| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:04
- Nahlásit
Barka
nam je rok a netopyra mame zatim porad
Ono u těch krátkosrstých jim to zůstává. A to mě se právě moc nelíbí.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:20
- Nahlásit
Barka
tak výstava venku to je Svojanov,s rengeny budu držet palečky ať je po rodičích.Aťas/brácha/ je v dobrých rukou krále Miroslava.Pán si to nerozmyslel ,ozvala se mi paní co na jaře koupila Kirečku,s tím že už má barák u Brna postavený a i kotec a shání psa.Já vůl jí dal druhou šanci a dohodil Atíka.Koupila ho 14 dní byla nadšená a pak zavolali od Prostějova ,že ho našli a mají ho doma.Z paní se stal mrtvej brouk a s těmi co jej našli a líbí se jim jsem se domluvil,,že si jej nechají.A aby toho nebylo málo,včera při prohlížení papírů Kirečky co mi dotyčná vrátila s Kirečkou,jsem narazil na výsledky DKK feny středoasiata.Spojil jsem se s majitelem a překvápko bylo na světě Paní od něj v loni na podzim koupila 8 měs. fenu středoasiata a za 14 dní mu volala a prosila jej ještě o jednu,neboť tuto jí prý někdo ukradl před obchoďákem,také dostala druhou šanci a po pár dnech si pán jel pro obě feny do útulku v Olomouci a má je doma.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:23
- Nahlásit
dokončení
Takže pokud se někde objeví paní co si říká (smazáno adminem) a je údajná tlumočnice,bydlící u Brna rychle utíkat pryč.Na stránkách středoasiatů o ní bude zmínka také.Teoreticky by měl být půl roku pokoj,jen nevím jestli si nevybere nějaké jiné plemeno.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:26
- Nahlásit
Pentas
A co těma psama dělá? Mi to nějak nejde do hlavy, že by pořád kupovala psy a pak se jich zbavovala
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:42
- Nahlásit
TomášW
tak to asi nikomu,ona je nehledá,vypráví pohádky,svádí to na přítele,že musela odjet a on psa vypustil,údajně se s ním za to rozešla,jenže stejný příběh vyprávěla i majiteli těch středoasiatek.Paní má asi hodně peněz o psa se dobře stará,jenže pak jí rupne v palici,jinak si to vysvětlit nedovedu.Ode mne měla nabídku,že kdykoliv pojede pryč,psa u mne může nechat.Jinak má i české jméno ,ale to při nákupu psů nepoužívá.
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:52
- Nahlásit
TomášW
tak máme první noc za sebou.Dost mě překvapila a to mile! chvilku kňučela, vila a drápala,ale to netrvalo nijak moc dlouho a pak nevím.Nastavila jsem si budíka na 1h ráno na venčení,ale vůbec jsem ho neslyšela a probrala jsem se ve čtyři,tak jsem si řikala, že bude asi všude naděláno,ale vůbec nikde nic.Pak zase trochu kňučela,ale tak 5 min a zase klid.Ráno v osm zase ani louže!je to naše šikulka.
Taky budeme muset k vetovi se ukázat....a domluvit se na očkování a tak.
Lemonka
taky tě zdravím a je bezva, že jsi také z Prahy.To až moje povyroste tak můžem dát velkem hromadnej sraz
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 10:14
- Nahlásit
kalinka
no vidíš to, jestli je takhle čistotná už teď, tak to se máte....
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 10:23
- Nahlásit
Ahoj všichni,
jak to vypadá s tim srazem ?
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 10:28
- Nahlásit
TomášW
no hele nechci to zakřiknout, protože ráno tak hodinu po venčení udělala loužičku,ale tak ona jak hodně pije,tak to prostě ještě tak nevydrží,ale před tím venčením začala kňučet a škrábat na venkovní dveře,tak si říkám co je asi kočka za dveřma,tak se jdu kouknout a ona se začala točit,tak jsem veděla odkud vítr vane, čapla jsem jí a hned se vykákla.....no ale potom udělala tu loužičku bez upozornění pomalu se učí, jen to nezakřiknout
Tak pak dej vědět co ti řekl doktor až tam budeš volat.Zda mu budeš něco přidávat do jídla.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 10:45
- Nahlásit
Pentas
no to je ale KRÁVA a to jsem ještě slušná
vlkaga
asi si ho udelame my dve sami, pac to vypada, ze nikdo jinej nema zajem
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 10:51
- Nahlásit
Barka
já mám zájem akorat jsem od Ostravy, tak to prt cóóó??
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 10:54
- Nahlásit
TomášW
ale zadnej prt.
prijed!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 10:58
- Nahlásit
Barka
pac to vypada, ze nikdo jinej nema zajem
My by jsem i šli, ale v sobotu děláme canisku v Bohnicích a v neděli mám zase u nás kurzy.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 10:59
- Nahlásit
Pentas
snad uz to bude Aťasova konecna stanice.
a jak to nakonec dopadlo? zaplatili jste puvodnimu majiteli za nej?
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 11:00
- Nahlásit
Baico
no tak to jo, akorat, ze jste jeste nikdo nic nerikal, ze by nemohl.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 11:06
- Nahlásit
Barka
kdybyste se všici sebrali a přijeli tu, tak to je pro vás ekonomicky výhodnější
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 11:13 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit
Barka
no to právě zaplatila ta kráva,dědek chtěl 3 tisíce,ti co jej našli pátrali přez jednu CHS v okolí,ta kontaktovala mne no a tak jsme se domluvili,že si jej nechají.
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 11:16
- Nahlásit
Barka
Tak dej vědět jak a kdy, já vás moc ráda uvidim, i se nechám dovézt když bys nechtěla do Prahy, tedy, pokud se nikdo jiný nepřidá...
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 11:24
- Nahlásit
Pentas
tak to ten dědek je taky pěkná kráva!
a proč není na stránkách klubu žádné varování?
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 11:26
- Nahlásit
vlkaga
klidne v sobotu a klidne v praze. zoo muzem vynechat
jelikoz to ale v praze neznam po psi strance, tak misto musis urcit ty. netusim, kde jsou nejaky parky nebo pole nebo louky nebo lesy, kde se daji psiska vypustit na volno.
kdyby se chtel jeste nekdo pridat, muzem se pak domluvit jinak.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 11:38
- Nahlásit
Jééé, já bych přijela hned.... Jenomže oslavujeme narozky...
Fňuk
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 12:06
- Nahlásit
už se těším až malá povyroste a já se k vám budu moci přidat moc si potřebuje pohrát s nějakými kamarády...kočky i stará Dáša jí dávají vale a ona by tak chtěla Dneska kocoura proháněla po zahradě
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 09:57
- Nahlásit
Barka
já bych se možná přidala..dneska jdeme na vet na kontrolu a kdyby bylo vše OK a pan doktor nám to posvětil, tak proč ne?? On je Lucky jako zdravý, akční a tak, jen má do zadku momentálně místo jedné díry hned 3, no... Ale tak snad by Vám to nevadilo, ne??
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 09:58
- Nahlásit
Lemonka
ahojky, vítám tě u nás.... Krásná fenečka..
Jinak ještě k těm uším.. Lucky - ač pes, má taky dobrý radary, ale mně se to líbí, vovčák má mít ušiska pořádná, ne??
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:33
- Nahlásit
Montik
budeme diskretni a nebudeme se mu tam koukat.
akorat nevim co na to reknou psi holky
tak se domluvte s vlkagou kdy a kde.
ja se v Praze nevyznam, takze nemuzu urcit kam se hodej psi vypusteni navolno.
vlkaga
tak jak to vidis? potrebujem to misto srazu.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:16
- Nahlásit
Barka
Ok..já myslím, že si maximálně čuchnou...
Hele, já za sebe bych navrhovala Prokopák nebo Šárku..Ale tam jsem nikdy nebyla (jako v Šárce) a v Prokopáku jen párkrát. A co někde u tebe, věděla by si?? (eeee a kde to vůbec je?? se nějak ztrácím....)
vlkaga
tak co??
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:40
- Nahlásit
Montik
vlkaga
Mělník
Tak jako tady to taky jde. ja chodim k labi. z melnika do kel vede cyklostezka (tak 6km tam a zpet) a skoro nikoho tam nepotkas, az na rybare. a pak tu mame blizko kokorinske udoli a rip treba, nebo kolem vltavy na spicku labe a vltavy (ale tam je to prej drsne zakroveny )
mrknete na mapy treba na turistickou cast, tam je videt, co se kde je.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:12
- Nahlásit
Barka
hele, tak jestli by nebyla vlkaga proti, klidně bych vyrazila tam... Z Kladna to mám prašť jako uhoď... Počkáme co ona na to, třeba něco vymyslí....
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:23
- Nahlásit
Montik
tak jo,
jeste aby se taky ozvala
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 20:46
- Nahlásit
Holky díky za přivítání a pochvalu Jessinky.
kalinka
odkud z Phy jsi?
Jaký kartáč na vyčesávání vám nejvíce vyhovuje na KS? Potřebuji dobrý typ. Ten náš vyčesá prd a začíná být trošku víc okousaný
|