Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:21
- Nahlásit

Wajsik

Lucky nemůže být chovný, páč mu chybí zub-M3....Ale i kdyby ji měl, tak bych mooc váhala, estli s ním do chovu skrze tu jeho povahu..Nerada bych, aby ji nesl případně dál.. Takže jsem docela ráda, že se touto otázkou nemusím trápit...

ja samozrejme psa nepustim k chovu..
zodpovědé a rozumné.... Btw koukej sem pak šoupnout nějakou fotku mímíska

Montik
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:23
- Nahlásit

Baico

no vidiš, ani to nejni záruka, že je Baico nulovej,že... Ale tak snad jo.. Já jsem pro u všech velkejch psů - ať s PP nebo bez, si ty rtg dělat...

Wajsik
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:32
- Nahlásit

Montik
pokusim se, vcera jsem zapomel fotak, neco mam mobilem, tak uvidime, ale jsou to fakt jeste prcci..galerii mam na facebooku, tak snad to pujde

Wajsik
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:34
- Nahlásit

tady je 3-tydenni

Wajsik
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:35
- Nahlásit

a tady cela rodina i s mamcou, taky 3 tydeni( cca 2 tydny zpet)

Sibyla
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:38
- Nahlásit

Montik
Zdravím... nenatáčel pls někdo v Chlístovicích taky naše obrany...? Mi normálně lidi nechtí věřit, že ten muj pes by taky něco trhal...

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:39
- Nahlásit

Montik
ani to nejni záruka, že je Baico nulovej,že
To máš pravdu. Ale kdyby tam byl nějakej vyšší stupeň,tak už se to asi projevilo. Pes celkem intenzivně sportuje.
A jako sourozence jsem nemyslela jen ten jeden vrh, ale sleduju další potomstvo, jak Athény, tak Aica a všechno, co se rentgenovalo je nulový

Wajsik
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:44
- Nahlásit

tady ta mobilova ze vcera. Asi se bude jmenovat Rocky, pac je to nejvetsi rvac

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 13:50
- Nahlásit

Montik
Abych nekecala tak po Aicovi je tam jeden DKK 0/1 a 5 loktů 0/1. Po Athéně jsou všichni zatím zrengenovaní 0/0 jak na kyčle, tak na lokte.
U Aica je blbý, že po něm nevycházrjí varlat a zuby.

drakka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:37
- Nahlásit

Wajsik
kraaasny bili tutinci ))

Montik
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:42
- Nahlásit

Wajsik

krásní....

Baico

jo, tak jasně, kdyby to bylo špatný, už bys věděla... Tak , hlavně, že je Baico Ok a může makat...

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 14:48
- Nahlásit

Montik
hlavně, že je Baico Ok a může makat...
Tojo. Akurát mě leto Francouzi pěkně nakrkli. Závody na BBI jsou vypsaný jen pro francouzské psy a navíc musej mít i obě koule. Tak já jedu di Dijonu "jen" na výlet.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 16:10
- Nahlásit

Wajsik
Tak ty sou nááádherný! Normálně lední medvídci!

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 16:12
- Nahlásit

Baico
Pani, to je nespravedlivý, chtěla sem jet k ancíliím, když maj tyhle malý lední medvědy doma! Sme měli jet daleko dříf! Ale neva, pojedem teď a pak pojedem, až budou mít mimina!

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:30
- Nahlásit

lidičky

se vám musím pochlubit..V novém PPČ na straně 14 v článku o coursingu je vyfocenej Lucky a jak mu to tam sluší.... Teď už sme taky slavní.....

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:45 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Montik
V novém PPČ na straně 14 v článku o coursingu je vyfocenej Lucky
Já si říkala, kdopak to asi je! To je super

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:47
- Nahlásit

Baico

jj, jsem si to nejdřív pro jistotu ověřila..Je to fotka z loňskýho podzima, kdy nás fotil Jíra ve Stromajdě.... Já su tak hrdááááááá

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:52
- Nahlásit

Montik
Já su tak hrdááááááá
To se nedivim

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 16:50
- Nahlásit

Nevite kdo aktualizuje BSO v nouzi? V Decine je fenka Lara
http://www.utulek-decin.estranky.cz/stranka/psi-k- adopci

Pentas
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 18:14
- Nahlásit

lucYnka XIII
jedině se zkusit obrátit na poradkyni chovu.Kontakt má na stránkách BŠO,ta by to snad mohla vědět.No a nám se krytí nezdařilo takže štěnda budou později Holka si postavila hlavu a pesana namlsala jenže pak se to nepovedlo .Ještě začala hárat předčasně/o dva měsíce / Fanny a tak výstavu v M.Bol.pouze sponzoruje.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 18:20
- Nahlásit

Pentas
to nevadi, tata ted musi poresit jine veci, takze pejska zatim odlozil.

Wajsik
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:15
- Nahlásit

mel bych dotazek...po jake dobe od odberu stenete od chovatele jste presli na jine granule ci stravu? díkes

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:28
- Nahlásit

Wajsik
...po jake dobe od odberu stenete od chovatele jste presli na jine granule ci stravu?
A čím krmí chovatel: Já kdybych tenkrát neměla problém s dopravou granulí (dováželi je do ČR jenom chovatelé a možný byl pouze osobní odběr), tak bych krmila fut stejně jako oni. Žrádlo sedělo. ALe ze zmíněných důvodů jsem musela hledat jiné.

Wajsik
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:33
- Nahlásit

Baico
Calibra...

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:48
- Nahlásit

Wajsik
Calibra...
To nejsou uplně špatný granule. Prč chceš krmit něčím jiným? nebo ccheš přejít na maso?

Wajsik
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:51
- Nahlásit

Baico
no stenata mela srajdu co jsme tam byli, nemuzu to svadet primo na ty granule,to vim, ale mel jsem krapet jinou predstavu...vsak uvidime casem..no a jak dlouho si teda myslis ze bych nemel menit stravu?

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:55
- Nahlásit

Wajsik
no stenata mela srajdu
No v pěti týdnech ještě hodně pijou mlíko od mámy, takže řidší odpad je normální. Uvidíš, jak se to pak bude vyvíjet doma. Pokud granule budou sedět, tak bych neexperimentovala a krmila stejně. Pokud vyhovovat nebudou, to ti bude jasné do měsíce, tak bych postupně přidávala do starých granulí ty nové. Ale zase těmi novými musíš krmit alespoń měsíc, aby jsi doopravdy zjistil, jestli sedí.

Wajsik
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:58
- Nahlásit

Baico
oukej díkes, takhle nejak jsem si to predstavoval. Doufam tedy ze ta Calibra nam bude vyhovovat, ptz je tolik vyrobcu granuli, ze bych snad nevedel co vybrat...

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 11:06
- Nahlásit

Wajsik
je tolik vyrobcu granuli, ze bych snad nevedel co vybrat...
No já krmím vlastně už 3. granule. První byly ty od chovatela,pak jsem krmila Nutrience a pak jsme vyhlráli na závodech Happy dog a ten nám taky seděl a chutnal a navíc je o dost levnější než Nutrience, tak jsme u něj zůstali.

Montik
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 11:57
- Nahlásit

Wajsik
no, já s granuleme, který krmila chovatelka nesouhlasila, takže jsem mímo na těch starých nechala asi týden, možná ani to ne, a pak začala míchat... takže uvidíš, ale můj názor je, že na štěněčích granulích se nevyplácí šetřit. Nic proti calibře, ale to složení....Já bych ti doporučila vybrat nějaké lepší superpremiovky pro štěnda velkých plemen...páč se ti to pak v dospělosti psa může 100% vrátit. Tak hodně štěstí při výběru... Já su šťastná, že už granule řešit nemusím....

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání