Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 17:49
- Nahlásit

Ketrin
jo, jinak u mě je teďka favorit spící vážící se mimi...

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 17:52
- Nahlásit

Eda
jojo, ten je úplně nejroztomilejší...eště je moc pěkněj ten první kukající))))

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 17:54
- Nahlásit

Eda
Aha. Už jsem myslela, že mám sklerózu...
To bude dobrý, máte vstřebávací stehy? Za pár měsíců už ta jizva ani nebude vidět.

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 17:56
- Nahlásit

Ketrin
ne, máme normální, ale koukala jsem na jizvu, protože jí vypadla gáza, tak je fakt moc pěkná, asi 6 cm, klidná... no, mám z toho dobrý pocit...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 17:58
- Nahlásit

Eda
Tak malá jizva? To Salina měla od pupíku skoro až k buchtě...

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:01
- Nahlásit

Ketrin
fakt, musím říct, že jsem schválně jela na doporučení k dr.Santarovi do Jinonic a cesta se vyplatila, jsem moc spokojená!!! a když nebudem chtít očkovat nebo nějakou jinou maličkost, tak vždycky už za ním!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:04
- Nahlásit

Eda
Tak hlavně aby už jí bylo čím dál líp

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:09
- Nahlásit

Ketrin
musím se přiznat, že mi nebylo dobře po těle, když tu s bolestma ležela...jako, že to byl můj výmysl a tak... ale už to je za námi a bude líp, jak říkáš...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:13
- Nahlásit

Eda
...se docela divím. Salina to i přes ten věk (8,5) a i přesto, že to byla pyometra, snášela velice dobře a rychle se sebrala. Z kliniky jsem ji vezla už probuzenou a asi za dvě hoďky už sama vstala a chtěla ven.

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:19
- Nahlásit

Ketrin
fakt? Eda se vzdudila už v ordinaci a v autě mi poklimbávala, pak až do večera byla vzhůru, ale ještě doznívala narkóza. a stoupla si až asi po 5ti hodinách od operace...a co víc, žrala až druhý den! (což je nezvyk u LR-žroutů)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:25
- Nahlásit

Tak Salina nevím, jestli by žrala -asi jo- ale doktorka řekla, ať jí ten den nic nedávám, jen vodu, a druhý den nejdřív jen kaši atd.

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:34
- Nahlásit

Ketrin
a co novýho u prťousů? už se nějak projevujou? a je ještě asi brzo, aby něco zničili, že jo?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:37
- Nahlásit

Eda
hele to o tech bolestech jsi psat nemusela. ted nevim, jestli s tou moji simulantkou do toho vubec jit .....

jinak ja vyrazim na sraz, tak preji hezky vikend

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:40
- Nahlásit

Eda
Projevujou, však jsme to tu dnes probírali - salámista, dračice... ale to jsou první dojmy, který se ještě můžou měnit.
Jejich životním prostorem je zatím pořád bedna, takže ničej akorát matčinu mléčnou žlázu. Už jim totiž taky rostou zoubky. Dnes začínám přikrmovat.

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:43
- Nahlásit

Ketrin
tak udělej fotku jejich společnýho papkání... a co drápky? chudák maminka a její pokousané/poškrábané bříško...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:45
- Nahlásit

Eda
kdybys byla co k cemu, tak bys vedela, ze na me prani jiz bylo takove foto udelano a je zde na webu ...

... a ja si myslel, ze knihovnice umi minimalne uplne na jednicku vyhledavat cokoliv kdekoliv ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:46
- Nahlásit

No oni nekoušou. Ty zuby nerostou zas tak rychle. jsou to spíš jen takový hrbolky.
Ale o těch drápkách vážně uvažuju, že je zkrátím. Rostou jim totiž přímo kosmickou rychlostí. Poškrábané jsme obě, já i Bresta. Ona ovšem na citlivějších místech.

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:54
- Nahlásit

Jirikovo
ne, ja chtela foto, aby všichni stáli u jedný misky třeba dokolečka, víš? aveř, že já jsem samozřejmě zkušená řešeršérka...
hele, nemáš už náhodou jít na anj?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:56
- Nahlásit

Eda
na co jestli nemam jit?? ja jdu na sraz se zdejsimi prazaky, ale jeste musim doma neco udelat .... to vis, sam muz v domacnosti ... ale uz jdu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:58
- Nahlásit

Eda
To je ještě brzo!!!!
Dnes je dokrmuju z lahve. Zítra je teprve začnu UČIT jíst z talířku (později z misky). A věř tomu, že první asi 2 dny je to horor, než se to jakžtakž naučí v tom nešlapat atd.

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 19:00
- Nahlásit

Jirikovo
aha, tak to ti je podobný, vykašlat se na vzdělávání, na nebohou Ronie a jít chlastat!!! ještě že nejsem pražanda...

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 19:11
- Nahlásit

Ketrin
já už si to tak nepamatuju, no...
ale našla jsem fotku štěňat od fenky kamarádky, se kterou si shodou okolností mluvila. je to v 7 týdnech... a byl to docela boj..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 19:21
- Nahlásit

Eda
Ona měla štěňata??? Říkala, že ji neuchovnili, že měla spoustu nemocí....

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 19:24
- Nahlásit

Ketrin
ne, to mluvila o bílé čubině, o té, co teď už není...

Jandula
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 09:53
- Nahlásit

Ketrin
Koukala jsem na stránky, super... dát do tématu Uvažujete o pořízení štěňátka Ramba po lovu myší a fotku s hafem štěňat rejdících po zahradě...to je super...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 10:37
- Nahlásit

Jandula
No vždyť... nechci aby si mi pak noví majitelé stěžovali, že TOHLE tedy nevěděli a nečekali... nelze ukazovat jen fotky dekorativních krásných a čistých psů...

Jandula
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 10:49
- Nahlásit

Ketrin
Bych ti mohla poslat Sáru vyválenou v sobotu v lese v něčem, co velice smrdělo a vzhledově připomínalo lidské... ho.... Ale ten puch nepřeneseš...

cherry
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 11:04
- Nahlásit

Ketrin

Opravdu fotky vybrány velmi vhodně. Toto období zrovna je aktuální - na louce plno děr od myší takže hrabe a hrabe, pak nějaký potůček. Zahradu taky moc neprožívám - protože vše co trochu leze tak za chvíli má v hubě. Soustředím se na skleník, tam se nedostane. Teď mě trochu děsí, musím ho víc hlídat protože vleze do každého kanálu. Byli jsme na u nás na Hartě a než jsme se nadáli byl pod mostem a prolézal kanál a já jsem nejdřív ani neviděla kde končí, takže jsem z hrůzou čekala, že sešoupne až někam pod přehradu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 11:07
- Nahlásit

Jandula
To máš jako když chce někdo štěně teriéra, tak by si měl povinně přečíst Robina atd.

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:16
- Nahlásit

Ketrin
opět dostáváš 1 s hvězdičkou za výběr "odrazujících" fotek na mě udělala největší dojem hned ta první fotka s ležícíma špindírama fakt dobrý!!! a co mimi? etwas Neues?

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání