| Autor |
Zpráva |
Barka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:55
- Nahlásit
jo a s tou nervozni fenkou fakt vkaga nekece.....byla jsem u toho taky. jak pak chcete posuzovat povahu, kdyz je pes pod praskem ?
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:59
- Nahlásit
jo děvčata, taky mám zkušenosti, ale nechci to tu rozvádět...Pokud se potkáme na podzim tak vám to ráda povyprávím (ale nic hezkýho)
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 12:27 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
Barka
a s tou nervozni fenkou fakt vkaga nekece
A jak to pokračovalo? Dali jí ten prášek? Jestli jo tak teda ,,zajímavý" řešení...
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:13
- Nahlásit
Barka to bude super výlet
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:19
- Nahlásit
Žemle
já nevim, já jsem jí pak v kruhu neviděla. Ale z vlastní zkušenosti. vím, že když dám Jukině kynedril (zvrací v autě) tak se buď stejně pobleje, protože je ho málo a když dám víc, tak je pak třeba ještě 3-4 hodiny po podání apatická. Takže jí ho dávám jen na dlouhý cesty.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:55
- Nahlásit
Žemle
jo nekdo se tam nabidl, ze se po prasku podiva........ale kdo to byl to netusim. videla jsem ty lidi poprvne.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:26
- Nahlásit
Ahoj, tak poslušně hlásim, že Lucky má dneska 3. narozeniny.. Uteklo to teda, ani nevim jak.. Připadá mi to jako včera, co sem si domů přivezla to malé bílé klubíčko.... Dortíka mu nachystám v sobotu, tak pak přihodim fotečky...
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:30
- Nahlásit
Montik
Posíláme velkou gratulaci. Pac a pusu na čenich
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:37 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit
Montik
Přidáváme se ke gratulantům
Včera jsem po dlouhé době nahlédla na stránky Lenky a Romana, a poprvé uviděla jejich mladou Heiru. Teda ta je tak nádherná...já jsem snad ještě žádnou krásnější fenečku neviděla...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 13:14
- Nahlásit
Žemle
jj, je nádherná..... jak se mi moc dlouhosrsťáci nelíbí, tak Heira je boží...
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:42
- Nahlásit
Montik
gratulace Luckymu
jinak my teda taky jedem do Svojanova, nase prvni vystava po dvou letech a hned klubovka Tak se tesim ze se tam s nekterymi z vas uvidime. Budu s sebou mit asi i Tori a manzela a mozna i tchyni (jeste nikdy nevidela psi vystavu ) ) takze budem urcite velmi snadno rozpoznatelni
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:13
- Nahlásit
Lucky všem moc děkuje za gratulace..
drakka
ty jo, to budeš mít pěkné vobecenstvo...
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 19:07
- Nahlásit
Zdravím vás děvčata po delší době...už máme 67 cm a cca 32 kg, dle mého amatérského měření dneska hajzlík taky poprvé zdrhnul za srnou, 15 minut ho nebylo, ale mám poučení pro případné příště; nebudu ho hledat, vrátí se. Doufám. Dneska tady bylo fajných 15°C a sněha už skoro nemáme,konečně! Letos chcu zapracovat na aportu a to mi bude stačit, víc od něj nechci jo a umíme skákat přes Áčko majte sa...
foto z dneška, kdy už se vrátil..
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 19:50
- Nahlásit
TomášW
hezkej pejsek . Ale už má 67 cm? Jestli ještě poroste (jakože ano), tak trunfnete Clarka od Pumpy
S tím skákáním raději ještě počkej, je ještě mladej. Kvůli kloubům.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 19:56 - Změnil/a: TomášW
- Nahlásit
Žemle
S tím skákáním vím, snažíme se ať neseskakuje, ale zbíhá...
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:03
- Nahlásit
Ahojky všichni!
Konečně je tepleji, to je uplně jiná nálada!
Jak jsem avizovala tak jsem konečně to album dokončila, tak mrkněte na ty naše hovádka :-D
http://bibinka7.rajce.idnes.cz/Foto/
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 09:17
- Nahlásit
taky přidám nějaké foto....
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 09:21
- Nahlásit
Maggie ve středu bude 6 měsíců. Děsně to letí.....
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:45
- Nahlásit
Maggie přejeme vše nejlepší k půl roku
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 08:39
- Nahlásit
Lemonka
děkuji za Maggie
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 10:57
- Nahlásit
kalinka
také gratulujeme!
Jinak konečně jsem stáhla fotky z malé "oslavy" Luckyho 3. narozenin. Tady je výběr, další najdete na našich stránkách..
snad se Vám zobrazí, je to z estránek, no.. (kdyžtak mrkněte na ty stránky...)
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 00:04 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
Ahoj, nevím jestli máte něco jako BŠO v nouzi...
našla jsem krásnýho křížence BŠO/ Zlatý retrívr za symbolickou částku 500 Kč...
Dala jsem to na zajímaví darovací psi, ale dám to i sem
Nabízím štěňátko, psa, kříženec zlatého retrívra a švýcarského bílého ovčáka. Rodiče možno vidět, s PP. Zvyklé venku, na malé děti a na zvířata (kočky, drůbež, ovce, kozy). Ani příliš klidné, ani příliš divoké. Dobrý hlídač, i k dětem. Bílý, uši budou po retrívrovi. Očkované, odčervené. K odběru po 1.4. Další fotky pošlu na vyžádání.
URL
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 09:20
- Nahlásit
Barka: Jak se Něhuli léčí drápek?
Jestli Juki bude pokračovat ve svých háracích intervalech 3-4x za rok, tak tu naší dvojku taky jednou neuhlídám a pak tu bude inzerát nabízím kráná štěňátka kříženec BŠO A NO...
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 10:00
- Nahlásit
kalinka
Taktéž posíláme půlroční gratulace!
My jsme oslavily u obou holek, s odstupem dvou dnů druhé narozeninky začátkem února. Bohužel fotky nemáme, protože děti poctivě uklidily foťák
Dneska slaví narozky jeden můj himelák, je mu dvaadvacet a tak musím jet nakoupit mrkvajdu, abych mu trochu osladila život
vlkaga
U nás se zavčasu, před prvním háráním dal náš kříženec vykastrova, tak to má alespoň v klidu. Ono to taky pro něj bylo lepčí, protože je trochu na srdíčko a aby se furt nervoval a byl někde mimo zavřenej to by mu moc dobře nedělalao, obzvlášť když Rinuška hárá po čtyřech měsících a mezery vyplní Dorčus
A jak prožíváte první jarní dny? My jsme furt venku a nabíráme energii, je to paráda!
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 12:00
- Nahlásit
vlkaga
drápek je v pohodě. dorostlo to normálně.
začla jsem s ní jezdit na kole ale jenom okolo me lita na volono. jako pochybuju, ze bych ji udrzela. no ja na harani cekam kazdy den a ono zatim teda nic doufam, ze to nebudem mit tak casto jako vy. by me asi jeblo ale to stene je pekny....
az bude peknej vejkend, tak si musime zopaknout vejlet.
Bibinka7
nojo, ale pro toho NO vlkagy by asi narkoza byla to posledni v jeho zivote......
my courame venku a uz se pravidelne koupem
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 15:24
- Nahlásit
Barka
No však my jsme si s ním zažili pěkný polízanice, už vím na co je MDR a jak se projevuje když je špatný!!! Taky mu bylo v tý době už devět, tak jsme se taky báli, ale naštěstí všechno dobře dopadlo!
Koupel taky máme pravidelnou,, jelikož máme u baráku rybník :-D
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2010 00:02
- Nahlásit
Našla jsem na fb:
Svycarsky ovcak HLEDÁ DOMOV
ahoj, shanim noveho majitele pro dvouleteho psa, Majitel mu zemrel a pejsek ted nema kde byt. Je ockovany a nekonfliktni, zvykly na zahradu. Lokalita: praha, cena: 0,-
Lukash@pokrok.org http://rony.pokrok.org/thumb.html
(z nyxu)
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 13:36
- Nahlásit
Bibinka7 našemu starouškovi táhne na 13. rok. Kastraci by asi nedal
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:42
- Nahlásit
TomášW
Žemle
hele lidi neblbněte nebo si to ten můj blbec přečte a začne zase růst, aby nebyl pozadu....
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:06
- Nahlásit
Pumpa
prosimtě ten ať už neroste jo jinak sme našli fajné místo v řece, kde má ideální proud, takže plave na místě, bude z něho bílý žralok
|