Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Gája
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:27
- Nahlásit

Ketrin
Všechno nejlepší k narozeninám Tobě i Sali (tak jsi taky beránek, nebo beran..?) medvídci jsou nádherní, kdy začnou vidět? Už se těšíš až bude s něma legrace, viď? Teď je to samé papání, spinkání, ale až začnou běhat, tak to teprve začne..čurbes.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 10:28
- Nahlásit

Gája
Přesně tak. Jeden už párkrát vylezl z bedny.

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 13:56
- Nahlásit

Ketrin
ahoj, na fotce vypadá oslavenkyně, jako by se jí ten dort vůbec netýkal...jinak samozřejmě přeju i tobě (opožděně) všechno nej... a vůbec nemá ještě bílý chloupky...
jinak jste správná labradoří rodina, když i na polštářcích máte LR...
ještě pár fotek dáš na net, a já si jedu pro druhýho LR... to je děsný, jsou fakt ňuňavý....!!!

ola
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 14:42
- Nahlásit

Ketrin
To snad ani není možný, že je Sali už 10 let?? Vždyť já si vždycky nechtěla pořídit černýho psa, protože je na něm brzo poznat, že stárne (šedivý)?! Sali vypadá fantasticky. Je nádherná.
A štěníci jsou taky krásný kuličky. Už se těším na fotky, kde bude celá rota malých záškodníků připravená k devastaci čehokoliv...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 15:25
- Nahlásit

Eda
Kouká tak proto, že měla zákaz ho zatím sežrat.
Díky za všechny lichotky a gratulace Sali je opravdu na svůj věk pěkná, ale bohužel málo fotogenická

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 17:49
- Nahlásit

Ketrin
Cože? Málo fotogenická? to teda ne ne! třeba na tý fotce, jak sedí na hordě sněhu a hlídá... tam byla opravdu bezvadná

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 17:58
- Nahlásit

ola
To je u každýho jiný-kámoška má černou LR o 2 roky mladší než Salina, a ta má už dááávno úplně šedivou celou mordu.

Dnes se synem vybíráme fotky k přidání na web.
K odkazu "Uvažujete o pořízení štěňátka?" jsme se snažili najít co nejvíc odrazujících fotek - jak destrukčáci ničí, jak jsou po nějaké "akci" špinaví apod. Bohužel to na těch fotkách stejně nikdy není ono. Např.nelze zprostředkovat smrad mokrého psa...

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 18:01
- Nahlásit

Ketrin
no počkej, chceš snad říct, že nevinné štěně smrdí?!? to snad nééé

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 18:03
- Nahlásit

Eda
Štěně samozřejmě voní! Jde o to, aby si zájemci uvědomili, na co všechno se mají připravit.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 18:05
- Nahlásit

Do budoucna.

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 18:05
- Nahlásit

Ketrin
nechcete, já bych vám poslala nějakou zabahněnou špinavou Edu v akci...mám jich několik... teď, když taje sníh, tak je ve vodě (v lese) pořád...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 18:11
- Nahlásit

Eda

Já dnes uklízela h...a, odnosila jsem tři kýbly. Jak odtává sníh, tak se objevují další a další patra výkalů, roztroušených po celé zahradě. A to se vždycky snažím uklízet průběžně, ale teď po tom porodu se vždycky nestíhalo... a taky Bresta - kojící matka, jak teď žere za čtyři, tak taky s..e za čtyři.

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 18:12
- Nahlásit

tak například tuhle z dnešní procházky jsem poeticky nazvala "vítání jara"... ale zasvědcení vědí, že se o žádné vítání nejedná, že jde o klasické vodní hry provozované v jakémkoliv počasí...

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 18:15
- Nahlásit

Ketrin
tak tuhle činnost naštěstí nedělám... Eda pochopila, kde se dělá potřeba a hlavně s ní chodíme minimálně 2x za den na velký procházky... ale to je jasný, že teď nemáš čas ani náladu...
jinak tenhle problém je zvlášť děsnej na trávnících v Praze, kde se to dá počítat taky na patra...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 18:20
- Nahlásit

Eda
No vidíš- a vypadá docela čistě, a jen zasvěcení (např.já) vědí, že ve skutečnosti je jako čuně

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 18:23
- Nahlásit

Ketrin
ještě že jsem prozíravá a v autě s sebou vozím stará froté prostěradla... jó, hnědá na hnědý se skoro ztratí... skoro...

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 08:29
- Nahlásit

K odkazu "Uvažujete o pořízení štěňátka?" jsme se snažili najít co nejvíc odrazujících fotek - jak destrukčáci ničí, jak jsou po nějaké "akci" špinaví apod. Bohužel to na těch fotkách stejně nikdy není ono. Např.nelze zprostředkovat smrad mokrého psa...
Škoda, že jsem včera neměla foťák, jsem ti mohla poslat fotku Sáry (jako odstrašující případ by byla dokonalá), byly jsme v lese a kamarádka, tak to vezmem okolo jezera, říkám, už je teplo, tak jen ať posiluje svaly, jenže Sárinka si nevybrala čisté jezero, ale rybníček velikosti větší louže a stejně špinavej, aby dokonala dílo zkázy, po vykoupání se vysušila v blátě... Ty pohledy a ten smích co jsme vzbuzovaly...

Gája
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 12:13
- Nahlásit

Ketrin
Aspoň na chvilku bych chtěla být tou miskou a slyšet ťukat srdíčko toho broučka, i když fotka "odpočinek kojící matky" NEMÁ CHYBU!! Hned mám lepší náladu.

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 09:54
- Nahlásit

Ketrin
tak co je novýho? jsem zvědavá! piš piš piš!!!

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:00
- Nahlásit

Ketrin
Strašně se mi na štěňatech (kromě všeho ostatního) líbí, jak jim zvláštně voní z tlamiček, takovej ten štěněčí mlíčkovskej čmach. Než začnou žrát normálně a začne jim z huby smrdět jak ze záchodu

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:04
- Nahlásit

Garfield
Sáře nejvíc smrdělo z tlaminy, když měnila zuby a kousky žrádla jí tam zůstávaly v mezerách a hnily... fuuuuj... bléééé...

Gája
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 12:27
- Nahlásit

Garfield
Počkej až jednou budeš mít miminečko, když jsou kojené, tak jim taky krásně voní z pusinky a i hovínka jsou voňavá, vážně a bez přehánění.

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 14:32
- Nahlásit

Tak takhle probíhá Edičky první den po operaci. Ještě jí to bolí, ale už má chuť k jídlu a celkově se lepší...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 14:34
- Nahlásit

Eda
no a jak to snasi?? skrabe si to, nebo ma aspon snahu?? vis, ze jsi slibila, ze me budes informovat, jak to cely probiha ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 14:37
- Nahlásit

Eda
Jirikovo
Jak slíbila??? Já o ničem nevím... zatracenej šéf a jeho zákaz internetu...

A má satelit?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 14:37
- Nahlásit

Jandula
no na fotce satelit rozhodne nema. teda pokud nesleduje na televizi satelitni vysilani ...

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 19:22
- Nahlásit

Jirikovo
slíbila, to jó... ale nikde jste nikdo nebyli... a hlavně, včera mi nebylo veselo do povídání, dneska je Edičce už o moc líp...
No, operace proběhla ok, jen byla po narkóze trochu zmatená, ale když mě slyšela, tak se zas zklidnila. Večer a noc prakticky prospala, prokňučela, ale stále u ní (nebo v její blízkosti) někdo byl. Ráno už byla sama čůrat a žrala i 1/2 své porce, aby jí nebolelo bříško, když měla hladovku. Já jsem musela dnes ráno do školy, tak u ní byla máma se sestrou. Přes den se vyvalila ven a sledovala cvrkot za plotem, ale spíš polehávala a pospávala. Sama ještě nepila, musely jí dávat misku s vodou. Pak sem přišla já a šly jsme na mini-procházku v délce asi 50ti metrů...vyčůrala se, dala jsem jí zase menší porci granulí, vše snědla. a celý den pospávala...zatím si to nekouše, ale jsme pořád s ní a hlídáme jí... ale zdá se být ok, kouká, co se děje kolem, ale spíš leží a chodí pomálu... ale je vidět, že se to lepší...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 20:01
- Nahlásit

Eda
a pije sama z te misky, nebo ji to musite davat strikackou?? mas vyhodu, ze ji muzes vypustit ven, to ja budu muset pokud k tomu dojde nechat Ronie koukat ven jen balkonovyma dverma, takze nic moc. Takze prvni den po operaci v pohode. No tak nezapomen psat, jak to probiha dal ...

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 20:34
- Nahlásit

Jirikovo
ne, pije sama. a zjistily jsme, že je lepší ji nechat v klidu spát, pokud nekňučí bolestí. zitra budu referovat dál... máme docela srandu... zítra jdu na vyndání stehů já, a příští pátek Edka...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 20:59
- Nahlásit

Eda
jo ja slysel, ze kdyz zije v malym prostoru vic divek najednou, treba vysokoskolske koleje, tak se jim casem prizpusobi i menstruacni cyklus a maji to skoro na den stejne. ze se po souziti se psem da prizpusobit i operacnim zakrokum a vyndavani stehu, to slysim prvne ...

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání