| Autor |
Zpráva |
Barka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 21:23
- Nahlásit
jaký kartáč na vyčesávání vám nejvíce vyhovuje na KS?
jo tak to by me taky zajimalo. mame takovej ten s draty a s nim to moc nejde.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 06:38
- Nahlásit
Lemonka
Holky díky za přivítání a pochvalu Jessinky
Není zač
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 07:25
- Nahlásit
VLKAGO KDE JSI? UZ JE PATEK.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 07:34
- Nahlásit
Barka
Lemonka
jaký kartáč na vyčesávání vám nejvíce vyhovuje na KS?
jo tak to by me taky zajimalo.
Kupila jsem si fiurminátor. Je to sice celkem drahá legrace, ale stojí za to. Opravdu výborná věc, bere veškerou odumřelou podsadu. Mám dlouhosrsťáka, ale podle mě na podsadu u kraťáků by byl taky perfektní.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 08:47
- Nahlásit
Baico
a kdes ho koupila a za kolik a jak velkej?
cetla jsem to tema o nem (ale ne cele) a dost se tam ceny lisi.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 08:57
- Nahlásit
Barka
a kdes ho koupila a za kolik a jak velkej?
Koupila jsem si ten large v českým internetovým obcjodě za 1200,-
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 09:18
- Nahlásit
Baico
ježiš, to je suma!!
Já mám tenhle a nemůžu si stěžovat, i na krátkosrsťáka je super...
http://www.allpet.cz/p2224-hrablo-s-rotacnimi-zuby -gumova-rukojet-20-zubu-20-mm/
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 09:31
- Nahlásit
Montik
Takovej mám taky, ale s furminátorem se to fakt nedá srovnat.
Daleko větší efekt s minimem vynaložené námahy. Nevěřila jsem tomu, dokud jsem nevyzkoušela. Krmě toho je to podle mě dost dlouhodobá investice, která je vyrobena z velmi kvalitního materiálu.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:30
- Nahlásit
Baico
hm, tak to si budu muset to tema cely docist. pac jestli mam dat 1200 nebo 400 to je pak peknej drozdil
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:44
- Nahlásit
MontikBarka ahoj holky moc se omlouvám, jestli jsem to dobře pochopila, tak se jede do mělníka. Řekněte kde a kdy a budem tam, už jsme na vás celý natěšený
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:56
- Nahlásit
vlkaga
Montik
no parada. Tak kam chcete? A kdy?
Sobota nebo nedele? Ja bych radsi sobotu. A chcete nekam do chko kokorinsko nebo muzem jit jenom na melniku k labi.
A v kolik dorazite?
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:05
- Nahlásit
ja muzu kdykoliv a kam, to je mi fuk, udej souřadnice a čas, já se přizpůsobim
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:07
- Nahlásit
Barka
hele, přesně, udej souřadnice.. Ale já můžu být na místě až tak v jednu, půl druhý, páč dopoledne ještě stříhám známý psa.... neva to?? Ty jo, už se taky moc těšíme...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:09
- Nahlásit
Baico
no nevim, ten hřeben co mám já mi přijde, že na kraťase je úplně suprovej a přijde mi dost zbytečný investovat takový prachy do hřebenu.. Ale jako nic proti ničemu...
Barka
jestli chceš, můžu ho vzít zítra s sebou na vyzkoušení.....
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:12
- Nahlásit
vlkaga
Montik
tak srazit se muzem u nas. pak muzem dyztak vyrazit nekam jinam. jak budete chtit. abych pravdu rekla, tak ja to moc prochozeny tady v okoli nemam. kdyz chceme jet na vylet, tak jezdime nejcasteji do ceskeho stredohori na kopce
ja bydlim tady (doufam, ze to bude fungovat )
URL
a tady jsou asi nejblizsi zajimavosti v chko (Želízy):
URL
Tak v kolik? ja bych to videla nekdy dopoledne, protoze odpoledne je uz brzo tma.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:15
- Nahlásit
Montik
jo vezmi ho s sebou. rada vyzkousim.
tak odpoledne. to je jedno. ja jen proto, ze brzo zhasinaj.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:27
- Nahlásit
Barka
hele nebo bych to zkusila domluvit, že bych jí ostříhala až odpoledne...Tudíž bych u tebe mohla být - nevím, jak vstáváte..tak v jedenáct?? Hřeben vezmu, pokud nezapomenu...
Co myslíš vlkaga?? jak se ti to hodí víc, v jednu nebo ve dvanáct??
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:42
- Nahlásit
ja bych to viděla taky na dopoledne, co v 11?
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:49
- Nahlásit
Montik
vlkaga
ja jsem pro 11. ale pokud by to Montikovi neslo prohodit, tak by se nedalo nic delat.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:50
- Nahlásit
vlkaga
Ok, takže je vyřešeno, jorka vezmu odpoledne.... takže v jedenáct na té adrese, co poslala Barka??... jen prosím, estli by ste mi nedaly telefona, kdybych bloudila (teda, hlavně asi Barka), ať se můžu ozvat. na mě je číslo 777 900 264
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:52
- Nahlásit
724 600 908
je to sluzebni, tak se nedeste, az se vam ozvu firmou
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:58
- Nahlásit
A tady je můj 720 755 092 též služební, takže bude legrace
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:04
- Nahlásit
bé, já nemám služební..... ale co, si něco ftipnýho vymyslim...
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:14
- Nahlásit
mam vzit fotak? v praci mame nejakej lepsi...
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:17
- Nahlásit
ja ho klidne vezmu, kdyz na to nezapomenu...
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:23
- Nahlásit
vlkaga
tak ja si ho vezmu domu, kdybys na nej nahodou zapomnela
nejak moc praxe ve foceni nemam.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:37
- Nahlásit
Barka
já taky beru,ale jen obyčejnej malej....
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:49
- Nahlásit
Montik
ja prave nemam zadnej, a tak si musim pujcovat z prace
no abych pravdu rekla, tak takovej jakej mame tady bych si ani nekoupila (moc penez), takze to je vlastne vyhoda
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2009 19:01
- Nahlásit
zdravím všechny
potřebuji pomoc!ve čtvrtek se stalo neštěstí
byla jsem s malou u nás na poli.Už asi potřetí. Vždy než jsme došli na pole,tak jsem jí měla raději na vodítku.Vše v pohodě.Běhala za mnou a když jsme se blížili směr domů,tak mi poodběhla směrem domů,ale né zas tak daleko a já jí nemohla k sobě přivolat ani na pičkot nereagovala,tak jsem se dle všech rad otočila a kousíček poodběhla načež ona se rozebehla směr domů.to by bylo v pohodě, kdyby si neběžela cestou očuchat sousedovic asiatku.to už jsem teda běžela za ní,ale pozdě.Malá strčila hlavu k ní a ona jí čapla.Nejhorší zážitek v mém životě.Má tři stehy na hlavičce(ty jsou v pohodě) a podebranou díru na krku, kterou máme čisit.je to hrůůůza!!!ale nejhorší je, že se nás teď trochu začala bát,protže jí čištěním ubližujeme....jsem hrozně nešťastná, protože začátek pobytu u nás dopadl fakt katastrofálně.Nevím jak se k ní chovat, protože vet říkal, že vše máme dělat jak jsme dělali,ale ona si nechce hrát, nechce se mazlit......prosím poraďte mi jak bych se k ní měla chovat. Nerada bych něco pokazila(i když už se asi stalo) snažím se na ní pozitivně,ale když si to začne drápat,tak po ní skočím nebo zvýším hlas mám strach aby si s tím neudělal ještě něco horšího. Jsem úplně zoufalá.V noci nespíme aby jsme jí hlídali, venku jsme jen na vyčůrání a domů, protože má tendence si to třít o zem a to nemluvím o tom, že si líže ťapky a pak si o ně krk otírá a to je pořád.....odvedení pozornosti nezabírá....už k nám raději ani nechodí a to jsme jí nevolali, když jsme jí to šli čistit......ach jo bojím se aby to na ní nezanechalo nějaké psychické následky do budoucna.poraďte jak by jsme se měli k ní chovat?je to citlivka....za kočkama tady lítá,když příjde babička nebo děda tak se může přetrhnout aby jí hladili,ale v našem případě to jde z kopce.Jako přivítá nás,ale pak rychle pryč,aby jsme jí něco nedělali.přitom se jí snažíme věnovat aby na to tak nemyslela,ale ona nechce.....je to čerstvé to jo,ale mám strach aby nás ještě měla ráda...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2009 19:19
- Nahlásit
kalinka
Rozhodně to chce klid a žádnou zbytečnou hysterii. Podle mě je v šoku. Ještě se nestačila vzpamatovat ze šoku, že je pryč od mámy a teď tohle. Ty nepříjemné porcedury bych spojila s nějakým příjemným zážitkem, ale nějakým pamlskem, kterému se nedá odolat. A hlavně jedna s co největším klidem. Žádné srdceryvné litování, ale s klidem říkat něco ve smyslu co blbneš, vždyť se nic neděje, bude to dobrý. A jeden člověk ošetřuje a druhý krmí pamlsky. Ta bych to řešila já.
Jinak teda musím říxt, že velká chyba byla na vaší straně, nechat jí běhat navolno vedle plotu, za kterým je asitka.
|