| Autor |
Zpráva |
TomášW
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:45
- Nahlásit
kalinka
zadny spatny nazor, kazdemu to vyhovuje jinak a kdyz to funguje tak proc ne? moje cvicitelka napriklad ma psy pres den venku, kdyz prijde z prace tak jsou s ni a spi v baraku...
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 11:57
- Nahlásit
kalinka
hele a ten starsi pes, budou spolu na zahrade? a ten na zahrade kali? jestli jo, tak myslim, ze nemas sanci
mladi pejsci se ucej od starsich ta to teda dobry i jiny veci
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:12
- Nahlásit
Barka
no taky jí chodí venčit,ale občas boba udělá i na zahradě. Já bych právě chtěla aby moc pohromadě nebyli.....a nebo alespoň zatím jen pod dozorem, protože Dáša(to je ta stará) je už opravdu stará a sotva chodí,tak nechci aby jí štěndo nějak likvidovalo. A je to přeci jen její zahrada....zatím,takže uvidím jak se bude jejich vztah rozvíjet a podle toho se asi pak zachovám.
TomášW
jo však jo....jako určitě neplánuji nějaký kotec na zahradě,ale uvidím jak bude fungovat to co mám vymyšlené a kdyžtak to nějak budu upravovat,tak aby to štěňátku i nám vyhovovalo
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:15
- Nahlásit
kalinka
ja kotec planoval, dokonce jsem ho zacal stavet, ale nakonec jsem se na to vykaslal, ma venku jen boudu, kde se naucil spat a vyhovuje nam to vsem..taky mame uz jednoho psa, ten zas spi s nasima v posteli-kavalir- a to je zas srabik, ale jsou v poho ikdyz jeden je vevnitr a druhy venku...
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:22
- Nahlásit
TomášW
a když jsou oba venku?
jo však jo....asi kdybych třeba měla svůj vlastní baráček,tak bych to možná taky řešila jinak,ale mám ráda pejska nablízku. Určitě do postele nepůjde a doufám, že nepolevím i se sedačkou.A v létě až bude moci chodit po schodech sáma,tak jí nechám otevřené dveře a může být venku dle libosti.No ale to se asi vše uvidí....zatím prostě bude doma a nebo se mnou v práci.....
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:27 - Změnil/a: TomášW
- Nahlásit
kalinka
kdyz jsou oba venku tak v poho, prave ten kavalir se vzdycky bal vetsich psu, tedkom je uz NEro dvojnasobny ale ze zacatku si s nim dokazal udelat poradky, kdyz uz to prehanel, tak jsem si Nera bral ja, odvadel pozornost atp...problem byl jedine kdyz tam byla kost, ale to byl maly problem, nerous si nedovolil a spis jen tak provokoval, sranda to byla to jo
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:41
- Nahlásit
TomášW
tak to já myslím, že Dáša by možná i vyjela, kdyby jí štěně moc otravovalo nebo něco bralo.Nikdy neměla štěňata,tak nevím jak by se k nim chovala. Vím, že na mamky štěně(pudlíka),když k nám přijeli,tak vrčela a to jsme štěně hlídali aby k ní nechodilo....tak nevím nevím.Chci pro něj vymýšlet zábavu a výlety a už se na to moc těším.Hele ty máš facebook, že?máš tam jak Neroušek roste?vím,že jsem na ně nějak koukala,ale už je to dlouho a nepamatuji si kdy jsi to psal....
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:47
- Nahlásit
kalinka
jj mam to tam, jsi ve skupine bílý švýcarský ovčák asi ze ? tam by melo byt cele fotoalbum...
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:50
- Nahlásit
aha, tak tam neni aktualni cele fotoalbum...tak si me kdyztak pridej a koukni se, jestli chces
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:56
- Nahlásit
TomášW
a jak tam jsi?abych tě našla
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:00
- Nahlásit
kalinka
kdyz kouknes na tu skupinu, tak posledni prispevek je muj, s tim odkazem, nebo koukni na vkladatele fotek Nera, se mi to tu cele nece, psat to zvladnes, křestni jmeno uz znas a prvni pismeno prijimeni tez
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:10
- Nahlásit
mááám to...super...jsem ani nevěděla, že tu je nějaká skupina...a jsou tu dokonce dvě..
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 14:54
- Nahlásit
Barka:
Ahoj, budeš v Letňanech?
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:26
- Nahlásit
vlkaga
Ahoj, bohuzel nebudu.
chtela jsem, ale byla jsem prehlasovana, ze pojedem na motokros do Mšena. A tam taky nejdu pac se mi dneska vyklubala viroza.
Jsem pekne nasrana.
Ale na vas budu myslet a drzet tlapky budem s Nehou.
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:39
- Nahlásit
Barka Díky .-) tak ať se brzy uzdravíš. Až bude čas nějak se domluvíme na srazu, ráda bych vás viděla.
Hezký víkend a Něze podrbání za ucho
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:41
- Nahlásit
Zdravím všechny po delší době
Barka
Ahoj, jestli si to pamatuju dobře, tak někde dál si psala, že máte Něhu v malým bytě. Prosím tě, jak to u vás bylo s ničením věcí. Dalo se to zvládnout? Jestli všechno vyjde podle plánů, tak budeme mít štěňátko konečně na jaře.
kalinka
Vy si budete pořizovat fenku nebo psa? Zatím tu jsou kluci silně v přesile .
Jinak taky se chystáme do Letňan.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:45
- Nahlásit
LuSta
holky jsou tu v presile....myslim
no u nas je to tak ze se budeme stehovat do vetsiho a tenhle dosavadni nabytek je urcen k likvidaci. proto jsme si stene poridili uz do mensiho. rozkousala 2 taburety (ne uplne a ohlodala jeden suplik. coz si myslim, ze je hodne malo. ale opravdu tu vsechno mame na vyhozeni.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:46
- Nahlásit
Ahoj všem
Barka
poslušně hlásím,že Něha má 5 mladších polosourozenců,samí kucí se narodili
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:47
- Nahlásit
Barka
lidský holky jo, ale já myslela ale kluky psí
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 20:36
- Nahlásit
Pentas
uz jsem na ne koukala na vasich strankach
to budete mit zas na 2 mesice o moc veseleji.
a jak to jde dohromady cele bile smecce (hafanum+kozenkam)?
to bude mit mirka zase koho rozmazlovat co
jo a najdi jim panicky bliz k nam! to je rozkaz
LuSta
ale ja taky myslela pejsky.
ale ted uz mas pravdu, pac pentas to o dost zvysil
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 15:24
- Nahlásit
LuSta
no budu mít holčičku.Já už jsem se z Letňan vrátila a bylo to pěkné..ještě že jsem neměla více peněz.... a to pejska ještě ani nemám....ale super věci za dobré ceny!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 17:48
- Nahlásit
Pentas
jůůů, hoď sem nějaký fotky, prosím prosím....
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:48
- Nahlásit
kalinka
Tak to znám, ale počkej až budeš už na několikátý výstavě, tak ti začne připadat všechno stejný Já dneska koupila akorát pogumovanou stopovačku
A koukala jsi na bělouše?
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:49
- Nahlásit
Pentas
Gratulujeme k mimískům!!! Jsou hrozně roztomilý
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:52
- Nahlásit
Barka Díky Díky Díky DDDíky Díky !!!!!!!!!!
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 22:12
- Nahlásit
vlkaga
a to jako za co?
jediny co jsem udelala, ze jsem ti poslal dceru pryc a jukina ji pak v ten dulezity cas hledala
jsem debil me to nenapadlo
jo ale koupila jsem pelech 140 cm za 300 kc. tak cekam kdy ho kocour pochcije
byla nekolikahodinova prochajda za odmenu?
|
vlkaga
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2009 12:10
- Nahlásit
Barka ne díky za podporu, a kdyby Barča neodešla, tak by třeba zase yukina chtěla jit za ní, u ní člověk nikdy neví .
No pořádně jsme se vylítali a dokonce byla tak mimo že i aportovala
Dneska jsem to absolvovala ještě jednou s mamkou, taky první výstava, má 14-ti měsíčnío bullmastifa, dostal CAJCe, jenomže to je narozdíl od nás klidný a vyrovnaný pes .
Zatímco jsme byli na výstavě tak yukina přeskákala pár plotů a vydala se na výlet, Petr jí našel u cvičáku. Cestou cca 2 kilometry dokázala bez úhony zdolat i poměrně rušnou silnici... to je poprvý co takle sama utekla, doufám že i naposled.
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 07:16
- Nahlásit
Bibinka7
no jasně koukala. Ráno jsme tam byla hned v 9h ,ale pak jsme to s mamkou ještě obešly, ona potřebovala také něco pro pejska.Různě jsme se k běloušům vracely,takže nevím kdo tam byl....jen s pár lidma jsem se dala do řeči.
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 08:16
- Nahlásit
vlkaga
mám pocit že jsme stáli vedle sebe, ale vůbec mi to nedošlo, promiň
kalinka
je pravda že jsme se mohli domluvit a pokecat, ale na výstavě je to hodně zmatený, tak ani kolikrát není čas Za náma tam byly tři návštěvy a s každou jsem se tak akorát pozdravila
|
kalinka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 08:37
- Nahlásit
Bibinka7
tak to je jasné. A ty jsi vystavovala?
|