_12.-13.09.200 9_-_wierklaniec_wietochlowice/
Tady se můžete kouknout na náš pobyt.
V pátek odjíždíme do Francie a jsem zvědavá jak se v konkurenci 25 fen umístíme
Baico
Moc gratulujem k úspěchu
TomášW
Krásné štěndo, ty jsou stejně nejkrásnější...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:57
- Nahlásit
Baico
asi bych potřebovala nějaké šťouchnutí, abych se odhodlala nebo nějakého spojence.. Třeba jednou....., až budu velká....
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:40
- Nahlásit
ahojte ve spolek...
Pumpa
Lucky váží 33kg, ale on je úplně jinej, než Clarke, takže toho si za příklad neber....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:47
- Nahlásit
Montik
Lucky váží 33kg
Jenom? Baico má 40 kg a to tlustej neni vůbec. Ty máš normálně chrta
|