| Autor |
Zpráva |
Barka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 07:39
- Nahlásit
Pumpa
neusnulo.....jenom se to jeste nerozjelo
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 07:40
- Nahlásit
tak ja to dam znovu na novou stranku.
CO TAKHLE USPORADAT SPOLECNOU PROCHAJDU?
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:20
- Nahlásit
Barka
já jsem psala, že jsem pro!! kdy, kde? nějaký návrh?
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:56
- Nahlásit
kalinka
to bude podle moznosti priblizeni se.
jestli budem vsichni pojizdni, tak je to jedno
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 12:33
- Nahlásit
kalinka
já pojízdná jsem.
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:48
- Nahlásit
Ahoj,
jak se všichni máte? My se máme celkem fajn, blechy už nemáme, ale zbavovali sme se jich cca do půlky ledna, fakt super.
Tenhle víkend jsme pryč, příští víkend můžu v sobotu nebo neděle dopo. Hárat snad nebudem, dohárali jsme před měsícem
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:59
- Nahlásit
vlkaga
tak to je dobry. my jsme zase skoro pulku ledna bojovali s rozrizlou tlapou o led. trosicku nam z nudy zacala demolovat postel
ja na prochazku nemuzu ted tyhle 2 vikendy.
stehujeme se.....
harat mozna budem......kdo vi
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 12:24
- Nahlásit
moc lidí se teda nehlásí...
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 13:12
- Nahlásit
kalinka
uz jsme 4, to je docela dobry.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 13:19
- Nahlásit
já jsem pro. jenže na procházku 300 kilásků nejedu
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 13:45
- Nahlásit
TomášW
srabe!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 14:13
- Nahlásit
Barka
kalinka
Tak něco naplánujte, my se s Bajkonůrem přidáme. Pojízdná jsem, tak klidně někam dojedu.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 14:29
- Nahlásit
tak v půli cesty je třeba Jihlava, co takhle tam? Nebo i to Brno je na D1 z obou stran docela gut dostupné
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 14:34
- Nahlásit
TomášW
tss, ja pojedu na prochajdu do jeseniku nekdy v lete.
pojedem navstivit nasi chovku. jestli nas teda prijmou
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 14:41
- Nahlásit
no tak super....jen se domluvit kam!nějaký nápad?Je tu někdo nepojízdný?
TomášW
to máš coby kamenem a pro Nera by jsi to udělal ne? kdy by zas viděl tolik býlých pohromadě )))A můžeš si udělat celkově výlet do Prahy ne?;o) třeba na celý víkend.Nás je víc...
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 00:05
- Nahlásit
také bychom se možná přidaly. pojízdný ale nejsme
kalinka
Ještě k tomu skákání. U nás když vidím že chce skočit na někoho cizího a zareaguji v ten správný moment, tak z drtivé většiny neskočí. Ale jinak..
drakka
díky za info. ta fotka je super. a je tam nádherně bílá. koukám že taky točíte přední tlapky dovnitř. dělají to i ostatní?
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 11:05
- Nahlásit
Lemonka
covece ja nevim, vim ze zadni ma lehce sbihavy, u prednich jsem si to nejak nevsimla. na te fotce je mozne ze to je kvuli tomu hlubokemu snehu, chodilo se v nem docela blbe
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 23:45
- Nahlásit
jé holky hele na co jsem narazila: URL
U jiných plemen toho mají více na výběr. Přívěsek na mobil bych moc ráda..
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 09:03
- Nahlásit
BArkaBarka Ahoj, no to s tlapou mě mrzí, my na ně máme taky smůlu Jukina si rozřízla nohu už 4x a takový ty malý říznutí ze kterých kape krev už ani nepočítám, už jsem jí vyhrožovala, že jí koupím botičky .
Chtěla jsem se zeptat, jestrli si nepřemýšlela o Svojanově, že bysme si udělali hezký víkend , ale jestli to na hezký víkend není daleko...
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 16:12 - Změnil/a: vlkaga
- Nahlásit
http://bilyovcak.webnode.cz/images/200000827-88443 893e2-public/DSC_0376.JPG
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 16:15
- Nahlásit
já sem prostě neumim dát normální fotku, ještě že ten pes neni chytrej po mě
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 21:12
- Nahlásit
vlkaga
covece neni na te fotce nemocna? vypada jak hromadka nestesti a co tom na frnaku?
pockej, mrknu, kde je ten svojanov.
a taky jsem jeste nezaplatila clenstvi
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 21:29
- Nahlásit
vlkaga
jo tak vzhledem k datumu je mi vlastne jedno jak je to daleko.
jelikoz kazde velikonoce jezdime na chatu do krusnejch hor.
to me mrzi. takhle hloupe datum musi vybrat zrovna.
tak pojedte s nama
ale je to takova poustevnicka chata na ouplny samote bez modernich vymozenosti
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 09:11
- Nahlásit
Chtěla jsem se zeptat co by pejsek měl umět u svodu. Chci se přihlásit na Svojanov,ale nevím co vše musíme trénovat.A koukala jsem,že je tam i den předem výstava a můžou tam i štěnda.Maggie teda nevím zda je schopná ze jí zůčastnit,ale máte někdo zkušenosti jaké kladou nároky?
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 09:22
- Nahlásit
kalinka na svodu by měl pes uměl cca to co na výstavě, nechat se změřit a zkontrolovat zuby, to se dělá zvlášť. Pak jdeš do kruhu, kde se párkrát proběhneš a pak výstavná postoj. Já jsem tam byla s Yukinou loni, ve výstavním postoji stála asi tak 20 vteřin a to s přestávkama, nakonec jsme šli mimo kruh a zbytek posouzení probíhla tam, Jukina byla dost mimo, ona je takový plašan, a posouzení trvá cca 5-10 min, takže udržet jí na místě bylo celkem náročný... Nicméně svodem jsme prošli.
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 09:27
- Nahlásit
Barka Ten čumák si vydrbala při těch blechách, kterejch se asi nezbyvíme, sice se nekouše, ale je zase poštípaná, tak jí vezmem k veterináři ať jí prohlídne, k tomu jak jsme jí stříkali a koupali v těch sajrajtech, tak má různě po těle červený fleky, asi alergie. TAk uvidíme jak to s náma dopadne.
S tě,a velikonocema nevim, já netušila že jsou to velikonoce, my zase jezdíme k našim do slavkovskýho lesa, chata bez vody a bez tv, aspoň že ta elektrika tam je, ale Krušný bych dala, tak to máme ještě čas domluvíme se... Pozdravuj Něhu
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 09:33
- Nahlásit
vlkaga
jo tak to jsi mě uklidnila.Já na výstavě byla jen jednou a tam většinou ty pesani stojí v pohodě,tak jsem právě chtěla vědět jak moc mouří oči A do té tlamy se dívají nějak dlouho? malá to vydrží,ale jen chvilinku,tak začne okusovat. A do kruhu se tam chodí taky jo?tak to nevím.Tu udržet u nohy je taky docela problém. A je něco na co bych si měla dát bacha?A co třeba hodně vadí posuzovatelům?A kolik Juki bylo?Zkoušela jsi i tu výstavu tam?
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 10:13
- Nahlásit
kalinka ne my sme jeli jenom na svod, Yukině už bylo celkem dost asi 17 měsíců? Ale obecně k mladejm psům se přistupuje s benevolencí i na výstavách. Ne s tlamou si dávají taky na čas, Jukina to zvládla v pohodě, ale nikdo na tebe nebude pospíchat, v klidu si jí posadíš a oni se tam kouknou třeba na pětkrát než to prohlídnou. No jediný na co si musíš dávat pozor je agresivita a přehnaná bojácnoost, to jim vadí víc než neposlušnost v kruhu...
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 10:23
- Nahlásit
vlkaga
jo tak to snad bude v pohodě.I když teda tolik psů kolem.Škoda,že do té doby není nikde blíže nějaká výstava,abych jí tam vzala jen na kukandu. Myslím,že se bát nebude spíš naopak snad nezačne s tím svým kousáním. Ona kouše ze hry,ale docela dost.Nejsem schopná jí to odnaučit.Od mala s tím bojujeme.Kňučím, říkám NE, končím hru, prostě vše,ale ona stejně příště znova kousne.Ona ví,že nesmí, protže jak kvíknu tak mě začne lízat,ale příště zase kousne......uvidíme po přezubení.Snad se to zlepší.....nerada bych aby tam rozhodčí kousala do rukou
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:36
- Nahlásit
vlkaga
tak to je pech s tema blechama.
slavkovskej les je vlastne kousek ze? my to mame v krusnech nad chomutovem. chata je v lese na samote a taky nic nema. teda ani tu elektriku
ale je tam bozskej klid.....my to tam zboznujeme.
|