| Autor |
Zpráva |
drakka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 23:01
- Nahlásit
Žemle
my mame kosik ktery je oficialne urceny pro psa-kolii )
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 08:13
- Nahlásit
drakka
no jo no, jsou to ,,čumáčci"
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 11:33
- Nahlásit
tady to zase spíííííííí....
Jste se ani nepochlubili, ti z vás, kdo jel na speciálku, jak ste dopadli?? (já to teda vim, ale divim se, že jste to sem nepsali hnedka...)
No, tak já se pochlubim, sme byli v sobotu na 18 km procházce a Lucky tahal jak blázen, takže jsem letěla jak blesk.. on je prostě talent na všechno...
tady jsou fotečky...
http://radecha.rajce.idnes.cz/Dogtrek_10._4._2010/
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 11:56
- Nahlásit
Montik
U nás je nový to, že Fernetovi je už 14 dní a už kouká
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 12:23
- Nahlásit
Baico
Fernet je hodně cool jméno hehe, to bude ofiko nebo jen pracovní?
Jinak my se byli v sobotu podívat na NVP v Ostravě, fajné, hafo psů, vevnitř horko k padnutí a venku chcalo. Ale musím říct, že tam ti BŠO byli nějací moc velcí, fakt. Jinak jednu paní dost pokousal barzoj a byli jsme zhnusení z toho jak se žehličkou na vlasy rovnají chlupy jorkšírům...byl jsem na výstavě poprvé, celkově se mi to líbilo
Co byla kde speciálka, jak jste dopadli no?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 12:37
- Nahlásit
TomášW
Fernet je hodně cool jméno hehe, to bude ofiko nebo jen pracovní?
Jako oficiální jméno se mi to prasadit nepovedlo a tak jako Baico je pracovně pan Bajkonůr, tak tohle bude pan Fernet čili Štamprdle
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 12:59
- Nahlásit
Baico
Fernetovi je už 14 dní a už kouká
je to ten, co zrovna nekouká? ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 13:45
- Nahlásit
Gerda
je to ten, co zrovna nekouká?
Je. Ale tady ho máš koukajícího
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 21:14
- Nahlásit
Montik
my jsme na specialce dostaly V3 takze spokojenost
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:42
- Nahlásit
My máme košík pro fenu dobrmana .-)
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 23:46
- Nahlásit
Holky díky, já spíš myslela jaký typ - z čeho. Plastový, nylonový apod...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:09
- Nahlásit
Lemonka
No já mám nejlepší zkušenost s drátěným pogumovaným košíkem. Pogumovaným proto, že ta černá guma vypadá na bílé moc dobře .
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:22
- Nahlásit
hele já mám klasickej dráťák, bez gumy, páč nejsem takovej gurmán, jako bajkonurové , a jedinej problém sme měli v zimě, když byl mokrej sníh a medvjed se chtěl zbavit náhubku, dělal nory ve sněhu, tak jsem ho v tom nechala, na tu dechem ohřátou rabuš se ten sníh lepil, takže medvjed za chvíli tahal hlavu po zemi, páč ta koule na rabuši vážila asi dvacet kilo....
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:22
- Nahlásit
Baico
a já ho nikde nesehnala... Mám kovovej, obyč, no... Ale už hodně dlouho ho neměl na čumáku.....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:25
- Nahlásit
Montik
a já ho nikde nesehnala...
včera jsem byla v superzou a jelikož tam maj většinou prd, překvapilo mně, že těhle tam měli záplavu.... ty řetězce by měli bejt stejný, ne?, zkus to tam....
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:29
- Nahlásit
Pumpa
ty jo, já mám doma asi 3 košíky pro Luckyho, takže čtvrtej opravdu nepotřebujeme.... Hlavně je skoro nepoužívám (už aspoň rok ho na tlamě neměl..) Hold se musim smířit s tim, že Lucky nebude v košíku takovej fešák jako Baico...
Äle kuju moc za typa....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:38
- Nahlásit
Montik
no jo, to víš, Bajkonůři mesej mít extrabuřty...
no nejni zač... když vim, ráda poradim, a že já vim skoro fšecko.....
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:45
- Nahlásit
Ahojky,tak jsem se tu dlouho neukázala. Nebude nějaký srazík? Už začíná pěkné počasí Co? nějaké nápady?
Jinak...jak to děláte s košíkem v MHD? Nasazujete hned?Nějak se mi jí nechce trápit, když si mi lehne pod nohy a k nikomu ani nečuchne. Ale tudle jsem měla pěkný výstup s řidičem mezipražského autobusu a to s ním jezdím pořád,ale byl tam jiný řidič a málem mi ujel a to jsem košík sebou měla....ale jen v batohu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:46
- Nahlásit
Montik
a já ho nikde nesehnala
Určitě ho mají na Olšanském náměstí v obchodě CANINO. Je to tam super, vždycky jsem tam všechno sehnala. A z Těšnova to máš 15 min tramvají.
Hold se musim smířit s tim, že Lucky nebude v košíku takovej fešák jako Baico...
To víš, já jsem v tomhle ulítlá. Já musím mít všechno sladěný
Teď začnu nakupovat další výbavičku Už se ahn to těším.
Pumpa
no jo, to víš, Bajkonůři mesej mít extrabuřty...
To víš, my jsme taky extra třída
Příští týden nám držte palte. Pokusíme se složit TARTovou zkoušku.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:48
- Nahlásit
kalinka
Jinak...jak to děláte s košíkem v MHD? Nasazujete hned?
Jo, protože se pak vyhnu těmhle scénám. Když je pes na košík zvyklý, tak s ním nemá problém a já pak nemusím poslouchat, jak na mě nejakej blboun zbytečně řve.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 10:06
- Nahlásit
kalinka
hele, ať si leží, kde chce, ale ten košík na tlamě má prostě mít.. Přesně, jak píše Baico, zbytečně tím dráždíš nejen řidiče, ale i cestující. Prostě jí na ten košík zvykni a žádné trápení se konat nebude... Nikdy nevíš, kdy se ti to bude hodit....
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 11:20
- Nahlásit
Baico
ty jo, TARTovou, jo?? No tak to je dost hustý..... Budeme držet palce...
Jo a vybírání a nakoupování výbavičky ti závidim.. já Luckymu nakupovala v Letňanech, než jsem si ho přivezla....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 11:25
- Nahlásit
Montik
ty jo, TARTovou, jo?? No tak to je dost hustý.....
Nepočítám s velkým úspěchem, ale v Jílovým je to fajn a vždycky se tam sejdou super lidi. Je to závod se zápisem zkoušky. Tak se jedem zúčastnit a můžeme jen překvapit.
já Luckymu nakupovala v Letňanech
Já to taky vidím na Letňany. To bude akorát měsíc předem, než přijde Fernet dom.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 11:30
- Nahlásit
Baico
Fernet... sem nějak nepochopila, jak si psala, že se bude jmenovat ofiko..??? On bude oficiálně v papírech Fernet nebo mu tak prostě budeš jen říkat doma??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 11:40 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Montik
On bude oficiálně v papírech Fernet nebo mu tak prostě budeš jen říkat doma??
Můj návrh, aby byl ofiko v papírech Fernet Citrus Ancilias mi neprošla
Finální jména ještě nějsou stanovená, ael mezi favority patří Faolan, Flash White, Fionn,Findlay, Frimo.
Ale přezdívka Fernet už mu asi zůstane navždycky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 12:12
- Nahlásit
Baico: Ale to zní náhodou úžasně Fernet Citrus Ancilias To je škoda,že to neprošlo, a co Finlandia D
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 12:41
- Nahlásit
choco
to je spš pro fenu....
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 14:22
- Nahlásit
proč já vždycky čtu gynekologická diskuse..? jinak tu furt chčije, pes je jako prase a náhubek nemám žádný, jsme rozmazlení, jezdíme jenom autem
kalinka No to je dost! Ukaž fotky, jsem tě tu neviděl ani nevím..
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:33
- Nahlásit
TomášW
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:34
- Nahlásit
kalinka
nějak mi to sem nejde,ale fotky mám na FB,tak se jukni...
|