Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:25
- Nahlásit

Pumpa
kdybych Clarka voholila, tak snad bude línat stejně, bo co
To bude asi tim, že bydlí v bytě. Ale předpokládám, že nás hlavní nápor ještě čeká. To budeme mít zasněžený celý dvůr.

Barka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:25
- Nahlásit

Pumpa
my uz mame letni srst

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:30
- Nahlásit

Barka
my uz mame letni srst
Když feny mají to línání spojený s háráním. Předpokládám, že ste nedávno dohárali, ne?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 17:39
- Nahlásit

Baico

no což to jo, od tý doby co dlabe jen maso, přestal línat, jako bytovej pes ale teď už bude jaro...

Barka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 18:35
- Nahlásit

Baico
jeste ne. harala jen jednou a to v rijnu, takze to ted nejak cekam teprve.

drakka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:54
- Nahlásit

Montik
Ahoj, uz jste prihlaseny do Sezemic na special?

jinak my liname uz asi mesic a harani mame uz nastesti za sebou

TomášW
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 06:44
- Nahlásit

taky u vás přes noc nasněžilo? zimu mám rád, ale už jsem měl posbíraná hovna a to je pro mě znamení jara

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 07:03
- Nahlásit

TomášW

njn, nasněžilo, se těšíme, že si ještě zajedeme zalyžovat .
Ale jaro už bych taky brala.

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 07:08
- Nahlásit

Ráda bych se zeptala zda máte někdo očipovanýho psa.?

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 07:34
- Nahlásit

Žemle
Ráda bych se zeptala zda máte někdo očipovanýho psa.?
My jsem čipovaný už od chvatele. Máme Virbac, ale zaregistrovat do národního registru jsem ho muslea sama za 170 Kč.

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 07:39
- Nahlásit

Baico

A můžeš mi o tom něco napsat? Já vím jen, že jsou čipy někde na krku, a to je nutno chlupy při čipování vyholit? Nevíš?

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:00
- Nahlásit

Žemle
A můžeš mi o tom něco napsat?
My ho máme za levým uchem. Psa holit nemusíš, aplikuje se pomocí takový větší injekce. To je všechno

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:05 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

Baico

Tak to je dobrá zpráva...dík

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:06
- Nahlásit

zdovolením to hodím sem,je to od desenského
Místo toho mi sem včera přišel další bílus, tentokrát hafák, jmenuje se Akim, je mu 8, je také s PP, jen má drobnou oční vadu. Umí protivně vrčet, ale je naprosto neškodný. I když mu dávám "pořádnou sodu", kdy zkouším co všechno vydrží, má mě čím dál více rád, protože jsem snad první, kdo mu na ty jeho "kecy" neskočil. Ať spolu blbneme jakkoli, jeho to baví čím dál víc a nedaří se mi ho vytočit. Je to "balónkový magor", takže i mojím fenkám lenoškám trochu vadí jeho bujarý temperament, ale neřeší ho. Může být se mnou ve smečce, třeba Sobrobovi dneska přes výběh s naprosto azbestovým klidem poch..l hlavu, i když na něho Sorbon zprvu pořádně vztekle řval, protože si myslel, že je to zas provokatér Korál a bíluse zajímal pramálo. Je to poměrně "drzý" suverén, který mně zas ukecává, abych ho tu nechal.
Ti bílouši už mě štvou. Přijdou si sem ve stresu, zabydlí se hned v prvních pěti vteřinách, kdy je toho stresu zbavím, naprosto vůbec nezlobí, nalepí se na mne, dělají co mi na očích vidí a pak se jim odtud nechce. Začínám to tu mít nějaké malé. Nechcete mě ho někdo zbavit dřív, než mě zas ukecá?

Montik
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:48
- Nahlásit

Pumpa
tak my máme největší nápor línání už za sebou, Lucky začal línat v polovině února a to tak, že fest.. Teď je chudák dost vopelichanej, mu bude zima, chudáčkovy, když zase mrzne

drakka
džus, eště nee, ale přemýšlím, přemýšlím....

Žemle
Lucky má čip taky od chovatele, Montyho jsem nechávala čipovat já. Umístění je na levé straně krku, píchne se tam takovou větší injekcí, ale pejsa to neřešil. jen takové malé doporučení, pokud budeš čipovat, tak je nejlepčí datamars (zeptat se veterináře), páč pak nemusíš už nic platit za registarci v registru a taky co sem tak slyšela, není s ním problém v cizině.

Žemle
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 10:08
- Nahlásit

Montik

...kujůůůů, hned jsem si poznamenala . Veta se určitě zeptám.
Eggy má od chovatelky tetování, ale už je docela problém číslo přečíst, protože má hodně tmavý pigment v uších.
Jo - a držte nám prosím palečky - byli jsme na RTG, tak aby nám dobře dopadly.

Montik
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 10:48
- Nahlásit

Žemle
Palečky držíme úplně všechny a taky všech 8 tlapiček!!!

Lemonka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 22:26
- Nahlásit

Ahojky,
po dlouhé době zdravím. Doufám, že se máte všici dobře. My v rámci možností celkem jo.
Ve zkratce: našli jsme alergii na vejce - nic příjemného, nejdřív trocha blití čehosi divného, průjmy jak... a pak nechtěla žrát, řešíme prošlapy (nemáte s tím někdo zkušenosti?), čili u veta na prohmatání a odběru krve - byla statečná, máme mít klid a neskákat - místo toho jsem zjistila, že moje bělouška není žádná citlivka a srábotka a před pár dny mi skočila z dvoumetrové zítky - magor! A taky mi sežrala brejle. Úplně napadrť. Akorát tři kousíčky jsme nenašli, tak snad je nesežrala... Občas už víc posloucháme, takže jsme byli donuceni na zkoušky, v květnu držte palce.
To je tak nějak vše z toho nejdůležitějšího.
Nějaké nové fotečky: URL

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 22:48
- Nahlásit

V utulku Most je ktizenec BSO, nevite o nekom kdo by o nej mel zajem?
http://www.utulek-most.estranky.cz/stranka/goro

vlkaga
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2010 14:39
- Nahlásit

Jak se vám vem vede?

Žemle
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2010 14:53
- Nahlásit

vlkaga

Čoveče, bylo by líp kdyby už bylo konečně jaro. bydlíme na Vysočině, a tady pořád sněží a sněží...Nedá se pořádně ani cvičit se psem...

Barka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2010 19:01
- Nahlásit

no me bezva. mam strevni virozu a neha si zatim strada energii

kalinka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 08:49
- Nahlásit

Taky už bych brala jaro. Maggie roste jako z vody. Už má 22kg.Hrozně to letí. Jedete někdo do Svojanova?

Žemle
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 09:14
- Nahlásit

kalinka

My to v plánu máme. Ty jedeš?
Já jsem koukala na vystavovatele, ale zahlídla jsem z této diskuze (už tu dlouho nebyla) pouze Meduzku...

Barka

Tak už se snad viroza pryč , dává zabrat všem napříč celou republikou, no možná, že nejen tou naší...

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 09:47
- Nahlásit

Ahoj lidiové a hafuši
Tak se po dlouhatánské době opět hlásíme na diskuzi, tedy ne že by bylo o čem kecat, protože po dlouhatánské zimě mám velkou depku Dora má opět falešku tak je taky super líná akorát Rinuška je stále stejný magor...
Všichni naši tři pesani dostali pořádnej zánět spojivek, tak teď jsou jako kříženci s bernardýnem No snad to brzo přejde.

Do Svojanova Jedem s Dorčusou na bonitaci, tak se snad s někým potkáme.

Alespoň že už začíná bejt to teplo, já už tak moc chci bejt s hafušema venku bez toho abych mrzla a furt jim vyndavala sníh z tlapek...

Brzo budu mít vybrané fotky na rajčeti, tak pak hodím odkaz...

Zatím sluníčko pro včechny!!!

kalinka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 09:54
- Nahlásit

Žemle
jo jo jsme přihlášené na svod.A ty tam budeš celý víkend?My přijedeme až v tu neděli.

Žemle
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:32
- Nahlásit

Bibinka7

Tak se po dlouhatánské době opět hlásíme na diskuzi...jj, letošní zima je fakt dlouhá:D
Ten náš taky trochu líná, doufám, že do Svojanova na něm ještě nějakej chlup zůstane:)
A s tím odkazem neotálej :-)

kalinka

Jedeme v sobotu, do neděle nemůžeme zůstat - tak se mineme

kalinka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:19
- Nahlásit

Bibinka7
tak to se snad v neděli potkáme.

Maggie měla celou zimu hroznou radost z toho sněhu a vždy když padal,tak byla nadšená.Naštěstí s ní žádný extra zdravotní problémy nemám. Měla výtok z očíček,ale to naštěstí přešlo dříve, než by jsme museli na výškrab a pod narkózu....uf. A teď v sobotu byla tak mohutně zabraná do běhání s pejskama,že přehlídla lavičku.Narazila si ťapku a trochu na ní napadá,ale zřejmě jí to nijak nevadí ,protože lítá pořád stejně.....prohmatala jsem jí nožku a vypadá to opravdu jen naražené.....

vlkaga
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:30
- Nahlásit

Ahojte všichni,

Barka: tak doufám, že už je ti líp...
My do Svojanova nejedeme, na bonitaci se chystáme nejdřív na podzim. A že bych si chtěla užít víkend s bandou bílejch ovčáků, to možná jo, ale ti páníčci jsou tak nějak divný.... Byly jsme na podzim na svodu a neměla jsem pocit, že bych byla s bandou lidí co je něco spojuje. Spíš rozděluje rivalita a peníze co se jim točej v chovu. A hlášku:"no vona je ta fenka fakt nějaká nervózní, tak jí dejte alespoň kynedril než půjdete do kruhu" mě bude ještě chvíli provázet. To řekli pánovi u zápisu s fakt hodně nervózním psem.

Barka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:54
- Nahlásit

my pojedem taky az na podzim. pocity mam stejny jako vlkaga z lonske rozkose.
vlkaga
hele ale pojedem tam na celej vikend, pac babiccino udoli je fakt kouzelny. odbehame si vystavu a pojedem na vejlet. s nima je tam stejne nuda

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání