Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
TomášW
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 13:43
- Nahlásit

kalinka
však ono tě to přejde, jak budeš chtít mít chvilku klidu a pes tě bude furt otravovat

kalinka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:03
- Nahlásit

TomášW
no ona je docela partyzán a ani moc neotravuje.Klíďo si hraje sama.Jen občas ještě udělá doma boba nebo loužu. S ní lítám půl hodiny venku v 11v noci a ona nic.A ráno najdu hovínko louži chápu, že nevydrží,ale že se večer ani nevykadí a nechá si to na doma.
Tak to mě štve

Montik
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:09
- Nahlásit

TomášW
no vidíš a za to já ty moje psiska miluju....;0) bez nic bych se doma unudila..Nejlepčí je, když si v půl osmé večír začnou pískat s míčkem, to je teprve psina.. :-D

Montik
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:10
- Nahlásit

kalinka
hele, svěrače neovládají až do pátého měsíce plus mínus.. Ale každopádně bych domu nešla, dokud se nevykadí a když se zadaří, tak mooc pochválit a dát ňaminu... to pude, neboj...

TomášW
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:17
- Nahlásit

Montik
tak to u nás hrozí jedíně od kocoura. celé odpoledne spí a jak jdou spát naši, tak mu vždycky jebne a skáče a hraje si se vším. Neroš chodí v 7 spát, fakt v 8 mu dávám žrát a to on vždycky už vyleze z boudy...

kalinka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:27
- Nahlásit

Montik
TomášW

přesně tak, jsem ráda, že jí mám u sebe a ona mě vítá jen když vyjdu ze záchodu nebo z ložnice a to je prostě úžasný

Montik
to jo,ale ona dělá všechno možné jen nechce kadit opravdu jsme venku třeba přes půl hodiny a ona okusuje klacíky, honí se s nima a to jí vždy moooc chválím když boba udělá, což ona přes den v pohodě.No uvidíme.Já slyšela že už ovládají od čtvrtého,ale tak tu loužu neřeším,ale ty boby jo a ona si na nich ještě smlsne prasátko naše

TomášW
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 17:26
- Nahlásit

tak jsme byli běhat...docela krutý kopec jsem chtěl vyběhnout, myslel jsem, že vybliju duši a čokli si jen tak běhali..pche, ale dobrý pocit to je

Žemle
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 17:48
- Nahlásit

TomášW

krutý kopec jsem chtěl vyběhnout, myslel jsem, že vybliju duši

to chce víc trénovat, ogare

Už abych taky mohla vyběhnout s hafíkem , počítám pár dní, a viroza bude v tahu

TomášW
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 21:54
- Nahlásit

Žemle
no však právě. začla nám příprava ve fotbale, tak jsem si řek, že dokud se mi chce, tak si budu dávat do těla i doma. Já právě chtěl až na krev, tak se nejlíp nabírá fyzička a ještě v hlubokém sněhu...

Lemonka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 23:24
- Nahlásit

Broučkové, jaké máte barvy to spodní bělmo?

kalinka
Něco mi Maggie na první fotce připomíná, jen si vzpomenout... Asi nějaké kreslené roztomilé obluďátko. Jinak tam mimo to vidím ďáblíka))

kalinka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 07:26
- Nahlásit

Lemonka
Kamarádka se mě ptala zda je to ten "Bolt" z nějakého kresléneého filmu,ale já ho nevidělat,tak nevím.
Jo ten ďáblík tam je určitě))

Žemle
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 08:02
- Nahlásit

TomášW

no nevím...takováto příprava...spíš pomalu, pijánko, ne? Je přece ještě zima

Lemonka

Tak jsem chtěla prohlédnout to bělmo, ale nedal se, chtěl blbnout. Snad bílý se světle hnědýma skvrnkama...?

TomášW
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 08:52
- Nahlásit

Žemle
hahahaa, pijánko..to řekni našemu trenérovi. Hrajem pralesní ligu a přípravu začínáme stejně jako první liga:-/ ale zas se aspoň trošec hýbem po těch svátcích.. jo a bělmo nevim, on přes den vklidu není, to nejde ani as večer už je tma

kalinka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 10:29
- Nahlásit

po jaké době jste třeba měnili krmivo? Malá mi příjde že pořád kadí, má to řidčí a nevím proč. Předtím v pohodě.Teď teda dostala jinou ňamku,ale včera jsem jí nedala nic než granule a piškot a stejně v noci měla řídkou stolici. Nevím jak dlouho tráví,tak nevím zda to může mít z toho. Večer jsem s ní byla v půl jedenácté.Udělala dvě hromady a ráno,když jsem vstala v 6h,tak tam měla zase naděláno a to naposledy jedla v půl sedmé.Co myslíte?

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 10:31
- Nahlásit

kalinka
a čím krmíš? já bych asi změnila, no...

TomášW
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 10:33
- Nahlásit

kalinka
Jsem slyšel- a mi to tak sedí- že psi kadí 2x tolik, kolikrát denně žerou, takže jestli žere 3x denně, tak 6x kadí +-. Já jsem krmivo měnil po měsíci srajdy, během týdne na novém se to zlepšilo a srovnalo...

Žemle
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 11:00
- Nahlásit

kalinka

jaký úpoužíváš granule? To, že má řídkou stolici je možná právě nevhodným krmivem.

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 11:08 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

lidičky, tak já se taky pochlubím nějakýma sněhovýma fotečkama..

prostě miluju sníh..

tady jedna s paničkou

více fotek pak najdete na stránkách www.luckygrisom.estranky.cz

TomášW
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 11:10
- Nahlásit

Montik
vidim jen tu poslední, ty první dvě nevim proč...ale jste krásní

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 11:13
- Nahlásit

TomášW
jsem blbě skopčila adresu..už by to mělo být OK.. a děkujeme

TomášW
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 11:33
- Nahlásit

Montik
Prosímtěm se tady kdysik řešil pigment, reznutí chlupů resp. hnědnutí čumáka...vím, že to byly nějaké řasy a nechce si mi to hledat co to plís bylo zač a kde a za kolik to seženu? jsme lehce do máslova, ale víc mi teda vadí hnědé čumačisko, díkes

kalinka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:03
- Nahlásit

Montik
Žemle

používám Brit care od začátku a problém nebyl až teď tak poslední týden jo tak to ona kadí tak 5x no to je pravda a jak dlouho tráví to nevíte co? za jak dlouho jídlo projde od horní díry k té spodní

Žemle
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:09
- Nahlásit

kalinka

jo tak na ten jsme přešli právě kvůli řidší stolici, a krmíš jí jak? Jestli se řídíš tím, co píšou na pytli či zda jí nedáváš víc...?
Ještě se mohla víc nalízat sněhu - to je pak taky řidina

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:24
- Nahlásit

TomášW
hele, já dávám tohle a jsem spokojená: http://holisticshop.cz/obchod/index.php?idvyrb=58& akc=detail Čumák máme i přes zimu vcelku tmavej..

TomášW
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:32
- Nahlásit

Montik
jsem netušil, že to světlání čumáku je jen na zimu...a na jak dlouho ti to půlkilo vydrží, a to se normálně sype ke žrádlu?

TomášW
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:34
- Nahlásit

Montik
huž to vidim

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:35
- Nahlásit

TomášW
přes zimu pigment světlá, páč není dostatek sluníčka a tudíž se vitamín D nemá jak projevit. Já beru kilo a to mi vydrží tak 3 měsíce, ale nedávám to každej den... Jinak to sypu normoš do žrádla, ale je to dost cítit, tak nevím, co ti na to bude Nerouš říkat..

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:36
- Nahlásit

TomášW
ale víc mi teda vadí hnědé čumačisko
Hele ono je to dané dost geneticky. Pokud psovi ten čumák na zimu hnědne, tak s tim celkem nic moc neuděláš (ledaže bys ho vzal krémem na boty). Baico ho má přes léto tmavej a na zimu nám zesvětlá, a ani řasa nám nepomohla.

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:39
- Nahlásit

Baico
jj, to je pravda, ale zase znám dost psů, kterým ta řasa pomohla.. I na vybělení srsti.. (i když tam je to samozřejmě co pes to originál - někteří naopak po řase žloutnou...). Ale já bych se nebála to zkusit, když už nic jinýho, tak je to ohromě zdravý..

TomášW
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:39
- Nahlásit

Montik
to sežere vklidu, i tabletky papá jak pamlsky spíš chcu co nejvíc infa, ať to nekupuju zbytečně. Beztak se to nedovím, dokud to nezkusím, aspoň teď vím, že na straně 148 mám na tu řasu odkaz
Baico
Yes, přesně o těchhle informacích mluvím

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání