Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 20:57
- Nahlásit

Jandula
teď mě tak napadlo, aby Sára nenaučila Edu těm jejím nevoňavým praktikám Eda se totiž děsně ráda učí všem zakázaným věcem... naposledy jí jiná labradorka naučila štěkat na psy přes plot, když jdeme na procházku a docela dlouho jí to budu odnaučovat)

Handy
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 21:20
- Nahlásit

Jirikovo
Horší potom je,pokud pes sežere všechno(úplně), když má člověk na nočním stolku položený kaktus nebo věc podobnýho vzhledu a povrchu...

Jandula
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 08:09
- Nahlásit

Eda
Já si myslím, že holky se od sebe naučí vzájemně všechny kraviny a blbosti co znají... A to bude veselo...

Jinak Sára je taky žravá, když bych nechala něco na konferenčním stolku, tak se taky podívá, jestli to náhodou není zkažený... Ale na naší kokřici nemá, před tou jsme museli celý život ukrývat koš, protože bufetila a jednou se stalo, že neustálými výskoky na kuchyňskou linku sežrala asi dvě kila syrovýho masa, který tam máma měla připravený...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:08
- Nahlásit

Jandula
no ale to syrovy maso, to zase bylo zdravy ... vis kolik musela vydat energie, nez ho sezrala?

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:20
- Nahlásit

Jirikovo
Zdár. Pojď na chatu.

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:42
- Nahlásit

Handy
hele, zase si myslím, že Eda má ještě krapet zdravýho rozumu a do trní by nešla...
Jandula
Eda nezkoumá, jestli to je nebo není zkažený... žere vše kosmickou rychlostí...

Jandula
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:12
- Nahlásit

Eda
Sára taky...

Jsi tu ještě, potřebuju radu: do angliny přeložit: přesný čas bude dodatečně upřesněn (definite time will be specified subsequently????) nebo jak to napsat...

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:12
- Nahlásit

Jandula
tak už je to oka, pořešily jsme to na chatu...
Ketrin, okamžitě nám dodej nové foto a info!!! a dejte se synem video na stránky, prosím!

Jandula
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:20
- Nahlásit

Eda
Díky díky, teď to právě posílám na všechny nádraží...

Hele a Edička nemá ráda takový smrady jako třeba lidský ho... nebo chcíplotiny???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:22
- Nahlásit

Eda
1) Foto: nic moc nového, protože:
2) Nestíhám!!! Už to začíná - Kakajda v době bdění chce větší akční rádius. Takže je nechávám běhat v části obýváku, kde je "teplá" (korek) podlaha vystlaná sympatexem a novinama. Tam si hrají a perou se. potom jsou nakojeni všichni najednou (B.už kojí vestoje), pak dokrmeni ze štěněčího krmítka. mezitím jim uklidím bednu. Dám je zpátky do ní, tam ještě chvíli řádí a pokoušejí se vylézt (občas se to někomu povede) a pak postupně odpadají a spí. takže pak uklízím obývák, peru a suším štěněčí prostěradla, občas musím spáchat taky nějakou práci do práce. Chystám jídlo kakajdě a čubám. Jdu s čubama ven, když kakajda spí. Uklízím po čubách bláto. Do toho telefony, návštěvy. Přemýšlím, ke kterému zájemci se bude nejlépe hodit které štěně. Atd.atd. No a manžel - představte si - taky občas chce něco jíst!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:22
- Nahlásit

Jandula
Edicka dostava doma nazrat, takze nemusi jist venku co si ulovi ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:24
- Nahlásit

Jirikovo
Hele, nebuď hnusnej, Sára taky občas dostane nažrat (když zrovna nezapomenu)...

Ketrin
I přes ty všechny problémy a tu práci ti závidím....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:26
- Nahlásit

Jandula
Ale to nejsou problémy, to je prostě normální odchov čilých štěňat! Jo, jsou super!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:32
- Nahlásit

Jandula
no jo, jenze ta tvoje hlava derava ... minule mi psala Sara sms, ze ma hlad ...

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:36 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Ketrin
Ahojky, prosím tě, moje kamarádka by si chtěla pořídit labradora a ptá se mě na cenu. samozřejmě jsem jí náležitě vysvětlila, že ať na cenu moc nekouká, že záleží i na rodičích a jejich titulech atp. (ale ujistila mě, že to vše ví. ). Dala jsem jí i odkaz na tvé stránky.

Teda já to napsala na Ketrin ale i ostatní mi klidně info můžete napsat, pls.

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:37
- Nahlásit

Ketrin
jsou úžasný!!! jak má jedno mimi tlapičku v mističce a kouká jako že nic...
taky ti závidím celej ten kolotoč kolem, znovu říkám, že kdybych neměla Edičku, jedu za vámi a okamžitě jednoho bílýho kuličku si odvážim...
Jandula
ale tak jó, h...a jí samozřejmě chutnaj, ale když řeknu FUJ důrazně, tak toho většinou i nechá, no... ale neválí se v tom, to ne... ona se ¨válí ve sněhu, vodě, listí, hlíně....

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:41
- Nahlásit

Verca
tak cenu samozřejmě vím, ale nemyslím si, že by bylo korektní to psát. jestli chce labradora, tak ho prostě chce a cena je to poslední. ale je to zase jenom začátek, myslím jako investiční...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:41
- Nahlásit

Verca
Tak ať zavolá nebo napíše a probereme všecko, nejen cenu... Rovnou ale musím říct, že moje štěňata nejsou z nejlevnějších (zajímavý rodokmen, kvalita rodičů, zahraniční krytí, úroveň péče o vrh). A snažím se jim najít lidi, kteří toto dokážou ocenit.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:42
- Nahlásit

Eda
Bílýho kuličku? Takovýho nemáme! Máme černýho šňůrku

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:44
- Nahlásit

Verca
Jinak orientačně-pokud vím, tak v současnosti se ceny LR s PP pohybují od 8 do 15 tisíc.

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:45
- Nahlásit

Ketrin
myslela jsem jako téměř jakýhokoliv bílýho kuličku s jakoukoliv šňůrkou...
ale jinak k ceně: Edu jsme kupovali za stejné peníze, za kolik prodáváš ty a podle rodičů a péče a atd. je to úplně v pořádku

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:49
- Nahlásit

Eda
Ketrin
No je to asi tak. Ona pejska nikdy neměla a já se jí snažím dávat informace a chci, aby si uvědomila, jestli labrador je pro ní to pravé. A samozřejmě jí zajímá taky cena. Osobně si nemyslím, že by byla ještě teď připravená na štěně labradora¨, nemá ještě dost informací.
Ketrin, nevím, jestli by si vzala přesně štěně od tebe, teda spíš by asi nebyla podle tebe vhodný majitel tvých psů. Vím jaké máš požadavky... Tím nemyslím nic zlého, je to super, že se zajímáš o budoucí majitele.
Takže cenu se asi nedovím, že?

Vem si, že někdo chce labradora, ale tolik peněz prostě nesežene... Tím myslím, že ne každý chce štěně po šampionech a tak. Prostě orientační ceny...

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:50
- Nahlásit

Ketrin
super, to jsem chtěla vědět.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:52
- Nahlásit

Eda
jakoukoliv snurku??? si ze me delas srandu. oranzovy neonek je uz skoro jako muj vlastni!!!!!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:53
- Nahlásit

Verca
ale nejde o to, sehnat nějaký peníze... vždyť sama víš, co stojí další potřeby, který pes má...já vím, že sem šťoura, vím, že osudy ostatních psů asi neovlivním, ale ty ještě můžeš...

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:54
- Nahlásit

Jirikovo
abys ho nepřechválil, prcka jednoho oranžovýho... aby se pak nevybarvil, víš?!?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:55
- Nahlásit

Jirikovo
Neeee ten je můj včera ho jedny lidi chtěli ale NEPOVOLILA JSEM!!! asi si vemou salámistu

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:57
- Nahlásit

Ketrin
ty jo, tak ja si vybral uzasny nejlepsi stene a ty mi ho jako nechces prodat nebo co??? ja jsem takovy smolar. ze zrovna ja si podle fotek vyberu toho nejlepsiho ....

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:57
- Nahlásit

Ketrin
takže už ses definitivně rozhodla? necháváš si neonka?!?

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:58
- Nahlásit

Eda
no právě jsme ted vedly diskuzi o tom, co jsou za výdaje za psa. Já mám malé plemeno, takže náklady "minimální" narozdíl od labradorů a všech velkých plemen. Docela se hrozila, takže asi od toho upustí. Většinou se snažím říct ty nejhorší případy a taky strašit DKK (a taky temperamentem ), aby si uvědomili, že to fakt není jen koupit žrádlo, pár hraček a očkování proti vzteklině....

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání