Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
vlkaga
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:41
- Nahlásit

kalinka Jukina taky hryzala a s přezubením to přestalo

vlkaga
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:42
- Nahlásit

Barka to zní báječně, já bych zkusila rodinu poslat k našim a já bych s Jukinou vyrazila s Váma, jestli bude mít ještě na začátku dubna, tak jí oholim

Barka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:47 - Změnil/a: Barka
- Nahlásit

kalinka
ja byla na svodu a na jedny vystave a vzdycky se do tlamy jen koukali. nesahali. takze v klidu. no a jestli bude rozhodci vadit nejakej kousanec od stenete, tak je to pako a neresila bych to. i kdyz ja prave mam na vystavy trosku vyhranenej nazor

Barka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:48
- Nahlásit

sorry vkaga to patri kalinka

Barka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:51
- Nahlásit

vlkaga
no jen ty neridis vid? nebo si to jenom myslim?
ja jen, ze bys nemohla jet s nama autem pac mame sedana.
je to desne blby auto. vejdem se tam jen my dva, pes a kocour sedej na zadni sedacce a v kufru tahnem hvezdarskej dalekohled

vlkaga
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:46
- Nahlásit

Barka Neřídím, ale v dubrnu už bych měla a když ne, seženu si odvoz

kalinka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:06
- Nahlásit

Barka
no taky nejsem moc na ty výstavy a nejsem s ní nějak extra cílevědomá.Raději bych nějaké zkoušky poslušnosti, agility a tak.Hlavně aby to bavilo Maggie.Což si myslím,že bude Takže výstavy asi taky nebudu sjíždět,ale ty dvě bych časem chtěla kvůli bobitaci,ale uvidím.Jak říkám pokud nebude výstavní ani chovná,tak se svět nezboří.Kvůli tomu jsem si jí nepořizovala.

vlkaga
No malá má už původní jen přední špičáky a možná nějaký zub vzadu a kouše pořád stejně snad jí to opravdu přejde.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 15:52
- Nahlásit

tak máme foto z narozenin...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 15:55
- Nahlásit

úsměv prosím....

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:08
- Nahlásit

tahle je moc pěkná...

Žemle
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:27 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

Pumpa

předposlední fotka s tím zubem venku mě pobavila - pěknej upírek

tahle je moc pěkná...

to je, jakoby říkal:chjo, tak už jsem dvouletej

A z čehopak byl dortík?

Žemle
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:41 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

Tak taky jeden úsměv

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 17:02
- Nahlásit

Žemle

dortík byl z těstovinek, rejžičky, mletýho masíčka a zeleninové směsi.

Clarke moc nemusí tvaroh, takže piškotovo banánovo tvarohovýho by si moc nedal

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 18:33
- Nahlásit

Háááááááááááááááááááálóóóóóoóóóóóóóóóóóó! Jééééé tůůůůů něěěěěěkdóóóóóóóóó?

Žemle
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:27
- Nahlásit

Pumpa

No já nakukuju . Ostaní asi zapadali sněhem.
Máš pro nás něco zajímavýho?

drakka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 22:28
- Nahlásit

Pumpa
teda krasny fotky, Clarke se evidentne mel uzasne Kdyz si uvedomim ze nas uz letos cekaji 5.narozeniny...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 22:43
- Nahlásit

Žemle

já?, nic. Jen snad, Nemá někdo zájem o trochu sněhu?, měla bych tu pár kubickejch mega za odvoz
Máme novej náhubek, mei sme jen takovej ten šušťákovej a ten se Clarke naučil jedním zkušeným mávnutím tlapou sundat, tak máme rabuš pro velký "chlapi"

drakka

s oblibou vzpomínám, když vážil patnáct kilo, jakej to byl malej méďa a teď je z něj takovej bagounek...

Žemle
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2010 08:01
- Nahlásit

Pumpa

Co by za něj ve Vancouveru dali ...Ale asi zájem žádný, bo každý ho má dost
Jakej košík jsi koupila? My máme plast, ale zatím ho měl asi dvakrát a nikdy mu nijak výrazně nevadil.
Jj, strašně to letí, našemu bude za chvíli tolik co Clarkovi - jen se přehoupne léto. Tak jsem si říkala, že vás třeba někdy potkáme až pojedu za známou do JH, a pozdravíme se s běloušem

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2010 22:19
- Nahlásit

Žemle

no proč ne, uvítáme jakýhokoliv kámošestejný rasy,bo tady je to mizérie... Jo a Egon je děsná špína, eště sem neviděla takle špinavýho bělouše, kterej by si na tom snad i zakládal...

Koupili jsme klasiku dráťák s koženým řemenem, i ten největší, prej na přerostlý němčáky,mu byl malej, na splácnosi zase krátkej, tak jsme ten na přerostlý pejsky museli krapet roztáhnout, páč se do něj Clarkovi nevešla čuňa. Dělá jak saň, když ho má, chvíli s námi nemluví, pak se zase lísá v domění, že mu to sundáme, dělá nory v hromadách sněhu, no prostě, evidentně se mu nelíbí...

Žemle
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 17:20
- Nahlásit

Pumpa

Jo a Egon je děsná špína,

Japakto???Žeby nebyl samočistící

Na včerejší prochajdě jsme potkali dvě babky. Čekala jsem, že se budou sunout na druhou stranu chodníku, ale nikoliv , začali nám bělouše obdivovat, a strašně se jim líbilo jak je čisťoučkej, vykoupanej . Samo, že nebyl Ale čisťoučkej a běloučkej - to jóóóóó

Pumpa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 10:52
- Nahlásit

Žemle

Nevim, ale ještě jsem ho snad neviděla bílýho, pořád je jak lógrový kafe a lehce zavání. Spíš asi nějak nedbá a prostě se vyválí ve všem co najde.

Jo to znám, některý lidi v něm vidí krvelačnou bestii, ale najde se taky spousta lidí, co se na něj nemůžou vynadívat. Lidi fascinujou bílí psi,když jde černej, tak nic, ale já slýchám: "jééé, ten je bílej!"

kalinka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 10:10
- Nahlásit

u nás na vsi jí obdivuje skoro každý a každý se ptá co je to za rasu.Nejvíc mě pobavila jedna babča.Prý kolik jí je let a když jsem jí řekla,že jí ani není 5 měsíců,tak málem upadla prý je to vzácnost, bílý vlčák
Jinak Maggie má stále na zádech takový naoranžovělý pruh.Nevím teda z čeho.Možná z granulí....těžko říct. Ale mě to nijak extra nevadí.Taky máme problém s těma očíčkama. Stále jí z nich teklo,tak jsem s ní zašla k vetovi. Dostali jsme nějaké kapky a když se to nezlepší nebo vrátí,tak bude muset asi na nějaký výškrab bo co..... chuděrka moje malinká.
Už chodíme na cvičák a je moc šikovná,ale pořád by si jen hrála s pesanama.A když si hraje tak je slepá a hluchá.Tudíž přivolání není žádné to můžu skákat,tleskat utíkat pryč a ona se ani neotočísnad se to časem zlepší.
Bojácná teda zatím není vůbec.Tak snad se to nezmění.Lidi a psi přímo miluje,tudíž mám spíš problém aby neskákala po lidech a dětech a netáhla za každým psem.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 01:10
- Nahlásit

haló lidi, kde jste všichni, nějak to tady celý zamrzlo?

kalinka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:10
- Nahlásit

je to tady úplně mrtvé

mám dotaz.Zda teda někdo odpoví
Maggie rostou už druhé horní špičáky,ale první ještě nevypadly a rostou vedle sebe.Mám to nějak řešit?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 16:50
- Nahlásit

kalinka

ne, jestli Ti neva, že vypadá jako alien... Clarke tak chodil čtrnáct dní, než starý vypadly....

TomášW
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 07:27
- Nahlásit

čaute, co u vás nového? u nás vpoho, akorát jak mizí sníh, tak mizí i čistota psů... jinak se máme asi takto http://www.facebook.com/video/video.php?v=11874496 57992
kalinka
se zubama vklidu, me to sice strašně rozčilovalo, furt jsem mu na ten mlíčňák šahal

kalinka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 08:48
- Nahlásit

TomášW
Pumpa
tak mě to nevadí. Jen jsem se bála,aby to nějak nevadilo,ale včera jsem se raději ještě ptala na cvičáku a cvičitelka říkala,že rostou trochu jinde,takže nepřekáží a ty nové později vytlačí ty staré.Tak uvidíme.Zatím se jí ani nekejvaj.

TomášW
koukala jsem na video ne Nerouš je boží naše ještě neobjevila žádnou pořádnou vodu,takže ani nevím zda jí bude mít ráda

TomášW
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:48
- Nahlásit

kalinka
Neruša nejdřív moc nechtěl a tím, že je to letní dítě, tak ty první vodní objevy vyšly na zimu..evidentně to ničemu nevadilo...nemůžu se dočkat léta

kalinka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:17
- Nahlásit

TomášW
taky se těším až bude tepleji a zkusím jí vzít někam k vodě co bude dělat,ale teď je ještě fakt zima a je malá...ale jen co bude aspoň trochu teplo,tak to zkusím.Jsem zvědavá zda tam vleze

vlkaga
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 09:55
- Nahlásit

Barka: ahoj co nějakej vejlet? V tomhle úžasným blátivym počasí? Jesm teď 2 víkendy sama doma, takže nepojízdná, ale mohla bych se přiblížit nějakou dopravou, nebo tak.
Už jste přestěhovaný?

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání