Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
kalinka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:52
- Nahlásit

TomášW
no to já právě nevěděla a přišlo mi, že jít až po 3.očkování někam, je celkem pozdě. Tak jí budu hned sebou všude brát.Aby si zvykla na lidi a hlavně aby byla hodná v práci.Lehla si pod stůl a spala....i když vím, že celý den to nepůjde aby spala....

Taky někdo jste s pejsem v kanceláři?

kalinka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:54
- Nahlásit

TomášW: tak určitě první noci budu spát u ní.Jako na sedačce a jí nechám dole na dece pode mnou a po pár dnech jí přenesu tam kde bude mít pelíšek už nastálo.....a když bude kňučet tak asi fakt neusnu...ale pak si myslím, mě jen tak neprobudí...

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:57
- Nahlásit

kalinka
já si pejsky mohla ještě nedávno brát do práce...je to fajn.. hele, opravdu stačí to druhé očkování prakticky navšechno..nepouštěla bych jí v parku mezi psy, které neznáš..ale se psama, které znáš a víš, že jsou očkovaní, tak si hrát může..Na to je právě dobrá ta školka, tam bez 2. očkování štěnda nepustí a i ostatní hafani musí být očkovaní.. jinak ještě bacha an to, aby venku nežrala nějaké hnusy, je to možný zdroj infekcí, takže učit fuj..

kalinka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:03
- Nahlásit

Montík
no tak to určitě. Fuj já znám moc dobře
a kdy se dává to druhé očkování? Beru si jí normálně v 8 týdnech. Jo u nás v práci by neměl být problém,ale musí být hodná....uvidíme budu jí učit od začátku

TomášW
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:06
- Nahlásit

kalinka
Jak chces, stene se uci rychle a rychle si zvyka, jen az budete mit nejaky zabehly rad, tak ho fakt dusledne dodrzuj at v tom nema prcek zmatek co muze a co ne. Ja Nera nechal od zacatku samotneho, prvni noc tesknil po psi rodine, to jsem za nim jeste chodil, jakoze tady je to ok, at se neboji.Dalsi noci se vztekal ze nechce byt sam, to uz jsem za nim chodit nechtel at si nespoji, ze kdyz bude rvat, tak prijdu.. Do tydne si zvyknul, ted uz je klid a spi v boude- kotec nemame

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:07
- Nahlásit

kalinka
A Baico ty máš pejsky doma
Bydlí na dvoře, ale umí být čistotní i doma. Hodně s Baicem jezdíme, takže musí umět být i třeba v hotelu.
Ale jak píše Montík, co nejčastěji pouštět štěndo ven a chválit, když se zadaří. ALe je potřeba počítat, že se nehodám nevyhnete. Když už se tak stane, tak nehubovat, nekomentovat a dobře vyčistit a odsmradit, aby na to místo nebylo cítit močí a mlaďoch si tam neudělal trvalý záchůdek.

TomášW
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:07
- Nahlásit

kalinka
ja byl vcera na 3. ockovani- Ve 3 mesicich veku psa temer presne, druhe bylo pred 2-3 tydny

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:11
- Nahlásit

Montik
já si pejsky mohla ještě nedávno brát do práce
Jsem slyšela, že novej pan ministr pesky na pracovišti moc nemusí. My tady mám dokonce piktogram na dveřích. Ale Baico už tu stejně byl, všichni ho totiž chtěli vidět
kalinka
Taky někdo jste s pejsem v kanceláři?
Jak říkám, když byla malej, tak jsem učila na VŠ a tam problém nebyl. A tak se i naučil být hodný a spát.

kalinka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:13
- Nahlásit

TomášW
no to já ho do postele tahat nebudu,ale nechci ho nechat hned první večer spát samotného. Jako do postele určitě ne,ale v obýváku u sedačky, kam v případě kňučení dám ruku.
Venku ho zatím nechávat nechci ani přes den kvůli té staré fence.Přece jen je stará a nevlídná.Ale až bude teplo,tak to nechám na ní jak bude chtít.

kalinka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:16
- Nahlásit

Baico
no u nás pan generální pejsky moc nemusí,ale jelikož jsem od něj daleko a k nám do kanclu moc nechodí,tak by neměl být problém a u nás v kanceláři je to v pohodě, každý tu má pejsky rád a už se na malou taky těší. Prý budeme mít kancelářského hlídače Ale hlavně aby tu nelítala jak střela....

kalinka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:20
- Nahlásit

Baico
ještě k těm psům v kanceláři.Jednou jsem se fakt nasmála.Máme 3 šéfy. Zakládali tuto společnost.No a já tu měla párkrát mamky pudlici no a jeden z nich přišel a když jí viděl,tak si s ní začal hrát, lez tu po čtyřech na zemi a dělal na ní ťu ťu ňu ňu...mě jenom spadla brada...tak myslím, že i kdyby generální prudil,tak tu zastání mám....

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:40
- Nahlásit

Baico
šak oni ho brzy vymění....

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:57
- Nahlásit

Montik
šak oni ho brzy vymění
O tom nepochybuju. A myslím si, že nám taky výhledově vymění generálního, jelikož ho do funkce jemnuje parlament.

Barka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 15:05
- Nahlásit

kalinka
tak moje cubis nervala vubec. ani poceste z noveho domova (jeli jsme asi 6 hodin) ani proste nikdy a to nemela ani nic od chovatele, pac on na tohle ma nazor jiny. treti den uz jsem ji nechala doma hodinu samotnou. ona je opravdu zlata. sousedi pry o ni ani nevedi. jo a s cistotnosti to dopadlo tak, ze jsem musela vyhodit koberec. Něha ji zvládla az v 7 mesicich. Ale je fakt, ze je doma 9 hodin. proste to nevydrzela. tak od 6 mesice bylo obcas doma sucho. jinak teda fenka je to postelova, takze v tomhle neporadim

Barka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 15:07
- Nahlásit

tam melo bejt po ceste do noveho domova

Barka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 15:09
- Nahlásit

uz potrebuju jit domu.
jsme ted sazeli stromecky 2 hodiny v tomhle pocasi.

kalinka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 07:34
- Nahlásit

Barka
a dala jsi jí něco do pelíšku?Jako třeba nějakou hračku?
Tu teplou lahev jí tam až k nám příjde dám,ale zda nějakou hračku ...plyšáka.....

Barka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:12
- Nahlásit

kalinka

jo vlastne jednu gumovou hracku dostala na cestu, ale doma uz hracky prichystany taky mela. micek, plysaka, uzlik atd.

TomášW
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:52
- Nahlásit

Čaute lidííí Hoďte sem nějaké pěkné fotky všech vašich psů, jsem tu dlouho žádné fotky neivděl

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:03 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

Tak Lucky, když jsme si ho brali tak řval jako tur a lítal mi vzadu v autě od okna k oknu. (já tam s ním seděla a chytala ho), ale ten řev, sem myslela, že nikam nedojedem..Asi po 20 min se uklidnil...ale už tenkrát mi došlo, že to bude asi pěknej ukecánek a taky že jo.. Doma pořád pokňourával, sem si myslela, že jako steskem, ale teď bych řekla, že nudou.. A to mu taky zůstalo...

A spešl pro Toma nějaké fotečky jako miminko...

a dnes:

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:07
- Nahlásit

Tak my hlásíme, že jsme složili ZPU 2. Fotky ještě nemám, tak až budou, tak se pochlubíme

TomášW
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:21
- Nahlásit

Montik
Fotky nevidim se na ne kouknu přes tvé stránky teda
Baico
Gratuluju, ikdyž nevím o co v té zkoušce jde
Se taky teda jdu chlubit, víkendovou fotkou

TomášW
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:28
- Nahlásit

Montik
tak už vidíím!- Krásné fotky a fakt moc pěkný pes, v té druhé úplně vidím Nerouše jooo a se musim pochhlubit, byli jsme v lese a potkali jsme stado srnek, se chtěl jako za nim rozběhnout, ale zařval jsem a ons e fakt zastavil je to frajer, až na to že dostal přes držku od toho kocoura co máme teď od pátku..nevíte jak Elemírovi(ten kocour:-D), mám vysvětlit aby se ukidnil a nefackoval? Nero ho očuchá a olízne, nic víc...

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:30
- Nahlásit

TomášW
nevím o co v té zkoušce jde
No je tam stopa, cizí, 300 metrů, 2x lomená v pravém úhlu, 15 min stará. Pak poslušnost (chůze u nohy, sedni, lehni, vstaň a štěkání na povel krok před psovodem, aport přes přkážku, kladina). A obrana, tam musel oběhnout 4 makety, vyštěkat figuranta. Pak tam byl přepad a hladký zadržení na 30 kroků, prostě dva zákusy.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:31
- Nahlásit

TomášW
jak Elemírovi(ten kocour:-D), mám vysvětlit aby se ukidnil a nefackoval?
Nijak, časem zjistí, že mu pes neublíží a bude klid. Tohle je normální rakce kočky na psa.

TomášW
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:43
- Nahlásit

Baico
No je tam stopa, cizí, 300 metrů, 2x lomená v pravém úhlu, 15 min stará. Pak poslušnost (chůze u nohy, sedni, lehni, vstaň a štěkání na povel krok před psovodem, aport přes přkážku, kladina). A obrana, tam musel oběhnout 4 makety, vyštěkat figuranta. Pak tam byl přepad a hladký zadržení na 30 kroků, prostě dva zákusy.
Tojste teda hodně dobříí!!

Barka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 12:18
- Nahlásit

Baico

gratulujeme Baicovi, ze je to pasak mu vyrid.

kalinka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 12:24
- Nahlásit

No já jsem na to zvědavá.A jak s pejskama cestujete v autě?máte zkušenosti s těma popruhama?jako pásy...
A taky je velký rozdíl mezi krmivem Brit a Brit Care pro BŠO?

kalinka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 12:26
- Nahlásit

Baico

Taky gratuluji!

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 12:37
- Nahlásit

kalinka
A jak s pejskama cestujete v autě?
Mám favorita. Pes jezdí v kufru. Pokud jedem někam dál, tak mu sklopim zadní sedačky, aby měl víc prostoru.
A taky je velký rozdíl mezi krmivem Brit a Brit Care pro BŠO?
Nevím, krmím Happy dog, na který jim občas hodim syrové drůbeží krky, nebo kostry. A vše je o.k.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání