| Autor |
Zpráva |
kalinka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 13:15
- Nahlásit
Sibyla
jo však jo to já jí šanci dávám.Jen na zahradě je těžké jí mít na vodítku a ani nechci, protože všude je něco o co se zachytne. A když je na vodítku tak mrška poslechne a nebo s ní cuknu a hned to vyplivne.Jen když je prostě na volno,tak žere vše.Zkusím to házení,ale po tmě vůbec nevím co dělá.Musím si sehnat baterku a vždy si na ní pěkně posvítit.
No to že odejdu někdy zabere,ale né vždy. Klidně jdu na zahradě za roh a ona nic.Prostě si dělá svoje.Tudle jsme čekali zda teda příjde až zjistí,že mi nikde.Pak se jdu podívat kde je a ona se vykakala a začala to ta potvora žrát.Když mě vidí,tak to nesežre.Maximálně to olízne a já tak zařve, že toho nechá....u hovínek to zabírá u hlíny a ostatních sajrajtů ne
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 15:23
- Nahlásit
kalinka
Normoš v řeznictví. Když budeš chvilku cvičit zkrmíš pár a po tom se snad nepo....
Stejně u takovýho mimina cvičíš jen chvilku...
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 01:01
- Nahlásit
Pumpa
Nevím kde Bingo bydlí, ale potkali jsme ho v Prokopáku, u hospody u trati, tuším že Besední. Byl tam nějaký vořech, kterého nesnáší, tak tam asi chodí častěji.
kalinka
Kolik už je té tvé ušatici? Je to ještě prcek, takže nemůžeš chtít zázraky. Na zahradě bych to zkoušela taky se stopovačkou nebo puštěným vodítkem. A když se na stopovačce zaplete? Tak jí někdy tak i chvíli nechat. Tedy v případě když nepřijde. Aspoň si víc uvědomí, že pánička je chytřejší a neobejde se bez tebe a případné tvé pomoci.
My se žraním hovínek problém neměli, až na dva týdny v půl roce kdy fakt zlobila. Ona ani nekadila doma (nebo o tom aspoň nevíme ). Kdysi jsem slyšela, že pomůže dát syrečky. Jestli to má ale opravdu účinek nevím. A jinak fakt nenechat cokoli žrát. Časem jsem Jess naučila i pusť, abych na ty hnusy nemusela šahat.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 12:31
- Nahlásit
Lemonka
Spíš jsem myslela, esli nevíš z jaký chovky je?
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 07:49
- Nahlásit
Čaute, nespite Jak se máte a jak psi v zimě? my super, Neroš je strašně živý, noha už je good, byl to zánět, prej moc rychle roste hajzl. Pozítří má přesně půl roku a má 24 kilo, tak jsem mu lehce stáhnul dávky. Včera jsem ho odvolal od zajca, jsem si myslel, že též hibernují, ale tak asi ne:-D jak je tak ledová krusta, tak já se furt probořuju a on si po tom v poho ťapká a hlavně se na tom poli umí skvěle skrývat! Jo a je jak děcko, ráno ho pěkně vzbudím, on mě přivítá nají se. Večer se zas nají a jde pěkně do boudy, kde je celou noc a beztak i celý den. Cvičák je furt zrušený, bude toho kašle asi fakt dost tady v okolí...
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 07:51
- Nahlásit
Lemonka
Příští týden už jí budou 4měsíce.Zatím se to žraní uklidnilo, protože doma už pár dní nic neudělala a na zahradě to vždy hned seberu.Sice než se k tomu dobrodím tím sněhem, mám obavu,aby mě nepředběhla,ale zatím jsem úspěšná a ona jelikož ví, že nesmí,tak si to přede mnou nevezme.Maximálně řeknu fuj a ona jde od toho.Ale nekoukat na ní,tak to asi zblajzne. Teď jsem zase slyšela, že pomůže ananas přidat do jídla a pak bobky nechutnají,ale co je na tom pravdy .....?těžko říct.Zkusit to můžu.Jo pust jí taky učíme,ale zatím spíš na hračky.U ní platí fuj a pustí to...teda většinou
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 09:01
- Nahlásit
TomášW
ahojky, u nás je to podobné s tím sněhem.Malá v něm řádí úplně neuvěřitelně.Klidně strčí celou hlavu pod shíh a čuchá co pod ním je. Naše má 11kg a budou jí 4 měsíce,tak snad to není moc.Nevím kolik by měla mít.Dneska asi půjdeme na veterinu, na poslední očkování,tak se zeptám.Taky má takovou malou bouličku na bříšku,ale příjde mi, že se změnšuje.Už jí začaly padat zoubky.Docela brzy ne? teda jenom ty malé přední.Špičáky ještě ne.
Tak to je dobrý, že se nechá od zajíce odvolat.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 09:23
- Nahlásit
kalinka
hm s těmi zuby to bude asi indivindy, nám vypadly teprv před pár týdny. Jinak se říká kolik týdnů tolik kg, ale lehčí lepší kvůli kloubům, však to znáš, furt ta samá písníčka. No odvolal...viděl ho dřív než já, ale byl dost daleko a myslím, že si nebyl jistý co to přesně je. Začal jsem zrdhat na druhou stranu a naštěstí si mě vybral Je to nejvíc sranda sledovat ho jak tuneluje hromady sněhu, jak se snaží chytat sníh do tlamy
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 10:12
- Nahlásit
TomášW
jo to je u nás to samé s tím sněhem a tunelováním.Právě jsem se divila,že už jí vypadávají,ale pod nima už má nové,takže to je asi dobré.Fenky,ale mají vážit méně než pesani, tak snad má dobrou váhu.Trochu jsou jí trochu vidět žebra,ale né nijak moc.To dávkování co bylo na krmení mi přišlo hrozně málo,tak dávám více.Nějakých 125g na den....právě jsem to nepochopila.
Tam píšou 3-4měs, 10kg myslím 125g denní dávka.Pochopila jsem to jako na celý den a rozdělit,ale to je hrozně málo,tak dávám víc.
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 11:03
- Nahlásit
Ahoj všem,
chci se zeptat zda se vám otevře nějaké okénko když sem chcete vložit fotku.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 11:07
- Nahlásit
Žemle
Jo, okénko s jedním řádkem. Možná ti to vyhazuje varování nahoře, pak na to klikní pravým a dej povolit. Teda klikáš na ty 3 barevné obrazce vedle podtrženého U ?
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 11:09 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
Tomáši dík, tak jsem to zkusila/jj, nahoře mi vyskakuje lišta (. Ale nevím zda se zadařilo, jestli ne tak už mě klepne
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 11:12
- Nahlásit
Žemle
good! jen tam musíš vložit URL toho obrázku a ne to co tam bylo klikni pravám na obrázek, dej vlastnosti, skopíruj URL adresu a tu vlož namísto >> http://www.your-url-to-image-here.com/image.jpg << a je to hotovo
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 11:15 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
TomášW
good!...houby good!, se nevzdávám
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 11:18 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
Tak takhle nějak prožíváme zimu. Máme tu stále slunečno - pravda ty mrazy jsou dost krutý.
Taky jsme už museli s Eggym na veterinu, začal po prochajdě kulhat na zadní levou. Ale nic to nebylo, ani zánět, bez otoku, prostě asi jen někde blbě dopadl. Vydrželo mu to jeden den, a druhý den už byl jako ryba
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 11:18 - Změnil/a: TomášW
- Nahlásit
Žemle
vždyť už to máš, jen tam vlož tu správnou URL adresu. Teda máš doufám ten obrázek uložený někde na netu? Jo a myslím že z estranek to nějak špatně zobrazuje... EDIT- nice!
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 11:36
- Nahlásit
TomášW
Jsem moc ráda, že se to konečně podařilo
Fotky mám tady na galerii, ale vložit nějakou sem byl problém. Budu muset víc potrénovat. Ale zase to tu nechci zamořovat .
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 12:37 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
...trénuju
Takhle vypadal když měl čtyři měsíce, vlastně přesně před rokem
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 12:48 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
opět po roce
fotka je z galerie, tak přehlédněte ty Vánoce
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 12:50 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
Tak pro všechny kdož máte ještě štěníky: foťte, protože vám strašně rychle vyrostou
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:20
- Nahlásit
Žemle
Kolik měří/váží? A ještě by mě zajímalo kdy začnul zvedat nohu jinak moc pěkné fotky, už jsem checkoval galerku. My dneska jdem i s foťákem, tak snad taky něco přidám...
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:26
- Nahlásit
Žemle
jééé to je chlupáček.Takže taky jako malinkej byl zimní?Té naší se zima moc líbí.
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 14:04
- Nahlásit
kalinka
jj, narodil se na konci září.
TomášW
Byli jsme nedávno na očkování, a tak jsem ho při té příležitosti zvážila. Měl 41kilčo, a měří asi 66cm. No pořádnej chlupáč - teď na zimu jsou fakt jako lední medvědi
Hele s tou nožkou...myslím si, že když měl tak 7-8 měsíců. Teď se ještě někdy stane, že pro nedostatek času zvedne jen symbolicky
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 14:12
- Nahlásit
Žemle
Ty bláho, toho je taky pořádný kousek. Mě se líbí co nejvyšší a nejlíp krátkosrtý, tak uvidíme hmm tak ochcávání nás čeká za chvilec už, chudinka zahrádka
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 14:16
- Nahlásit
TomášW
Přeji, aby Ti vyrostl Clarke...
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 14:19
- Nahlásit
TomášW
pokud s ním chodíš na prochajdy (jako, že chodíš), tak tam ty nožky zvedají nejvíc, ale doma na zahradě ne. Tak se nemusíš obávat. Fakt se to dá naučit .
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 14:20
- Nahlásit
Pumpa
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 14:26
- Nahlásit
Pumpa
tak jako dík!:-D
Žemle
No jsem zvědav. Mi je to celkm fuk, ale mamka bude ječet
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 14:32
- Nahlásit
Žemle
se moc netlem....
Náhodou alespoň je to pořádnej pes...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 14:37 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Pumpa
TomášW
Nojo, ale co standard plemene? Taky se mi líbí velcí psi, ale nic se nemá přehánět. Přece nechceme mít z našeho krásného ovčaáka obrovského molosse, ne?
|