| Autor |
Zpráva |
kalinka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 14:19
- Nahlásit
Pumpa
přesně tak to si říkám také! pes se prostě musí naučit kde je jeho místo a kde bude spát i když se pár nocí třeba nevyspíme,ale to co jsem dělala dneska v noci bylo fakt zoufalé.Sice vydržela na míste v klidu i 20 min,ale jít spát v šest ráno a to ještě díky příteli, který to vzal za mě je fakt děsný...to raději budu nějakou tu hodinu poslouchat řev,ale s tím, že se unaví a usne sama.
TomášW
a jak často jsi s ním chodil v noci ven?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 14:19
- Nahlásit
Pentas
jo to je taky možnost a pak taky celková slabost a náhlé chřadnutí.... To se u nás projevuje kdykoliv se má něco dělat...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 14:20
- Nahlásit
TomášW
Baico kulhal v období růstu střídavě na všechny 4 nohy.Njedřív dlabal Alavis a pak CanvitMaxi od Biofaktorů. Dobrej prej je i roboran na klouby, ale já mám zkušenost jen s tím na srst pro bílé psy a ten je super.
Mimochodem se musíme pochlubit, v neděli jsem složili ZVV 1 s úžasnými body 93 stopa, 95 poslušnost a 91 obrana.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 14:23
- Nahlásit
kalinka
když máš malýho amrdola, jde to vydržet, ale když Ti vyroste takový hovádko, jako mně, jde to pak těžko.
Jo a hlásím, že jsme se byli v so podívat ve stanici odkud je Clarke a pán zkonstatoval, že tohle ještě neviděl...
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 14:24
- Nahlásit
Baico
to jste teda šikulky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 14:27
- Nahlásit
Pentas
to jste teda šikulky
To Baico, já se jen držela konce vodítka nebo stopovačky a při obranách jen chodila mezi maketama
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 14:32 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
Pumpa
:D:D:D
O tom kulhání jsem slyšela poprvé od souseda - má malou labradorku. Nám se to naštěstí vyhnulo, ale faktem je, že jsme dávali tablety na klouby od štěněcího věku.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 14:40
- Nahlásit
Žemle
to je vážná věc, babička tvrdí, že je to u nás na psí sociálku, a že nemám soucit s tím ubožátkem.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 14:59
- Nahlásit
kalinka
Tuším že tak 2x( teda spíš pozdě večer a brzo ráno). Já mám strašně tvrdý spánek
Baico
Velká gratulace nebylo by nějaké video v rámci motivace? Jinak tyhle přípravky bych asi neměl kupovat jen tak, co?( teda pokud to jde) Asi konzultovat s vetem, no uvidíme, něco vymyslím.
Pumpa
No to se pánovi nedivím, kdo to kdy viděl chovat doma ledního medvěda, tss...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 15:01
- Nahlásit
TomášW
hele hele nech tý srandy, jó ?
Co mi prodal, to mi vyrostlo...
Já chodila s Clarkem ve dne každé dvě a v noci každé tři hoďky... A během pár dní už si sám řekl, kdy chce ven...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 15:02
- Nahlásit
TomášW
Děkujeme.
nebylo by nějaké video v rámci motivace?
U nás na stránkaách jsou videa ze ZM a video ze zkouškovejch obran teď v neděli bude časem. Čekám, až ho kakrádka, co ho točila zpracuje.
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 15:07
- Nahlásit
Pumpa
a co dělá?v čem je hovádko?
chci mít hodného klidného pejska ale už začíná být strašpytel.... no uvidíme...musíme na ní pomalu
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 15:07
- Nahlásit
Pumpa
Tak u nás to bylo tak, že během pár dní jsem řek já, že bude venku teď sice sere všude, ale to se časem vychytá
Máte vůbec mazly? Já mám pocit, že jsem jeho osobní hračka, učitelka a kuchařka v jednom, sice me asik má rád, ale furt by radši nějakou srandu než podrb za ušama...teda krom vítání, to se mi líbí jak mu vždycky lehnou uši a zašpiní mi všechno, teď už i nad pasem...
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 15:09
- Nahlásit
Baico
díkyyy
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 15:14
- Nahlásit
Pumpa
TomášW
to já s ní lítám taky tak každý dvě hodiny...vyčůrá se a když příjdeme domů a tak třeba za půl hoďky udělá loužu,ale ona pije jak cisterna.Občas jdeme i každou hodinu...no uvidíme.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 15:18
- Nahlásit
kalinka
Dělá to, že roste a roste, jak ten Fík v pohádce.
A hovádko v tom, že tedy vyrostl do 74 cm a 69 kilo, což je lehce nevídané. Jinak pohodář a vcelku kliďas, sem tam nějaká náhlá krize, ale budou mu teprve dva roky, takže v oukeji.
TomášW
Jo to znám, složí uši a jde na věc, nemám sílu se bránit jeho tlapám, tak už pak jen ležím a dělám mrtvou.... A Tys byl jako malej taky určitě raději za ptákoviny než za mazlení
Ale někdy to na něj přijde, to mi položí hlavu do klíne, zavře oči, opře se o mně, já padnu a pak ho můžu hodiny drbat a hladit. Mezi očima to má nejraději, to ho hladím, až usne...
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 15:24
- Nahlásit
Baico
velka gratulace baicovi. to jsou vazne pekny vysledky.
kalinka
se rvanim neporadim. mame jednu mistnost a tak spani mimo panicky nehrozi kdyz si zvykala bejt doma sama pres den, tak prej nervala odvzdycky. mela tam toho kocoura, co ji nesnasel, tak se asi nejak zabavili s kockama tomu dej cas. srovna se to samo. prvni povel jsme naucili NECH KOCOURKA! aby ho tolik neotravovala. steka na nej dodnes, kdyz ho chce prekecat k akci. on to taky dodnes nechape, coze to ten cokl chce. spici nehu si sel ocichat az po 3 tejdnech.
Pentas
a jak se dari klukum? planujete uz novy koberec?
Žemle
jo kulhani taky nastesti nezname.
TomášW
pres den mazla vazne nemam. porad mi nosi uzlicek a na prochazkach me hryza do ruky. kdyz se nazere, tak prijde podekovat formou olizani. ale v noci...........pane, to je mazlik. porad si na nejake casti nasich tel musi davat cumes a kdyz se rano probudim a promluvim na ni tak ma desnou radost a rozplacne se mi na kline a chce drbat. ale muzu rict, ze po prvnim harani se mi zda pritulnejsi.
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 15:26
- Nahlásit
Pumpa
tééééda to je pesan, teď jsem to řekla příteli a on se úplně vyděsil,ale uklidnila jsem ho, že je to ojedinělé a je že to pejsek a né fenka
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 15:26
- Nahlásit
Pumpa
Ty vogo, to bude za chvílí víc vážit než měřit nééé? jo tyhle usínačky šly dobře když byl úplně prcek, to usnul vždycky a třeba i se zapadlou hlavou na zádech
Baico
Pani krásně se na to dívá My už taky umíme stopovat, sice asi 5 metru dlouhou stopu a co pul metru kus salamu, ale baví nás to..
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 15:29
- Nahlásit
TomášW
a to mu leze páteř a večer už je propadlej...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 15:30
- Nahlásit
kalinka
hm, kdybych si koupila trpajzlíka, bude mít v dospělosti dva metry....
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 15:35
- Nahlásit
Pumpa
chudák malý..
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 17:39
- Nahlásit
TomášW
si z toho děláš srandu, ale víš co sežere?
si počkáme, co vyroste z Nera
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 17:53 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
Pumpa
tak se pochlub - co všechno sežere
Prosím - jak se vkládá citace? Já to zapomněla
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 18:00
- Nahlásit
Žemle
nóóó, sežral mámu sežral tátu a mně taky brzo sežere....
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 18:01 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
Pumpa
S tou citací mi neporadíš? Zatím tápu...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 18:04
- Nahlásit
Žemle
jinak kilo dvacet plus příloha, kterou podle druhu rozmaže, rozhází, roztlapká a rozňufá tři metry okolo. Sporadycky zdlábne...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 18:08
- Nahlásit
Žemle
hihi, nějak mi ušlo, co to ta citace vlastně je?
No jo, no, blondýýýna.... ;)
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 18:09
- Nahlásit
Tak už netápu - už vím
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 18:34
- Nahlásit
Barka
klucí měli dneska prvně kaši a byli si jednoho vybrat noví páničci,koberec je zpátky starej a novej uklizenej,než odejdou do světa. Fotky jsem dal na stránky.
No já měl každé štěně u sebe i do půl roku doma,spalo se mnou v posteli,když chtělo a pak šlo teprve ven do kotce,kromě Nera ten doma nebyl a je to na něm dost vidět.Teď se doma různě střídají.Takže bych to viděl,když né štěndo do ložnice ,tak postýlku do kuchyně.
|