| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:59
- Nahlásit
Jirikovo
ty žiješ nezřízeným způsobem života a TOBĚ bych nesvěřila ani jeden jediný chloupek z jakékoliv bílé kuličky od Ketrininýho mimi
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:59
- Nahlásit
Ketrin
Tak to já jsem myslela, že je to mnohem víc...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:00
- Nahlásit
Eda
Ne, to je brzo na definitivní rozhodnutí. Ale zatím je č.1.
Jsem docela ráda, že je o čuby větší zájem než o psy, čuby už jsou všechny zadané, psi ne, takže aspoň nemusím pořád někomu vysvětlovat že mu teď ještě neslíbím konkrétního psa, protože si vybírám pro sebe...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:00
- Nahlásit
Eda
prosim te, ze to rikas zrovna ty, ktera je furt nekde pryc. ve skole, na anglictine, na kole, na spiningu .... ty mi neco povidej ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:01
- Nahlásit
Verca
to seš hodná, že se takhle snažíš... mě to přijde úplně přirozený, že vím, co to všechno obnáší, mít psa. ale vždycky, co si pamatuju, tak jsme měli doma psa... a už dokážu pochopit, že jiní lidé s tím zkušenost jednoduše nemají, no...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:04
- Nahlásit
Verča
Ať se kámoška koukne na mé stránky na odkaz Uvažujete o pořízení štěňátka? na děsně zprasené psy po lovu myší...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:04
- Nahlásit
Ketrin
no vidíš, když jsme si jeli pro Edu, tak byly volný už jen čubičky a my jsme původně chtěli psa...
Jirikovo
pchá!!! ale zapomněl jsi dodat, že Edu před všema svýma aktivitama řádně vylítám v lese, popř. u řeky... takže pohybově rozhodně nestrádá!!! a nekouřím a nepiju pivo!!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:05
- Nahlásit
Jirikovo
jo, a ve škole trávím času minimálně!!! to dnešek je spíš výjimka, to jsem tady do půl 6 ale doma je maminka a to Edičku pečuje jako o oko v hlavě
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:07
- Nahlásit
Eda
No, ono prý je vždycky období kdy lidi chtějí psy a pak zase feny. Nevím proč.
A hlavně chtějí vždycky to, co nemáš. Např.po mně teď hodně chtějí černé psy.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:10
- Nahlásit
Ketrin
škoda, že nemůžeš sloužit!!! ale kdybs je přemalovala černou barvou, tak máš pokoj...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:10
- Nahlásit
Ketrin
zvláštní že nemáš
musím opět pochválit mimča a souhlasit s Edou,že Jiříkovi nesvěřit ani chlup,opravdu kouří a pije ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:11
- Nahlásit
sarax
děkuju náčelníku, že ses mě zastal...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:11
- Nahlásit
Eda
Mě jde hlavně o štěstí těch pejsků.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:14
- Nahlásit
sarax
Nojo, ona žlutá fena se žlutým psem jaxi opravdu, ale opravdu černé štěně nedá a nedá
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:16
- Nahlásit
Ketrin
ale kdyby se trošku, ale trošku snažili... neříkej mi, že by to nešlo... můj tatínek říkával, "všechno jde, jenom malý děti se musí učit chodit..." a já jsem ho vždycky za tuhle větu "nenáviděla"
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:18
- Nahlásit
Eda
Tyhle moudra mě taky většinou sejřej.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:19
- Nahlásit
Ketrin
no jo, ale ono to je většinou pravda...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:22
- Nahlásit
Ketrin
taky myslím,že by to mohlo jít teda...já ti nevím,nesvítilas jim u toho moc???
Eda
spolehni se.....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:25
- Nahlásit
Ketrin
já tě potěším, já bych chtěla žlutou fenku... žádnou černotu...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:26
- Nahlásit
nahodou, cerny pes ma taky svy kouzlo. ja bych o tom mohl vypravet ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:49
- Nahlásit
Ketrin
tak jsem si právě prohlídla tvůj inzerát v "Světě psů" ale dalas tam jen ilustrační fotku Ramba, ne?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:54
- Nahlásit
Eda
hele to ti musim rict. ®onie normalne asi tusi, ze pujdeme spolecne vencit, tak zacala hnednout, aby byly s Edickou vetsi kamosky ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:59
- Nahlásit
Jirikovo
fakt?!? ale Eda bude v létě už dost vyšisovaná od sluníčka...takže bude jakoby pruhovaná napříč..
|
MichaelaB
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 16:22
- Nahlásit
cherry
jj Nero je zlaticko )
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 16:27
- Nahlásit
Eda
Ve světě psů (já ho neberu) je tuším Tarča (Antara), která bydlí v Liberci. Je to štěně spící na pelechu, žejo? a má ještě hodně zelené ucho od tetování? To víš ty uzávěrky inzerce jsou pomalu dřív než fena zabřezne...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 16:30
- Nahlásit
Ketrin
aha, má zelený ouško... myslela jsem, že je to Rambík...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 16:34
- Nahlásit
Eda
Oni si byli hodně podobní.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 16:41
- Nahlásit
Eda
no nevim, jestli je to treba po strave nebo po cem, ale tak jak byla fakt desne cerna, tak ted uz ma v tehle barve jenom pruh na zadech a zbytek zacina hnednout ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 16:44
- Nahlásit
Jirikovo
Tak to líná, ne. Salina když líná tak je dohněda, dozrzava, došeda a má lupy. Vždycky si myslím že už nikdy nebude černá Pak přelíná a zase se krásně černě leskne
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 16:46
- Nahlásit
Ketrin
no moc nelina, zatim ... nevim, mne to nijak nevadi, kdyz bude misto cerne hneda (standard plemene upravim dle aktualniho stavu) ale spis jestli ji nechybi neco v potrave ....
|