| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 21:52
- Nahlásit
Eda a ostatní
To jsem zas něco prošvihla... Eda byla na kastraci nebo co???
Hlídejte ji hlavně tak 3.-4.den, to ji to začne svědit, aby se nekousala a neškrábala.
Jinak já NESTÍHÁM! Dodělávala jsem daňová přiznání, teď jsem byla 2 dny zas bez PC (aktualizace a přeinstalace čehosi), do toho péče o štěňata, furt někdo volá, už tu i jedny lidi byli se podívat... (ukňučeli mě, že to mají při cestě.... chacha, k nám do hvozdů při cestě... no ale byli vydezinfikováni... atd.atd.
Mimina se děsně rychle mění. Už komunikují, vrtí ocáskama, hrají si spolu. Já si vždycky k nim když jsou vzhůru vlezu do bedny, sednu si tam a nechám se od nich oňoumávat těmi voňavými vlhkými mordičkami. Anebo si je beru na mazlení po jednom, lehnu si s ním na gauč a nechám ho po sobě lézt. Prostě - začala socializace na člověka!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:18
- Nahlásit
Ketrin
Upřímně??? Závidím, závidím, závidím.... Já každý den koukám k vám na stránky, jestli už tam náhodou nejsou nějaký další fotky...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:22
- Nahlásit
Jandula
No jo, snad něco přidám...možná spíš sem, to je rychlejší ... můžu se aspoň nasnídat?
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:30
- Nahlásit
Ketrin
Vezmi nás s sebou do bedny, aspoň na chviličku...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:34
- Nahlásit
Ketrin
tak si to rozmysli. jsme ti prednejsi my nebo nejaka snidane???
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:55
- Nahlásit
Ketrin
Samozřejmě... udělujeme ti pro dnešek výjimku...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:58
- Nahlásit
Jandula
Jáák pro dnešek, jen po dobu nejnutnější a tou je - se rychle nasnídat tzn. naházet to do sebe a nějakým čajem, kávou či podobným nesmyslem, se vůbec nezdržovat...!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:00
- Nahlásit
Gája
stejne si myslim, ze s rohlikem v jedne ruce se daji vkladat druhou rukou fotky. rekl bych, ze to jsou od Ketrin jen nejake nejapne vymluvy ....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:03
- Nahlásit
Jirikovo
Přesně tak, ono v podstatě ji může někdo i krmit, aby měla obě ruce volné a neměla se na co vymlouvat..
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:05
- Nahlásit
Gája
budme uprimni, kdyby jeden den vynechala potravu, tak taky hlady neumre ....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:08
- Nahlásit
Jirikovo
Stoprocentní souhlas, ona by vydržela i dva, tři, čtyři dny....Vždyť člověk vydrží bez potravy kolik-že to dní 45, nebo ještě víc????
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:11
- Nahlásit
Gája
Mareček to vydržel 100 dní.. to mi vždycky opakuje moje matka, když říkám, že umřu hlady, jestli se okamžitě nenajím...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:15
- Nahlásit
Jandula
No vidíš a za tu dobu co my tady pracně diskutujeme s prázdnými a kručícími žaludky (já teda určitě, neb držím ode dneška diétu) a netrpělivě čekáme na nějakou tu fotku, tak si naše Ketrin v klídku snídá a popíjí ranní kafíčko a představ si, že si možná dává i hemenex, nebo smažené vajíčka, nebo si dokonce připravuje švédský stůl...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:15
- Nahlásit
Jandula
Gája
no jo, tak jsme si hezky podiskutovali, jak to Ketrin v pohode vydrzi bez jidla a jak teda nam sem jako uplne v klidu muze dat ty fotky, ale holky, uprimne receno, je nam to dost k nicemu, protoze ja zatim zadny fotky nevidim ...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:24
- Nahlásit
Jirikovo
No vždyť to říkám, ani na to nechci pomyslet..., že ona si připravuje ten švédský stůl??? Tak by nám sem mohla přihodit ještě fotku "Ketrin u snídaně", možná bychom se divili...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:40
- Nahlásit
Gája
neprovokuj, ja taky nesnidal. nechci slyset nic o svedskych stolech, smazenych vajickach, dokonce nechci nic slyset ani o suchem chlebu, nebo si okousu i klavesnici. tak me napada, ze z obcasneho jidla nad pocitacem by v ni mohly byt nejaky drobky. jdu to zkusit vysypat na stul a snist, mam fakt hlad ...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:49
- Nahlásit
Jirikovo
No a pak že já provokuju, ty si teď pochutnáš na drobcích z klávesnice a co já, když mám tu diétu a od rána piju hořký čaj a zapíjím ho hořkou kávou (no fuj). A to ještě nesmím nad klávesnicí, abych ji nezrušila a neznemožnila si potom komunikaci s vámi.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:54
- Nahlásit
Gája
no pochutnas ... oni ty drobky taky pamatuji dobu, kdy mel Zizka jeste obe oci, takze zas takova dobrutka to neni. ale je fakt, ze je to lepsi, nez dratem do oka ....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:59 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
Jirikovo
No počkej, počkej, když měl Žižka ještě obě oči, tak ještě nebyl cz-pes...Tak ty drobky zas tak hrozný být nemůžou.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:03
- Nahlásit
Gája
no ale mozna uz byla moje klavesnice. cz-pes nema na drobky vliv, drobky jsou v klavesnici
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:07
- Nahlásit
Jirikovo
To bylo ode mne netaktní, když jsem nazačovala, že nad klávesnicí trávíš čas jen kvůli debatkám na cz-pes, viď ??
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:09
- Nahlásit
Jirikovo
A navíc si myslím, že s těma drobkama pěkně blafuješ a každý ráno se cpeš vtipnou kaší...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:18
- Nahlásit
Ketrin
šišlám tu šišlám... ta fotka je naprosto úžasnáááá... chci štěndo...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:31
- Nahlásit
No to jsou kůzlátka, medvídci, andílci, plyšáčci, broučínci, sluníčka, mílinky, nuninky...... Né, já vím, jsou to štěňátka, ale překrásné...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:42
- Nahlásit
Gája
vtipna kase ma tajne slozeni + vodu. kdyz ti kapne do klavesnice, voda se casem odpari a z vtipne kase se udelaji hrudky, ktery pak muzes vysypat stejne jako drobky ....
tak me napada, ze bych mohl delat instantni vtipnou kasi z tech drobku. urcite by si to nejaky blbec koupil ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:43
- Nahlásit
Ketrin
jsou super, ale jak to delas, kdyz jim slezla barva z tech snurek?? jak je rozlisujes?? a ktery na tech fotkach je muj favorit, ktereho mi chces ukrast pred nosem??
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:47
- Nahlásit
Jirikovo
proč blbec...jsi živým důkazem, že to funguje (aspoň občas), možná bys vydělal víc, než tou produkcí falešných PP, které jsi tu v nějaké diskuzi nabízel...Takových blbců se najde.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:54
- Nahlásit
no spojit oboji dohromady a mit takovou komplexni firmu, ktera uspokoji vsechny potreby by nebylo tak spatny ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:01
- Nahlásit
Jirikovo
Kde jsou nějaký ty fotky? Nedaří se mi je najít.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:03
- Nahlásit
Garfield
staci se podivat do galerie na nejnovejsi fotky ....
|